ja nimam nč proti tem d bi dons kej napisala
sam če se ti ne lub si ne morš pomagat
ka čmo a ne
03. julij 2012
hahahah •Oɴє♥Dιrecтιoɴ• to mi pa velik pomen. ok bom sm zate zdele nextala ampak res zadnjič!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ko so vsi prišli sem rekla, da si grem pripravit zajtrk. Zayn je rekel, da bi tudi on rad zajtrk zato mi je sledil v kuhinjo. K sreči mi ni med pripravo kosmičev rekel, nič a, ko sva se napotila v dnevno mi je zašepetal v uho ''Dokazal ti bom'' Vedela sem kaj to pomeni. Harry-ja bo pripravil, da bo povedal, da me ljubi. Pa kako se temu človeku da dopovedati, da Harry Styles ni zaljubljen vame. V Jess, Jess Brown(moj priimek) Jaz nikoli in res NIKOLI ne bom bila Jess Styles. NIKOLI. A vseeno mu nisem nič rekla le zavila sem z očmi in pospešila korak. V dnevni sobi so vsi navdušeno ploskali, saj sta se Alice in Louis ravno poljubila. Kako ljubko. Vedela sem, da sta ustvarjena drug za drugega. Vse moje prijateljice so bile ustvarjene za nekoga iz 1D, le jaz ne. Z Zaynom sva se tiho usedla za mizo in začela jesti. Kmalu so si zajtrk pripravili še drugi. Na koncu, ko so vsi pojedli je Zayn predlagal flašo resnice. OJOJ to je bil torej njegov načrt. Harry za izziv dati, da me spet poljubi ali, da mora po resnici povedati koga ljubi. O ne. Zayn mi je pomežiknil, ko je videl, da sem dojela kaj hoče. A na mojo srečo je Harry rekel, da bo le gledal jaz sem se strinjala z njim. Tokrat sem jaz z nagajivim nasmehom na obrazu pogledala Zayna. Bil je zelo jezen, da njegov načrt ni uspel.
Flaša resnice je bila zelo zabavna. Vsi so smejali ipd. Bilo je obilo poljubov. Potem je napočil čas za kosilo. Alice se je odločila, da bo za vse skuhala špagete. Bili so okusni. Po kosilu smo punce v Liamovi sobi imele dekliški pogovor saj ga že dolgo nismo imele. Tudi fantje so ga imeli saj niso vedeli kaj bi drugače počeli. Bili so v Harryjevi sobi. Med dekliškim pogovorom sem postala žejna zato sem si šla pripravit sok. V kihinji je bil spet Zayn. ''Če se pa tebe danes lahko otresem bo pa to velik čudež'' sem zagodrnjala. ''Enako i lahko rekel zate'' mi je odgovoril Zayn. ''hey poslušaj imam nov načrt. Zdajle bom Harry-ja vprašal, če res nista par pa bomo videli kaj bo rekel.'' Dobil boš isti odgovor, kot pri meni zato je vseeno če vprašaš.'' ''Ja mogoče bo odgovor isti ampak vprašal ga bom tudi, če je kaj zaljubljen.'' ''hahaha. In kaj pričakuješ da bo rekel? Mogoče: Hey ja res mi je všeč Jess. Če misliš, da bo rekel to kar sanjaj.'' ''Hey lahko poslušaš pa boš slišala'' ''Oprosti. Ampak nimam navade, ad bi prisluškovala'' sem jezno rekla in zaprla vodo. Spila sem vodo on odšla nazaj proti sobi. Zayn me je sevda dohitel ''Bom pa posnel. Enkrat boš morala slišati.'' ''Tudi prav. Veliko sreče ti želim'' sem zagodrnjala.
03. julij 2012
pa seveda JΞSS tud zate nextam
03. julij 2012
OHH HVALA
03. julij 2012
no še zadnji next namenjen JΞSS pol pa konc
------------------------------------------------------------

V sobo sem se vrnila s ponarejenim nasmehom. V resnici se mi je zdel Zayn neumen, ker je tako vztrajen. Ampak vseeno. Enkrat bo mogel, ker mu ne bo uspelo. Punce smo imele dekliškega pogovora kmalu konec. Odšle smo v dnevno sobo in se šle kartat s kartami, ki jih je Vann našla v Liamovi sobi. Kmalu so prišli tudi fantje. Zaynu se je nasmeh vlekel do ušes, kar me je zelo začudilo. Ampak nisem nič rekla. Čez nekaj časa mi je Zayn na skrivaj podtaknil listek na katerem je pisalo: danes zvečer ob 23.10. Prikimala sem mu in igrali smo naprej. Nato sta šla ALice in Louis v sobo saj sta hotela zasebnost. Kmalu so šli z istim razlogom tudi ostali pari. Tako sva s Harry-jem ostala sama. Šla sva se monopoli. Ob 22.00 sva šla v sobo še midva. Harry je šel brž v posteljo jaz pa sem šla v kopalnico, kjer sem si odstranila ličila, se šla stuširat in preoblekla v pižamo. Ko sem prišla iz kopalnice je Harry že spal. Ura je bila 22.50. Še dvajset minut. Nisem vedela kaj naj počnem zato sem si tiho pripravila, kaj bom oblekla naslednji dan in kako se bom namazala. Ko sem vse pripravila je bila ura 23.04. Ni se mi več dalo čakati zato sem kar odšla v dnevno sobo.
Čez nekaj minut je prišel tudi Zayn. ''Zmagal sem. Poslušaj to.'' Je rekel Zayn in mi dal eno slušalko drugo pa si je v uho zataknil on. Predvajal je posnetek, ki ga je prej s telefonom posnel.:

H-Harry L-Liam N-Niall Lo-Louis Z-Zayn

Z: Hey nazaj sem.
N. Končno. Trajalo je tri dni.
L: Ja res. Kje si bil tako dolgo?
Z: malce sem e brskal po hladilniku, našel čokolado in jo nekaj pojedel. Hhaha
Lo: Mi nimamo čokolade. Včeraj sem pojedel zadnjo
H: Zayn, kje si bil no!
Z: hahaha samo v kuhinji sem srečal Jess in se z njo malo pogovarjal.
H: O čem?
Z: Zakaj te pa to zanima? A je tvoja punca, da bi mogel vedeti?
H: Ne ni. (to je rekel s čemernim glasom.)
N: Kako, da ni. Daj no ne laži Harry.
H: Če pa res ni.
L: Saj se hecaš kajne?
H : Ne se ne.
Lo: Ampak… Saj ti je všeč!!!
H: Kdo je pa to rekel?
Z. Ah daj no Harry priznaj, da ti je všeč. Vsi lahko to vidimo.
Lo: Razen Jess
Z: No, razen Jess.
H: Kako pa to vesta.
Lo: No recimo le, da naju je zjutraj zbudila z njenim krikom, pa smo se v dnevni sobi malo pogovarjali.
Z: Ja. Bil je zelo prijeten pogovor. Čeprav si ga ti Lou polovico preskočil, ko si se vrnil v sobo, da bi Alice izpovedal svojo ljubezen.
Lo: Res? Kaj je pa rekla?
Z: Ne bom povedal, dokler Harry ne prizna, da jo ljubi.
03. julij 2012
PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEXTAAAAJ ŠE 1 DEL , PROSI,M DANES!?
03. julij 2012
komi čakam svoj del
03. julij 2012
joj •Oɴє♥Dιrecтιoɴ• prov smiliš se, da si tok obsedena s to zgodbo. Kako boš pa ponoč spala? haha še en next za vaju z JΞSS
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lo: Ne verjamem, da boš povedal tudi po tem, ko bo priznal.
Z: Bom. Ampak samo tebi. Haaaa
H: Se lahko zdaj pogovarjamo o čem drugem.
N: Ne dokler ne priznaš.
L: Ja. Prej ne bomo končali.
H: PRAV. Všeč mi je in jo ljubim. Ampak ona tako ali tako ni zaljubljena vame. Samo všeč sem ji in v tej skupini všeč ampak ljubi me pa ne!!!!!
Lo&Z: Kako pa to veš?
H: Pač vem. Lahko zdaj gremo naprej.
Z: Okej samo še eno vprašanje. Zakaj je danes Jess zakričala?
Odgovora na to vprašanje nisem slišala saj je Zayn pritisnil na pavzo. Pomežiknil mi je in rekel. ''Vidiš?'' ''Gotovo si mu vse povedal in ga prepričal, da reče to.''
''Ne pa nisem'' je užaljeno rekel Zayn. ''Zakaj ne moreš dojeti, da si mu res všeč?'' ''No mogoče je to res..'' ''Je res.'' Me je prekinil Zayn. ''Prav. Ampak kako mi to sploh pomaga? Še nikoli nisem naredila prvega koraka. Zmeraj ga naredijo fantje, tako, da mogoče sem mu res všeč ampak to je priznal vam ne meni. Zdaj pa bi šla rad spat lahko?'' ''Lahko noč.'' Mi je odgovoril Zayn, ki je očitno končno spoznal mojo stisko. Vstala sem in odšla v sobo. Tam sem se ulegla na posteljo in zaspala.
Naslednjega dne sem se zbudila v zelo čudnem položaju. Harry, ki je še vedno spal je imel roko čez mene eno roko pa je imel pod mano, z glavo pa sem bila obrnjena proti njegovim prsim. Očitno sem se mu ponoči v legla na roko on pa me je z drugo objel. Nisem vedela kako naj vstanem ne da bi ga zbudila zato se nisem premaknila. Prav tako me je zanimalo kako bo Harry reagiral na to, ko se bo zbudil. Čakala sem 5 minut, 10 minut in postalo mi je dolgčas. Hotela sem se obrniti, da bi videla, če mi lahko uspe priti iz objema ne, da bi zbudila Harry-ja. A že ko sem se začel obračati se je Harry začel prebujati. Sploh ne vem zakaj ampak v trenutku sem zaprla oči in se začela delati, da spim. V trenutku, ko se je Harry čisto prebudil je zajel sapo. Očitno je videl, da me objema. Ampak namesto, da bi me spustil me je za trenutek le še bolj objel nato pa je najprej z mene spravil roko s katero me je objemal. Nato je poskusil še drugo. Takrat sem se začela delati, da se prebujam. Odprla sem oči in nad sabo zagledala Harryja. ''Kaj delaš?'' sem ga začudeno vprašala. ''Emm… nič le… ležiš na moji roki.'' Je zajecljal Harry in se mi nasmehnil. ''Oh oprosti'' sem rekla in se hitro odmaknila. '' Saj je v redu. '' Hotela sem že vstati a me je Harry zadržal. ''Hey kam si šla včeraj? Vmes sem se zbudil pa te ni bilo.''
03. julij 2012
NEXT PROSIM :?D naj se ti ne smilim js pa ti povem da pleeease še en next in pol res doovlj, please???
03. julij 2012
hahaha ok ampak res zadnjič
---------------------------------------------

Ojoj. Kaj pa zdaj? Ne morem mu povedati resnice. ''emm samo. V dnevni sobi sem iskala en uhan, ker sem ga izgubila.'' Sem rekla. Ampak jaz ne znam lagati. Takoj sem videla, da mi ni verjel. ''oh v redu. Samo zanimalo me je'' je rekel in vstal. Jaz sem se odšla preobleči v kopalnico on pa se je v sobi. Čez 5 minut sem prišla iz kopalnice, počesana, naličena in preoblečena ter z umitimi zobmi. Harry je očitno že odšel v dnevno sobo. Tudi jaz sem odšla tja. V dnevni ni bilo še nikogar razen Harryja. Pogledala sem na uro. Bila je 8.30. Kaj? Že tako zgodaj. V kuhinjo sem si šla pripravit kosmiče, ki sem jih nato pojedla za mizo. Nato sem se usedla na kavč k Harry-ju. ''Ne boš jedel zajtrka?'' sem vprašala. ''Ne hvala'' je rekel ves zamišljen. Nisem ga hotel motiti zato sem se naslonila na kavč. Kar naenkrat sem postala zaspana. Zazehala sem. Harry me je pogledal. ''Nisi dobro spala?'' ''ne. Imela sem grozne sanje'' sem mu odgovorila. Nisem se mu zlagala. Res sem imela grozne sanje, kako je Anno nekdo povozil. ''oh. Saj lahko greš nazaj spat.'' Je rekel Harry. ''Ne saj sem v redu. Bo že minilo.'' A ni. Samo za sekundo sem zaprla oči in sem že potonila v spanec.
Zbudila sem se v Harryjevi postelji. Verjetno me je odnesel tja, ko je videl, da sem zaspala. Zdaj je bila ura 10.48. Vstala sem si popravila frizuro in odšla v dnevno sobo. Še vedno so vsi spali. Harry je še vedno zamišljeno sedel na kavču. ''Mi boš povedal o čem razmišljaš?'' sem vprašala in se v sedla zraven njega. Zdrznil se je in me pogledal. ''Boš ti meni povedala kaj si delala včeraj?'' je zamrmral. Ostala sem brez besed. ''Saj mi lahko poveš, da imaš končno spet fanta. Nič ni hudega s tem.'' Ko sem to slišala sem se začela tiho hihitati. ''Jaz? Fanta? Ah daj no Harry nehaj no.'' Še naprej sem se hihitala ''Torej ga nimaš?'' Odkimala sem. Olajšano je izdihnil. ''In zakaj bi to tebe zanimalo?'' sem veselo vprašala. ''Ne vem…. Kar tako.'' Spet sem se začela hihitati. ''Sem ti všeč?'' Harry se je namrdnil. '' Ne nisi mi. In zakaj bi bilo to smešno?'' Še naprej sem se hihitala. ''Niti malo Harry? Sem res tako grda?'' Harry je zavzdihnil. ''Bi se lahko nehala smejati stvarem, ki sploh niso smešne.'' ''Bom če mi boš povedal resnico'' sem se še naprej hihitala. ''V redu, zdiš se mi ljubka in všeč si mi.''

O.O Nextam?
03. julij 2012
jooooj *_* NEXTTTT
03. julij 2012
hahahha jutr
03. julij 2012
:/ okej bom počakala..no pa sej veš, če se ti res da lahko tudi enga danes če se dolgočasih ..
03. julij 2012
ahha se dolgočasm ja. ampak vas bom pustila ččakat ka je bil zanimiv konc (hahha heec. mogoče nextam, ampak ne še zdele tkoj. Se zmenva za ob 21.30?)
03. julij 2012
:///
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, okej bom počakala !
03. julij 2012
u32953
u32953
next !!!!!!
03. julij 2012
hehehe nekateri smo res obsedeni ***
03. julij 2012
hihi vidim ja
03. julij 2012
oki nextam .. Ta next je krajši. Jutr naprej. Lepo spite čaw čaw.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takrat sem se nehala hihitati. ''Ti to misliš resno?'' sem vprašala začudeno. ''Seveda. Hotela si resnico in povedal sem ti jo. Pa kaj mi to pomaga, če vem, da jaz tebi nisem všeč. Zakaj bi ti bil jaz…'' Prekinila sem ga s poljubom. Bil je čisto kratek a še vseeno je bil poljub. Harry me je začudeno pogledal ampak nato me je poljubil še sam. Ta poljub je bil daljši. Bil je božanski. Njegove ustnice so bile izdelane za moje. Ravno med poljubom je v dnevno sobo vstopil Zayn. '' Dobro jutro kako ka… Ups. Ne bom več motil.'' Se je zasmejal in hotel obrniti. Zasmejala sem se in mu odgovorila. ''Je že v redu. Lahko ostaneš.'' Zayn je previdno sedel. ''Sta prepričana? Nočem motiti vajino zalizovanje.'' Je rekel in se zasmejal. Jezno sem ga udaril po nogi a sem se vseeno zasmejala. Očitno je Zaynov smeh prebudil Louisa in Alice, ki sta imela sobo najbližje dnevni sobi. Vsa zaspana sta prišla v sobo in vprašala kaj se dogaja. Zayn je že hotel povedat vse podrobnosti najinega poljuba a sem ga grdo pogledala. ''Nič. Samo Zaynu se je odpelo.'' Sem se zasmejala. Tudi Harry se je zasmejal. ''Ja samo odpelo se mi je, ker sem videl kako se Harry in Jess ZALIZUJETA na kavču.'' Se je zasmejal Zayn. ''Zalizovala kdo?'' je presenečeno vprašala Alice Louisu pa so se usta le odprla. ''Slišala si me kaj sem rekel. Jess in Harry kdo pa drug.'' Alice je zakričala in mi skočila v objem. Zasmejala sem se in jo objela.
03. julij 2012
no ke si Nika&Vid
03. julij 2012
u32953
u32953
next!!!!!!!!!!!!!!
03. julij 2012
NEXT jutri.. *_* finally sta skupaj enako tudi tebi, lepo spi
03. julij 2012
hehe. To je zadnji next za dons nextam jutr kadar boste pč rekl.
03. julij 2012
nočko ***
03. julij 2012
jutr takoj zjutri a lhka ob 8ih al pa pol 9ih ? al bo kasej
03. julij 2012
recmo ob 8.30 haha. bom vidla če se bom zbudila takrat. če se pa ne bom, bom pa do ene 11.00 sigurn. hahaha. zdej grem pa še mal drugam stikat, ka mi je dolgčas spat pa ne grem, ker uživam v počitnicah
03. julij 2012
u92032
u92032
next !!!!!!!1
03. julij 2012
next ! haha
03. julij 2012
Anny Gaskarth
Anny Gaskarth
Neeext! )))
04. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg