No,to je moja prva zgodbica. Upam,da vam bo všeč.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Driiiiiin,driiiiiiiiiin! Se je oglasila moja budilka in me tako prebudila iz mojih sanj. Iz ust mi je smrdelo in bila sem čisto razkuštrana. Pogledala sem se v ogledalo. Resno,izgledala sem kot zombi sredi pohoda. Smuknila sem v sosednjo sobo,oz. kopalnico in se uredila. Na roke sem si nataknila babičin prstan za srečo in se odpravila na zajtrk. Odspodaj je že bila mama v službeni obleki in pila jutranjo kavico,ob njej pa je bil oče,ki je bral časopis,moj brat Andraž pa je bil že v šoli. Tri mesta na naši mizi so bila umazana od zajtrka,a le četrto mesto je bilo prazno - zame. Usedla sem se za mizo in čakala,da bo Anamarija pripravila zajtrk. Anamarija je naša služabnica,oz. kuharica. Prinesla mi je okusne palačinke z Nutello in pomarančni sok. Vljudno sem se ji zahvalila,mama pa mi je rekla,da je služabnica in da se ji ni treba zahvaljevati. Kot ponavadi sem mamo ignorirala in ko je odšla v službo sem Anamariji pomagala pospraviti nered od zajtrka in pograbila šolsko torbo. Zahvalila se mi je in odšla,saj je bila njena izmena končana,sama pa sem se odpravila v šolo.
Naj se vam predstavim. Sem Saša Novak,prihajam pa iz Ljubljane. S starši živimo v hiši ob robu mesta in smo malo bogatejši kot druge družine,ampak vseeno imam kopalnico v sosednji sobi,ko bi jo pa lahko imela v svoji sobi.A kaj,ko sem zadovoljna z vse kar imam. Sem srednje velika rjavolaska,ki obožuje šolo in ima tudi dobre ocene. Igram klavir in imam samo eno prijateljico,ki ji je ime Anita. Z njo se lahko pošteno zabavam in se sprostim.
Ko sem razmišljala o tem sem se predramila in pogledala na uro. Ura je bila petnajst minut do osmih zjutraj. Moram pohiteti.

Next?
Kako se vam zdi?

A je vredi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. junij 2013
next !
15. junij 2013
Next
15. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg