Hej!
No tuki je uvod.

Ime mi je Annie. Živim v Ljubljani in imam pefrektno bff in to je Sarah. A vse se bo sremenilo.... Spet!
Jst...

SarahPa povejte če nextam?
18. februar 2012
Upsi no to sm jst


18. februar 2012
u40823
u40823
next
18. februar 2012
Annie!!!! Je zakričala Sarah. Kje si se a obirala. A neveš kok cajta sem te čakala. Pogledala me je v oči. Ja Annie zakaj pa jočeš me je z njenim nežnim in ljubeznivim glasom vprašala. Objela sem jo in posmrkala. Selimo se!!! sem ji odgovorila z cmokom v grlu.
18. februar 2012
Next??
Če dobim še 3 nexte bom nadaljevala čene pa ne ...
18. februar 2012
ok no bom kar nadaljevala za spodbudo ...
Sarah me je pogledala in v njenih očeh sem zasledila kapljico solze. Obrazložila sem ji da si je očka poiskal novo službo v L.A.-ju. Bila sem presrečna in pre žalostna saj grem v L.A ampak po drugi stani... Zapustiti bom morala vse moje frende in mojo simpatijo. Ja res je tudi jaz sem nesrečno zaljubljena. Poudarek je na NESREČNO. Zaljubljena sem v enega fanta iz višjega klasa (ime mu je Tim), on pa ima punco (Tejo).... Oh ko bi se lahko vsaj zaljubila v takega fanta ki bi imel tudi mene rad.

Odselimo se že v petek! Ta petek. Danes je pa ponedeljek. Sem povedala Sarah in ko smo se malo umirile sva odšle skuaj proti šoli. Tam sen srečala mojega frenda Tomaža, ki mi je povedal da sta se Tim in Teja hudo skregala in ne hodita več. V sebi sem kričala od veselja. Na zunaj pa sem bila čisto mirna in še vedno sem po moje zgledala užaljena. Sarah mi je prišepnila na uho da zdaj imam celo šanso pri njemu. Jaz sem se tega zelo dobro zavedala a kaj ko ni imelo smisla se zdaj poparčkat z njim.

Ampak vsseno je med odmorom on pristopil k meni in kolena so se mi začela tresti. Kmalu bi omedlela. Ampak nisem. Še dobro!
Vprašal me je če imam danes kaj časa pa sem bleknila JA. Joj moja velika ustan. Zakaj sem rekla ja ko bi pa morala reči ne. JOJJJ! Ampak vsseno vem da seselim ampak bil mi je tako ušeč da sem morala poskusit pa če me hudič vzame.

Teja


Tim


Tomaž

18. februar 2012
u40823
u40823
next
18. februar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani