u173358
u173358
Sem Nina Payton. Stara sem 17 let. Imam fanta Alena. Skupaj sva že od 14 leta. No on je bil takrat star 15. Imam 14-letno sestro Aljo.
1.DEL
Sedela sem na klopci, ko je bilo odbojkarske turneje konec. Sama sem ostala, kot da bi na klopici zamrznila. Čakala sem v nič. Naenkrat pa me nekdo objame. Bila sem oblečena le v kratke hlače in kratko majico. ''Rad te imam'' je rekel znan glas. Spoznala sem da je to Alen. Usedel se je zraven mene in me objel pod jakno.''Rada te imam'' sem rekla. Zaslišala sem korake. ''Počakaj nekdo je'' sem zašepetala skrila sva se pod 'stole'. ''Paznik je'' sem zašepetala. Čez nekaj časa je odšel. Najela sva sobo za 2 osebi. Ulegla sva se na posteljo ''Nočko'' sem rekla on pa je rekel''nočko zaspanka moja''.
Naslednje jutro me je bolel trebušček.''Ulegla se bom Alen'' sem rekla. Čez 2 meseca sva prišla domov. ''Nina!'' je zakričala Alja in mi skočila v objem. ''Oprosti nočem biti nesramna ampak trebušček ti je zrasel'' je rekla Alja. ''Ja in vedno me boli zgleda da sem...'' in že me je prekinila Alja.''Noseča! Hvala Alen ker si to naredil teta bom!'' je zakričala in ga objela. ''Pridi gor preoblečiva se'' Oblekla me je zelo lepo ampak zakaj? Po glavi so mi rojila vprašanja. Stlačila sta me v avto in odpeljali smo se. ''Kam pravzaprav gremo??'' sem vprašala a odgovora nisem dobila. Pripeljali smo se pred velikansko stavbo. In prišli smo noter. Čakali smo nekaj minut in prišli smo noter. Ulegla sem se no morala sem se na nek 'ležalnik'. Morala sem dvigniti majico in pregledali so mi trebuh. ''gospa noseči ste'' je rekla zdravnica''in kateri spol bo?'' sem bila radovedna. ''Hočeva da je to presenečenje hvala''. Je rekel Alen in odšli smo.
15. september 2014
Next
17. september 2014
next
17. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg