Čakali sva ju pred Kolosejem. Film se je že zdavnaj začel. A midve sva vseeno stali tam. Saj naju ne moreta kar tako pustiti, kajne? Globoko v sebi sem čutila da nikoli ne bosta prišla. 》Pa s kom si se ti to zmenla?《 sem jo vprašala. 》Z dvema kretenoma ki nikoli ne mislita priti?《 Nikoli si nisem predstavljala da bo moj prvi zmenek takšna polomija. Prvič, bil je na slepo. Drugič, človeka sploh nisem poznala. In tretjič, sploh še ni prišel.
Želela sem iti domov.
Aja, verjetno vas zanima, kdo sem in kaj počnem tukaj. No, jaz sem Živa. Stara sem 13 let. Trenutno zmrzujem pred kinom in čakam kretena, ki je verjetno pozabil da mora biti tu. V to me je zvlekla moja najboljša prijateljica Nina. Obupano mi želi najti fanta, ker ga ona že ima. Ok, Nina. Ona je edina oseba v mojem življenju, ki ji lahko zaupam. Njen fant je kajtar. Zmeraj me zvleče v norosti, ki jih ponavadi ne počnem. Kot na primer današnji dogodek. Sploh ne vem koga pravzaprav čakam.
Obrnila sem se da bi odšla, vendar sem slišala nekoga zakričati moje ime. Pogledala sem nazaj in videla najlepšega fanta kar sem jih kdaj videla. 》Hei! Jz sem Maks. Ti si pa najbrž Živa. 《 Samo nasmehnila sem se. Nina je opazila mojo zadrego in se vmešala v najin pogovor:》Film se je že začel zato pejmo po kokice in gremo notr!!《
16. avgust 2013
next
17. avgust 2013
Neeext
18. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg