✝ Hello ɢυyѕ!
✝ Speт jѕ z ɴovιм ғαɴғιcтιoɴoм, ĸι ɢα prevαjαм ιz wαттpαdα.
✝ Jα, že ѕpeт je o Mιcнαelυ Jαcĸѕoɴυ, αмpαĸ тoĸrαт вodo zrαveɴ тυdι ɴjeɢovι oтrocι, ĸι odpoтυjejo ɴαzαj ѕĸozι čαѕ ιɴ poɴovɴo ѕrečαjo očeтα. Več pα v zɢodвι.
✝ Prαvιlα že pozɴαтα, αмpαĸ jιн вoм vѕeeɴo poɴovιlα:
♡ Ne oɢlαšυjтe, ĸer ѕ тeм υɴιčυjeтe мojo тeмo ιɴ тυdι vrɴeм.
♡ Lαнĸo podαтe ѕvoje мɴeɴje, тυdι če je ɴeɢαтιvɴo, αмpαĸ proѕιм вrez preтιrαɴeɢα žαljeɴjα ιɴ ĸreɢαɴjα.
♡ Lepo ѕe ιмejтe ιɴ υžιvαjтe!

NASLOVNICA:❖ Pᴀʀɪs Mɪᴄʜᴀᴇʟ Kᴀᴛʜᴇʀɪɴᴇ Jᴀᴄᴋsᴏɴ ᴀs ʜᴇʀsᴇʟғ.
❖ Pʀɪɴᴄᴇ Mɪᴄʜᴀᴇʟ Jᴏsᴇᴘʜ Jᴀᴄᴋsᴏɴ ᴀs ʜɪᴍsᴇʟғ.
❖ Bʟᴀɴᴋᴇᴛ Jᴀᴄᴋsᴏɴ ᴀs ʜɪᴍsᴇʟғ.
❖ Mɪᴄʜᴀᴇʟ Jᴏsᴇᴘʜ Jᴀᴄᴋsᴏɴ ᴀs ʜɪᴍsᴇʟғ.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Pяιℓσg:
Paris še vedno preboleva očetovo smrt, a čaka jo veliko presenečenje, ki se ji bo postavilo na pot.

Cʜᴀᴘᴛᴇʀ1﹣ Kɴᴏᴡ ᴜs
Paris Jackson preboleva izgubo očeta skupaj s svojima bratoma Princom in Blanketom.
Paris's P.O.V.
5 let je minilo, a zdi se, kot da je moj oče umrl včeraj. Sprejemam, da je v resnici odšel, a še vedno me zaboli, ko kdaj pomislim nanj. S Princom in Blanketom smo gledali Moonwalker. Nihče ni bil doma, samo mi trije. Moonwalker se je končal in odšel nazaj na glavni meni. Odločili smo se, da bomo gledali še posnetek zakulisja snemanja filma. Ko smo začeli gledati, sem opazila veliko črno piko, ki je prekrivala zgornji levi del televizorja. Hmm, prej je ni bilo tu.
„ Kaj je ta črna pika na tv-ju?“ sem vprašala in pokazala nanjo. „ Eeew, kaj za...?“ je začel Prince, a je vskočil Blanket. „ Bom jaz“ je rekel in obrisal piko. Pika je postajala še večja, a moj mali bratec se ni vdal.“ Zakaj noče dol?“ se je razjezil in drgnil še močneje. Takrat je pika obšla celoten zaslon in iz nje je pritekla neka snov in zgrabila Blaketa ter ga posrkala v televizor. „ Blanket!“ sva zakričala s Princom.
Zgrabila sva ga in ga poskušala povleči ven, a je bila pika močnejša od naju. Pika je posrkala tudi naju. Kričali smo na pomoč, dokler nismo videli samo temo. Vrteli smo se v smeri urinega kazalca in bilo je zabavno in vetrovno. Šli smo mimo belih in modrih potokov. Glava me je bolela od vrtenja. Nič nismo mogli narediti, samo čakali smo lahko, da se vse to konča. Preden smo se zavedali, smo padli na betonski pločnik. Razgledali smo se okrog. Ta prostor se nam je zdel znan. Potem me je nekaj zadelo- izgledalo je kot iz očetove Speed demon scene.
„ Fantje, šli smo v preteklost!“ sem zavpila. „ To pa je zanimivo“ je rekel Prince. „ Izgleda kot v filmuu..“ je zapel Blanket. „ Mora biti! Uspelo nam je! To je Speed demon scena!“ sem še kar kričala. „ To ni mogoče, morda samo sanjamo ali kaj takega“ je rekel Prince.
Nadaljevali smo hojo, dokler nismo videli kamer in znakov kot pri snemanju filma.
„ Mislim, da smo res potovali nazaj skozi čas“ je rekel Blanket. „ Smo! Vem, da smo! Daj no Prince, res smo!“ sem prepričevala brata. „ Ni mogoče“ je trdil Prince. „ Seveda je...“ „ Z Blanketom sva se spogledala. Prince se je počasi obrnil. „ O-o Michael Jackson?“
„ Živjo“ se je toplo nasmehnil. Skoraj sem omedlela. Blanket me je ujel, a je še vedno strmel. „ Torej... Ste se izgubili?“ je vprašal Michael. „ Ne, mi smo samo dodatki za tvoj film. Jaz sem Prince, to je moja mlajša sestra Paris in to je Blanket“ je rekel Prince. „ Lepo, da sem vas spoznal. Zanimivo, vedno sem si želel v prihodnosti imeti otroke s temi imeni“ je odvrnil Michael. „ Haha, ja ZELO zanimivo“ se je nasmejal Prince. „ No, se vidimo čez pol ure ko bomo začeli snemati“ je rekel Michael. „ Adijo“ je rekel Prince in pogledal naju z Blanketom. Še vedno v šoku, sva mu samo pomahala. Michael se je nasmehnil in odšel. „ Zenlja kliče Paris in Blanket“ je rekel Prince in nama z roko pomahal pred obrazom. „ Saj sem tu!“ sem rekla. „ Jaz tudi“ je dejal Blanket. „ Vsi na kosilo! Vsi na koslilo!“ se je oglasil direktor. „ O bog, jaz semtako lačna“ sem zastokala. „ Midva tudi“ sta v en glas rekla Prince in Blanket. Šli smo tja in si vzeli hrnao ter se usedli za mizo. „ Zdaj verjameš Prince?“ sem ga vprašala. „ Veeeerjaaaameeešš?“ je z grozljivim glasom vprašal Blanket. „ Ja zdaj verjamem. Ugotovil sem, da smo nekje na koncu 80. in zgodnjih 90. let“ je modroval Prince. „ Hvala! Hvala!“ sem kričala in ga objrmala, da sem ga skoraj zadušila. Vsi so strmeli v nas. „ Ha ha Paris, izvoli se umiriti“ se je zasmejal Prince. „ Ali ne bomo živeli s starši, ki bodo skrbeli za nas?“ je vprašal Blanket. „ Hm, na to pa nisem pomislila“ sem rekla in se igrala s solato. „ Ne skrbita, star sem 18, se pravi odrasel, torej lahko jaz skrbim z nas? Je odvrila Prince. „ Ampak oči nas ne prepozna. Nočem očeta, ki nas ne prepozna!“ je zajokal Blanket. „ Blanket, prosim ne joči“ sem ga mirila. „ Ok“ je zasmrkal Blanket. Počepnila sem k njemu. „ Prepoznal nas bo!“
26. oktober 2014
u172503
u172503
nexttt
26. oktober 2014
next
26. oktober 2014
u110484
u110484
nexšt
26. oktober 2014
next, super ful lepo in čustveno
26. oktober 2014
next za vse moje bralce <33
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ2- Sнσσтιηg тнє ѕcєηє
„ Ni tako preprosto, Paris“ je rekel Prince. „ Prepoznal nas bo, tako kot nas je“ sem bila prepričana. „ Paris... Logično je, da še ne obstajamo, ni še spoznal naše mame. Kako nas bo prepoznal?“ je odvrnil Prince. „ To je razlog, da nas je pika poslala sem, ne da bi bili dodatki za nek butast film. To je druga priložnost pa vidimo našega očeta! Leta preden je umrl! Ugotovil bo, kdo smo mi!“ sem rekla. „ Ja, to je bolj smiselno“ je rekel Blanket. „ Ne vem, kako bi se to zgodilo... To bo trajalo nekaj časa“ je zamrmral Prince. „ Jaz bom poskrbela, da nas bo prepoznal in bom storila karkoli bom lahko!“ sem bila odločena. „ Paris, prosim ne delaj težav z našim očetom, ki sploh ne ve, da smo njegovi otroci“ me je prosil Prince. „ Ne bom, vendar to ne bo enostavno. Ampak najprej moramo ostati v njegovem življenju zato... postanimo slavni še enkrat!“ sem rekla.
„ Ti to resno?“ sta me vprašala Prince in Blanket. „ Smrtno resna sem. To je naša druga priložnost, da smo z našim očetom in ne bomo ga zapravljali!“ sem slavnostno povedala. Prince in Blanket sta se začudila. „ Kakorkoli, kaj hočeta igrati, peti ali plesati?“ sem vprašala.
„ Jaz bom igralec. Bom na avdiciji za film Full house“ je rekel Prince.
„ Jaz bom igral, plesal in pel. Jaz bi bil am... Mickey Mouse Clubhouse!“ se je odločil Blanket. „ Misliš Mickey Mouse Club hahah?“ sem se zasmejala. „ Hahah ja!“ se je zasmejal še Blanket. „ Kaj boš pa ti Paris?“ me je vprašal Prince. „ Jaz bom pela in igrala. Naredila bom dubstep 15 let prezgodaj haha“ sem odvrnila. „ Oh, sestra“ je zavzdihnil Prince in se nasmhenil.
„ Vsi igralci na mesta, vsi igralci na mesta!“ je zavpil direktor. „ Čas da postanemo ' ekstra!' Haha štekate?! Vesta, ker smo... 'ekstra'?“ se je norčeval Prince. „ Prihrani šale za očeta veliki bratec!“ sem se mu zasmejala. Šli smo mimo majhnega avtobusa in se usedli zraven drugih dodatkov. „ Akcija!“ je zaklical direktor.
Vedeli smo, da moramo zasledovati našega očeta. Oče je prišel ven, oblečen v svojo BAD opravo obdan z varnostniki. Animirani otroci in babica so vzklikali njegovo ime, potem pa smo vsi vzklikali njegovo ime, preden so ga začeli preganjati. Vedela, sem, da se je skrival za stvarjo kipa svobode. Poskušala sem iti tja, a me je Prince potegnil nazaj. Po tej sceni smo zapustili sedeže.
„Kam gremo zdaj?“ sem vprašala. „ Najel sem hotelsko sobo za nas, hotel je takoj za desnim vogalom“ je rekel Prince.
Šli smo v hotel in se vpisali. Receptor nam je dal ključe in odšli smo v svoj apartma.
„ Ta apartma je ogrooomen!“ se je začudil Blanket. „ In je samo 12.000 dolarjev na mesec“ je rekel Prince. Odgrnila sem zavese. „ Vau, poglejta razgled!“ Lahko smo videli Hollywood a ne zelo daleč. Bilo je krasno! „ Slikal ga bom“ je rekel Prince in iskal telefon. „ Kje je moj telefon?“ „ Hej, tudi jaz nimam svojega!“ sem vzkliknila. „ Jaz tudi ne“ je rekel še Blanket. „ Oh, saj res. Takrat še ni bilo Iphonov, samo stare Nokije!“ se je spomnil Prince. „ O, ja!“ sem zavzdihnila. „ Jaaa“ je zataral Blanket. „ Ven na verando grem“ sem rekla. „ Ne ostani predolgo“ mi je naročil Prince. „ Nočem vaju videti Prince in Blanket!“ sem se pohecala. „ Se vidimo“ je zaklical Prince. Blanket je spal in smrčal na kavču. Prince ga je stresel za glavo. Zasmejala sem se in odšla.
Potrebovala sem nekaj časa zase. Odšla sem na verando, vzela revijo in se usedla na fotelj. Na naslovnici je bil oglas za Moonwalker. Zahihitala sem se, ko sem obrinla stran. Videla sem članek o Whitney Hudson, prekleto, čudovita je. Z mojim očetom bi bila krasen par. Zanima me, če mu je všeč. Začutila sem, da se je nekdo usedel zraven mene, zato sem pogledala. Oče.
„ Živjo Paris“ me je pozdravil. „ Živjo gospod Jackson, kaj počnete tukaj“? „ Ne, prosim, kliči me Michael. Tukaj živim“ mi je odgovroil. „ Oh, kul, saj je očitno“ sem zmedeno odvrnila. „ Haha, torej ti in tvoja brata ste bili dobri kot dodatki“ se je zasmejal Michael. „ Ni zakaj“ sem rekla. „ Torej, direktor organizira veliko zabavo za vse iz filma. Bi prišli z brati?“ me je vprašal. „ Z vesseljem“ sem odgovorila. „ Zraven hotela je v plesni dvorani, začne se ob šestih“ mi je povedal. „ Prišli bomo.“ „ Lepo. Se vidimo“ je rekel Michael in me objel. Objela sem ga nazaj.
Bila sem zelo vesela. Ne toliko zaradi zabave, ampak, ker me je oči objel. Ta trenutek sem začutila, da ga moram dobiti nazaj.
Šla sem nazaj v apartma.
„ Oči živi tukaj, fanta!“
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Pʀᴏsɪᴍ﹐ ᴜᴢᴇᴍɪᴛᴇ sɪ ᴍɪᴜᴛᴏ ɪɴ ᴏᴅɢᴏᴠᴏʀɪᴛᴇ ɴᴀ ᴛᴀ ᴜᴘʀᴀšᴀɴᴊᴀ﹕
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
29. oktober 2014
next, super je
29. oktober 2014
u172503
u172503
next ful dobro
30. oktober 2014
u110484
u110484
nexšt
13. november 2014
končno neext!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ2- Sнσσтιηg тнє ѕcєηє-2/3
„ Juhuuu!“ je zakričal Blanket. „ Res? Vau!“ se je začudil Prince. „ In zabava bo v dvorani čez pol ure. Moramo se pripraviti“ sem rekla. „ Juuupiiiiii!“ je še enkrat zakričal Blanket. „ Ok, ampak Paris, ne rini v težave“ me je posvaril Prince. „ Ne bom, ne bom“ sem odgovorila.
Stuširali smo se in se pripravili na odhod. Oblekla sem svetlo zelen šifon z gumbi, majico na dolge rokave, ozke kavbojke in črne gležnjarje. Nakodrala sem si lase in oči obrobila z eyelinerjem. Prince je oblekel modro stajco, črne hlače, čevlje in klobuk. Izgledal je kot oči! Blanket je oblekel rdečo majico s kratkimi rokavi, kavbojke in nike čevlje. Pripravljeni smo bili za odhod. Odšli smo v
plesno dvorano. Srce mi je začelo biti hitreje.
„ Nervozna sem“ sem šepnila. „ Zaradi očeta?“ me je vprašal Prince. „ Ne, zaradi ljudi tukaj“ sem mu odgovorila.
„ Pozor, pozor, gostje, prosim, aplavz za zvezdo Moonwalkerja, Michaela Jacksona!“ je zavpil direktor. Zaploskali smo.
Oči je začel izvajati Smooth criminal na odru. Pogledala sem okoli in videla... omg to je Whitney Houston! Izgledala je zelo lepo. Oblečena je bila v dolgo srebrno obleko, nosila je srebrne čevlje z visokimi petami in imela je nakodrane lase. Blanket, ki je stal zraven mene, je poskušal plesati tako kot njegov oče na odru. Prince se je pogovarjal s punco, ki je izgledala njegove starosti. Očetov nastop se je končal in cela dvorana je zavreščala. Oči je stopil z odra, objel Whitney in ji poljubil roko. Nasmehnila sem se. Nihče ne more reči, da oči ne mara Whitney. Z Blanketom sva odšla do mize s hrano in pojedla nekaj čokoladnih piškotov. Oči je prišel do naju skupaj z Witheny.
„ Paris, Blanket, rad bi vama predstavil Whitney Houston“ je rekel oče. „ Živjo!“ sva jo pozdravila z Blanketom. „ Živjo, lepo, da sem vaju spoznala“ se je nasmejala Whitney. „ Hvala, midva sva še bolj vesela, da sva te spoznala. Sem tvoja velika oboževalka“ sem se ji nasmhenila. „ Bi piškot?“ ji je ponudil Blanket. „Ooooo, hvala“ je rekla Whitney. „ Kje je Prince?“ je vprašal oče. „ Pogovarja se z nekim dekletom“ sem odgovorila in pokazala nanj. „ O, to je moja stilistka Chanel, maljša sestra od Karen Faye“ je rekel Michael. „ Izgleda kot da se spogledujeta“ se je zasmejala Whitney. „ Hahah, točno to sem pomislila“ sem odvrnila. „ Pozor, gostje, pozor, čas je za karaoke!“ je razgalsil direktor. Vsi so zakričali. „ Torej, prvi nastopajoči je.... Paris!“ Začudila sem se. „ Poješ?“ se je začudil oči. „ Rada bi slišala tvoj glas draga“ je rekla Whitney. „ Ja, dober glas ima“ je pripomnil Blanket. Živčno sem odšla na oder.
„ Torej, pesem, ki jo je izbrala Paris je I wanna dance with somebody od enega naših nocojšnjih gostov, Whitney Houston!“ je oznanil direktor. Posvetili so na Whitney in potem name.
Začela sem peti. Občinstvo je ploskalo in pelo. Oči in Whitney sta mi ploskala, Blanket pa je pel in plesal z mano. Prince in Chanel sta mi ploskala. Kmalu je cela soba kričala. Zaključila sem pesem in razlegel se je glasen aplavz Bilo je čudovito! Počutila sem se kot zvezdnica.Prikloila sem se in se zahvalila preden sem zapustila oder. Odšla sem nazaj k očetu, Whitney, Blanketu, Princu in Chanel.
„ Čudovito poješ. Zelo sem začuden in ponosna!“ me je hvalila Whitney. „ Zelo talentirana si Paris, bilo je čudovito“ me je pohvalil še očka. „ Hvala! Milijonkrat hvala“ sem tiho rekla. „ Hej, jaz sem Chanel! Zelo dobra pevka si“ je rekla Chanel in mi podala roko. „ Hvala. Sem Paris in sem zelo vesela da sem te spoznala“ sem se predstavila. „ Čudovita si bila sestrica!“ me je pohvalil Prince. „ Hvala veliki bratec“ sem se mu nasmehnila. „ Zakon si bila!“ je rekel Blanket. „ Hahaha, hvala bratec“ sem se zasmejala. „ Oprostite, Paris?“ sem zaslišala globok glas. „ Dober dan, gospod....“
„ Sem Chandelr Ford. Sem lastik Ford Recordsa. Imaš izjemen talent. Rad bi ti ponudil delo z založbo.“
„ Resno?“ sem se začudila. „ Definitivno“ je potrdil gospod. „ Potrdila bom, ampak koliko bo stalo?“
„ Oh, 5/ denarja, ki ga boste zaslužili bo šlo v tej smeri“ mi je zagotovil direktor. „ Najlepša hvala“ sem se zahvalila. „ Izvoli mojo vizitko. Pokliči me, ko boš imela pripravljeno pesem“ je rekel in odšel. „ To je čudovito Paris!“ je bil navdušen oči. „ Daleč boš prišla punca, ne dvomim“ je rella Whitney,
„ Najlepša hvala“ sem rekla.
„ Moja sestra bo slavna!“ je poskočil Blanket
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Pʀᴏsɪᴍ﹐ ᴜᴢᴇᴍɪᴛᴇ sɪ ᴍɪᴜᴛᴏ ɪɴ ᴏᴅɢᴏᴠᴏʀɪᴛᴇ ɴᴀ ᴛᴀ ᴜᴘʀᴀšᴀɴᴊᴀ﹕
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
14. november 2014
u110484
u110484
next *.*
14. november 2014
next, meni se zdi super
14. november 2014
nextam c:
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Ƈнαρтєя 3- Ɯяιтιηg υρ тяσυвƖє
Ostali del zabave je bil super. Jaz, Prince in Blanket smo preostali del veera preživeli z Michaelom in Whitney.. Počutila sem se, kot da smo družina. Pogrešala sem ta občutek. In želela sem si, da se ne bi nikoli končal. Naslednje jutro, sta Prince in Banket vstala pred mano in pustila sporočilo, da sta šla na avdicijo. Prav tako sta pustila tudi roza ovitek za telefon. Zavzdihnila sem. Traja kar nekaj časa da se privadiš na to tehnologijo. Pojedla sem zajtrk, si umila zobe in začela delati na pesmi. Potem sem se odločila napisati pesem, ki še ne obstaja. Hm, ena na milijon.
Začela sem pisati.
How did I get there? Turned around there and there you were if anything tried to
rationalize cause someone I knew. That it was more than just chemistry I
mean I knew you were kind of into me but I figured it's too good to be true. I
said pinch me where's the catch this time? Can't find a single cloud in the
sky. Help me before I get used to this guy.

They said that good things take time. But really great things happen in the
blink of an eye though the chances to meet somebody like you were a
Million to one. I can't belive it. Woah.
You're one in a million. Yeah, Yeah,
All this time I was looking for love trynna make things work it wasn't good
eough till I caught on through said and done and stumbled into the arms
of the one...

Ko sem zaključila se mi je zazdelo, da bo hit. Bilo je v 2000ih! Zaključila sem pesem in poklicala Chandlerja. Rekel je naj pridem pred studio da jo posnameva. Šla sem v studio in mu pokazala besedilo pesmi, ki mu je bila všeč, zato smo njegovi glasbeniki in jaz uporabili nekaj inštrumentov, dokler nismo dosegli harmonije, ki sem jo želela. Posnela sem pesem in cd je bil že skoraj nared, ampak je potreboval še naslovnico. Sledilo je fotografiranje. Šla sem v sobo s profesionalnim modnim oblikovalcem in stilistko. Vprašala sta me, keter barve imam rada, kakšna je moja osebnost itd. Nekako jima je uspelo narediti vse, kar sem jima naročila. Nato so me odpeljali v računalniško sobo, kjer so bili ljudje, ki so upravljali slike. Bilo je čudoviti. Pokazali so mi, kako izgleda slika preden jo sprintajo. Po printanju so mi v roke dali zastonj cd in prevažali še milijone ostalih kopij po do trgovin in oglasov... Zahvalila sem se in odšla nazaj do hotela. Bila sem presrečna! Nisem opazila očka ki je hodil po predverju. Verjetno je delal na Moonwalkerju. Odšla sem nazaj v apartma in našla Princa in Blanketa, ki sta se nasmejala, ko sta zagledala cd c mojih rokah.
„ Ok, ok, torej posnela sem cd...“ awm začela.
„ Ti si na vrhu billiboardove lestvice, brez Moonwalkerja! Tvoja pesem se vrti na vseh radijskih postajah! Že imaš cel kup oboževalcev, po imenu sami eightfultowers! Je vpil Prince in se idiotsko smejal.
„ Pop senzacija si!“ je rekel Blanket.
„ Vau“ sem komaj izdavila.
Zazvonil mi je telefon.
„ Halo?“ sem se oglasila.
„ Živjo Paris, čestitam, tvoja pesem je velik hit!“ Na drugi strani je bil Michael.
„ Oh moj bog, hvala oč.. mislim Michael!“
„ Hahah, samo čestitati sem ti hote. Vidimo so pozneje, adijo!“
„ Adijo!“
Odšli smo ven.
„ Skoraj si rekla oči namesto Michael“ se je zasmejal Prince.
„ Težko se je pretvarjati, da ni naš oče“ sem odgovorila.
„ Na vajinem mestu danes ne bi hodil ven“ je rekel Blanket in pkkazal na TV.
Tam je bila množica oboževalcev, ki je govorila, da jaz, Prince in Blanket, izgledamo kot bi bili otroci od Michaela.
„ Lahko verjameš... nori oboževalci bodo rekli, da smo njegovi otroci. Govorice se bodo širile. Ljudje bodo mislili, da je naš oče igralec ali kar koli povezano s tem“ je rekel Prince.
„ Oh ne“ je bil zaskrbljen Blanket.
„ Uhhh stopiti moram malo na sveži zrak“ sem dejala.
Odšla sem red hotel,a tam je bila že množica paparacev ki so me zasuli z vprašanji.
„ Delaš na novem albumu? Od kot si? Katero je tvoje drugo ime? Kakšne barve so tvoje oči? Ste ti in tvoja brata povezani z Michaelom Jacksonom? Ste res odigrali del v Moonwalkerju?“
„ Ja, odvisno, odvisno, modro-zelene, ne, ja. Pojdite prosim“
Odšla sem nazaj v hotel v naš apartma.
„ Videla sva“ je rekel Prince.
„ Ja res“ je potrdil Blanket.
„Uggh“ sem zagodrnjala.
„ Hej, saj si želela biti slavna!“ se je zasmejal Prince.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
22. november 2014
next, super je
26. november 2014
u110484
u110484
next
27. november 2014
u178079
u178079
Neext
27. november 2014
evo next (bol kratek)
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Ƈнαρтєя 3- Ɯяιтιηg υρ тяσυвƖє 2/3
„ To se ne bi zgodilo, če ne bi pela prejšnjo noč. Kar me pripeje nazaj do vprašanja... Kateri od vaju me je prijavil za te karaoke?“ sem zavpila. „ On je“ sta vzkiknila Prince in Blanket in pokazala drug na drugega. „Kateri?“ sem jezno vprašala. „ V redu, jaz sem bil“ je priznal Prince.
„ Morala bi biti jezna, ampak sem uresničila svoje sanje. Poglej, oprosti, da sem stresla svojo jezo na tebe. Nisem želela začenjati drame“ sem se opravičevala. „ V redu je, saj so že nehali govoriti o nas“ je rekel Blanket. „ Za zdaj. Mediji ne bodo nikoli pustili očeta primiru, zdaj ko so odkrili, da smo si podobni“ je odvrnil Prince. „ No, namesto, da smo tako napeti, bi lahko ši v restavracijo ali kaj podobnega? Jaz stradam!“ sem rekla in se potrepljala po trebuhu. „ Seveda, gremo“ se je strinjal Prince.
Odšli smo v Rdečega jastoga. Preden smo si rezervirali mizo, smo zaslišali očeta in Whitney, ki sta nas klicala, zato smo prisedli k njima.
„ Živjo!“ sem rekla.
„ Dober večer“ je bil vljuden Prince.
„ Živjo oč- pozdravljeni“ je pozdravil Blanket.
„ Hej“ sta rekla oči in Whitney.
„ Ravno sva vas hotela pokicati, da se nama pridružita pri večerji“ je rekel oči.
„ O, najlepša hvala, to je zeo lepo od vaju“ sem rekla.
„ Zelo lepo. Hej!“ sta v en glas rekla Prince in Banket.
„ Hahaha“ smo se zasmejali.
„ V veselje nama je“ je rekel oči.
Usedli smo se in začeli jesti.
„ Torej, Paris, danes sem slišaa tvojo pesem. Zelo lepa je. Zelo daeč boš prišla“ me je pohvaila Whitney.
„ Hvala Whitney, to mi veliko pomeni“ sem se zahvalila.
„ Ni zakaj ljubica“ je rekla Whitney.
„ Torej, kje so vaši starši, zelo rada bi jih spoznala“ je rekel oči.
„ Am... naši starši?“ smo rekli in se spogledali.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
29. november 2014
next, super
29. november 2014
next
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Ƈнαρтєя 3- Ɯяιтιηg υρ тяσυвƖє 3/3
One in a milion je zaigrala na radiu.
„ Heej!“ je rekla Whitney. Oči se je zasmejal.
Nekaj punc je šlo mimo, ko so zaslišale mojo pesem na radiu so obstale in poslušale. Ena od njih se je obrnila in zakričala: OMG tukaj je!“ Vse so zakričale in me vprašale, če bi podpisala njihove cdje. Oči in Whitney sta se mi smejala, medtem ko sem podpisovala cdje. Ko sem zaključila, so punce odkorakale stran in navdušeno cvilile, zaradi česar smo se nasmejali.
„ Bolje, da se navadiš punca“ se je zasmejala Whitney.
„ Poskušam“ sem smeje odgovorila.
Preostali del večerje smo se hecali in pogovarjali kot prava družina. Oči in Whitney sta izgledala zelo srečna skupaj. Zanima me, če sta skupaj...
Zahvalili smo se in povedali, kako to cenimo. Oči je moral iti, Whitney pa je morala iti na slikanje. Prišli smo na predverje in pograbila sem revijo:
„ KAJ ZA VRAGA?!“ sem zavpila.
Na naslovnici smo bili mi, oči in Whitney pri večerji. Zraven je pisalo: ' Michae Jackson, Whitney Houston, pop senzacija Paris in njena brata-skrivna družina?
To me je zelo razjezilo. Ni me razjezilo, da smo izgledali kot družina, ampak to, da želijo mediji prizadeti mojega očeta. Raztrgala sem celo revijo, jo vrgla stran in jezno odkorakala ven. Imela sem namen zabrisati stran vse revije, potem pa sem se vprašala: Kaj bi naredil oči?
„ Samo en dan preklete slave in novinarjev, je kot dve desetletji!“ sem se jezila.
Moj obraz je postal rdeč. Potrebujem počitek. Ulegla sem se na posteljo in preden sem se zavedala sem že zaspala.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
06. december 2014
Super, next
12. december 2014
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cнαρтєя 4- Aη Iηтєяνιєω 1/2
Naslednje jutro sem se zbudila z velikim glavobolom. Odšla sem v kuhinjo, da bi poiskala Princa in Blanketa, se oblekla in pojedla zajtrk.
„ Dobro jutro fanta!“ sem zaspano pozdravila.
„ Dobro jutro!“ je res hitro odzdravil Prince in zatem pogledal Blanketa.
Blanket je zavil z očmi. „ Dobro jutro sis“.
„ Vidva fanta sta imela delo ha?“ sem se zasmejala.
„ Seveda sva“ je rekel Prince in pogledal na uro. „ Moramo iti!“
„ Disney, prihajam!“ je zavpil Blanket in stekel ven.
„ Adijo srečno“ sem rekla in umirala od smeha.
„ Adijo“ je rekel Prince in stekel za Blanketom.
Zmajala sem z glavo in se zasmejala.
Zazvonil je telefon.
„ Halo?“ sem se oglasila.
„ Dobro jutro Paris!“ je na drugi strani rekla Chandler.
„ Dobro jutro Chandler, kaj je?“
„ Oprah želi imeti intervju s tabo ob treh“
„ Ok, prišla bom“ sem odgovorila.
„ Ok, pokliči me ko boš pripravljena in ti bom poslala prevoz“
„ Ok hvala“
„ Ni problema, Adijo!“
„ Adijo!“ sem rekla in prekinila.
To ne bo prblem zame, ker sem že nekako imela intervju z Oprah. Oblekla sem si srebrno bleščečo majico, bele hlače in si obula črne škornje. Pogledala sem se v ogledalo. Res sem dobro izgledala. Nakodrala sem si lase, in si oči obrobila s črnim eyelinerjem, na usta pa sem dala malce roza šminke. Bila sem pripravljena. Poklicala sem Chandler, ki mi je poslala prevoz. Čez pol ure sem že bila pri studiju. Odšla sem v studio in počakala.
„ Ok, gospe in gospodje, prosim pozdravite najstniško pop senzacijo, Paris! Je zaklicala Oprah.
Zaslišal se je aplavz. Prišla sem in objela Oprah.
„ Prosim sedi, ljubica!“
Usedla sem se.
„ Torej Paris povej mi... Kaj te je navdihnilo za pesem One in a Milion?“
„ To kar me je resnično navdihnilo, je bilo veliko prijateljev, ta občutek, da si končno našel tistega ' enega'.“
„ Aww, ljubko. Imaš kakšnega fanta?“
„ Ne, nisem ravno zainteresirana za zmenke ravno zdaj“ sem se zasmejala.
„ Razmišljaš, da bi izdala album?“
„ Ja, komaj čakam, da ga boste slišali.“
„ Se že veselimo haha“
Tudi jaz sem se zasmejala.
„ Sedi vprašanje, ki si ga vsi želimo izvedeti... Ste ti Prince in Blanket v sorodu z Michaelom Jacksonom?“
„ Oooh, upala sem, da ne boš tega vprašala!“
„ Ja, ker ste mu zelo podobni, kot bi bili njegovi otroci in ko sem videla sliko, ko ste jedli večerjo skupaj z Whitney Houston, ste izgledali kot družina.“
„ Ja, to se sprašuje veliko judi in ne nismo v sorodu z njim. Naš oče je umrl nekaj let nazaj i nzdaj živimo skupaj z babico, dokler Prince ne doponi 18 let“ sem odgovorila.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
13. december 2014
next, super
13. december 2014
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cнαρтєя 4- Aη Iηтєяνιєω 2/2
„ Oh, žal mi je zato“ je rkela Oprah.
„ V redu je. Vem, da, če bi nas naš oče poznal, bi bil ponosen na nas“ sem odvrnila.
„Srčica, si pravkar rekla... poznal?“ Zdrznila sem se.
„ No, mislila sem... mislila sem, če bi še živel. Oprosti.“
„ Ljubica, če ti ni prijetno, lahko spremenimo temo“ je rekla Oprah.
„ Ne... v redu je“
„ Ok, no, oh, oprostite, a to je vse za danes. Adijo“
Nasmehnila sem se. „ Adijo!“
Še enkrat sem objela Oprah in se odpravila nazaj v hotel. Tam sem zagledala Princa in Blanketa, ki sta gledala televizijo v dnevni sobi.
„ Hej“ sem ju pozdravila.
„ Hej“ sta mi odvrnila.
„ Sta videla intervju? Skoraj sem nas razkrinkala!“
„ Ne vsega, ampak del ko te je spraševala o našem očetu je dobil milijon ogledov na youtubu“ je rekel Prince.
„ Lepo“ sem rekla.
„ O moj bog, poglejte!“ je vzkliknil Blanket in pokazal na TV.
Naglo sem se obrnila in zagledala očeta in Whitney obkrožena s paparaci, ki so ju spraševali, če smo mi njuni otroci. Nočna mora se uresničuje. Oči in Whitney sta uspela oditi nazaj v hotel, potem pa sose na TV-ju vrtele naprej ostale novice.
„ Zakaj nas ne pustijo pri miru! Vse bodo zavozili!“ sem se jezila.
„ To je spet v bistvu poznih 90. in zgodnjih 2000. za našega očeta“ je odvrnil Prince.
„ Zakaj ne nadlegujejo koga drugega“ se je razjezil Blanket.
„ Želim si, da bi nehali nadlegovat ljudi in pika!“ sem se zjokala
' Tok tok'
Prince je šel odpret vrata.
„ Hej!“ Pred vrati sta stala oči in Whitney.
„ Živjo oč- očitno, okno je nevarno ha ha ampak vseeno, živjo!“ se je zmedel Prince.
„ Hej Mike, hej Whitney“ sem rekla in si obrisala solze.
„ Paris... videla sem intervju... žal mi je za vašega očeta“ je rekla Whitney in me objela.
Objela sem jo nazaj in zašepetala: „ Ko bi le vedela...“
„ Kaj si rekla?“ me je vprašal oči.
„ V redu.... vedno ko mislim na to, se zlomim.“
Oči me je objel. „ Vedno bova tukaj za vas“
Preden sem se zavedala, smo se znašli v skupinskem objemu. Še vedno sem smrkala. Oči je začel peti I'll be there. Whitney se je igrala z mojimi lasmi. Spet sem začutila, kot da smo družina. Pogrešam jo.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Msɪʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ ʙᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟ ᴘʀᴇᴘᴏᴢɴᴀʟ sᴠᴏᴊᴇ ᴏᴛʀᴏᴋᴇ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
20. december 2014
u172503
u172503
neeeexxxxt
20. december 2014
uau zdj sem prebral vse nexte in res perfektno pises
perfektno
ja cez nekaj casa
paparaci bodo se kar sprasevali ce ste vi druzina
ja itak
nnnnnnnnneeeeeeeext+nov bralec
20. december 2014
next, super
21. december 2014
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Ƈнαρтєя 5- MσσηωαƖкєя'ѕ ρяємιєя
Naslednji dan je bila premiera Moonwalkerja. Bila sem grozno vznemirjena! S Princom in Blanketom smo se odpravili nakupovat.
Odšla sem v Gucci iskat popolno obleko. In našla sem jo. Bila je bela, povsob posuta z diamanti. Takoj sem jo odnesla na blagajno.
„ O moj bog, ti si Paris!“ je zascvilila blagajničarka.“ Mislim, da je skupno 60.45$“
Nasmehnila sem se in ji dala 100$.
Blagajničarka je obleko dala v vrečko in mi vrnila razliko. „ Lahko to prosim podpišeš za mojo hčerko. Je tvoja velika oboževalka“ je rekla in mi podala CD in kuli.
„ Seveda“ sem rekla, se podpisala in ji vrnila CD ter kuli. „ Hvala“
„ Ne, Paris, hvala tebi!“
Nasmehnila sem se in odšla iz trgovine.
Zdaj sem morala najti še primerne čevlje. Odšla sem v prodajalno in zagledala ene res zelo lepe. Bile so bleščeče srebrne pete. Blagajničar ni ravno znorel. Verjetno zato, ker je bil fant. Najstnik. Dobro je izgledal. Res zelo cute. Postala sem nervozna. A, bila sem zunaj v nekaj sekundah. Bi se lahko zdrobila ob njem? Ignorirala sem občutke, ko sem se zunaj dobila s Princom in Blanketom in skupaj smo se vrnili v hotel. Premiera je bila ob sedmih. Imeli smo dovolj časa, do bomo izgledali čudovito. Skočila sem pod prho in si umila lase. Nakodrala sem si lase. Potem sem si nadela makeup. Oči sem si obrobila z eyelinerjem, na veke sem nanesla belo senčilo in gor srebrne bleščice. Ustnice sem si namazala s svetlo roza šminko in glosom. Potem sem se oblekla in obula čevlje. Stopila sem pred ogledalo. Izgledala je kot princesa. Bila je popolna. Bila je čudovita. Bila sem jaz. Zvrtela sem se, da mi je obleka zaplapolala v zraku. Počutila sem se čudovito. Odšla sem v kopalnico in zagledala Princa ter Blanketa, ki sta bila oblečena v ujemajoča se fraka. Oba sta imela lase počesane nazaj. Izgledala sta kot gospoda. Ob šestih smo odšli ven pred hotel. Limuzina nas je že čakala. Čez 40 minut smo prispeli. Bilo je še 20 minut do začetka. Stopili smo iz limuzine. Kamere, kričeči oboževalci, novinarji, vprašanja... Bili smo kot zvezdniki. Začutila sem roke na mojih ramenih. Bil je oči, zraven njega je stala Whitney.
„ Hej Michael“ sem ga pozdravila in ga objela.
„ Hej Paris!“ je rekel in me objel nazaj.
„ Hej, Whitney“ sem pozdravila tudi njo. „ Hej ljubica. Zelo lepa si!“ Objeli sva se.
„ Hvala ti tudi“ sem ji odvrnila.
Nasmehnila se je. „ Hvala!“
„ Hej oč- Michael!“ je rekel Blanket, ki se je prikazal od nikoder in močno objel Michaela..
Michael se je nasmehnil in ga dvignil. „ Hej Blanket“ Objel ga je in postavil nazaj dol.
„ Hej Whitney“ jo je pozdravil Blanket.
„ Hej Blanket!“
„ Hej Mike, hej Whitney“ je pozdravil Prince.
„ Hej!“ sta mu oba odvrnila.
„ Pozdravljeni!“ nas je pozdravila Chanel.
Odzdravili smo ji.
„ Hej srček“ je rekla in poljubila Princa.
Osupnili smo.
„ Vau, kdaj je bilo to?“ sem ga vprašala. Vsi so ga pogledali. Prince je zardel.
„ Čas je za premiero“ je naznanil oči.
Odšli smo v kino in se usedli. Film se je začel. Moje srce je začelo utripati hitreje. Dobila sem priložnost, da grem na premiero! Mogoče pike niso tako slaba stvar. Lol. Film je prišel do Speed demon scene. Cela soba je zagrmela, ko smo se jaz, Prince in Blanket pojavili na ekranu. Moje srce je močno bilo še celoten film.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
01. januar 2015
fenomenalno
nvm
next
01. januar 2015
next, super je
04. januar 2015
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Ƈнαρтєя 6- Afтєя Ƥαяту
Film se je končal in vsa soba je začela kričati in ploskati. Naslednje je bilo po zabavi. Odšli smo v plesno dvorano. Tam so bile vse mize pogrnjene s hrano. Veliko znanih oseb. Glasba je igrala. Otroci so tekali naokrog. Chanel je prišla k nam z nekim fantom zraven sebe. Oh ne. Pa ne fant iz trgovine. Oh ne ne ne ne ne!
„ Hej!“ je rekla. „ To je moj bratranec Jared“
„ Živjo“ smo ga vsi pozdravili.
„ Živjo, v čast mi je da sem vas spoznal“ je rekel Jared in me pogledal. Pogledala sem dol.
„ Whitney, bi zaplesala?“ jo je vprašal Michael in jo prijel za roko.
„ Seveda“ je odgovorila, mu podala roko in šla sta plesat.
„ Chanel, bi zaplesala?“ je vprašal Prince in ji ponudil roko.
„ Ha ha seveda“ je odgovorila in tudi onadva sta odšla na ples.
„ Jaz grem pojest nekaj piškotov!“ je zaklical Blanket in stekel stran.
„ Samo midva sva še ostala“ je rekel Jared.
„ Mhmm“ sem zamrmrala.
„ Si danes nakupovala?“ me je vprašal.
„ Ja. Gle-gledala sem če-čevlje“ sem zajecljala in pogledala v tla.
„ Si dobro?“ me je vprašal Jared in stopil bližje k meni.
„ J- ja“
„ Si prepričana? Zelo vroče izgledaš“
Zardela sem.
„ Oprosti“ je rekel Jared in zardel. „ Mislil sem...“
„ Vem. V redu je. „ Amm, ti je všeč oč- Michaelov film?“
„ Ja, super je bil!“
„ Jaz mislim isto, no, zelo je čudovit“
„ Njegovi otroci morajo biti zelo srečno, da imajo takega očeta!“ je rekel Jared.
„ Saj smo!“
„ Kaj?“
„ Am... am... mislila sem, saj so!“
„ Ok. am... Paris?“
„ Ja?“
„ Bi želela zaplesati?“ me je vprašal.
„ Lahko“ sem rekla in odšla sva plesat.
Ko sva z Jaredom prišla na plesišče se je glasba upočasnila. Kar sva potrebovala. ' Saving all my love for you' od Whitney je zaigrala. Jared me je prijel okoli pasu. Jaz sem roke položila na njegova ramena. Začela sva plesati. Njegove oči niso nehale gledati v moje. So čokoladne barve. Kar zgubim se v njih. Pogledala sem proti očetu in Whitney, ki sta se poljubila. Nasmejala sem sem. Jared me je pogledal in zardel. Nadaljevala sva s plesom in se izgubila v najinih očeh.
Jared se mi ej približal. Vedela sem, kaj se bo zgodilo. Zaprla sem oči.
BOOM BOOM BOOM
BOOM BOOM BOOM
Začelo je goreti. Vsi so kričali in tekli proti izhodu. Z Jaredom, Blanketom, Princom, Chanel, Michaelom in Whitney smo zbežali ven.
„ Ste vsi v redu?“ je vprašal oči.
„ Ja“ smo odgovorili.
„ Kar bi rada vedela je, kje s-s-so bili ga-gasilci“ je rekla Whitney.
„ Whitney si vredu?“ sem jo vprašala.
„ Si pijana?“ je rekel Blanket.
Zasmejali smo se.
„ Nnne nnnisem“ je rekla in padla v očijevo naročje.
„ Z mano bo šla“ je zašepetal oči Princu.
Prince se je zasmejal.
„ Slišala sem, da nista lowkey ()“
„ Haha kaj?“ je rekel Michael.
Z limuzino smo se odpeljali nazaj v hotel. Med vožnjo, je Whitney poskušala normalno govoriti, a bolj klaverno.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✞ Kᴀᴋᴏ sᴇ ᴠᴀᴍ ᴢᴅɪ﹖
✞ Kᴀᴊ ᴍɪsʟɪᴛᴇ﹐ ᴅᴀ sᴇ ʙᴏ ᴢɢᴏᴅɪʟᴏ ᴜ ɴᴀᴅᴀʟᴊᴇᴠᴀɴᴊᴜ﹖
✞ Nᴀᴊ ɴᴇxᴛᴀᴍ﹖
10. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani