u124282
u124282
Pia se je odločila še za en fanfic, od naših fantov
Tega pišem zdele sama: https://www.igre123.com/forum/tema/don-t-wanna-be-without-you-(niall-horan-fanfic)/55291/1
pišem tut z drugimi, ampak če vas zanima pejte pogledat pod moje teme
Idejo za ta ff sem dobila, k sm ležala na tleh (Pia je prejšni dan polomila posteljo--------> ne bom razlagala kako) in upam, da mi jo bo uspelo ubesediti
pa da ne bom preveč govorila, čeprov rada govorim, bom začela:

-------------------Axelle---------------
»Lou« sem zavpila in ji stekla v objem. »prava francozinja si Axelle« je rekla, sama pa sem žalostno dodala »tako dolgo me že nisi obiskala««vem ljubica, vem« je tudi ona žalostna rekla, potem pa sem jo pospremila v naše stanovanje. Stanovanje je zelo majhno, na podstrešju neke velike stavbe v Parizu. »imam zelo dobro službo zate« je bleknila, takoj ko je na mizo dobila kavo. Sedla sem zraven nje in presenečeno vprašala »Kakšno?««saj veš, da sem stilistka nekemu bendu, rabila bi pomočnico«je rekla, jaz pa sem jo navdušeno objela. »kdaj pa začnem?« sem resno vprašala, ona pa se je nasmehnila, potem pa odgovorila »jutri bi odšli, če ti je prav. Saj čez par dni že začnejo s turnejo« vsa vesela sem plosknila z rokami. »in kako je Lux?« sem radovedno vprašala, Lou pa je navdušeno začela govoriti vse o njej in na koncu je zaključila »komaj čaka, da vidi svojo sestrično. Vsa je navdušena« »tudi jaz komaj čakam da jo vidim« sem dodala, potem pa se odločila iti na sprehod. Vse to bo za mano, jutri bom že v Londonu. Moje sanje se bodo uresničile, živela bom pri svoji teti in potovala po svetu. Na nek način, saj turneja poteka v več državah.

»ti lahko pomagam?« je vprašala mama, ko sem po večerji šla pakirat. »ja, kaj še rabim?« sem vprašala med zlaganjem oblek v velik kovček. Mami je pogledala v omaro in mi v roke dajala vse, kar naj bi potrebovala. »pogrešala te bom, moja mala Axelle« je rekla in me potegnila v močan objem, potem pa dodala »rada te imam. Oprosti, ker me zjutraj, ko bosta odšli ne bo,saj imam službo. In Axelle, ne pozabi me poklicati, ko prispeš« »ja, mami« sem rekla in se počasi odpravila spat.
*naslednji dan*
»Axelle, zbudi se« sem slišala nežen glas Lou, ki me je budil. Počasi sem se zbudila. Zasedla sem kopalnico, kjer sem se uredila (nežen make-up) in se oblekla v kratke hlače in oprijeto majčko. Ko sem prišla ven, me je pri vratih že čakala Lou z mojim kovčkom v roki. »Greva?« je vprašala, jaz pa sem samo pokimala. Zunaj naju je čakal taksi, ki naju je odpeljal na letališče. Vse naokoli je bilo polno ljudi, ki so čakali na svoj let. Kupila sem si francosko revijo, da sem lažje počakala na najin odhod. »letalo za London, bo čez par minut odpeljal« je naznanil ženski glas in z Lou sva obedvi naenkrat vstali ter počasi odšli po hodniku do letala. Oddali sva svoji karti in vstopili. Usedla sem se zraven okna. »si vredu?« je vprašal Lou, sama pa sem pokimala in nato rekla »malo sem živčna, ker bom prvič letela« zasmejala se je in sedla zraven mene.
»počasi bomo pristali« je naznanil moški glas, sama pa sem svoj pogled usmerila skozi okno. »waw, prečudovito je« sem rekla, Lou pa se je strinjala z mano. Iz svoje torbe sem vzela list papirja in nanj začela risati. »lepo je, od kdaj tako lepo rišeš?« je presenečeno rekla Lou, sama pa sem skomignila z rameni ter dodala »saj ni nič, navadne čičke račke««sploh ne, Axelle« je odvrnila, potem pa svoj pogled usmerila drugam. Ko sem zagledala letališko stezo, sem vse pospravila nazaj, sama pa počakal, da smo pristali. Ko smo se ustavili, so se vsi ljudje nagnetli, da bi čim prej odšli ven, midve pa sva počakali. Med zadnjimi sva zapustili letalo, na parkirišču pa naju je čakal nek šofer. »pridi, fantje so ga poslali za naju« je rekla in odložila moj kovček, pote pa sva sedli. Veselo je pozdravila šoferja, ki je takoj speljal s parkirišča. Ogledovala sem si okolico, bilo je popolno. Vedno sem si želela obiskati mamin rojstni kraj. »smo že tukaj« je naznanil voznik, sama pa sem presenečeno rekla »to je bilo pa hitro« obadva sta se zahihitala, potem pa sva izstopili. »pridi, greva k meni domov, kjer mi boš pomagala, da se pripravim za turnejo« je rekla Lou, ko je odklepala svoje stanovanje, jaz pa sem le pokimala. Takoj, ko sem vstopila mi je v naročje pritekla Lux in vsa vesela rekla »Elle je tukaj« objela sem jo in dvignila visoko v zrak. »Axelle ima rada Lux« sem rekla med hojo do kuhinje, ona pa je navihano odvrnila »Lux ma lada Elle«
mnenje/pohvale/kritike
next?
28. maj 2013
u128648
u128648
Neeext ♥
Ljubim to zgodbico *w* Ful mi je všeč začetek :*
28. maj 2013
u138543
u138543
neeeeeeeeeeeext

full dobro pišeeš ♥
28. maj 2013
u95154
u95154
next
28. maj 2013
full hu začetek..
nekšt
28. maj 2013
u75628
u75628
Neeeeeeeeext.!! <3
28. maj 2013
nexttttttttttt!!!!!!!!! zakon!!!
29. maj 2013
Neeeeeeeeeeeeext!
29. maj 2013
next
29. maj 2013
u128774
u128774
Neeeeeeeeeeeeeeeeext!<3
29. maj 2013
neeeeext
29. maj 2013
neeeeeeeeext
*-*
29. maj 2013
neeext
29. maj 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeext
29. maj 2013
neeeeeeext!
29. maj 2013
u138069
u138069
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.1!!!!
29. maj 2013
Neeext
29. maj 2013
Zlo mi je ušeč začetk
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext <3
29. maj 2013
u135508
u135508
OMG *______________________*

Neeeeeeeeeeext!! <33
29. maj 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeext!!!!!
29. maj 2013
u128524
u128524
Next
29. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. maj 2013
u119629
u119629
neeext! *___*
30. maj 2013
neeext *______*
30. maj 2013
u124282
u124282
Hwalla za vse nexte in upam, da boste še naprej brale. Next pa posvečam svoji prvi bralki Ninchy.

--------------Axelle-------------
*turneja*
»Lou, nisem vedela, da gremo z zasebnim letalom« sem pozitivno presenečeno rekla. Z eno roko sem držala Lux, z drugo pa kovček. Midve z Lux sva bili zadnji v koloni, hodili sva zelo počasi. »ti lahko pomagam?« je vprašal neki skravžljani fant, ki se je kar pojavil zraven mene. Lux se je glasno zasmejala ter rekla »Hally««mislim, da ne bo potrebno« sem odgovorila na njegovo vprašanje, sama pa sem nadaljevala pot. Kmalu je pritekel z nama in rekel »vztrajam, taka lepotica pa ja ne bo tega nosila sama« iz rok mi je vzel kovček in začel hoditi zraven mene. Običajna poteza osvajalcev. »Harry« je rekel, sama pa sem brez da bi mu posvečala pozornost rekla »Axelle« »torej si francozinja, waw, slišal sem, da so tam same lepotice in ti zelo dobro predstavljaš to« je dodal, sama pa sem zavila z očmi. Dober začetek, osvajanje že prvi dan. Lux sem dvignila v naročje in stopila v letalo. Harry je kmalu prišel za mano ter sedel zraven nekega fanta z rdečimi hlačami. Sama sem počakala na prazen sedež, ki je ostal zraven nekega blond fanta. »lahko sedem sem?« sem vprašala, on pa je pokimal. Lux sem posedla zraven mene, ker se me je močno oklepala. Fant pa je takoj rekel »Kaj si ji naredila?« pokazal je na Lux, potem pa dodal »ponavadi je ne moremo ločiti od Harrya« skomignila sem z rameni, potem pa se predstavila »Axelle««Niall, si francozinja?« je vprašal, sama pa sem prikimala. »torej je Lou tvoja teta?« je spet vprašal, sama pa sem rekla »ja, ti pa si verjetno eden od slavne peterice««uganila si« je rekel, sama pa sem se nasmehnila »ne bom kričala, ne poslušam vas««je že vredu, lepo je spoznati kakšno punco, ki ni directioner« je odvrnil, sama pa sem se strinjala. Ko je letalo vzletelo, je prijazno načel pogovor »ali kaj študiraš?««ja, medicino. Rada bi bila pediatrinja« sem odvrnila, on pa me je spet vprašal »mi poveš kaj o sebi?««moje celo ime je Axelle Emilie Raymond. Rada rišem, ampak ne lepo…« sem rekla, potem pa me je Niall prekinil »stavim, da rišeš prečudovito, jaz pa sem Niall James Horan« zasmejala sem se, potem pa je spet začel govoriti »veselim se te turneje, da spet vidim svoje oboževalce, ki nas podpirajo in…..« čez nekaj časa je nehal govoriti, sama pa sem rekla »zelo rad govoriš« pokimal je in se zasmejal.
-----------------Harry---------------
»Hally« je rekla Lux, sam pa sem jo dvignil v naročje in se spet posvetil pogovoru z Louisom. »Hally, poglej Elle in Nialla, lada se mata« je kar naenkrat rekla, sam pa sem pogledal v njuno smer. Res sta morala uživati v pogovoru, saj sta se ves čas smejala. »waw, nekaj novega od Niallerja« je rekel Louis, sam pa sem dodal »vzunaj sem jo osvajal, pa se sploh ni zmenila zame. Prav zanima me, kaj ji govori Niall?««vse punce niso enake Hazza, za nekatere se je treba potruditi« je rekel Louis in se javil na telefon, verjetno ga je klicala El. Da bi se potrudil za punco? Ja, tega pa od mene ne boste videli. »El pride čez kak mesec k meni« je ves srečen zavpil Louis, sam pa sem se mu nasmejal.
-------------------Axelle-----------------
»pridi, pristali smo« je rekel Niall, ko je povedal neko smešno zgodbico, ko je bil majhen. Zasmejala sem se in vstala. Skupaj sva počasi odšla proti izhodu, tam pa so na zaustavili, saj je bilo na letališču na tisoče oboževalk. »torej o tem si mi govoril« sem rekla in pogledala proti Niallu, ki je pokimal. Paul nas je počasi spravil ven, potem pa smo se začeli prerivati mimo kričečih najstnic. Fantje so se sedli v limozino, nas pa je prišel iskati kombi, ki je zraven nas odpeljal še vso prtljago. »To je pa zelo naporno« sem rekla, ko sme sedla v avto zraven Lou, ona pa je veselo rekla »to ni še vse, počakaj na koncert« Zasmejala sem se in se preostanek poti igrala z Lux.
Next?
30. maj 2013
u75628
u75628
neeeeeext <3<3<3<3
30. maj 2013
Neeext
30. maj 2013
Neeeeeeeeeext
30. maj 2013
u135508
u135508
Neeeeeeeeeeeext! <33
30. maj 2013
next
30. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani