Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
hey. sem dekle po imenu ronnie. rada imam svoje bestičke. ful rada.
zgodba se začne ko sem šla prespat k svoji bff jade. tam so bile tudi jesy, alex in mary. ful smo se dolgočasle zato smo se odločile da bomo klicale duhove. začele smo z obredom. hihihih...
nismo se zavedale v kakšne težave lahko zabredemo. pripravile smo kozarec z vodo, svinčnik in papir ter ugasnile luči. začele smo govoriti neke besede ki smo jih našle na internetu. ko smo besede izgovorile 13x se je kozarec z vodo polil.vse smo bile zelo panične saj nismo vedele ali je bila to izgubljena duša nekega človeka ki je že zdavnaj umrl ali ena izmed nas. vse smo cvilile kot zmešane in hitr prižgale luči. ostale sva še zamo midve z jade saj so ostale že zbežale vn iz kopalnice. spet sva zaceli a se nic ni zgodilo. a se je jade brez razloga odločila da gre ven k ostalim. ostala sem sama. nekaj časa sem razmišljala ali bi nadaljevala ali ne. itak ker sem to jaz sem nadaljevala kar itak ni bla dobra ideja. ponavljala sem iste besede kot prej. o shit fak kozarc je poletel v zrak in se razbil. svinčnik je sam začel pisat in na listu se je izpisalo: TKAJ SEM!!!! postal me je tok zlo strah. stisnla sm se v kot kopalnice. pred mano se je pojavla punčka ki je mela belo oblekico vso umazano od krvi in še od nečesa , pa dolge črne lase. ampak ni bla zombi. hotla sm zbežat in ko sem pršla do vratso bila ta zaklenjena. zlomila sem jih, nekak(nism vedla da sm tok močna) in vstopila sem v našo kopalnico. spet sem zbežala v kot in spet se je pred mano pojavila punčka. rekla je da mi bo storila tisto kar so storili tudi njej. bilo me je preveč strah da bi karkoli rekla. punčka je rekla:*lahko skleneva dogovor. nekoga boš ubila in vse ti bo oproščeno.* nisem vedela kaj mi bo oprošeno. nisem mogla izdaviti niti enega samega zvoka. samo pokimala sem. punčka je rekla:*ini mini mayni.........TI!!!!!!!!!!!!!* OMFG. nikol v življenju me še ni blo tok strah. prijela me je za roko in posrkala mojo dušo iz mojega telesa. ni blo tko kokr pri ' Tom in Jerry'. blo je fullll bl grozn;in boleče. punčka je nekak zlezla v moje telo. blo je zoook grozn!!!!!!
ohh! končno sm se zbudila! pri kosilu mi je mami rekla da morem popoldne pospravit kopalnico. ko sem prišla tja z vsemi čistili.... je bil tam papir na katerem je pisalo:TUKAJ SEM!!! in razbit kozarec. postajalo me je vedno bolj strah. mami mi je iz dnevne sobe zavpila da gre v trgovino in ostala sem sama. ko sem počistila zadnji kot kopalnice sem se obrnila in vsedla na tla in pred mano....... je stala punčka iz mojih sanj. O NE! SANJE SO SE KONČALE, A REALNOST SE JE ZAČELA.
10. julij 2015
upam da vm je ušeš
pa komentirejte če ste bral
10. julij 2015
nexttttttttt popolno!!!!!
11. julij 2015
Kle ni nexta
11. julij 2015
kako ni nexta to je vse!!!????
11. julij 2015
ja
11. julij 2015
ampak če si mi ti po viberu poslala mal več
11. julij 2015
Omg popouno
škoda da ni nexta
in ja bral smo !!!
17. julij 2015
ja sara dej next plosimmmmmm
17. julij 2015
Next plis jer je popouno!!!
29. avgust 2015
tema je zaklenjena