u223100
u223100
Hejla!

Zadnje čase iščem veliko zgodb, ki so zanimive, ampak sem jih našla zelo malo. Zato pa je ta tema tukaj! Da oglašujete svoje zgodbe in zgodbe, ki ni vaša, ampak pa mislite, da bi si zaslužila več bralcev.

PRAVILA

• ne kregajte se
• ne žalite se
• oglašujte
• upoštevajte pravila
• ko daš link, zraven prilepi še kratko obnovo te zgodbe.

Mislim, da se teh pravil ne bo težko držati ^_^

OGLAŠUJETE LAHKO LE ZGODBE!!!

To je vse
Bye bye
12. april 2017
http://www.igre123.com/forum/tema/s-s/190942/

Renee Koelling Ragan je punca ki je malo drugačna od ostalih linc. Zanimajo jo bol moške stvari venda nikoli ne razmišlja o spremembi spola ali da bi se zaljubila v žensko. Tako se po eni besrečni ljubeznijo sreča z novo, še bolj zapleteno. A bo prebolela? Bo veliko zbadanja? Bo simpatija izvedela za njeno ljubezen?
12. april 2017
punc*
12. april 2017
http://www.igre123.com/forum/tema/td-ns-t/183820/
Najprej nekaj o njej. Je tipična modro oka šestnajstletnica ki obiskuje prvi letnik gimnazije. Njen stil je emo in je popoln darker. Njena najljubša barva je črna. Na njej ne manjkajo pirsingi ali odštekana frizura. Ima dva pirsinga.. Enega v ustnici in enega nad desnim očesom. Njeni lasje so obarvani zeleno, na koncih modro. Ima tudi brata dvojčka, Jordana. Vendar on je normalen najstnik. Vbistvu je tudi ona normalna, a ima veliko problemov. Njuna starša sta Mary in James. Oba vstrajata pri strogi vzgoji in lepem vedenju. Ja, njene ocene so odlične zaradi tega jo obravnavajo kot piflarko, v resnici se samo uči in ne pifla. Toraj govorimo o Jade. Nima najboljše prijateljice niti prijateljev. Sama se bori zase. Ni pretirana važička ali samovšečnica, vendar je družba ugotovila, da se lahko norčujejo iz nje in nebo naredila nič, popolnoma nič. Za njeno višino ali velikost ima definitivno premalo kilogramov. Od drugih darkerjev se razlikuje le po tem, da je pridna, se ne drogira, pije, kadi ali kaj podobnega. Lahko bi rekli da je pridna punčka. Zmeraj je tiha in zaprta vase. Svojih čustev pa nikoli nebo izdala.. Ima pa nenavadno ljubezen.. Veliko zapletov, porepovedi in kreganja.
12. april 2017
http://www.igre123.com/forum/tema/i-m-carrie..-and-i-m-adoptable-justin-bieber-ff/186921/

To je Justin Bieber ff ampak lahko berete tudi tiste ki ga sovražite ( priporočam vsem ). Zgodba govori o punci Carrie, ki ugotovi da je posvojena. Ali bo našla starše? Ali ji bodo dovolili?
12. april 2017
http://www.igre123.com/forum/tema/problematic-one-direction-ff/183330/
To je moja prva zgodba, nov 1D ff ki ga jas pišem. Šlo se bo o Louijevi sestri, pet let mlajši Mayi ki je doma zeeloo problematična, zato mora oditi z Louijem in fanti po turnejah.. Vendar je vse bol zapleteno kot zgleda, Maya pogreša dolgoletno ljubezen...
12. april 2017
u219826
u219826
Under the Mask

http://www.igre123.com/forum/tema/under-the-mask-fantasy-story/194015/

Zgodba je fantazijska s pridahom zgodovine. Noben zgodovinski dogodek niti države v zgodbi niso obstajale, a način govora, stanovi in oblačila so iz srednjeveškega časa ali malo za tem.
Ne bi tvezila o zgodbi ker se mi zdi brez veze, da bi celo zgodbo predstavila, zato bom dala le en del prologa.

1/4 Prologue:

Babica ji je podala otroka v naročje. Zavit je bil v belo odejo. Izgledalo je, kot da je spal. Na glavi je imel lase. Nekaj mehkih, nežnih las je kukalo na vrhu glave ven, še vedno mokri in prilepljeni na otrokovo kožo. Bil je še malo od krvi. A je ni motilo.
"Deklica je," je rekla z nasmeškom babica. Ženska je pogladila obraz novorojenčka, tedaj pa je otrok sunkovito odprl oči. Ženska je zaprepadeno zrla vanje, preden je iz svojih ust izpustila krik parajoč srca.
"Ne! Ne! Prosim Bog, zakaj jaz?!" je zavpila in glavo dvignila k višku, kakor da bi klicala v nebo.
Tako se je rodila Ainsley.

Če vas zanima si poglejte c:
29. april 2017
u215282
u215282
Priznam, imela sem se lepo. To je bil eden izmed najsrečnejših trenutkov od kar so me pustili za sabo. Lahko sem jih videla. Sedeli so na drugem koncu dvorane in se zaskrbljeno spogledovali. Kar naj se, privoščila sem jim. Objela sem Alana in Alysso in skupaj smo zaplesali in zapeli. Takrat se je začelo. Neznosna bolečina, ki je potekala od moje hrbtenice do čela in zakričala sem. V naslednjem trenutku sem začutila, kako sem se ulegla na trdna tla in komaj sem se zavedala kaj se dogaja okoli mene. Videla in čutila sem samo rdečo barvo bolečine.
http://www.igre123.com/forum/tema/house-of-lyphat-fantasy-story/193700/
30. april 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani