https://www.facebook.com/#
"Emily, kje je moja jakna?" Sem se zadrla. "V moji sobi na postelji!" Se je zadrla nazaj. Hitro sem stekla iz moje sobe v njeno, vzela jakno in odšla dol. Vzela sem jabolko in se odpravila ven. "Sem že mislila, da bom prej rodila." Je rekla Emily vsa naveličana. Zaklenila sem vrata in se nasmehnila. "Greva?" Me je vprašala. Pokimala sem. Skoraj bi pozabila, da sem vam moram predstaviti. Sem Lucy Marie Lopez in ne nisem si v sorodu z J.Lo, čeprav bi bila vesela. Kot že opazite v mojem srednjem imenu in priimku, sem na pol španka. Stara sem 19 let in z Emily obiskujeva glasbeno akademijo. Skupaj živiva že dve leti. Starša živita v Španiji, jaz pa sem se zaradi šole preselila v London, kjer sem spoznala Em. No naj vam povem tudi to, da se nisem v London preselila samo zaradi šole. Večino sta kriva starša. Zanima ju samo služba, mene pa kot da nikoli ni bilo. Ko sem omenila, da se bom preselila sta prvič po 3 letih govorila z mano. Ja po 3 letih! In veste kaj sta mi rekla?! 'Pojdi, tako ali tako ni nič od tebe.' To me je zelo prizadelo.

Selena Gomez--Lucy Marie Lopez
Ashley Benson--Emily Johnson
30. avgust 2015
ooo glasbena akademija.. jst bi tut tja rada hodila...
so perf *o*
hitro pejt pisat nasledn del!!! <333333
next!!
30. avgust 2015
••••CHAPTER 1••••
"Lucy Marie Lopez in Emily Johnson, prosim pridita v ravnateljevo pisarno." Se je oglasil glas iz zvočnika, katere imamo po celi šoli. Nekaj punc in fatov se je obrnilo proti nama, a nisem se ozirala na to. Em sem namenila začuden pogled in odpravili sva se do pisarne. Potrkala sem. "Naprej!" Se je zaslišal glas iz notranjosti. Počasi sva stopili noter. "Prosim usedita se." Nama je nakazal ravnatelj. Naredili sva prav to. "Verjetno sta že slišali, da vsako leto izberemo dva dijaka, katera pred znanimi obrazi zastopata našo šolo?" Pokimali sva. "To leto sva z profesorico glasbe izbrala vaju, ker oba veva da sta zelo talentirani." V tistem trenutku so se mi uresničile vse sanje. Skočila sem iz stola in močno objela Emily. "O moj bog! Ne morem verjeti!" Se je zadrla in me objela. Nisem bila zmožna reči ničesar, ker to je lahko veliko priložnosti za najino pevsko kariero. "Prosim stopita za mano v mojo učilnico." Je rekla profesorica. "Hvala. To nama veliko pomemi." Sem na koncu lahko le rekla in se odpravila za profesorico.
"Lahko se usedeta." Je rekla in nakazala na dva stola. Še zdaj ne morem verjeti, da so izbrali naju! "Torej kje naj začnem? Academy World Championship je tekmovanje, kjer iz vsake glasbene akademije po celem svetu zastopata svojo šolo. Nastopata pred znanimi glasbeniki, kateri so tudi sodniki. A ta naloga ni dodeljena vsem. Izmed njih izberejo 4 sodnike, drugim jim lahko le pomagajo pri odločitvah. Tole leto so Beyoncé, Nick Jonas, Rita Ora in največja boy band skupina One Direction." Veselo sva pokimali. "Prosim jutri zjutraj ob 8:00, bodita v tej učilnici, da se zmenimo za pesem in vse ostalo." Je dodala in spet sva pokimali.
"Ne morem verjeti Emily! Sanje se nama bodo uresničile. Plus tega bom lahko spoznala Nick-a Jonas-a!" Sem se zadrla in jo objela. "Vem Lucy! Jaz pa mojega medvedka Harry-a!" Je odgovorila. Spet smo tam. Pozabila sem vam omenit, da obožuje Harry-a Styles-a iz skupine One Direction. Ampak ni Directionerka. Usedle sva se v avto in se odpeljali domov.
02. september 2015
Neeeeeeeext <3333
02. september 2015
u190212
u190212
NEXT
20. november 2015
neext
24. februar 2016
Next
25. februar 2016
u208800
u208800
Nextt!!! T.A.K.O.J. zakaj sm sele zdele to opazla!!!
Next Next Next to bo sigurn svetouno!!!!! Next!!!
25. februar 2016
Next
25. februar 2016
Hejlaa po res dolgem času sem se odločila, da bom to zgodbo nadaljevala..so yeah tukaj imate naslednji Next, katerega posvečam vsem<3
••••CHAPTER 2••••
»Lucy!« se je zadrla Em iz kopalnice. »Kje je moja krtača?«. »Ne vem!« sem ji odgovorila in se z odejo pokrila čez glavo. Hotela sem še malo zadremati. »Lucy Marie Lopez! Ne boš več spala. Vstani se in uredi, ker se morava odpraviti v šolo.« je dejala Em in začela skakati po meni. »Dobro, dobro saj že grem no.« Vsa zadovoljna je odšla iz moje sobe. 'Zakaj mora biti vedno tako nadležna?'
»Greva no. Zamudile bova!« me je priganjala Em. Vzela sem svojo jakno ter torbico in se usedla v avto. Ko sva prišli do šole, je Em dobesedno stekla v tisto učilnico, kjer smo bili dogovorjeni. Čeprav se tega zelo veselim, sem še jaz vedno v transu spanja. Počasi sem se privlekla do učilnici tudi jaz. Tam je že bila profesorica. »Dobro Jutro gospodična Lopez.«. »Jutro.« sem jo pozdravila nazaj in se usedla na prvi stol, kateri je bil v bližini. »Kako se počutita?« naju je vprašala profesorica. Em ji je vsa vesela in polna navdušenja začela razlagati kako se počuti, jaz pa sem samo odgovorila s kratkim 'v redu'. Danes je bil takšen dan, da se mi še živeti ni dalo. »Torej pesem. Ali imata kakšno idejo?«. »Demons od Imagine Dragons.« je predlagala Emily. »Lucy?« se je obrnila profesorica v mojo smer. »Lahko bi naredili kakšen mashup. Združimo dve pesmi v eno.« sem zdaj jas predlagala. Obe sta se strinjale z mojim predlogom.
26. februar 2016
Next. Kdaj pa bodo fantje prsli?
26. februar 2016
u208800
u208800
Next!!! Next nextttt
26. februar 2016
••••CHAPTER 3••••
»Emily se spomniš najinega mashupa?« sem jo vprašala in pokimala je. »Kaj če bi imele to kot točko?« Em je veselo pokimala. »Torej kaj imata?« naju je vprašala profesorica. Vzela sem kitaro in začele sva peti.
»To je bilo prečudovito!« je rekla ter vsa vesela odšla iz razreda. Nasmehnili sva se druga drugi in še nekajkrat ponovile najino točko. »Torej dekleti! Čez dva dni morata imeti vse pripravljeno ker gremo na pot.« je dejala profesorica. Em so se zasvetile oči, jas pa sem tudi bila polna pričakovanja. »Ob 9.00 uri se dobimo pred šolo.« je še dodala ter spet odšla iz razreda. Skočili sva si v objem. Bila sem polna pričakovanja. Vse za mene bo novo. Veliko mesto, polno ljudi, nastop pred velikimi glasbeniki in še veliko drugih stvari.
***NIALL HORAN***
»Kdo je pojedel mojo Nutello?« sem se zadrl. Noben ni odgovoril. »Fantje?! Kateri od vas je pojedel vso Nutello?« sem še enkrat ponovil. Spet nič. Pa kaj se delajo norca ali kaj jim je? Šel sem v dnevno sobo in videl Liam-a. »Liam.« »Ja?« je odgovoril s polnimi usti čipsa. »Ali veš kje je Nutella, oziroma kdo jo je pojedel?« »Harry-a vprašaj.« Samo pokimal sem. Odšel sem proti Harry-evi sobi. Brez da bi potrkal sem vstopil. To je bila velika napaka. Videl sem Harrya in še neko punco v postelji. »Umm..vrnem se kasneje.« sem dejal in ves rdeč v obraz zaprl vrata. 'Zakaj vedno jas naletim na golega Harry-a?' sem se spraševal. Odšel sem v svojo sobo se ulegel na posteljo in v trenutku zaspal. Čisto sem pozabil na Nutello. »Fantje! Simon je klical in nas prosi, da se čez eno uro dobimo v njegovi pisarni, glede tekmovanja!« se je zadrl Louis. 'Pa saj to ne moreš verjeti. Prvo mi pojedo Nutello! Zdaj pa še mi spati ne pustijo!'
28. februar 2016
u208800
u208800
Hahah Next!!!!! Right now!!! This moment!! Next Next Next!!
28. februar 2016
Next !!!!
28. februar 2016
Next Next Next
28. februar 2016
Neext
29. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani