To bo moja prva zgodbica tko da ne vem kok bo glih dobra
Taylor Swift - Kaja

Justin Timberlake - Buzz
Iggy Azalea- Edith
( prvi del bo mal krajši)
Part no. 1
Tistega dne sem z Buzzom sedela pri kosilu v zastekljenem vrtu prijetne restavracije. Ni bilo veliko gostov, zato je bilo vzdušje mirno. Okrog naju se je sukal ustrežljiv natakar. Nekje so bili skriti zvočniki in prostor so nevsiljivo napolnjevali zvoki klasične glasbe. Bila sva ravno pri juhi iz bučk in slišala sem odlomek iz Dubioze Kolektiv. Če se motim so igrali in peli pesem Blam blam.
>> Oči, a se spomniš, kako sva mamo včasih nategnila z McDonaldsom,<< sem neprimerno zinila v ta plemeniti in posvečeni trenutek hranjenja, in kar je bilo še huje, dregnila v očetovo ramo. >> Vedno je težila z zdarvimi juhicami, midva pa sva ji pobegmila na burger in pomfrit, kaj?<<
Buzz se je namrščil, kot bi žlico juhe dal v usta še v njej utopljeno muho. Odložil je žlico, se s prtičkom potapkal po zgornji ustnici in globoko zavzdihnil. >> Ne razumem, Kaja, zakaj že enkrat ne prenehaš vleči na dan to prežvečeno kos, << je rekel z otožnostjo, ki se je lepo ujela z kitariskim solom v ozadju, da bi vsakdo moral pomisliti, kako zaradi tega trpi. >> In zakaj me zadnje čase kličeš oči, če pa si me vedno klicala po imenu?<< je še dodal s komaj opazno njevoljno v glasu.
Next, mnenja,?
Upam da vam je všeč
22. avgust 2016
kakšen Next?
22. avgust 2016
Ok jst bom kr nadaljevala.

Moj oče Buzz Kench, postaven štirinintridesetletnik, je bil že skoraj leto dni ločenec. V tem letu je njegova mala oglaševalska agencija dosegla zavidljiv uspeh, njegovo življeneje pa je doživelo renesančni razcvet. Izgubil je mehek, okrogel trebušček, v katerega sem ga v svojih zgodnjih najstniških letih rada boksala, ko sva se ruvala. Zdaj je pod sovo fino srakco skrival napete mišice, ki jih je pridelal v fitnesu. Svoje stare udobne obleke je zamenjal za izdelke priznanih modnih oblikovalcev, v usta pa si je dal vgraditi porcelan namesto starih, zaplobiranih zob. Kupil si je orjaški mestni traktor - tako skrivaj imenujem njegovega črnega "stezosledca", ker se mi zdi da bi bilo z njim bolj pametno orati prostrane panonske nižine kot pa strašiti po ulicah mesta. Čutila sem, da je po kosih izginjal moj Buzzi, Luzzi, Buzzek, Buzzislav ali Buzz, kot sem, odvisno od govornensposobnosti in čustvenega razpoloženja, od otroštva klicala svojega očeta.
Prav gotovo je bil to glavni razlog, da sem ga potem, ko se je ločil od mame, začela klicati oči . Toda njemu je to šlo na živce. Razmišljam, da je morda hotel izgeladati kot tridesetletnik, kar je razumlivo in opravičljivo v dobi vladavine maldih in uspešnihljudi.
Skoraj že odrasla hči - to sem jaz- pa ni prava slika za ta okvir.
Nekaj minut sva jedla, potopljena vsak v svoje misli. Juho je zamenjala glavna jed, z orehi nadevan piščanec, ki je dišal prav prijetno, med ptem ko je glasba iz ozadja postala bolj vivace.
Next je bil malo daljši upam da vam je bilo všeč
22. avgust 2016
u214717
u214717
Next
22. avgust 2016
omg ful dobr pišeš Next pliis
23. avgust 2016
Hvala
23. avgust 2016
u214717
u214717
Next
23. avgust 2016
Ja danes dam Next verjetno nekje okrog 4
23. avgust 2016
neext
24. avgust 2016
Tista zgodbica gor mi ni všeč tako da bom posalaa drugo
~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~|~~
Živjo sem Kayla, imam 22 let in nimamše službe. Brat Timy mi je umrel pred 10 leti zaradi eksplozije v Lidlu, sestra se je odselila v Rim zaradi dela starša pa, no ona dva sta nekako čhdna in hmm, nočem biti z njima.
Jaz sem bila torej čisto sama na podstrešju šole Spit, v Hollywoodu. Skrivala sem se pred vsemi srednješolci da me nebi imeli za neko " klošarsko punco", ker imam dom a tam nočem živeti zaradi fobije pred samoto v velikih prostorih. In jaz sem imela res veliko hišo. A še vedno ne vem kako sem jo dobila. Moj spomin na stare čase je zelo slab.
Dajes je 10.7.2023, sreda.
Čez okno mi je posvetilo močno jutanje sonce. Pogledala sem na uro in videla da je uraže 7.30. Kar pomeni da bojo tu vsak hip vsi srednjošolci.
Hitro sem se oblekla in na umivanje zob kar pozabila. Vzela sem še torbico p, kjer je bila de arnica. Moram vam povedati da so bili v njej še moji zadnji prihranki in to je 41£. To je bilo zelo malo in nisem vedela kako bi hitro zaslužila vsaj malo denarja za prigrizke.
Pigledala sem se v napol razbito ogledala in si sama pri sebi govorila >> Tako grda punčara kot sem jaz seveda ne more česa zaslužiti. Začela sem slišati korake. In zatekla dol po stopnicah. Hitro sem stekla do vrat in gledala sem nazaj da me nebi nihče videl na to pa sem se zaletela v ogromono druščino fantov. Počasi sem premaknila glavo naprej in zavzdihnila. Največji in po izgledu na važnejši je rekel>> wow wow wow, kdo pa si ti še nikoli te nisem videl v naši šoli, ki ni za grdobe<< Vsi za njim so rekli Uuu, kot da je bilo to zelo ponižujoče, kar je tudi biľo.
Mnenja, teorije, Next?
26. avgust 2016
u214717
u214717
nexttttttttttttttttt
26. avgust 2016
Next
26. avgust 2016
slike za popestritev
Kayla

fant v katerega se je zaletela
26. avgust 2016
Next posvečam shawnn mendes, za veliko t
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kayla
Hotela sem jih odmakniti da bi prišla mimo njih ven. fant v zadnji vrsti pa mi je nastavil roko da ne bi ogla iti mimo. Bil je tako luštkan. A nisem se hotela zaljubiti v bebca, ki drži s fantom v katerega sem se zaletela. Iz mene so prišle besede, ki ih sploh nisem hotela izgovoriti >> Pustite me na miru in težite ljudem svojih starosti<< vVsi so se spogledali in začeli hoditi proti meni da bi me pretepli. A je nasrečo pišla eno dekle, k e bilo videti moe starosti. In je zatekla do glavnega fanta in mu rekla >> Pusti jo namiru Kayne<< Zgledati je bilo rtako, kot da je od njega punca. In res je delovalo odmaknili so se. Kayne se mi zdi mi je rekel naj se ga pazim. Nisem se ga bala saj sem starejša kaj bi mi pa lhko naredil. Zvečer nekje okoli 11.3o sem splezala p ograji do podstrešja. A me je videl fant, v katerega sem se skoraj zalubila. Plezala sem še hitreje, da me ne bi ujel. In seveda začel mi je slediti po stopnicah. Bil je res hiter. Ravno, ko sem vstopila na podstrešje je skočil notri. Nekaj časa sva stala v popolni tišini, še čričke se je slišalo če prav je bilo 3slojno steklo. Po tem pe je on rekel >> Jaz, mhh nisem vedel da živiš tu, zakaj, in oprosti za prej.?<< Nagrbančila sem obrvi in se obrnila. >> To se te ne tiče, in sprejmem opravičilo<< Pogoltnil je cmok in rekel >> A, ok te razumem<< Nisem vedela o čem govori saj me ne pozna >> Ej sej me ne poznaš, in ne morš me razumet če me ne poznaš!?<< Po pol ure sva se že začela zabavati in sva oba vedela drug o drugemu vse. Med tem tudi da ga Kayne izkorišča in da je zato v negovi skupini. Oba sva padla na mojo posteljo ker sva bila čisto izmučena od zabave, ki sva jo imela. Potem pa se je zgodilo nekaj kar še svojim očem nisem verjela. Ravno ko sem se zares zaljubila v nega je iz žepa potegnil CIGARETO. To e stvar, ki jo res ne prenesem. Vprašala sem ga, če kadi in rekel je ja. Seveda frajerji, ki kadijo. In tako se je mojaljubezen do njega zečela zmanjševati. Vprašal me je, če bi tudi jaz probala in rekla zelo naglas "NE!" Mismlim s+da se me je kar malo ustrašil. Potem pa se je nagnil proti meni, da sem zavohala zadah po cigaretnemu dimu. Veela sem da temu sledi poljub. A ne vem če sem si tega zares želelA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EVO GA TO JE ŠE EN Next UPAM DA VAM JE VŠEČ IN PROSIM OGLAŠUJTE
FANTU JE BILO IME JUSTIN
26. avgust 2016
Next?
26. avgust 2016
u214210
u214210
Next
26. avgust 2016
Še kakšen??
26. avgust 2016
a loh oglašujete
01. september 2016
Ok danes popoldan dam Next
05. september 2016
ok danes sem se odločila dati Next nmam glih velik navdiha ampak ok,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Torej kje sem ostala... Aha, nagnnil se je proti meni za poljub. Zamižal je, jaz pa sem se mu odmaknila. Ne zaradi cigaret ampak verjetno nisem bila še pripravljena do tega. Odprel je oči in videl da se gledam v ogledalo in se režem o rokah. In šele v tem renutku sem zvedela kaj pomeni depresija. Ampak še sama nisem vedela zakaj sem v njej. Saj sem se zelo zabavala in še vedno imam družino le da so nekje drugje. Justin je pritekel do mene in me vprašal >> Zakaj to počneš<< Krvav nož sem vrgla na tla, ker sem z delom končala. Ko je nož pristal na tla sem pogledala Justina in planila v jok. Videl je da mi na roki piše "I am too stupid!" Justin me je objl. Po 30sekundah sem nehala šteti koliko je bil dolg objem. A se ga nisem mogla naveličati. Potem sva se končno spustila in na Justiniovi majici sem videla "flek" od krvi. Polizala sem si prst in podrgnila po "fleku" Justin je nežno odmaknil roko in rekel >> Je že vredu... Všeč si mi<< Ja ddd zakaj bi me drugače hoteel poljubiti ampak mi pa je bilo všeč da je imel toliko poguma. Na hitro sem mu enega pritrdila na lička.
Najni roki sta si prepletevali in začel je zvoniti zvonec, ki je naznanil uro 1.00 Naj (vsaj tako mislm) je brigalo koliko je bila ura. A zgleda da Justina je, ker me je tudi on poljubil na ličko rekel adijo in odšel. Najbolj pa mi je bilo pri tem slovesu všeč njegov prekrasen nasmeh. Brez da bi se oblekla v svojo že 3tedne nošeno pidžamo (pižamo) sem šla obleč kar v ttem kar sem imela danes oblečeno. Nisem mogla zaspat. Ker...
a. sem si želela spati z Justinom
b. Ker si nisem želela poljubii Justina
c. bala sem se da me bo Kayne videl jutri in da me je Justin samo prevaral
Next?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
07. september 2016
Next c pumojm
07. september 2016
lohk oglašuješ pliss
07. september 2016
K
07. september 2016
Opazila sem full napak
08. september 2016
u215961
u215961
Next
11. september 2016
Next
11. september 2016
neext <3
12. september 2016
u215961
u215961
Next
12. september 2016
Verjetno bo jutri Next mogoče pa vas presenetim že danes
12. september 2016
u215961
u215961
Upam da danes
12. september 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani