Heej, pisala bom revijo o zvezdah ... Te novice, bodo najnovejše. V roku par dni nazaj ali na ta dan. Pisala bom v vse mogočih. Upam, da vam bo všeč.

Boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. junij 2012
JEZNI Justin Bieber pljuval po novinarjih!
OCENA: *****
Pa naj še kdo reče, da je zvezdniško življenje težko!Odkar je Justin Bieber član prvorazrednega golf kluba Calabasas Country Club, rad razkazuje svojo športno hrabrost. Tudi nedavno je bilo tako. Priljubljeni mladi zvezdnik se je zdel precej fokusiran oziroma zbran ob zamahih s svojo palico, preden se je z golf avtomobilom zavihtel navzdol po poteh golf steze.
Po besedah vira, ki je bil na samem prizorišču, se je Justin med igro oglasil na tefonski klic. Ugotavljajo, da je verjetno bila njegova punca Selena Gomez.
Razdražen od prisotnosti novinarjev, je na Twiiter zapisal: »Dragi paparaci…golf naj bi bil sproščujoč šport…kar pomeni, da naj vi ne bi čepeli v grmovjih in kričali moje ime s kamerami v rokah. Pustite mi, da dokončam igro.«
Si že kdaj igral/a golf? Bi si tudi ti želel/a zasebnosti pri igranju, kot si jo želi Bieber?
29. junij 2012
BESEDILKO
Top muzika
Coldplay ft. Rihanna – Princess Of China
Kelly Clarkson – Dark Side
Fun. ft. Janelle Monáe – We Are Young
Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Florence & Machine – Never Let Me Go
Justin Bieber – Boyfriend
Demi Lovato – Give Your Heart a Break
Adele – Set Fire To The Rain
Adele – Rolling in the deep
Adele – Someone Like You
Kelly Clarkson – Stronger
29. junij 2012
Anketa tedna
Počitnice so skoraj tu! Kako jih boš preživel/a?
Doma, s prijatelji!
Morje, prihajam!
V gorah, s prijatelji.
Povsod me bo zadosti, hehe!
29. junij 2012


29. junij 2012
ZDRUŽENI: Justin Bieber, Selena Gomez, Katy Perry in Robert Pattison.
Ocena: ***** (Tu pod oceno vi ocenite)

Štiri filmske in pevske zvezde tičijo skupaj na odprtju filma Katy Perry: Part of Me.Justin Bieber in Selena Gomez sta bila 26. junija zvečer zasačena na premieri novega filma igralke in pevke Katy Perry, z naslovom Katy Perry: Part of Me, v Los Angelesu.
Pevec uspešnice Baby in njegova punca, ki se trenutno pripravlja na vlogo v filmu Spring Breakers, sta si na velikem zaslonu na Hollywood Boulevardu ogledala Katyjin zastonj koncert. Po premieri ju je pot vodila v Cheteau Marmont na zvezdniški afterparty, ki je trajal dolgo v jutro.
Justinov svež album Believe se povzpenja visoko po lestvici, saj je v prvem tednu dosegel neverjetnih 374.000 prodanih artiklov. Believe je že njegov 4. album številka 1 v deželi. Povezovalni direktor internacionalne revije Billboard, Keith Caulfield, je novinarjem povedal: »To, da ima Bieber za svoj nov album lahko največjo tedensko predstavitev v letu pove, da opravlja izvrstno delo. Vedno je težko narediti prehod iz majcene pop zvezde do mlade odrasle osebe. Je neke vrste izziv in zanj izgleda, da ga opravlja prav dobro.«
Na zabavi s stremi ustvarjalci pop glasbe, pa je bilo moč opaziti tudi Roberta Pattisona, s pravim imenom Robert Douglas Thomas Pattinson.
Lik Edwarda iz filma Twilight je bil zasačen , ko je skupaj s Seleno, Katy in Justinom skočil iz 18-letnikovega minikombija Mercedes Benz, v vrednosti 200.000 ameriških dolarjev. Rob se je skupaj s prijatelji pokazal v nočnem klubu Bootsy Bellows na Sunset Boulevardu.
Med prerivanji množice oboževalcev, je eden od njih na Twitter zapisal: »Justin Bieber, Selena Gomez, Katy Perry in Robert Pattison so ravnokar skočili iz Justinovega kombija. Tako lepo jih je videti skupaj!«
Štirje ustvarjalci, štiri različne starosti. Uživajo v družbi drug drugega. Kako prisrčno, kajne?
29. junij 2012
AVDIO: Victoria Justice zapela skladbe Bruna Marsa!
Ocena : *****

Poslušaj in oceni Victorijino petje!Kurt Hugo Schneider, čedalje uspešnejši YouTube producent, je skupaj z Maxom Schneiderjem in igralko Victorijo Justice posnel neverjeten mix skladb Bruna Marsa!
Victoria je na Twitterju objavila: “No, kaj mislite? Zelo smo se zabavali ob snemanju! Posneli smo ga v prvem poskusu, ni bilo nobenih popravkov.”
V enem samem dnevu si je posnetek ogledalo že več kot 200.000 uporabnikov portala YouTube!
Victoria Justice & Max Schneider – Bruno Mars Medley

Kaj pa tvoje mnenje? Lajkaš ali ne?
29. junij 2012
Hepi brzdejAriana Grande
26. junij 1993
igralka, pevka, plesalka

Fotka dneva


29. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg