Sms ...

Za vse, ki me ne poznate sem človek, ki je dal marsikaj skozi in še vedno je odprt možnosti za ljubezen in še vedno ljubi cel svet. Še vedno vidim svet polen lubezni in rožic. A zadnje čase mi zankuje moči za prenašanje mojega bremena, ki sem si ga natovoril skozi leta učasih se počutim, kot da ne vidim več poti nazaj in naprej ostanem ujet v temi in morem na slepo naprej. Tudi tkrat grem naprej in dam skozi in pridem nazaj na galvno cesto močnejši in bolj polen izkušenj. A danes danes se mi res ne, da več rad bi spil pest tablet in si prerezal žile. Zaspal, da se mi ne rabi več jokat, stresirat in ... danes se mi res ne da več joče se mi. A najbolj žalostno dejstvo da če se ubijem bodo ljudje za mano jokali. Če končam sebe bom končal tuid življenja drugih žal smo na svetu z razlogom in če pokončamo sebe lahko pokončamo tudi druge. Imam luči ko jih rabim moje prijatleje. Ampak jas osebno ne morem več zdej ta trenutek ne morem več.

Ko pride do ljubezni se počutim kot na nekem vrtiljaku, ki se ne konča in me vedno znova vrže dol. Mogoče je pa dejstvo da se vedno spustim in zato padem mogoče mi pa res ni usjeno ljubiti ... mogoče samo ljubim in ne dobim ljubezni nazaj .... ja sej moj svet je ves posut z rožicami ampak js se počtim v trnju ... Zakaj?? ... Js se ne morem več
28. september 2016
u215639
u215639
to pa je bilo.... globoko in wooow kaj naj ti rečem?? čeprav je to verjetno zgodbica (mogoče pa ni ne vem oprosti ne zamerit) se mi rahlo odzdeva da vse pa ni tako ''neresnično'' če veš kaj mislim. Razumem oziroma vem kaj misliš, vsako besedo. Kakorkoli že, da ne bom dolgovezila in bila nadležna kot vedno. Next??
28. september 2016
dream-all-day Hvala za odziv in upam da boš brala še naprej
28. september 2016
Nexti ^^
28. september 2016
Misli

Sej vem da bom dal to fazo mimo ... ni prvič ... lej se pač ne zgodi tko hitro okej ... pač nekateri se bojijo ... sej jim ni tuje to dejanje a so se preveč spkeli in obžalovali in ga zamešali z ljubeznijo ... poberi se s tal tupko ... nadeni si nasmeh in zasij ... ma ne morem ... ne da se mi ... res ... prou uno ... ja res je ... dobiš to kar odsevaš ... fak mona pa toliko sm že naredu na sebi a tu ni dovolj?? Koji kurac vedno isti efekt ... majkemi zdaj naj oni stopijo do mene res ... prou ne smem jim pokazat da to čustvo obstaja ker ga usi zanikajo ... pravijo da ne obstaja ... well potem tudi jas nebi obstajal Ma kaj se sploh še splača trudit za to kar hočeš je sploh še smisel če pol nimaš zvečer z kom za debatirat ... ha je vredno ... vem da ta trenutek mi je težko a kmalu se bom zbral in se ne bom več tako … ne mi rečt si mi ušeč ma pač ne čutim nič več … ja reči mi dej sam pol ne pričakuj da bom imel z tabo isti odnos ko prej …. Okej ker wtf ne zasluziš si ga ker se ne morem odpirat vsakemu debilu ki se mi zdi da bi lahko bil moj potencialni partner. Pizdu mater … majo res to dejanje ne obstaja .. kurac en od kurca … AJDE KJE SI ZDEJ?? KJE JE SONCE ??? OKOLI MENE SO SAME SENCE??? Spet se prehajam po temi in se mi zdi da je boljše da ostanem tako ker rajši sem neviden kot pa da me oplazi vsaka žuželka … koji kurac …
06. november 2016
u215639
u215639
Next
06. november 2016
Pesem

Včasih se mi zdi da se zgubim. Zabrodim z glavne ceste in naredim kak nepotreben ovinek in potem lahko samo ugibate kje pristanem. V bedi. V iluziji kjer vse vodi k eni sami misli. K življenju in smrti. Začnem razmišljati ali je vse skupaj sploh še vredno... Ali ima vse skupaj kaj smisla??? Kje je izhod iz tega. Všeč mi je dejstvo da vedno pridem nazaj na pot po kateri hodim a tudi tu mi ni slabo saj sem prejšnja leta veliko časa preživel z mislijo da sem na mrtvi točki in si včasih upam verjeti in odpreti vrata moje zame temne zgodovine. Ali pa je to tema ali je to samo neka globoka, globlja misel kar mi pomaga pri razumevanju vsak dana. Smešno je ko si pripravljen napisati dnevnik in ga imaš pri sebi si napišeš take glupe malenkosti. Ko pa ga nimaš pri sebi se spraviš na net in začneš razpisati dušo kot da je danes sploh še pametno komu kaj zaupati zato si nadeneš kul profilno in se izdajaš za nekoga saj se včasih bojiš da to kar si ni dovolj dober. Nehaj se skrivati. Zasij saj najboljši ti si lahko samo ti sam.

Deli Ljubezen in bodi ta.
20. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani