heeej Ker mi je precej dougčas, čeprav bi se morala učit, v glavi pa mi kar mrgoli idej za pisanje sem se odločila, da bom tudi jaz začela pisati zgodbo. Upam da vam bo ušeč, in hvaležna bi bila za vaše nexte

-------------------------------------
Zgodba govori o dekletu, ki se iz domačega okolja preseli v drugi konec države, za sabo pa mora pustiti svojo staro šolo, prijatelje ter celo fanta. Kako dolgo bo njuna zveza na daljavo lahko zdržala?!
Položaj poslabša še dejstvo, da bo letos začela hoditi v svoj zadnji letnik splošne gimnazije, torej mora uspešno narediti maturo, če želi izpolniti svoje velike ambicije. Menjava šole ji pri tem res ne koristi, saj jo bo presenetil malo spremenjen učni sistem, novi profesorji...

Največja ovira pa je skupinica high deklet - Scorpion ladies, ki ''vlada'' šoli ter greni življenja vsem ostalim dekletom. To so bogata, lepa, pametna dekleta, ki organizirajo najboljše zabave, hodijo z najlepšimi fanti... vsi so nori nanje, najhuje pa je, da jih imajo radi tudi profesorji, saj ne vedo, s kakšnimi vse posli se ukvarjajo.
Kako dolgo se bo Michelle lahko upirala, da je Škorpijonovke ne povozijo? Ali se bo raje odločila, da se jim ne bo upirala ter se jim raje pridružila??
V življenju se ji trenutno prepleta sovraštvo, zavidanje, pogrešanje, prijateljstvo, nova spoznanja, ljubezen... No ko smo že pri tem.. Morda je čas, da Michelle začne od začetka, dobi nove prijateljice, novo osebnost..novega fanta?

************************************
Tako, v grobem ste izvedeli že kar dosti podatkov o mojem življenju. Naj se vam torej še sama na hitro predstavim: Sem Miša Kolenc, stara sem 18 let in med poletnimi počitnicami sem se iz gorenjske preselila v novo mesto, kjer bom zdaj morala obiskovati 4.letnik splošne gimnazije.
Imam fanta Lukata in vsi nama govorijo, kakšni sorodni duši sva... a zadnje čase nama gre bolj slabo, saj se zelo redko vidiva.
Ah, saj res, skoraj bi pozabila... Vsi me kličejo Michelle, tako starši, prijatelji, kot celo prefesorji na bivši šoli. Ne vem, kdaj sem dobila ta uzdevek, a zelo mi je všeč, zato sem ga ohranila.

---------------------------------------------------

No, tole je začetek, tako da malo vidite za kaj se bo šlo... Pišem naprej, ko dobim kakšen next in ko bom imela čas :$$
17. oktober 2014
next
18. oktober 2014
Nexxtt
18. oktober 2014
Next
19. oktober 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani