očitno so zgodbe tukej zelo popularne, ampak kot vidim jih je večina o 1d, moja pa ne bo : ) če hočeš brat, beri, ča pa nočeš, pa ne odpiraj teme. je, hm, na pol resnična zgodba, upajmo da bo enkrat cela resnična.nej napišem (retorično vprašanje, pisala bom tak al drugač)?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. november 2012
piši
18. november 2012
Hodila sem po mokri cesti in si nad glavo držala časopis, da hladne dežne kaplje ne bi zmočile mojih las. Zanimivo je bilo opazovati naše mesto ob dveh zjutraj - na moji desni je šelestelo listje v krošnjah premraženih dreves, pred neko hišo sem opazila mačko, ki je obupano praskala po vratih in mijavkala. Vsake toliko časa pa se je mimo pripeljal kakšen avto, zato sem se raje izogibala lužam ob pločniku. Nikoli nisem bila rada sama v temni noči, zato sem hitreje stopila.
Ko sem se končno pojavila pred vrati svojega doma, sem nervozno iskala ključe v mojem nahrbtniku. Potihoma sem odklenila vrata, da ne bi prebudila mame ter se odtihotapila v mojo sobo. Kavbojke sem zamenjala s trenirko, ozek top pa s puloverjem. Sedla sem na posteljo in si na noge povlekla prenosnik. Priklopila sem se na medmrežje in glasno zazehala.
18. november 2012
Že dolgo se poskušam odpovedati poznim zabavam, a brez uspeha. Da sem redko doma se je poznalo tudi na mojih ocenah. Ne morem si privoščiti, da bi 2. letnik končala z dvojko.
Vklopila sem Facebook in se vpisala. Ko sem si prvič ustvarila račun na tem socialnem omrežju, sem imela komaj 12 let. Čisto sem bila prevzeta nad internetnim svetom, zdaj pa sem se spraševala, zakaj Facebook še sploh obiskujem, če sovražim prav vsak njegov kotiček.
Hitro sem preletela objave ter obvestila, odgovorila na dve sporočili in sprejela nekaj prošenj za prijateljstvo. Vsak dan se je ta proces ponavljal.
V želodcu mi je zakrulilo, zato sem s copati oddrsala v kuhinjo in pogledala v hladilnik. Moja ljuba mami mi je pripravila sadno solato. Odkar sem se odločila za vegetarijanstvo, je bila tudi on navdušena nad zdravim načinom življenja, zato se je v kuhinji naučila marsikaj novega. Meni je bilo prav, saj se v kuhinji nikoli nisem dobro znašla.
20. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani