u76594
u76594
A poznate film Brodolomka ljubezni (Love Wrecked)? Skratka, spomnila sem se na ta film in ga bom kratko rečeno napisala v zgodbi… Tam sta bila glavna junaka Jenny in rock zvezda Jason, sepravi je bil Jason slaven. Tukaj v zgodbi, ki jo bom napisala jaz, pa bodo glavni junaki Bliss Wesley ter slavna skupina One direction, seveda bo vključena tudi Blissina sestra Sky Wesley.
In še nekaj zgodba bo v celoti posvečena Teji (••●cнσcσℓαтє●••) in Urši (ℓα∂у.вιтcнαcσѕ).

*Trailer*


*PROLOG*
Dve najstnici Bliss Wesley in Sky Wesley ostaneta brez staršev in morata živeti k teti Yenthe v London. Življenje pri teti, pa bo vse prej kot lagodno. Nekega dne spoznata svoje odrešitelje, ki jo rešijo od življenja pri teti. A takrat se zgodi nekaj šokantnega odpravijo se na križarjenje, a ne gre vse po načrtih.

Flaskback
Sesedla sem se na tla iz oči mi je spolzela solza. Zahlipala sem in prav tako moja sestra Sky. Objeli sva se in si hlipali v ramena. »Kje bova tedaj živeli?« sem prestrašeno vprašala, saj sem se bala najhujšega, da bom morala živeti k teti Yenthe, o njej nama je mama pripovedovala samo najhujše. A hkrati je ona edina najina sorodnica. »Ne, vem.« je zahlipala Sky, »Verjetno pri teti Yenthe.« zavzdihnila sem. Pravkar sta nama umrla starša in ker imava z Sky šele 17let, bova morali verjetno živeti k najini edini sorodnici. »Pridi, morava na policijsko postajo.« je zahlipala Sky in mi pomagala na noge. Stisnila sem njeno dlan in skupaj sva se z roko v roki odpravili proti policijski postaji. »Pozdravljeni. Sky in Gliss.« je z globokim glasom rekel policijski načelnik. Midve sva se le nasmehnili. »Imata morda kakšnega sorodnika ali sorodnico?« je vprašal. »Da, teto Yenthe, ampak ona je nesramna.« je rekla Sky. »No prav, priskrbeli bomo njeno telefonsko številko in ona bo dobila skrbništvo za vaju. Saj ne mora biti nesramna, če ste sorodniki.« Le zavzdihnila sem in skupaj z Sky sva se usedli na sedeže, ter počakali, da pride Yenthe po naju.
*
»Pridita moji dragi ljubici.« je rekla Yenthe, ko je z policistom uredila vse papirje. Z Sky sva ustali in počasi odcepetali za Yenthe. Zdaj pa v mesto, samega dežja London. »Saj ne mislita, da vaju z veseljem sprejmem pod streho, ampak samo za to, da mi bosta delali vse,kar vama bom naročila.« je na naju zakričala Yenthe, takoj ko smo bili v avtu in se peljali proti letališču. Rekli nisva ničesar, a samo zavzdihnili. Takrat se je moje življenje spremenilo v nočno moro.
*The end of Flashback*
22. maj 2013
Neeeext
22. maj 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeext
22. maj 2013
u126339
u126339
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxt¨"!!!!!!!!!!!!!
23. maj 2013
u136908
u136908
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
23. maj 2013
next
24. maj 2013
u76594
u76594
*BLISS*
"Bliss, naredi kosilo, takoj!" je zopet zakričala Yenthe. "Ne! Nisem tvoja služkinja." sem zakričala. "Delala boš, kar ti bom ukazala, ker živiš pod mojo streho." je zdaj že jezno rekla. "NE!" sem zakričala in odšla iz hiše, ter zaloputnila vrata. Stala sem na pločniku pred hišo, ko sem zagledala prečudovitega fanta. Zazrla sem se vanj in bil je popolen. Njegovi rjavi kodri so se lepo ujemali z njegovimi smaragdno zelenimi očmi. Stal je tam in gledal vame, enako kot jaz vanj.
*HARRY*
Njene velike lesketajoče se oči, ki spominjajo na svetlo čokoladno barvo so se zazrle vame, v njenih očeh sem lahko razbral strah. Se je bala mene ali koga drugega? Njeni dolgi, rjavi lasje, so se ujemali z njenimi očmi in skupaj izžarevali popolnost. Imela je bleščeče bele zobe in njen nasmeh je bil prečudovit, kot bi se smejal sam angel. Njena popolna postava, se je ujemala z njeno lepo svetlo modro majico in kratkimi belimi jeans hlačami. Obute je imela navadne bele sandale in okrog vratu se ji je lesketala bela ogrlica iz samih biserov. »Harry!« sem končno izdavil in ji podal roko. »Bliss.« je odvrnila in sprejela mojo roko. Nasmehnila se mi je, spet sem jo lahko gledal nasmejano. »Bliss, takoj pridi v hišo.« sem zaslišal glas iz sosednje hiše. Njen nasmeh je takoj zbledel z obraza. Spustila je mojo roko »Moram iti.« je v strahu rekla. In preden sem se hotel posloviti od nje je že stekla proti hiši. Le kaj je narobe? Punca je prestrašena in čutim, da se ji v življenju ne godijo najlepše. Punco sem videl prvič danes, verjetno je novinka. Gospa, ki jo je poklicala tukaj živi že nekaj časa in zdi se mi prijazna in ljubezniva, le za kaj jo je torej strah? Skrivnosti bom prišel na dan.Oprostite za kratek next. Ampak v ponedeljek imamo govorni nastop in pišemo FI1!!!
Mnenje o zgodbici?
25. maj 2013
neeeext
25. maj 2013
u136908
u136908
Neeeext! Odlična zgodbica!
25. maj 2013
u126339
u126339
Neeeeeeeeeeext!!!!! SVETOVNAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!+nova bralkaaa
26. maj 2013
u126608
u126608
Neeeeeeeexxt+ NOVA BRALKAAAAA
29. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani