u73962
u73962
Nekaj vam povem:
1.v zgodbi bodo nastopali vampirji
2. nexte bom probala pridno dajati nove
3. če ti ni kaj všeč ne rabiš komentirat
_________________________________________________________________________________________
1.
Od takrat nosim raztrgane kavbojke in puloverje z kapucami. Takrat ko sem za vedno izgubila družino,sem bila stara 6 let .Od tega je minilo že 10 let. Zdaj živim pri babici Vannesi Black . Vem da je zelo prijazna in ljubeča, ampak ne more nadomestiti družine.>>Amy,kako je kaj v šoli?<< Babica zmoti moje razmišljanje. >>babi,saj veš da sem odlična.<<z nasmehom na obrazu mi odgovori:>>vem,ampak je lepo slišati.<<Poskusim ji vrniti nasmešek.>>V svojo sobo grem<<Pokima. Moja soba je lepa,zelo lepa. Ampak se ne mora primerjati z mojo staro. Vržem se na posteljo in gre mi na jok. Včasih sem imela mamo,očeta,sestro Anno,fanta in našo mucko. Včasih,samo včasih. V šoli sem ne priljubljena. Vesela sem da so počitnice. Saj sem lepa,ampak veljam za čudakinjo. Šla sem do babice.>>babi,jaz grem malo ven.<<
>>vredu<< grem se obleč,obut in grem ven. Hodim po pločniku in ne vem kam stopam. Takrat se v nekoga zaletim. Že sem ga hotela na dreti,naj bolj pazi. Potem pa pogledam gor. Ostanem brez besed. To je bil najbolj luštkan tip na svetu. >> oprosti,nisem gledal kam hodim.<< njegov glas je kot najlepša glasba za moja ušesa. >>saj je vredu,jaz sem Amy.<< nasmehne se mi >>jaz sem Daniel,te lahko peljem na večerjo?<< Zardim.>>seveda lahko<< To ne mora biti res.
>>jutri ob osmih zvečer<<pomežikne mi in gre. Počasi grem domov.

Kako se ti zdi začetek?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. januar 2013
u73962
u73962
za začetek rabim 2 nexta
04. januar 2013
u73962
u73962
upam da vam je všeč
04. januar 2013
u73962
u73962
bom dala kr nov next:
>> Amy,vpisala sem te v novo šolo,danes se boš morala pripraviti,jutri odpotuješ.<< Začudeno strmim v babico,jutri grem z Danielom ven,pa še počitnice so.>>Babi ne hecaj me,počitnice so!<< babica gleda zelo resno: >>Amy,to je drugačna šola,saj ti bodo tam vse razložili.<< pogledam jo v obraz in vidim da je zelo resna,zato prikimam.>>vredu,grem pripravljat kovčke.<<Že sem v svoji sobi ko se spomnim na Daniela. Žalostna mu napišem sporočiloprosti,ampak ju3 ne moram priti. Saj vem,izberem neko trapasto šolo namesto tega luštkanega Daniela. Bojim se kakšna bo nova šola. Upam da bom imela kakšno prijateljico. Iz omare vzamem dva velika kovčka. Razmišljam kaj naj vzamem s seboj in kaj ne. Na koncu se odločim da bom s sabo vzela le pomembne stvari. Na koncu še v svoj dnevnik napišem eno samo besedo: Daniel. Tudi dnevnik spravim v kovček. Zanima me kakšna je ta šola,če je babi rekla da je drugačna mora biti res drugačna. Pa še čez počitnice ne bom doma. No tudi jaz sem drugačna,kot ta šola. Odločila sem se da bom s sabo vzela nekaj knjig ,da mi ne bo dolgčas. Babi me je poklicala k večerji in sem šla v kuhinjo. Jem svoje kosmiče in imam občutek da mi bo babi nekaj povedala. In res. >> Amy, kot sem ti že povedla je ta šola drugačna,zelo drugačna. To je vampirska šola. Šola se imenuje akademija Dneva in noči. Obstaja več vrst vampirjev.<< začudeno jo gledam: >> katere vrste vampirjev? In kaj ima to opraviti z mano?<< Babica zavzdihne in nadaljuje: >>obstajajo varuhi ki vedo za vampirje,lovci na vampirje,plemiči,čistokrvni vampirji,navadni vampirji in…zlobni vampirji. Ti si čistokrvni vampir,zato moraš na to šolo,ker si stara 16 let.<< Začudeno gledam,jaz pa vampir? >>Amy,pojdi zdaj spat,jutri te čaka dolga pot.<< Grem v svojo sobo in razmišljam o tem. Ko končno zaspim imam sanje polne vampirjev.
04. januar 2013
u73962
u73962
2 next-a
05. januar 2013
u73962
u73962
družina ji je umrla pred 5-imi leti ne pred 10
05. januar 2013
u73962
u73962
naredila bom novo,ENAKO zgodbo ker sem v tej našla nekaj napak
05. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani