u131120
u131120Nikoli dovolj. Talentirana, lepa, pametna, SUHA, zabavna. Zakaj?
Že prej sem pisala nek blog, ampak bom začela na novo. Torej...

Kdo sem? Po pravici povedano.. nevem. Ljudje bi me opisali kot zabavno, smešno in pozitivno osebo. Sama sebe, pa ne. V resnici sem najbolj žalostna, depresivna, pesimistična, safrasta oseba. Najbolj na svetu si želim postat suha. Res uno, S U H A. Pa mi ne uspeva preveč.
''Dej pridi v bazen!'' ''Prosim.'' ''Dougčas nam je, pridi.'' ... ''Am, ne morem... nimam časa, ker.. am. Nekam grem, pa me ni doma.'' Ja, ni me doma. Ne, lažem! Seveda sem doma. Sedim za računalnikom in pod rokavom skrivam mnogo hrast, katerih ne sme nihče, zapomni si, nihče videti. Na skrivaj se 'nažrem' s hrano. Dobesedno nažrem hrane. A kaj potem? Bruhanje. Bruhanje, v školjko, v upanju, da bo pomagalo. Da bom suha, popolna, da me bodo ljudje imeli radi. Danes se je to zgodilo prvič. In pomoje, se bo še velikokrat.*klikni na sliko*
''Dej mal laufi, da boš mal shujšala, haha!'' Boli. Preveč. Smejim se, vesela sem. A ni dovolj. Ljudje me ne sprejemajo takšno kot sem. Zakaj? Kaj sem jim nardila? ''Bajsa bajsasta ... Njej to paše, tebi pa ... Zakaj kažeš te debele noge? Rajši si obleči dolge hlače ...'' *BOOOOM* Še en udarec. Obupano prideš domov, se pogledaš v ogledalo in se gledaš. Gledaš svoj ogabni obraz, svoj debel trebuh in široke noge. Pozna kdo ta občutek? Cel dan ne ješ, telovadiš.. Ampak ne. Telo je še vedno enako.
Trpiš, boli te, žalosten si, slabe volje, znova in znova misliš na smrt. Smrt.
Ampak si vseeno vesel in nasmejan. Smeješ se vsaki malenkosti. ''Je use uredu?'' ... ''Ja use je kul, sam utrujena sm. To je to.'' *fake smile*Grem v šolo, hodim po hodniku in srečujem tiste 'ta lepe' punce. In vedno, vedno, vedno, vedno se sprašujem: zakaj nisem tako lepa, kot one? zakaj nisem tako popularna? pametna? suha?
Boli. Spet zagledam njega. Z nekom drugim, ali boljše rečeno - Z NEKO DRUGO.Če bi me pred dvema letoma vprašali, če bom kdaj nesrečna, bi se dejansko smejala vsemu temu. Pred dvema letoma sem bla resnično veselavesela. Zdej pa.. Je vse to zginilo. Nekam je šlo. u pm, če se lahko tko izrazim.
Mogoče preveč razlagam o depresivnih trenutkih. Ampak sploh ni nobenega srečnega v zadnjem letu. ''Kaj je bajsa depresivna?'' *BOM!* Spet. K to slišiš, te podre. Izpodbije ti samozavest. ''O lej, k ma nalakirane nohte, hahah..'' Takoj k sm pršla domov, sm vzela aceton in lak zbrisala. ''Uuu, oblekco nosi! Hahaha.'' Takoj k sm pršla domov, sem slekla oblekico in jo zabrisala v omaro in je nikoli nisem potegnila ven.
'Hej, prideš k men domov?' *ni odgovora* ponovno: 'hejla, si doma? pogrešam te<3' *spet ni odgovora* temu se reče pravi prijatelj, ja.*premika se*
----------------------------------------------
05. julij 2013
u140857
u140857
*nebom imensko* sweetie, sm ti že v zasebca napisala.. veš kaj je moje mnenje. :c
stay strong.
next.
05. julij 2013
neext! :* <3
05. julij 2013
u124354
u124354
Uh..nevem kaj nej recem. ne bruhat, nenene. men isto recejo, da nej si kej druzga oblecem, ker nism suha tko k une. Najbl glupo je blo, k mi je ena rekla zakaj nosm visoke allstarke. a me ti jebes? Blo je smesn, sam je ful bolel. takrt sm se odlocla. Use bom nardila da bom suha. In js sm isto navidezno srecna. Resnicno sm bla srecna pa se pou leta nazaj...
ah nevem kaj tuki zdej razlagam.
NEXT.
05. julij 2013
u131120
u131120
Hana ~ evo ISTO. Men je nekdo reku, zakaj nosim oblekico. Ja zakaj neki? Js tut delam na tem, da bom s-u-h-a. dobesedno. Tko, ko ostale. Da bom mirno skakala po plaži, da se fantje ne bodo pačli nad mano, preden me bodo vrgli u vodo. Da nebo nihče kričal ''uuu'' ko bom skočila u vodo, da nebo veliko pošprical na okoli... I want, I wish.
----------------------------------------------------------------------------------Usi imamo lahko 'ponarejen' nasmešek. Usi lahko verjamejo. Ampak se niti ne predstavljajo, kako hudo je lahko. Ne vidijo mojih brazgotin. Ne morejo videti depresivno osebo, ki joka vsako prekleto noč. Ne vidijo niti osebe, katera se ne more učiti, ker nima moči. Ne morejo videti MENE. Ne vidijo prave, žalostne, potrte, zlomljene mene. Dekle, ki IMA sanje, potencial. Ne vidijo moje temne plati. Mojih solz, ker nikoli niso bili na moji strani. Ne morejo verjeti vame, ker nikoli niso slišali, kakšne so moje sanje. In nihče, nihče noče spoznati pravo jaz, ker so zadovoljni z 'veselo' jaz. Mene, ki ne obstaja. Edino kar hočem je, zbežati z tega sveta.
*prevedeno*
---
Zopet se sprehajam po šolskem hodniku. Grem mimo peščico deklet in si mislim, zakaj nisem jaz tako lepa kot one? Grem mimo lepih fantov, in si mislim, zakaj nikoli nebom njihova punca? Grem mimo zaljubljenega para in si mislim, da nisem popolna, da bi bila v razmerju. Nato grem mimo bogate, velike hiše in si zopet mislim, zakaj jaz ne živim v tako lepi hiši? In nazadnje se pogledam v ogledalo in si mislim, zakaj moram biti jaz?*premika se*

Pa smo spet na prejšnji temi ... 'I want to be skinny'. Hočem bit popolna, tako kot ostale punce. Hočem met lep glas, lep nasmeh, lepo postavo, dober karakter. Ampak ne. Nemogoče. Nikoli, nikoli, nikoli, nikoli, N-I-K-O-L-I. Razumeš? ''Nikoli ne boš taka kot one. Nikoli ne boš na njihovem nivoju. Izgini zdaj.''
Vedno kadar slišim smejanje v bližini, predvidevam, da je o meni. Nenehno sem zaskrbljena, da me usi na skrivaj sovražijo. Vedno si želim nekoga ogovoriti, ali mu napisat sporočilo, ampak se ustavim, ker se bojim, da bom nadležna. Bojim se najmanjših stvari, in sem zaskrbljena zaradi njih. Negotova sem zaradi vsake najmanjše stvari o meni.*moving*
Some people feel the rain. Others just get wet. - Bob Marley.
♥-♥-♥-♥-♥-♥
My first love.
he was my whole world
my sun, my moon and my stars
and i loved him more than
anything.

but that was my mistake
because i did not leave my room
in my heart
to love myself

and suddenly,
i was not good
enough
fot the lovely boy
who though i was
perfect.


05. julij 2013
u140857
u140857
TI SI ČIST LEPA OSEBA. Prosim, nehej se podcenjevat. če ti js rečem da si lepa, si lepa in pika.
next :c
05. julij 2013
u124354
u124354
Never good enough ane. :cc enako cutm, cist enako. kt da bi pisala o mojih obcutkih.
next:c
05. julij 2013
neeeeext... :'c
06. julij 2013
u131120
u131120DANAŠNJI CILJ: Cel dan brez hrane. Polovico dneva sm zdržala, uh še malo. c:
''Dons nism še nč jedla.'' ... ''Kaj?! Takoj jej, to ni dobr zate.'' ... ''Ne, ker sm debela.''Probala sem bruhat ----> Okus je o-g-a-b-e-n. Ampak kilogram je šel dol. Super, še tko naprej.
Poskusla bom zdržat brez hrane ------> hungry, hungry, hungry. But it's worth it.
Vse bom naredila, sam da bom suha. Popolnoma suha.
Poskusla bom jest zdravo -----> mogoče.
Probala sem telovadit -------> Ni velikega napredka.
***
F.R.I.E.N.D.S.
Včasih jih mam rada, učasih ne. Velikokrat sem v njihovi družbi osamljena.. ZELO osamljena.
Tisti 'prijatelji' me velikrat izrabijo. ''Prosim ostan z mano.'' *ostanem* ''Blablabla.'' *pride mnogo boljša družba od mene* *forever alone* <---- to se nardi usak faking dan. In dost mam tega. Tiste noči, ko se zlomiš, ker se zavedaš kako prekleto osamljen si in nobenega ne zanima.
Vem, da boš nekega dne prišel pome. Ampak do tega dneva, moram prenehati iskati. Zato bom čakala in medtem ko bom čakala, sem bom prepustila osamljenosti, ki je v meni... ki grozi da bo porabila vse moje življenje in počutje.
Zato prosim pohiti. Potrebujem te. Kdorkoli že si.


06. julij 2013
u124354
u124354
...:/ kaj rečeš staršem k ne ješ?o: to me res zanima... ker js,js se naprimer nemorm nikakor izognt. še posebi ne ob sobotah.
next
06. julij 2013
u131120
u131120
am.. js se jim zlažem, da nism lačna in da bom poznejš jedla.
tist k mi je reku da moram jest, je bla moja prjatlca. :3
06. julij 2013
u140857
u140857
Next. :c
06. julij 2013
next :'(
06. julij 2013
u131120
u131120
ROLE MODELShttps://www.youtube.com/watch?v=voSuQ1IWd7M
Uh, kaj nej rečem... Ona. Demi. Demi Lovato. Če verjamete al pa ne.. ONA mi je rešila življenje. ONA je razlog zakaj še živim. ONA mi polepša vsak dan, mi nariše nasmeh na obraz. Njene pesmi so.. neverjetne. Mela je enake probleme, kot jih mam jaz zdej. Pri ENAJSTIH letih se je začela rezat. ENAJSTIH, ljudje. Nekateri sploh še nismo vedli kaj pomeni beseda 'rezanje'. I love the way she smile. I love the way she sing. I love the way she moves. I love everything about her.
https://www.youtube.com/watch?v=voSuQ1IWd7M 2.40. Pojej se.
Khm ja. Čeprou sem Directioner, mam nekak rajši Demi. Ampak useeno, jih obožujem in še vedno sanjam, da jih bom enkrat videla v živo. Mam milijon njihovih posterjev, album, posteljnino, zapestnice, koledar, nalepke, sliko v okvirju in še bi se našlo. Manjkata mi sam še majica in skodelica. Na morju nameravam kupit. c:
Aja, še to. I ship bullshit - Larry Stylinson - forever.
****
I'm so sad, that I can't even make a little fake smile.
''Pejt dol, ker boš zlomila, no.'' ... ''Itak se ne more noter usest.'' ... ''Zdej te bomo klical 'debelorita''' DEBELORITA? Okej, zdej mi še bolj ulivaš spoznanje, da sem dojela da sem debela.
''Debela prasica.''
Vem, da sem debela, sam zdej mi pa razloži zakaj sem prasica?---
Hvala ker berete, alneki. :'3
06. julij 2013
u140857
u140857
Next c:
omg tazadna slika HAHAHAHA :'D si zdej boljše volje, ane?
06. julij 2013
u124354
u124354
joj:c tole, zadnje..ugh.
demi.. js ne poslušam nje. vem pa kaj je preživela use, zmerjanje in use..
next.
06. julij 2013
Prosim, ne bruhat. Vem, točn vem kk se počutš, sam to ni rešitev. Začni se športat, zdravo jej. Ne vem, pejt na kolo, alpa tečt. Tut če sam sprehod, uredu bo. Ni važn, tut če ti ne uspe zbit kil, srečnejša boš. Vrjem. Bolš se boš počutla. Ti povem iz lastnih izkušenj. Glede prjatlov. Razumm te. Do pike. Ne vem kk je loh en 'bff' pa te ubistvu vs čs izkorišča. Pa ne se ozirat na druge k misljo slabo o teb, k te opravljajo. Vem, da se sesujš u tistmu trenutku in besede bol bolijo kt pa če bi te en močno pretepu. Vse bo kul. <3 'ONA mi je rešila življenje.' Točn to. <3
07. julij 2013
u131120
u131120
Res hvala za podporo in use. Nevem kko nej se vam zahvalim.
Zgubila sm use upanje nad sabo. Sam to loh rečem.
Pisala bom, k mi bo pasal, upam da razumete.
12. julij 2013
u140072
u140072-Premika se-
Spet prihajajo uni dnevi. Slabi, depresiuni, žalostni dnevi. Vsak dan je hujše. Skrbi me moja prihodnost, kaj bo z mano čez neki let? Rada bi uspela v fotografiji, sam vem da ne bo šlo...
Polovica mojih 'prijatlov' je na morju, al pa se skup družjo in to brez mene. Nikol me ni noben nikamor povabu, u kino, na igrišče al pa kej naprimer. Slabo se počutm. K da sm najbol osamljen človk na svetu. Usak ma enga, usaj enga prjatla, sam da se ne počut osamljen. A js? Mene so usi zapustil. S 'prjatlcam' se ne pogovarjam več, nč več ni tko k je blo prej. Pogrešam stare čase.
Komi čakam da bo konc devetga razreda, da grem naprej u lajf, da dobim nove prjatle, spoznam nove, drugačne ljudi. Rada bi šla nekam u tujino, sam itak sm preneumna, da bi šla tja. “To je sam za tapametne ljudi.”06. avgust 2013
feels:c next.
06. avgust 2013
neext! :* <3 ful dobr res.
06. avgust 2013
u140857
u140857
next :c
06. avgust 2013
u124354
u124354
Next.. sej ce tko pogledas je samo se eno leto...upam da bos bols. next.
07. avgust 2013
u108028
u108028
neext :'(
29. avgust 2013
u138223
u138223
Neeeeeeeeeext. Joj zenska najrajs bi te prisla mocno objet ker se js popolnoma popolnoma popolnoma popolnoma enako pocutim glede osamljenosti in to je tak grozn filing ko vidis une happy ljudi na ulcah ko se smejijo..
04. september 2013
u150605
u150605
Next :c Ne bom rekla da vem kko se pocuts ker res ne ampak mislm da ni dobr da probavas ne jest...Ce bi te kdaj vidla bi te objela k se mi tok faking smils ker ne morm vrjet kaj eni delajo drugim pa se ne zavedajo da jih to boli.Upam da mas usaj kksno prjatlco k se ji lahk izpoves in ti pomaga drgac sm pa js vedno kle na voljo res sam posl sporocilo in ti bom probala pomagat sam res ne deli si slabih stvari kt zanicvanje same sebe velik bolsa si od tistih 'talepih',pomoje si ti tut lepa ceprou te se nism vidla ampak res noben ni grd vsak je lep ce ze 'ne' na vzvn je seb in to je tist kar zares steje c:
29. september 2013
u162073
u162073
neext
01. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg