Sej je ona zdej že starejša stara je nevem sam te stvari so ble 2013
18. november 2014
ooo to pa nisem vedela
29. december 2014
ooooo boga kaj yaj si ga rodila ali si naredila splav?
31. julij 2016
Samo nekaj. In to se oglašam iz lastnih izkušenj.

Punca je napisala, da je bila noseča dva tedna. Dva tedna? Pri dveh tednih nobeden test ne pokaže pozitivno. Jaz sem zanosila konec decembra 2013 in mi je test pokazal pozitivno ŠELE 30.1.2014! Medtem časom so mi vsi testi pokazali negativno, ker v urinu se ni zaznalo dovolj nosečniškega hormona. In ja po zanositvi se je prikazala vgnezditvena krvavitev, ki izgleda kot menstruacija.

Pred tem obdobjem ti za nosečnost pove le krvni test, ki je 99% zanesljiv. Tako da malo dvomim v tole zgodbo. In dvomim, da je punca kar odkorakala v laboratorij in dobila izvid, saj ga ne dobiš v roke (seveda v primerih, ko ga moraš nemudoma oddati naprej, ga dobis), ampak gre le ta k osebnemu zdravniku ali ginekologu.

V takih primerih je najboljše da se najstnica pogovori s starši in jim pove za svoje težave. Le odrasel zna pravilno reagirat na takšno situacijo in trezno razmišljat. In pomislite na to da veliko parov ne more imeti otrok in bi ga z veseljem posvojili.
Pri svojih trinajstih nisem imela pojma, kako izgleda seks. In mislim da marsikatera druga ne, čeprav to vseeno ni nemogoče. In dandanes obstaja nešteto kontracepcije, ki prepreči zanositev, ampak pozor; najboljša kontracepcija je ta, da nimaš spolnih odnosov.

Pa lep pozdrav
31. julij 2016
sam mislim da maš prav se strinjam s tabo
05. avgust 2016
nina zdaj je že leto 2016,kako si se odločila? si obdržala otroka?
25. november 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg