To zgodbico bom napisala izmišljeno!!!
Sem Lina in se rada ukvarjam z modo spremljam modo.Nažalost pa sem še samska in nimam fanta.Želim si imeti fanta ki me bo ljubil ne pa varal.No včeraj smo se preselili v Kalofornijo.To so bile moje prve sanje druge pa so da postanem slavna manikenaka.Mama pa oče sta me vpisala v šolo za modele.Tam še nisem imela nobene prijateljice.Bilo pa je veliko šikanih fantov.

Komaj sem čakala da se prične šola šla sem živet v dom.Bila sem zraven Maje.Bila je zelo lušna in prijazna poznala je skoraj vso šolo kot vsaka modna šola je mela ta tuji svoj model in to je bila vernika celo šolo je obledovala vse povrsti je šinfala kako smo oblečeni.Skoraj vsa šola jo je že sovražila.........

nadeljujem ko dobim nexte kako sa vam je zdel začetek

kako se vam je zdel začetek??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. december 2012
Next?*
14. december 2012
u100166
u100166
next
15. december 2012
★ вυgѕ вυηηу ★ -bom brala tvojo
15. december 2012
Nextam....
Šola se je pričela in jas sem bila na tnih ker nisem poznala nobenega učitla.Prišla je učiteljica za modo šli smo v garderobo in si izbrali najlepša oblačila kar jih je šola imela.

Njaboljše je bilo to da je imel vsaka učenka svojo garderobo in z različnimi modnimi dodatki.Kasneje smo se še naličile in šle do učiteljice.Postavile smo se po abesednem redu jas sem bila predzadnja prva je bila Maja imela je lepo obleko hitro je minilo in naenkrat sem mogla iti še jas bilo me je zelo strah in sram.

Oblečeno sem mela lepo obleko črno-zelene barve.Učiteljica me je pohvalila saj sem bila skoraj najlepše oblečena. Ko je bilo konec s poukom se odšla k Maji in sva si lakirale nohte ona si je nalakirala v pinki barvo jas pa v zeleno.Odšli sva na kosilo in pri kosilu so polek naju prisedla dva šikana tipa rekla sta
~kako kaj miški?~ pogledli sva se in odgovorili ~do zdaj super~ in sva naprej jedli.Ko sem pojedla sem odnesla in se šla malo počivat.Ko nenkrat prije v mojo sobo mama in z nasmeškom me pogleda in mi pove da je........
next?
15. december 2012
next
15. december 2012
next
16. december 2012
..........noseča jas sem bila zelo presenečena.Saj sem bila edinka in seveda že kar stara.Mama je bila vesela mene pa ni preveč pritegnilo veselje.Nasmehnila sem in sem ji rekla da morem it zde dol k pouku.Odšla sem v razred in smo pomerjale oblekce.

Z Majo sva odšli v sobo in sva se pogovarjale in me je vprašala zakaj je mama prošla k meni saj jo je vidla kako je šla ven rekal sem ji da mi je povedla da je noseča Maja je bila vesela jas pa ne kaj vem fejst.Potem potrka en učence na vrat in reče mene so poslali v to sobo ker mate eno posteljo prosto.Maja mu je odgovorila da ja je naj se namesti tam pri okni ker drugo je zasedeno.Prdstavil se je na dolgo in široko začel je z ime mi je Alex.

[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKwumnocQL3jitso-GsEmarPC5rqtfUvqgzuy-eeg2hOO41diYJ8O9zNWDMQ[/img]

(to je on)
Kasneje sva mu rekle naj si kar odpakira stavri in pospravi v omaro polek moje.Vprašal je kako mi je ime jas sem pogledla Majo in me je z komolco v roko rekla sem Lina lahko me kličeš Linica.Nasmejal se je in šel ospakirat.Maja je rekla na hodniku kako je grd omg!!! jas sem bila v enem drugem svetu saj sem misla samo na njega in na njegove učke.Maja je rekal da se ne smem zaljubit ker bom slabo začlela pist teste ko bodo na vrsti.Jas sem samo odkimala nežno in se misla naslonti ko ja naenkrat odprl vrata Alex in se naslonim na njega in pravim Lini kako je lepi,pa kake mišice ma jas sem se na prvi pogled zalubla.Ko je naenkrat rekel v koga? prestrašla sem se in pogledla vsa sem zaerdela in sem rekla to pa še skrivnost ko sva odšli v sobo mu je Maja povedla da v nejga.On se je nasmejal in rekel Maji saj ona mi je tuji lušnna.
19. december 2012
next
19. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg