TJASA
hmm ja ze spet moram poznova zacet v soli! Nocem tega! Nebom imela vec prijateljev in nikogar! V meni bo ostala praznina... In to velika!!
Mami me nic ne razume,da ce imam strto srce se ni potrebno seliti in zganjati panike,tam se mi lahko zgodi enaka zgodba! Ce ji pa bom povedala da zelim ostati bo rekla za je ze prepozno !!!
Nisem si tega zasluzila da moram stran od najboljsih prijateljev!
Ce me aljaz nebi prevaral bi bilo vse super ampak me je! Upam daa bom vsaj enkrat to pozabila! Vse to razmisljanje me pelje se v hujse misli in se bolj strto srce. Kmalu za tem sem si zacela pakirat stvari. Potem pa je zazvonil telefon... ko sem dvignila je bila Eva. Rekla je da caka pred vrati.
Ko sem ji odprla vrata sve se objele,eva me je tolazila ampak meni to ni pomagalo,ona je moja najboljsa frendica pa jo moram zapustit!!!! Eva je enako potem zacela jokat in rekla da me bo obiskovala...

EVA
ne no! Zgubila sem mojo najboljso frendico kar sem jih imela! Skupaj sve prezivele cele dneve zdaj bom pa sama osamljena kot starka! Tjasa si tega ni zasluzila! Ce pa kje srecam nagnusneza aljaza pa mu bo se zal! Le kako je mogel! Tjaso je prizadel tako da ima strto srce in vprasanje ce se ji bo rana zacelila! Ze dovolj trpi ne pa da bi se zdaj zaradi njega dobila vecjo bolecino! Prekleti aljaz!! Upam da bo v novi soli spoznala nekoga ki ji bo res zacelil vse bolecine!
....in ja prisel je prvi september moram v solo spoznat nove frende,upam da bo hitro in ne tesko. Ko sem vstopila v razred me je uciteljica pozdravila in rekla da naj se predstavim... hitro sem zakljucila potem pa me je poslala sedet poleg nekega fanta... vsedla sem se in nisem spregovorila nobedne besede... potem pa me je dregnil z komolcem in rekel: kaj si tako sramezljiva?
Pogledala sem ga in sem se mu le nasmehnila... potem med malico se je vsedel k meni in se mi smehljal. Ko sem prisla domov sem v torbi nasla listek: res si zelo sladka! Prides na eno pijacko?
Ker mi je bil doma dc sem res sla tja! Z njim sem sla na pijaco in mi je komajda izdal ime:Rok sem in ti? Nisem mu lagala in nic enostavno sem mu rekla tjasa. Potem pa me je prijel za roko in me drzal vse do parka.. tam je bila ena hisica, vstopila sva vanjo in se pogovarjala... kmalu mi je rekel da sem mu vsec,in me poljubil na lice,se bolj se je priblizal meni in me objel,bilo je tako kot v sanjah!
11. avgust 2016
Next?
11. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani