Ok, za jutri rabim neko zgodbo o "Mostu" za TIT in lepo vas prosim če to mojo zgodbo ocenite, prosim po pravici, saj bom zelo jezna če dobim 4 ali manj. Prosim napišite tudi kritike, in mogoče kaj bi bilo pametno da dodam...
Tako nekako zgleda zdaj moj osnutek:
__________________________________________________________________________________

~Nekega sobotnega jutra, ko je skozi okno posvetil tisti značilni majski žarek, sem si pomela oči in vstala. Počasi sem lezla proti kuhinji kjer sem si pripravila obložen kruhek. V kuhinjo je prišla mami z umazano skodelico kave. Prosila me je če pomijem posodo in seveda nisem smela reči ne. Ko sem pomila posodo ter pojedla zajtrk, sem se šla v sobo preobleči.

~Približno ob 1o:3o sem s svojo psičko odšla na sprehod. Hodili sva skozi gozd čeprav sem vedela, da se ji bo na dlaki nabralo polno iglic. Zuzu, torej moja psička je tekala po gozdu, vohljala po tleh in se skrivala pod listje. Kar naenkrat je mimo naju priskakljal zajček in Zuzu se je pognala v lov na zajčka, jaz pa sem tekla za njo, da mi ne bi ušla. Po nekaj minutah teka se je utrudila in počakala, da pridem do nje. To mi ni ravno pomagalo saj nisem vedela kje sva. Zuzu sem privezala na povodec in se ozrla okoli. Videla sem le drevesa in nekaj štorov. Stopila sem do enega izmed njih in se usedla nanj. Segla sem v nahrbtnik in iz njega vzela telefon. Ampak jaz se doma nisem spomnila, da bi telefon napolnila. Torej telefon sem lahko odmislila.

~Z Zuzu sva začeli hoditi po gozdu in kar naenkrat sem opazila kolesarsko stezo. Ko sva se približali sem opazila, da je bil tam most, ki poveže dve strani kolesarske steze. Zaradi mosta sva lahko prišli na kolesarsko stezo. Hitro sva stekli tja in se usedli na tla. Zuzu mi je splezala v naročje ter se ulegla, s čemer mi je želela povedati, da je utrujena. Iz nahrbtnika sem vzela torbico za psa in Zuzu je v trenutku že ležala v njej.

~Počasi sem se odpravila, z njo v torbi in torbo na rami, proti domu. Po 2o minutah hoda, sem prišla domov. Ko naju opazila mami je kar vzkliknila, od presenečenja kakšna je Zuzu. Rekla je naj psičko takoj počešem in okopam. To sem tudi storila. Vendar to je bil pravi podvig; Najti sem rabila vse iglice in jih odvozlati iz njene dlake.

~Zaradi tega, ker nama je most pomagal do doma, sem ga kasneje izdelala iz pisarniškega papirja, tanke lepenke ter lepila.
___________________________________________________________________________________
Zdaj pa prosim, povedati morate čisto resnico:

Ocena:
Kritike:
Pohvale:
Ideje:

PROSIM POMAGAJTE MI DO DOBRE OCENE!!!!!
24. januar 2013
Ocena:5 od 5
Kritike:jih ni
Pohvale:jih je največ
Ideje:next,next,next
24. januar 2013
Ocena:6 od 5
Kritike:jih ni
Pohvale:jih je največ
Idejeodej še kkšno slikco
24. januar 2013
ne morem dat slike... ker morem pol to na roke napisat...
24. januar 2013
aja ok
24. januar 2013
ocena:5
kritike:mogoče se samo kolesarska steza prevečkrat omenja
pohvale:jih je polno samo se mi jih ne da pisat <3 <3 <3 <3
ideje:jih ni ker je popolno
24. januar 2013
Pia, da ne bi ti zdej podobno napisala!!!
24. januar 2013
mogoče bom si malo pomagala samo dvomim
24. januar 2013
u109209
u109209
Ocena: 4 do 5
Kritike: se strinjam z 1D-lover
Pohvale: še tak naprej! (napiš kako zgodbo!!)
Ideje: ti imaš sama prfektne!!!
lp lidija :*
24. januar 2013
I love ... < 3 saj že pišem zgodbo...
24. januar 2013
u114756
u114756
Ocena:4-5
Kritike: Mogoče je malo prevečkrat omenjeno kolesarska steza tako kot je rekla 1D~Ŀ♡ѴƐŔ
In mogoče mal prevečkrat ime: Zuzu
Pohvalee: Odlična idejaa
Ideje: Jih ni ker je supeer!
24. januar 2013
u112307
u112307
Ocena: 5
Kritike: ime Zuzu se ponavlja
Pohvale: vsee pohvale! *w*
Ideje: .
25. januar 2013
u109209
u109209
kiro pa pišeš?
26. januar 2013
Odločla sem da še eno napišem!
.......................................................................................................
Nekega sobotnega večera, sem kot ponavadi odšla v svojo sobo in v nekaj minutah zaspala. Kar naenkrat sem se znašla na obrežju neke reke. Izgledalo je kot, da sem sredi pravljice v kateri je polno pisanih barv in le ena sama cesta, ki je vodila do mosta. Odpravila sem se do mosta in ga želela prečkati. Na sredi mosta sta stala zaljubljenca in se le gledala. Zdelo se mi je čudno, da ne delata kaj drugega, saj bi se lahko vsaj pogovarjala. A kmalu sem ugotovila zakaj. Ko sem želela prečkati mejo med zaljubljencema pa sem se zaletela v nekakšno nevidno steno. Pogledala sem okoli sebe če bi lahko našla kaj ostrega s čemer bi lahko v steno naredila luknjo skozi katero bi prišla na drugo stran. Malce stran od mosta sem zagledala kar velik kos stekla. Odhitela sem tja in ga pobrala ter odnesla do mesta kjer sta stala dekle in fant. Začela sem rezati in na mojo srečo je bilo čisto preprosto. Prva se je skozi luknjo splazila punca in v tistem trenutku se je stena takoj zaprla. Na drugi strani sem jo videla, a ni gledala fanta temveč stala ob njem in gledala mene. Ko sem ravno izrezala še drugo luknjo zase je skozi njo poletela ptička in se v trenutku prikazala ob dekletu. Kar naenkrat sem zaslišala kako je nekdo zavpil: »Zajtrk!« Hitro sem pogledala okoli sebe in se znašla v svoji sobi. Ugotovila sem, da se mi je vse le sanjalo. Istega dne popoldne pa sem naredila most iz pisarniškega papirja in kartona, da bi se lahko še dolgo spominjala tega čudežnega mostu!

===========================================================================

Ocena:
Kritike:
Pohvale:
Ideje:
Katera je boljša(1 ali 2):
28. februar 2013
Ups. Ta je prava:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
~Nekega sobotnega večera, sem kot ponavadi odšla v svojo sobo in v nekaj minutah zaspala. Kar naenkrat sem se znašla na obrežju neke reke.

~ Izgledalo je kot, da sem sredi pravljice v kateri je polno pisanih barv in le ena sama cesta, ki je vodila do mosta. Odpravila sem se do mosta in ga želela prečkati. Na sredi mosta sta stala zaljubljenca in se le gledala. Zdelo se mi je čudno, da ne delata kaj drugega, saj bi se lahko vsaj pogovarjala. A kmalu sem ugotovila zakaj. Ko sem želela prečkati mejo med zaljubljencema pa sem se zaletela v nekakšno nevidno steno. Pogledala sem okoli sebe če bi lahko našla kaj ostrega s čemer bi lahko v steno naredila luknjo skozi katero bi prišla na drugo stran. Malce stran od mosta sem zagledala kar velik kos stekla. Odhitela sem tja in ga pobrala ter odnesla do mesta kjer sta stala dekle in fant. Začela sem rezati in na mojo srečo je bilo čisto preprosto. Prva se je skozi luknjo splazila punca in v tistem trenutku se je stena takoj zaprla. Na drugi strani sem jo videla, a ni gledala fanta temveč stala ob njem in gledala mene. Ko sem ravno izrezala še drugo luknjo zase je skozi njo poletela ptička in se v trenutku prikazala ob dekletu.

~ Kar naenkrat sem zaslišala kako je nekdo zavpil: »Zajtrk!« Hitro sem pogledala okoli sebe in se znašla v svoji sobi. Ugotovila sem, da se mi je vse le sanjalo. Istega dne popoldne pa sem naredila most iz pisarniškega papirja in kartona, da bi se lahko še dolgo spominjala tega čudežnega mostu!
=========================================================================
Ocena:
Kritike:
Pohvale:
Ideje:
Katera je boljša(1 ali 2):
28. februar 2013
ocena.111111111
kritike.jih ni
pohvale.jih je preveč
2
28. februar 2013
111111111
tud pr men ni kritik
preveč ne omenjam
2
21. marec 2013
oceno bi mi dale 1?
05. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg