u105573
u105573
next
05. julij 2013
A se bi kdo prijavil na top model http://www.igre123.com/forum/tema/top-model/58231/ oprosti ker oglašujem
10. julij 2013
ne oglašuj!
11. julij 2013
nextam
____________________________________________________________________
Bilo me je zeloooooooooooooooooooo strah. Zvečer nisem mogla zaspat. Šla sem v kuhinjo in si natočila mrzel kozarec vode. Odnesla sem ga ppo stopnicah do moje sobice in ga odložila na nočno omarico. Počasi sem ga spila. V sobo je prišla mačeha in me vprašala, če je kaj narobe. Odkimala sem, vendar ne prepričljivo zato mi je rekla " Ne skrbi na operaciji bo vse v redu! Ko se boš zbudila boš bila zdrava kot dren!" Nasmehnila sem se in zatisnila oči. Zjutraj me je zbudil prijazen glas mačehe: "Hey punčara zbudi se! Zajtrk te že čaka na mizi!" Ustala sem in ga pojedla. Potem sem šla v garderobno sobo in sse oblekla. Danes je bil dan za operacijo. Ko smo prišli v bolnico je bilo že vse pripravljeno. Mogla sem se preoblečt in ulegla sem se v operacijsko sobo. Dali so mi narkozo in zaspala sem. Mačeha in oče sta vzunaj potrpežljivo čakala. Iz operacijske sobe so stopili zdravniki. Mačeha in oče sta vstala. Rekli so " Operacija je...uspela!!!" Mačeha je zakričala od veselja in objela očeta! Po enem tednu so me spustili iz bolnice. Z mačeho sva šle po nakupih. Šle sva v h&m saj so imeli 30% znižanje. Kupila mi je to za v šolo:


to oblekico:in to:Ko sva končali z nakupi sva odšle domov. Stvari sem odložila v omaro in šla v kuhinjo. Na mizi je bilo postavljeno kosilo in vsi trije smo šli jest. Oče je začel pogovor: oče: o jaz: j mačeha: m
o : Lina, kmalu boš imela rojstni dan!
j: vem ja!
m: in kaj si želiš
j: Nevem še!
m: JOOJ stara boš že 13! Bom jaz kej poiskala v trgovini. (in mi pomižikne)
o: Jaz pa tudi
j: hahaha! Darila!!!!! Aja še nekaj je..
o in m: Kaj pa?
j: Bi lahko imela zabavo?
o in m: seveda!!
Bila sem zelloooooooooooooooooooooooooo vesela. Grem v garderobno sobo in začnem brskat po nakito ko naletim na...
______________________________________________________________________
A) na kaj naletim?
b) next?
AJA če ne odgovoriš na vprašanje nexta ne štejem!
11. julij 2013
AJA naj se vam bolje predstavim. Sem lina skoraj stara 13 let. Zdaj imam lepo sobo in preselili smo se (kot že vse veš) Tako izgledam:pa še nekaj slik:


Imam očeta Billa, ki je star 40
Imam še mačeho Elle, ki je stara 36:


11. julij 2013
u136817
u136817
a) naleti na pištolo? neneenene na kakšno sliko
next upa d bo a) vredi
12. julij 2013
na medaljo prve svetovne vojne.
NEXT
12. julij 2013
next
13. julij 2013
u136817
u136817
naleti na kakšen spominek al pa kej
14. julij 2013
nextam
15. julij 2013
next
a) pismo
15. julij 2013
u136975
u136975
Sory kr oglašujem,sam res rabim bralce
http://www.igre123.com/forum/tema/spoznala-sem.../57858/5
15. julij 2013
noooo okej
____________________________________________________________________
Grem v garderobno sobo in začnem brskat po nakitu ko naletim na koverto. Na njej je pisalo. Moji ljubi hčeri Lini. Odprla sem koverto. V njej je bilo pismo z četrtkovim datumom. Pisalo je:
Draga Lina! Tukaj sem na Karibih in uživam! OHHH kako je lepo tukaj. Manjkaš samo ti. Kako bi te želela videti, vendar kot že veš je to nemogoče saj mi je tvoj oče prepovedal, da prideš k meni. Res mi je žal. Poljubček, mama! V pismu je bilo še listek z napisom in zraven je bila prilepljena zvezdica:Vzela sem jo iz papirja in nataknila na mojo najljubšo verižico. JoOOOooooooOOj kako mi je oče lahko lagal? Jaz rabim svojo mamo! Hotela sem iti iz garderobne sobe, ko me pred vrati čaka oče s pištolo v roki "NO, NO , NO! Misliš, da mi lahko pobegneš? Ne bo šlo!" Pritisnil je na sprožilec in krogla je priletela vame. Zgrudila sem se na tla in tam obležala. Na srečo je to mačeha videla in poklicala je rešilca in policijo. Zbudila sem se v bolnici. Zraven je stala zaskrbljena mačeha in držala mojo roko. " Zbudila si se! Kako dobro!! Veš tisto s tvojo mamo.... ummm... Nisem vedela." "Verjamem ti" Sem ji odgovorila. V sobo je prišel zdravnik in rekel " Vse urejeno, metek smo spravili iz telesa. Na srečo se ti ni nič zgodilo. Z mačeho sva odšle domov. Vprašala sem jo "Kaj pa je z očetom?" Rekla je, da je v zaporu za zmeraj. Šla sem v kuhinjo in v roke vzela telefon. Poklicala sem mamo :
mami: m jaz:j
m: Prosim?
j: Živjo mami!
m: Lina? Si to ti? Ljubi otrok! Kako sem te pogrešala! Je vse v redu?
j: No ja.. Oče je v zaporu....
govorila sem ji celo zgodbo, na koncu pa je rekla: "Pridem pote!"
To sem povedala mačehi. Videla sem kako je s težavo moje stvari pakirala v OGROMNE kovčke in kako se je cel dan poslavljala od mene. Ko sva spakirali vse sva se usedle pred televizijo in videli sva de je bila neka nesreča---
__________________________________________________________________
NeXt???????
15. julij 2013
next
15. julij 2013
next
vlak je iztiril
15. julij 2013
u136817
u136817
nextiiii prosim čim prej
24. julij 2013
nextam... next posvečam: yeti*
________________________________________________________________
--- Pisalo je: Letalo je strmoglavilo noben ni preživel. Pravijo, da je bilo krivo vreme.
"Saj ne misliš..." Sem začela vendar enostavno nisem mogla dokončati. Solze so se mi ulile čez obraz. Mačeha me je objela in mi rekla "Nevem.. ni nujno." V tistem trenutku je pozvonilo na vratih. Skočila sem pokonci in z Elle sva odprli vrata. Pred njimi je stala ena in edina... mama. Skočila sem ji v objem. "Kako sem te pogrešala srček!" "Jaz tudi tebe mami!!!" Elle je mamo povabila na čaj in na pecivo, ki ga je spekla. Sedele smo za mizo in mama je rekla Elle "No, če SEVEDA hočeš, greš lahko z nama na Karibe?" Elle jo je gledala kot zadeto.. "Jaz.. hmm bi res lahko? To so moje želje že od... vedno!" Mama in Elle sta se objele.-----
--- Naj vam najprej predstavim mamo:
Mama je stara 37 let, ime ji je Clarisa in ima veliko denarja in je zeloooooo skrbna. Rada spoznava nove ljudi in jim ne more zameriti. Dela veliko in, ko smo živeli še skupaj je mama živela za službo. Delala je od 6-ih zjutraj do 6-ih zvečer! 12 UR!! Aja je pa tudi zelooooooo prijazna. To je ona:---zdaj lahko nadaljujemo z zgodbo. Mama je rekla Elle "Lahko bova najboljši prijateljici! Hodile bova na manikure, pedikure, v šoping...!!!" Elle je takrat vreščeče rekla "JAAAAAAA!!" Elle je mami pripravila posteljo ona pa je spala na kavču.
Zjutraj me je zbudilo sonce. Šla sem po stopnicah navzdol v kopalnico. Umila sem si obraz in šla v kuhinjo. Nobenega ni bilo, zato pa je bil na mizi listek: " Sva v trgovini, prideva ob 12-ih. V hladilniku te čakajo palačinke. Poljubček mama in Elle!"
Odprla sem hladilnik in iz njega vzela palačinke:mmmm... spekla jih je Elle.. Ona je najboljša kuharica! Še dobro, da jo bova vzele s seboj! Ko sem pojedla je bila ura že 12.00. Ravno takrat sta skozi vrata stopile mama in Elle. V rokah sta držali polno vreč. In oblečeno sta imele to:
Elle:in mama to:In meni sta v roko potisnile 2. "Poglej, še tebi sva nekaj kupili. Da ne rabiš odpirati kovčkov, da se oblečeš. Šla sem v mojo sobo in pogledala v 1 vrečko. Bila je iz h&m. V njej je bilo:hlače:in čevlji:Druga vreča pa je bila od Apple store in v njej je bilo..
_________________________________________________________
next?
24. julij 2013
u136817
u136817
hvala Čokoladka v vrečki pa je bil telefon nexti
15. avgust 2013
next
14. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani