Hodiš v normalno šolo z navadnimi ljudmi. Oni ne smejo izvedeti da nisi človek. Hodiš v šolo normalno z ostalimi in opiši kaj vse se ti dogaja. Vsi ki se vpišete hodite v isti razred. Ko pišete napišite kateri dan se to dogaja in ura,ter napišite če je to dan z luno ali brez!!!! Lahko tudi napišete da ste srečali nekoga ki se je tudi prijavil. Skupaj s šolo hodite na razne šolske tabore,športne dneve,obiščete cerkve,rudnike,prerokovanja,...Ste v osmem razredu. Vi veste kdo ste in se poznate. Skupaj si pomagate in rešujete razne ljubezenske,volkodlačje,vampirske,šolske težave.

MAX VOLKODLAKOV:9
MAX VAMPIRJEV:9
MAX VIL:10
MAX ČAROVNIKOV:10

Izberi si katero "bitje" boš,izbiraš lahko med temi:

-Volkodlak/volkodlakinja(spremeniš se ob polnoči ali pa ko se razjeziš v volka,ko se spremeniš nazaj v človeka imaš še vedno oblačila,imaš kot človek boljši sluh,vonj,vid,si hitrejši,višje skačeš,če se poškoduješ se hitro pozdraviš,ko ni lune si brez moči,preživiš razne padce z velikih višin,lahko se kontroliraš ko si volk,ješ meso,si lahko v tropu ali pa si sam,sovražiš čarovnike,ne smeš stopiti v cerkev,si alergičen na srebro,strel v srce z srebrnim metkom te ubije,se bojiš ognja)


-Vampir/vampirka(si zelo hiter,močen,lahko bereš misli vsem razen vilam in volkodlakom,si sam ali v skupini,piješ kri,sovražiš vile,se hitro pozdraviš,lahko preživiš 1 teden brez hrane,ne smeš stopiti v cerkev,drugače se ubiješ, če te nekdo s kolom v srce umreš,zelo dobro plezaš po drevesih,si dober v kakšnih akrobacijah,si alergičen na križe,če si zelo lačen začneš ubijati ljudi,ko ni lune si brez moči)


-Čarovnik/čarovnica(znaš čarati,se lahko miselno pogovarjaš z čarovniki,lahko bereš misli vsem razen vilam in vampirjem in volkodlakom,lahko si neviden,se spremeniš v nekoga,lahko napoveduješ prihodnost,prehranjuješ se normalno kot ljudje,umreš tako kot normalni ljudje,izogibati se moraš morskih deklic)


-Vila/vilinec(znaš čarati,znaš brati misli vsem razen čarovnikom in vampirjem, imaš krila,lahko jih "pospraviš",lahko se pomanjšaš,zvečaš,ješ normalno kot normalni ljudje,sovražiš vampirje,kontroliraš drevesa,travo,živali,..ubije te lahko samo poseben meč,se zelo razumeš z morskimi deklicami,si alergična na železo)


-Morska deklica/deček(imaš noge,ob dotiku vode se ti noge spremenijo v rep,ko se posušiš se ti rep spremeni nazaj v noge, kontroliraš vodo,lahko z roko premikaš stvari,podobno kot force,si sama ali pa v jati,se zelo razumeš z vampirji in volkodlaki,sovražiš čarovnike,umreš lahko tako kot normalni ljudje,si alergična na ogenj)


Izberi ime,priimek,izmisli si svoje starše.
Izmisli si imena,samo imena(!) svojih prijateljev,ki morajo biti normalni ljudje,ne smejo pa vedeti za tvojo skrivnost.
Kdo vse bo v razredu s tvojimi prijatelji vred,bom napisala jaz. Imaš lahko MAX:2 prijatelja.

Obvezno vsi dodajte sliko sebe da bomo lahko lažje videli kaj si predstavljamo.
Prijavite se čimprej!!!
Učiteljice si vsak zase v svoji zgodbi izmisli.

Boš sodeloval?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. junij 2014
Okej bom začela:

Ime: Rex
Priimek: Wolf
Spol:Moški
Sem:Volkodlak
Slika: Jaz kot volk


Jaz normalen
08. junij 2014
Aja pa najprej se vsi predstavite tako kot sem se jaz pol pa začnemo.
08. junij 2014
u172549
u172549
ne bom ti vrnala sam prosim prosim če na oni temi ne ogasuješ lahko pa na moji
08. junij 2014
u172549
u172549
lahk ti naredim temo za oglaševanje
08. junij 2014
Oprosti,pa če mi lohka narediš temo za oglaševanje.
08. junij 2014
u172549
u172549
ja sej ni nič hudega sam hecala sem se ja lahk ti naredim temo za oglaševanje
08. junij 2014
a se boš prijavila sem?
08. junij 2014
u172549
u172549
ja lahko še prej pa ti bom naredla temo za oglaševanje če hočeš?
08. junij 2014
ok
08. junij 2014
u172549
u172549
okej ti si najboljša pa tisto prej sem se hecala da nebi misla resno
08. junij 2014
sej je ok!
08. junij 2014
u172549
u172549
okej
08. junij 2014
EJ PA STARŠE SI BOMO POZNEJE IZMISLILI!
08. junij 2014
u172549
u172549
ok
08. junij 2014
u110484
u110484
js sploh nerazumem kaj tle delamo a usak piše svoj blog o tem pač gdo si al.... nerazumem lah plz razložiš...
08. junij 2014
glej prijaviš se tko kot sem se jst,pol pa vsak napiše kaj se mu v šoli dogaja. Pa vsi smo v istem klasu.
08. junij 2014
izbereš si eno izmed "bitij" pa pol napišeš kaj se ti je kej dogajal pa tko.
08. junij 2014
pa ni nujno sam v šoli ampak tud po šoli pa tko. Pač vsak opiše svoj dan.
08. junij 2014
u110484
u110484
drgač pa prijavnica:
ime: vallerie
priimek: varulver
spol: ženska
sem: volkodlak

jz kt volkodlak


jz kr ćlovek
08. junij 2014
u110484
u110484
aja lepo hah
08. junij 2014
ime: Magie
priimek: Blue
spol: ženska
sem: vila
priteljici: Carrie, Evaline
strarši: neznani

kot vila


kot človek
08. junij 2014
u163794
u163794
sarah
shirty
ženska
volkodlakinja

kot volk:


kot človek:
08. junij 2014
Ime: Nikky
Priimek: Night
Spol: ženska
Sem:volkodlakinja
Slika:

08. junij 2014
ime: Andy
priimek: Black
Spol: ženska
sem: vampirka

jaz kot vampirka

kot človek
08. junij 2014
Okej zdej nas je zelo veliko tako da mislim da lahko začnemo. Vsak naj mal sebe opiše pa svoj prvi šolski dan. Jst bom pisala o sebi popoldne ker zdej lih nimam časa.
09. junij 2014
Okej bom prva..
----------------------------------------------------------
Rex wolf

Ime mi je Rex,pišem pa se wolf. Star sem 14 let,imam blond lase in modre oči. Zelo rad tečem in skačem. Obožujem meso! Med prostim časom se odpravim malo v gozd in opazujem naravo. Moja hiša je čisto blizu gozda,zato lahko to počnem vsak dan. Vendar pa imam tudi skrivnost,ki jo ve le moja družina. Sem VOLKODLAK. Resno,ne hecam se. Volkodlaki naj bi obstajali vse od prazgodovine naprej. To je človek,ki naj bi se ob polni luni spremenil v volka,ter se zelo hitro razjezi ob manjših šalah,opravljanju,izzivanju,..Kako so volkodlaki nastali ne vem. Jaz ter moja družina smo njihovi potomci,zato sem mogoče po značaju in obnašanju tak kot sem. Preobrazba v volka se začne po 14.letih na prvo polno luno. 14. Let sem dopolnil pred enim tednom,tako da se zaenkrat še nisem preobrazil v volka. Naslednja polna luna je čez par dni in nanjo komaj čakam!!! Imam tudi zaradi tega boljši vonj,sluh,vid,sem hitrejši in močnejši. Zaenkrat nisem še v nobenem tropu saj sem edini volkodlak v mojem območju poleg moje družine. Preselili smo se sem pred enim mesecem,v šolo pa sem se vpisal šele par dni nazaj. Danes pa je moj 1. šolski dan in bom končno spet hodil v šolo kot nekoč.... Zjutraj sem se zbudil saj sem zavohal vonj po palačinkah. Moja mami je zelo dobro pekla palačinke in to vedno za zajtrk. Odšel sem v kuhinjo kjer sta me že čakala mama in oče. Pozabil sem omeniti da sem edinec.
OČEobro jutro!
JAZ:Živjo mama,oče!
Mama: si že pripravljen da boš po zajtrku odšel v šolo?
JAZ: ja,vse sem že pripravil sem kupil zvezke in use. Upam da ne bodo sošolci zelo čudni.
ker ponavadi vse nove izzivajo pa tko...
Mama: sej tok hudo pa spet ne bo,samo pazi da nihče ne izve da si volkodlak.
Oče: Volkodlaki smo se že stoletja skrivali pred ljudmi,zato poskrbi da nihče ne izve da si volkodlak.
JAZ: ok sej nebom.

V šolo sem odšel peš,saj sem prišel tja z veliko hitrostjo v parih sekundah. Stopil sem skozi šolska vrata in se odpravil v naš razred. Ko sem vstopil sem opazil da nikogar ni in sem se usedel na klop in čakal na ostale. Prišli so par minut za mano. Med njimi sem zavohal volkodlake,vampirje in vile. Vesel sem bil da ne bom edini ki mi bo treba skrivati skrivnost.

Evo zdej pa naj vsak opiše svoj dan pa nadaljujte zgodbo!
09. junij 2014
jaz sem Andy Black. Sem dekle staro 13 let, čez 1 mesec bom dopolnila 14 let. Imam temno rjave lase na soncu rjave. Moje oči so modre. Živim v leseni hiši v gozdu. Ob prostem času plezam po drevesih in skalah. Uživam v rolkanju ter poslušanju glasbe. Rada igram svojo črno kitaro. Živim sama in nimam prijateljev saj sem samotarka. Moja starša sta umrla ko sem dopolnila 13 let. Šli smo v gost in v njiju sta priletela lesena kola. Mama in oče sta v zadnjih močeh rekla da naj bežim. Imam eno temno skrivnost in to je ta da sem vampirka. Kot vampirka sem hitra, močna in berem misli vsem samo vilam in volkodlakom ne. Brez hrane lahko preživim 1 teden. Do zdaj se še nisem razvila v pravo vampirko tako da ne čutim potrebe krvi. Rada pijem mleko.

1. dan šolskega leta
zbudila sem se. Iz kuhinje sem zaslišala pogovarjanje. Takoj sem vstala in stekla po stopnicah v kuhinjo. Tam pa sem zagledala.................nič popolnoma nič. Spet moji spomini, spomini ki mi nekaj pomenijo po moje če jih nebi imela bi naredila samomor in to tako da bi šla v cerkev. Naredila sem si mleko s kosmiči. Ko sem jih jedla sem se spomnila. Z mano je bila moja mama in jaz sem jo vprašala. Kdaj bom prava vampirka? ona mi je vedno odgovorila, med 13 in 15 letom. Ko sem pojedla sem se oblekla s črne hlače in majico


obula sem se v črne all starke. Na rame sem si dala torbo in vzela rolko. Do šole sem se pripeljala s rolko. Kako sovražim to šolo. Rolko sem dala v svojo omarico ter tako tudi črno jakno. v Razred sem prišla in zagledala novega sošolca. Upala sem da je on vsaj vampir ampak potem sem ugotovila da okoli sebe voham samo ljudi in volkodlake ter vile. Vsedla sem se k oknu in gledala v okno ter obujala spomine. Čeprav je učiteljica razlagala snov sem slišala vsako tretjo besedo.
09. junij 2014
u110484
u110484
Sem vallerie pogosto me kličejo tudi vall. Moji starši so sicer že pokojni umrli pa so mi pri šestih, no vsaj mama po imenu Angeleia oče Wolfe pa me je zapustil en dan po mamini smrti. Redno hodim na mamin grom in ji nosim črne vrtnice njene najljubše. Mogoče se zdi čudno a se z njo tudi pogovarjam, na začetku nisem vedela kako mi to uspeva a zdaj vem. Vzrok je res čuden, in sicer moj rojstni dan, ki je 13 maja. 13 in še 5 naj bi bili satanovi številki, ki prinašata nesrečo in meni posebne moči. No ko rečem moči ne mislim na čaranje ali kaj podobnega ampak nekaj drugega. Kri to grozno kri ki jo sovražim pa se vseeno pretaka po mojih žilah. Zadnje mamine besede so bile: '' pri trinajstih… boš izvedela kdo si in…'' ja to mi dela težave stavek ni bil dokončan in kdo ve kaj je mislila. Mogoče to da sem kri podedovala po njej… no pa dovolj o teh traparijah. Stara sem štirinajst hodim v 8 razred osnovne šole kjer je tudi moja najboljša prijateljica in ''sestra'' Emily pogosto tudi Emy. Ker nimam staršev mam žensko skrbnico in Emy je njena hčer tako da lahko rečem da sva res neločljivi in vsak trenutek preživiva skupaj. Sicer pa ne ve za mojo skrivnost… no mislim da je to dovolj o meni veliko o familiji dovolj o meni in kaj mam rada
Uf spet ta grozen dan… pa ne zaradi začetka šole ampak zaradi lune. Usa živčna postanem saj nikoli ne vem kaj se bom spomnila storiti ponoči. Ležala sem na črni postelji in buljila v rdeč strop. Ravno ko sem mislila vstati je budilka zvonila. Počila sem po njej tako da je nehala oddajati tisti vsakdanji drin, drin, drin ki me je res živciral. Vedno sem zbudim pet minut preden budilko pa se nikoli ne spomnim ugasniti zvenenja. Rdeča zvoneča stvarca znova in znova pade na tla pa se nikoli ne uniči? Čudež! S težavo sem se dvignila in se kot megla odvlekla v kopalnico. Pogledala sem se v ogledalo in se kar prestrašila ko sem zagledala za sabo Emy '' Emy!!!! Kolikokrat ti moram ponovit da se ne prikazovat kar tako za mano ker me vsakič na smrt prestrašiš'' sem se grdo zadrla nanjo. U bistvu me ni skrbelo to da me prestraši če bi bila normalen človek. Ampak nisem in ko me kdo prestraši še posebej ob dneh ko bo zvečer polna luna sem živčna in se lahko spremenim. Enkrat se je že zgodilo a se nisem spremenila dobesedno le res jezna sem bila in rahlo so se mi povečali podočniki. Sreča je bila takrat moja mami za menoj in me ej lahko pomirila. In kako je to storila? To ne vem preprosto njen glas ter nežen dotik... včasih se mi je dozdevalo da je angel pa še ime spominja na besedo angel.
Emy se je glasno zakrohotala. To mi vedno počne zjutraj a vseeno se preprosto ne navadim. Seveda je zjutraj vedno tako hiperaktivna da se še zrihtati ne morem. Tokrat pa mi je prekipelo. Zrinila sem jo ven in se vsa razjarjena naslonila na lijak. Pogosto ko pogledam svoj odsev vidim mene volkodlaka ampak ne takega kot volka temveč nekaj posebnega. Ta slika se vedno razvije u nočno moro ki me straši zato sem se hitro sklonila odprla ledeno vodo ter si splahnila obraz. Ob ponovnem pogledu slike več ni bilo. Ravno ko sem segla po krtačo je po vratih močno razbijalo. ''ma dej prasica mala odpri nis ti edina k se mora zrihtat'' vstal je! Sem histerično pomislila in se pogledala v ogledalo. Hitro sem si skrtačila lase pograbila ličila ter odklenila vrata. Grdo sem pogledala andya –to je bil emyin brat- res mi je všeč pa ne vem zakaj. Sicer pa ni vedno tečen le zjutraj ko mu emy pije živce. Ruknila sem ga in ob njem zaznala čuden vonj. Vedno se to zgodi prav oddaja to temačno energijo. Rahlo se bojim in vedno je tako kot jaz ob polnih lunah živčen. Včasih pomislim da je volkodlak temna rasa. To so volkodlaki ki znajo biti res nesramni in pogosto ubijajo ljudi. Jaz še ne vem katera rasa sem a pogosto pomislim da temačna saj ko sem v stanju volka pogosto voham ljudi kot privlačen v mesni obrok pa še kri mi diši kar pa je za temno raso največja značilnost.
Pohitela sem v sobo ter nase navlekla nekakšno oblekico. Bila je črna. Ker se ''bojim'' sonca no ognja in hitro me ožge ogenj pa je moj največji sovražnik sem si pod oblekico oblekla še črne pajkice z belimi križi ter belo jaknico. Hitro sem se še naličila in tekla po stopnicah dol z torbo na ramenih. Pograbila sem muffin in emyin rokav ter stekla ven. Nekaj časa sva pešačili do šole in za čudo je bila emy končno tiho. Čim bolj pri šoli sva bile čim bolj je zgrioženo gledala. Ko sva prišli do razreda sva se objeli ter poslovili. Mislim da sem bila v razredu zadja saj je bil že čisto poln pa še andy je že bil v klopi. Ko sem vstopila mi je prvo v oči padlo dekle z lepimi črnimi hlačami ter črno majico z križem bila je res lepa in prepričana sem bila da je vampirka… usaj vonj je vabil tako. Med tem ko sem hodila proti njej je Andy kar buljil vame. Nekako sem lahko iz pogleda razbrala da sem mu lepa. Zato sem se mu nasmehnila ter mu nežno pomežiknila on pa se je romantično nasmehnil nazaj. Tako sem bila presenečena na odziv da ko sem eno klop nazaj hotela sesti skoraj padla a me je punca rešila tako nekako da je roko stegnila proti meni ter me povlekla in je zgledalo kot da je ona povzročila neroden padec. Moja zadnjica se je lepo usidrala na stol in takoj sva pričeli govoriti.

upam da ni narobe ker tk obširno pišem pa ker sem te not uključla katt 1 ;*
09. junij 2014
heii,sm Nikky Black in čez par dni bom stara 14...točno na polno luno in to me straši..ne vem zakaj ampak ker sem pač volkodlakinja in se po svojem malo bojim ko se bom pol spremenila. Kar strese me....drgač se pa ne obnašam kot ena navadna punca ki ima rada ličila in ostalo..no...res je da se tudi ličim ampak rada tudi skejtam...kar res ni normalno za punce..rada tudi ustvarjam in se zabavam s frendi..no zdaj ker sem nova na šoli si bom spet mogla najti kakšne...upam da ne bodo spet kake barbike v mojmu klasu...
no dovol o meni.....začnimo z dnevom...........................
BIP BIP BIP!!
joj ta butasta budilka....ugasnem jo in se vlečem kot megla. sem omenila da živim s sestro in bratom....imamo tudi mamo samo nje skoraj nič ni duma?no moja sestra je stara 20 in ker starša nista več živa skrbi zame..no za oba,moj brt je dve leti starejši ampak deveti klas..ponavlu osmega.
(in nadaljujem haha)
odvlečem se v kopalnice se umijem,naličim in uredim...oblekla sem črne jeans kratke hlače ter florestenčno roza majico...bom pa malo izstopala ...ca mi
pojedla sem zajterk ter se z bratom odpravila v šolo...seveda sva tekmovala ker je hitrejši,ampak ker se je on že spremenu v volka je zmagu..to ni pravično. pred šolo sva se še malo zafrkavala potem pa odšla v razred preden je zvonilo...a js budala sm se zgubila in zamudila pet minut...končno vstopim v razred in vsi me pogledajo kot da bi bila neko mutantsko tele...
''Predvidevam da ste gospodična Black,mar ne?'' je vzvišeno vprašla učitlca...boga js -.-
pokimam,''No kaj ko bi se predstavila in povedala celemu razredu zakaj si zamudila?''
Hotla sm že rečt ko je še eden fant kar udru v razred opričeval se je in oprivčeval in kar ni utihnil..ko ga je učiteljica utišala naju je oba skupaj posedla v prvo klop...točno pred njo...boga midva.
a midva sva se kr začela pog. učitelica je začela se dret na njaju cev razred pa se je začel smejat...(aja pa fantu je ime Erik...edn iz med najboljših frendov če je uredu )
no in potem se je pouk končno normalno začev.
09. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani