jaz bom pisal knjigo.
11. november 2017
Zjutraj sem se zbudil in zagledal Lana pred vrati. Čeprav je bil uslužbenec v vili moje mame mi je bil kot brat. Kaj želite gospodič Tim za zajtrk. En vafel z čokoladnim prelivom in marakujin sok. In limono na soku. Seveda gospodič Tim. Vaše naročilo bo takoj prispelo. Prinesi mi ga v jedilnico. Seveda gospodič Tim. Odšel sem po stopnicah v jedilnico in pojedel okusen zajtrk. Nato sem se odpravil v šolo. Moja šola se je imenovala Groove North Colege. V razredu sem bil najuspešnejši. Nihče me ni mogel premagati. Prišel sem v šolo in se takoj napotil v razred saj sem malo zamujal. V razred sem na srečo prišel pravočasno. Imeli smo predmet, ki je bil meni najbolj neumen saj sem znal že vse kar smo se učili. Učitelj je na tablo napisal 20 enačb in rekel, da jih moramo izračunati. Jaz sem to opravil v desetih minutah. Nato nam je malo razlagal saj je bil šele začetek šolskega leta in nato se je šolska ura končala. Nato je po naslednji uri končno prišel odmor. Prišla je nova punca z imenom Mia. Ona je bila eno leto mlajša od mene. Po šoli sem odšel v Sing&Dance. Tam se prirejajo tekmovanja Open Dancinga. Ravno so se odprle prijave za nov otvoritveni Open Dancing. Jaz sem se prijavil prvi in kot solist. Začel sem vaditi koreografijo. Imeli sem pesem One Call Away od Charlie-ja Puth-a. On je moj najljubši pevec. Nato sem mogel oditi domov kjer sem pojedel večerjo in se odpravil v posteljo.

Ko sem se zjutraj zbudil sem šele izvedel, da šola zaradi pretiranega snega odpade. Zelo sem bil vesel kajti jutri je sobota. Preoblekel sem se v vsakodnevna oblačila. Nato sem se odpravil na zajtrk. Za zajtrk sem dobil tri palačinke z sadnim prelivom. Nato sem se dobil z prijateljema Rex in Michaelom. Odšli smo na pijačo. V novem lokalu smo srečali punce. Nato jim je Rex prinesel pijačo. Nato smo jaz in prijatelja popili pijačo jaz sem plačal vsem in nato smo vsi odšli še na sladoled. Jaz sem spet plačal vsem. Nato smo odšli domov. Jaz sem igral igrice in v eni prišel na prvo v eni pa na drugo mesto. Doma sem odšel na kosilo kjer sem za začetek dobil srednje zapečen biftek. Z veseljem sem ga pojedel. nato sem dobil pečenega piščanca z pire kropirjem. Zelo je bil dober nato sem odšel v svojo sobo po telefon in se dopisoval z Rex in Michaelom. Nato se je bližal večer in počasi sem si pripravil posteljo za spanje. Nato sem počasi odšel na večerjo kjer sem pojedel kosmiče in se odpravil spat. Sanjal sem, da sem prišel na mednarodno tekmovanje v petju med pevskimi klubi. In tam sem nastopil z Mio. Ne vem kaj sem sanjal a bilo je čudno.
11. november 2017
Ko sem se naslednje jutro zbudil in pogledal na telefon me je čakal SMS od Rex-a:
Mia hoče tvoj kontakt.
Jaz sem Mii dal svoj kontakt in ona mi je napisala:
Tim!
Me punce smo se menle če bi šli v disko. a greš?
Jaz sem ji odgovoril.
Ja seveda.
Nato sem pojedel kosilo in odšel na vsako tedenski sestanek z Rex in Michaelom. Michael nama je povedal, da je Arino povabil ven in ona je povabilo sprejela. Nato smo skupaj odšli v disko. Najprej so predvajali Miino najljubšo pesem saj je novinka. Njena najljubša pesem je bila Roar od Katty Perry. Nato smo poslušali še najljubših pesmi od ostalih. Nato so glavni v disku ta, ko kot vedno dali predvajati še eno pesem iz narodne slovenske glasbe. Jaz sem plesal z Lino, Rex je plesal z Mio in Michael z Arino. Po disku sta se Arina in Michael dobila na zmenku. Michael ji je podaril rože. Arina ga je objela. Po zmenku sta oba dva odšla domov. Tudi jaz sem odšel domov in se še malo dopisoval z Rex in Michaelom. Ko se je začelo večeriti sem se nehal dopisovati z Rex in Michaelom. Odšel sem na večerjo in nato v svojo sobo kjer me je čakalo sporočilo od Mie:
Tim!
Bi se dobil z mano na zmenku v restavraciji Lounge restaurant?
Jaz sem ji odgovoril:
Sory ampak jutri nimam časa. Adijo.
Mia se je dobila zunaj z Arino. Pogovarjali sta se o tem zakaj jaz nočem sprejeti sporočila na zmenek in kako se mi Mia lahko približa. Na koncu je Arina rekla. Ti samo bodi prijateljica z njim in ko bosta zelo dobra prijatelja se lahko z njim začneš dobivati na zmenkih. Po teh besedah mi je Mia poslala sporočilo:
Tim,
a bi šli jutri ven? Povej še ostalim.
Jaz sem ji odgovoril.
Mia,
Ja bi šel in to bom predlagal tudi ostalim. Čav
Nato sem zaspal med večerom, ki se je prevesil v zelo pozen večer. Spet sem sanjal o Mii kako sva skupaj šla na Open dancing in zaplesala in zapela. Sanjal sem tudi o kako je Mia med plesom in petjem izgubila svoj amulet in jaz sem ji ga s plesom vrnil nazaj v roke. Nato sem res zaspal.
11. november 2017
Naslov je:
NEUJEMANJE ČUSTEV
11. november 2017
Zbudil sem se na ta neumen ponedeljek. Nikoli nimam rad ponedeljkov saj je prvi dan v tednu. Nato sem pojedel okusen zajtrk in odšel v šolo. Danes se nisem počutil dobro. v trebuhu me je zvijalo nisem mogel slediti pouku in vse naloge sem imel narobe. Ko je bil odmor smo se z Rexom in Michaelom pogovorili o mojih težavah. Rex je rekel, da je to mogoče ljubezen jaz pa sem rekel, da ni nobene možnosti, da bi to bilo zaradi ljubezni. Rex me je hotel prepričati a mu ni uspelo. Nato smo odšli nazaj v razred. V razredu se je stanje poboljšalo spet sem bil jaz. Spet sem bil pravi Tim. Končno sem uspel delati naloge z pravilnimi rezultati. Po pouku sem odšel v Sing&Dancing. Čez dva dneva bo Open Dancing. Jaz že znam celo koreografijo. Samo še malo povadim pesem in vse bo popolno. Nato je zraven mene prišla Mia. Živjo Tim! A prideš danes ven kjer se vsi dobimo. Je rekla mia. Jaz sem ji odgovoril. Seveda. Nato smo se zbrali pred Sing&Dancingom in odšli na kratek sprehod. Nato smo si vzeli sladoled in počasi razšli. Vsi smo odšli domov. Doma sem pojedel okusno večerjo in odšel spat. Sanjal sem, da sem nastopal z Mio in se je tej amulet zlomil sredi nastopa. Vse se je uničilo. Nato sem s zbudil. Po tem pa spet zaspal in tokrat nisem sanjal.

Naslednji dan sem se zbudil. Bil je torek. Pojedel sem sendvič za zajtrk in se odpravil v šolo. Danes sem pri matematiki dobil petico. Ko sem to po SMS-ju poslal mami je bila ta zelo zadovoljna. Po pouku sem se odpravil v Sing&Dancing tako kot vsak dan. Uslužbenci v Sing&Dancingu so že pripravljali vse za jutrišnji Open Dancing. Uslužbencema je bilo ime Miha in Leon. Nato sem ostal sam na odru in vadil. Zraven mene je prišla Mia. Prosila me je če lahko pride z mano ven na sladoled. Tokrat je nisem zavrnil sem pa ugotovil, da za Open Dancing rabim še eno punco. Prosil sem Mio in ta je vabilo sprejela. Nato sem odšel domov in pojedel večerjo ter zaspal.

Zjutraj sem se zbudil. Danes je bil dan, ko bom nastopil na Open Dancingu. Odšel sem v šolo in po šoli v Sing&Dancing na Open Dancing. Nastopil sem kot prvi in stopil na oder. Tedaj pa se je zgodila čudna stvar. Mie ni bilo. Zato, ker Mie ni bilo sem moral nastopiti z Lino. Zapela sva:
Greva skupaj na vrh neba
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko zjutraj se zbudiš,
zajtrk si pripraviš,
nahrbtnik si pripraviš
in z mano na pot se odpraviš.

Greva skupaj pod vrh neba,
kjer se bova skupaj zabavala.
Tam dogajajo se stvari,
ob katerih človek kar onemi.

Ko se na vrh odpraviva
in se skupaj zabavava.
Ko na vrh prispeva
se oba dva objameva.

Greva skupaj pod vrh neba
kjer se bova skupaj zabavala.
Tam dogajajo se stvari
ob katerih človek kar onemi.

Greva skupaj pod vrh neba
kjer se bova skupaj zabavala.
Tam dogajajo se stvari
ob katerih človek kar onemi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko sva zapela so nam zaploskali vsi. Nato pa je prišla Mia. Po koncu nastopa sva se z Mio pogovorila. Mia je bila zelo jezna name in je rekla, da me noče sploh več videti. S tem stavkom je odšla. Bila je zelo jezna. Tako jezna, da ji sploh nisem mogel povedati zakaj sem jo moral zamenjati. Ko so ostali nastopili do konca so prišli trenutki glasovanja in napetosti. Po koncu glasovanja sem izvedel, da sva jaz in Lina zmagala. Vseeno sem bil žalosten saj nisem pel z Mio.
Odšel sem domov in pojedel večerjo ter zaspal.
11. november 2017
Naslednji dan sem se zbudil žalosten saj je Mia jezna name. Pojedel sem zajtrk in se odpravil v šolo. V šoli sem videl kako sta se Mia in Arina pogovarjali. Arina je vprašala Mio. Mia zakaj si se tako razjezila nad njim? Mia ji je odgovorila. Takrat sem bila zelo besna in sploh nisem vedela kaj sem govorila. Kaj če bi se mu odšla opravičiti. Glej tam je. Je rekla Arina in odšla. Nato je Mia pristopila do mene in se mi opravičila, a jaz opravičila nisem sprejel. Mia je žalostna odšla v razred. Med poukom matematike je bil vprašan Rex. Rex je dobil petico in se nasmejan vrnil v klop. Tedaj me je vprašal kaj je narobe. Odgovoril sem mu, da nisem sprejel Miinega opravičila in, da je zdaj jezna name. Rex mi je rekel, da bi bil lahko malo bolj prijazen do nje. Jaz mu nisem odgovoril in se samo zamislil. Tedaj je zazvonil zvonec in vsi smo odšli iz razreda. Jaz se Mii nisem opravičil ker sem bil tako jezen nanjo in sem samo odhitel v naslednjo učilnico. Po pouku sem odšel v Sing&Dancing in se tam pogovarjal s prijateljema, ki sta mi čestitala za zmago včeraj na Open Dancingu. Tedaj je na spletni strani Sing &Dancinga prišel ven razpis za tekmovanje v rolanju. Odšel sem k Mii in jo prosil če bi nastopila z mano ona pa mi je jezno rekla ne. Tedaj pa je nastopil trenutek resnice. Povedal sem ji, da sem z Lino pel zato, ker je Mia zamudila. Tedaj pa sem ji rekel še oprosti. Mia me je objela kar sem razumel kot, da je opravičilo sprejeto. Nato je takoj rekla, da se bi z mano prijavila na tekmovanje. Hitro sem naju prijavil in že sva odšla na vaje. Po vajah sem povedal prijateljema, da sem Mii oprostil in, da sva se skupaj prijavila na tekmovanje. Rex in Michael sta bila vesela zame. Tedaj pa je Michael nama pokazal lepo ogrlico, ki jo je kupil za Arino. Povedal nama je tudi, da jo je povabil spet ven. Ko sta skupaj odšla ven ji je Michael podaril ogrlico in Arina je bila zelo vesela in presenečena. Po zmenku je Michael odšel in se dopisoval z Rex in mano. Ko je prišel čas za spanje smo se poslovili in odšli spat. Sanjal sem kako sva jaz in Mia tekmovala in zmagala na tekmovanju v rolanju. Nato pa sem zaspal.
12. november 2017
Naslednji dan sem se zbudil. Pojedel sem vaflje in se odpravil v šolo. Ne vem ampak danes sem počutil , da sem se malo zaljubil v Mio. Ko sem jo zagledal sem malo zardel. Mi me je pozdravila in me vprašala, če gre z mano, da mi nekaj pove. Vprašal me je, če sem zaljubljen vanjo. Jaz ji nisem znal odgovoriti na to vprašanje. Tedaj mi je Mia rekla, da ona je malo zaljubljena vame. Jaz pa sem ji rekel, da do nje nič ne čutim in sem se ji v bistvu zlagal. Po tem je Mia žalostno odšla. Tudi jaz sem bil malo razočaran. Nisem se ji upal povedati, da sem zaljubljen vanjo. Odšel sem in se usedel na stol. Rex me je vprašal, če sem zaljubljen v Mio. Rekel sem, da sem malo pa res zaljubljen vanjo. Po pouku je Michael mene vprašal, če sem zaljubljen v Mio. Nato je odšel na zmenek z Arino. Na zmenku pa se je zgodilo, da ji je rekel, da je zelo zaljubljen vanjo. Nato mu je tudi Arina priznala, da je zaljubljena vanj. Nato sta se ob šepetajočem morju in zahajanju sonca sta se poljubila. Nato je Michael rekel, da je zelo zaljubljen vanjo in jo še objela.
23. november 2017
Potem je Arina odšla domov Michael pa k nama in nama povedal za novico. Midva sva bila zelo zadovoljna in vesela zanj. Nato smo odšli domov. Doma sem pojedel večerjo in zaspal v soju luna na nebu. Naslednji dan sem se zbudil in se odpravil v šolo. V šoli je Michael povedal, da do Arine čute zelo posebno vez. Ko se je včeraj poljubil z njo sem čutil nekaj zelo posebnega. Nato smo odšli k pouku. Ko smo končali je prišel odmor in začeli smo se pogovarjati o tem, da bi šli ven v disko. Jaz sem sprejel in odšli smo nazaj k pouku. Tedaj sem videl Mio, ki se je pogovarjala z fantom po imenu Miha. Bil sem žalosten, ker sem videl, da sta zelo ljubezensko pogovarjala. Nato sem odšel nazaj k pouku. Nato sem odšel v Sing&Dancing. Tam smo imeli pogovor o tem s kom bi se prijavili na tekmovanje v plesu. Jaz sem rekel, da sem se prijavil z Mio ampak sem tudi povedal, da sedaj odnosi med nama z Mio. Nato sem odšel na trening z njo. Na treningu je Mia padla. Mia si v redu! Ja! je odgovorila Mia. Tedaj sem odšel po Rex, Michaela in arino, da bi mi pomagali. Mia je vstala in vse je bilo v redu. Vsi so si odahnili. Nato sva z Mio naprej vadila. Tedaj me je zagrabilo v trebuhu in padel sem po tleh. Danes so se mi dogajale čudne stvari. Odšel sem sedeti na klop in Mii povedal, da danes ni dober dan za trening. Nato sem odšel Mia pa je jezno odšla. Nato se je pogovarjala z Arino in ji povedala kaj se je danes dogajalo. Arina ji je povedalala kako je včeraj šla ven z Michaelom. Mia se je zamislila in odšla. Tedaj sem odšel k Rexu in Michaelu, da jima povem, da danes nisem šel na trening in, da bi lahko šli ven na pijačo. Na pijači smo se pogovarjali o tem, da se je Rex malo zaljubil v Lariso. Povedal nama je, da jo je povabil ven na pijačo. Larisa je na Rexovo srečo sprejela. Nato je odšel. Tudi jaz in Michael sva odšla domov. Doma sem zaspal v soju lune na nebu, ki je sijala kakor nadomestek sonca. Nato sem sanjal, da sem se poljubil z Lino. Nato sem zbudil in zaspal nazaj.

V četrtek sem se zbudil zelo zaspano. Komaj sem se spravil v šolo, a med poukom sem uspel vseeno dobro slediti. V šoli sem povedal, da sem včeraj nehal z treningom, ker ne morem trenirati z Mio. Tedaj je Mia prišla in me slišala. Jezna je odšla stran in nisem je več razumel. Ne vem kaj naj naredim, da bi bil z njo. Tedaj mi je Michael pomagal in mi rekel, da bi se lahko začel malo bolj pogovarjati z njo. Z njo se ne morem pogovarjati. Nato sem odšel domov in zaspal.

Rabim dva Next a, da lahko nadaljujem
24. november 2017
Next
25. november 2017
tnx
25. november 2017
ok en Next bo dovolj tko da bom zdej nadeljeval z zgodbo.
25. november 2017
zdaj grem na počitnice za 14 dni. Adijo!
26. november 2017
Tukaj je link moje naslednje knjige:
http://www.igre123.com/forum/tema/zivljenje-v-vrtincu-custev/195165/
28. november 2017
Zjutraj sem se zbudil zelo zaspan in odšel v jedilnico. Pojedel sem zajtrk in nato odšel v šolo. V šoli sem se zjutraj pogovarjal z Rex in Michaelom kako je kaj z mano in Mio. Povedal sem jima, da z Mio nimam čisto nič. Nato sem odšel v razred in se pripravil za pouk. Po drugi šolski uri sem odšel k Rexu in Michaelu, da bi jima povedal, da sem malo pa res zaljubljen. Nato sem odšel nazaj k pouku. https://tse2.mm.bing.net/th?id=OIP.RHsHTu3kJwW6Cs3fi_1SuAEsDh&w=283&h=208&c=7&qlt=90&o=4&dpr=1.05&pid=1.7 Po pouku sem odšel k zobozdravniku. Pri zobozdravniku me je bilo zelo strah. Jaz se ves čas od malega bojim zobozdravnikov. Zobozdravnik je pregledal moje zobe. Nato mi je vrtal nekaj čudnega v zobe. https://tse2.mm.bing.net/th?id=OIP.vgFBGgcf2t7nzjTApw0MvQEsC-&w=243&h=160&c=7&qlt=90&o=4&dpr=1.05&pid=1.7 Nato sem odšel nazaj v šolo in se pogovarjal z Rex in Michaelom o tem kako je bilo pri zobozdravniku. Nato sem odšel domov. Doma sem pojedel večerjo in odšel spat. Nato sem sanjal o tem, da sem se z Mio poljubil na plaži. Tedaj sem se zbudil in nato sem zaspan spet nazaj zaspal.
28. november 2017
Next
24. februar 2021
20. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani