Evo, zamenjava za Jezero. Hop' 'u' like it

-UVOD-
Na mojem vratu je držal nož s katerim je ubijal. Zajemala sem sapo, grizla sem si ustnice in lomila prste. Glas v moji glavi mi je pravil, da sem sposobna zdržati to muko! Preživela sem še hujše. Pomislila sem na svoje življenje, ki je bilo polno adventur, še posebaj z vsemi fanti in 'tistimi' puncami, ki so mislile, da vsako dekle bode bodica v sredino srca ... vsaka njihova beseda.
Kaj naj sploh naredim? Odrezal mi je krila ... mojo svobodo. Zase sem zdaj bila samo 'navaden' človek. Roke so delale kar so hotele, zato sem se oprijela noža, ki mi ga je v trenutku zaril v grlo. Pričela sem se dušiti. Obkrožena sem z gozdom ... ves čas bi morala hoditi, da bi prišla v mesto ... ne bi si pustila spati, ta debil me je zasledoval povsod ... vse do zdaj.
»Prosim... povej kaj za vraga sem ti naredila, da moram trpeti...« sem ga šepete, saj drugače ni šlo, vprašala. Odgovora nisem dobila, dobila pa sem samo še milimetre v moj sapnik.
»Zakaj si bila poslana na Zemljo!? Moč imaš otrok moj ... ne pozabi tega,« sem slišala nemogoče odmevanje in šepetanje v mojem ušesu. Nenadoma sem se mu iztrgala iz močnega prijema in prijela prvo stvar, ki mi je padla pod roke in ga počila po glavi. Hotela sem mu sneti masko ... a nisem izbrala primernega trenutka, saj me je v hipu napadel in me butnil ob tla.
22. december 2016
Next plis
22. december 2016
Next
30. december 2016
u216558
u216558
Neeext
27. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani