Zdravo. Odločila sem se, da bom napisala zgodbo. Ugotovila sem, da na tem forumu večinoma pišete ljubezenske zgodbe. Moja ne bo ljubezenska, ampak smešna. Zgodba pa govori o dveh prijateljih- Luku in Antoniu.

Boste brali zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. november 2011
No, bom začela.
_______________________________________________________________________________
Moje ime je Antonio, star sem 22 let, živim v Amsterdamu. Moj najboljši prijatelj je Luk. Pred kratkim so ga aretirali in poslali v zapor. Obtožili so ga kraje neke drage slike, čeprav vem, da on ni imel nič s tem.
Zelo ga pogrešam, zato sem se odločil, da bom šel v zapor za vsako ceno.
Zdaj razmišljam kaj naj naredim, da bi si lahko prišel v zapor. Umoriti ne morem nobenega. Preveč bi mi bilo žal. Nisem kriminalec. Ukrasti tudi ne morem ničesar, ker mi kradenje ne gre dobro od rok. Sem kar precej štorast.
''Antonio! Takoj dol!'' se je zadrla mama. Ja, še vedno živim pri starših. Odšel sem dol. ''Pazi na teto!'' se je zadrla. Potem je odšla v službo. Moja teta je v komi. Nimamo denarja, da bi jo dali v bolnico, zato mi skrbimo za njo.
Na misel mi je padla odlična ideja. Iz hladilnika sem vzel kečap in čebulo. Kečap sem polil po teti in ga razpacal. Tudi roke sem si polil s kečapom. Policijska postaja je bila blizu našega doma. V žep sem si dal čebulo in stekel do policijske postaje. Začel sem luščiti čebulo, čim bližje očem. Solze so mi stopile v oči. Ven je prišel policaj in me vprašal zakaj jočem. Rekel sem, da sem ubil teto. Takoj mi je nataknil lisice. Odšla sva do mojega doma. Ko sem hodil mi je iz žepa padla čebula. ''Zakaj nosiš čebulo s sabo?'' me je vprašal policaj. ''To je orožje s katerim sem ubil teto.'' sem rekel. Zečel sem premišljevati kako bi lahko s čebulo naredil kak zločin. Razgovoril sem se:''Veste rezal sem čebulo. Teta mi je težila. Z čebulo sem potegnil po tetini srajci in kar naenkrat je ležala na tleh...'' ''Kakšne bedarije pa govoriš?'' mi je odvrnil.
Doma naju je čakalo presenečenje. Teta se je zbudila iz kome. Ravno danes. Po enem letu. Zakaj ravno danes?! Zraven pa je kričala:''Kdo mi je majico popackal z kečapom'' Policaj me je takoj izpustil. Ampak nebom obupal. Še naprej se bom trudil in poskušal priti k prijatelju.
19. november 2011
NEXT!!!!!
19. november 2011
next
20. november 2011
next daj no!!!
25. november 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani