Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Opisek:
Ura je bila okoli polnoči,ko se je iz sosednje hiše zaslišal glasen ženski krik,nihče s ni zganil vsi so ob prižganih lučeh in toplem kaminu pili tisti čaj,kaj so res vsi gluhi a res nihče ne razume kaj sem res edina...
Je nekakšna grozljiva zgodba o navadni 13 letnici Helly ki doživlja nočne more,ki pa ne trajajo le ponoči tudi podnevi,ker ji nihče ne verjame je izpostavljena veliki nevarnosti...

1.DEL
Ura je bila okoli polnoči,ko se je iz sosednje hiše zaslišal glasen ženski krik,nihče s ni zganil vsi so ob prižganih lučeh in toplem kaminu pili tisti čaj,kaj so res vsi gluhi a res nihče ne razume kaj sem res edina,ki je slišala krik morda umirajoče ženske,kaj se dogaja sem res edina.
Stopila sem bližje k oknu ko so nenadoma vse luči ugasnile ter se ponovno prižgale,začele so utripati,veter ni nežno pozibaval listje temveč grobo tresel drevje dež ni več lahko močil zemljo,začel je liti in uničeval rahlo zemljo.Kaj res nihče tega ne opazi,utripajočih luči,grobega drevja ter močnega dežja in krikov,kaj se dogaja z ljudmi so res popolnoma zblazneli!
Ker se ni nihče zganil sem se sama odločila pogledat kaj se dogaja v mojih toplih puhastih copatih na katerih sta bili narisani dve sovi,sem stopila skozi okno ter plezala po lestvi.
Ko sem prišla na premočeno zemljo,ta ni bila več premočena,veter ki je prej mršil moje lase ni več pihal,luči,ki so prej utripale so se nazaj prižgale in neprestani kriki so izginili.Sem imela prisluhe privide in...pričute res ne vem kako naj bi to razložila čutila sem stvar ki običajno ne izgine v 0.3 sekunde.Se mi je zmešalo?!sem res zblaznela ali pa je to bila le še ena zlobna ukana moje domišljije?!
Zjutraj sem se zbudila ter popolnoma pozabila na večerno dogajanje,dokler me ni Policijski avto pri sosedih vrnil nazaj na včerajšne dogajanje,trava je bila mogra ter drevje na tleh,kaj sem res le imela prav ali so bile vse le sanje?
Prestrašena sem stopila iz svoje sobe,ko je moja mlajša sestrica pritekla do mene ter rekla da so "Staro Ančko" zadavili.Soseda,ki je kričala dež ki je padal,veter,ki je pihal,luči ki so utripale je bilo vse res je bilo kaj naj naredim,ostati moram pri sebi zavoljo sestrice,saj sta oče in mama odšla na eno-mesečno službeno pot in "Stara Ančka" je bila zadolžena,da naju občasno pride pogledat.
Se je človek,ki jo je ubil zameril naši družini Ančka,že ni imela ničesar vrednega v hiši vsaj ničesar,kar bi bilo cenjeno dandanes...
Zaskrbljeno sem odklenila naša težka ter glasna vrata stopila do policista ter ga povprašala o dogodku,ta pa me je le začudeno pogledal ter stopil stran.Malo zatem pa je prišel do mene načelnik ter mi pokazal trupli.Bila sta mama in oče...Ampak kako,kako je to mogoče in kje je Ančka kaj se je pravkar zgodilo nič mi ni bilo jasno dokler...

NEXT??
Naslednjič bo mal dalš pa slike bojo če seveda hočte!!
Pa še nekii
Kaj misliš da se je zgodilo potem??
25. maj 2015
next
10. junij 2015
next,ja slike daj
10. junij 2015
tema je zaklenjena