Vsebina bo tudi erotična ,zato prosim da tisti ki vam to ni všeč ne berite.
..............................................................................................................................................................

Če vprašate mene se s selitvijo vse konča .Izgubiš prijatelje in vse tisto kar ti je poznano .Pa ravnokar ko je bilo moje življenje skoraj da popolno, imela sem vse.Prijatelje (končno) in celo simpatiji sem bila všeč , pa še počitnice so se začele. No vse je bilo popolno dokler naju z Žakom nista starša popolnoma presenetila .Mislila sta da bo to presenečenje prijetno . Ampak moja draga starša povejta mi kako bi bilo lahko prijetno to da boš izgubil prijatelje in vse kar ti je poznano?! Z bratom sva se prvič v eni stvari strinjala in to je bila ta da nočeva oditi ! Pa mislite da je to kaj spremenilo ? NE ! Ravnokar se vozimo v novo hišo. Zakaj ? Ker sta se moja starša skregala z vsakim sosedom in jima okolje ni bilo več prijetno, seveda. Pa še malo smo v finančni stiski in mama je podedovala neko hišo od sorodnika v 4 kolenu ,in seveda ona to vidi kot priložnost za nov začetek .Pa meni ? Bližje kot smo bolj se mi ruši svet .

..............................................................................................................................................................
Vsaj 3 next-e za nadaljevanje
Če kdo želi posvečeno naj pove
Upam da vam bo všeč
22. junij 2017
Next
23. junij 2017
Next Upam., da ti ne zbrišejo te teme :/
25. junij 2017
ja jaz tudi
25. junij 2017
u225357
u225357
Next
25. junij 2017
Medtem ko sem obupavala nad življenjem še opazila nisem da smo prišli. Naš avto se je ustavil pred veliko hišo ali naj rečem vilo. Bazen je bil velikanski. Hiša pa prečudovita.Z bratom sva hitela da bi si izborila najboljšo sobo .
"Ema ",me je prebudil glas iz mojega spanca,."prišli smo ".Počasi sem se zbudila in zastal mi je dih pred mano je bila res vila ,ampak stara in grozna.Komaj sem pogoltnila slino in v grlu se mi je nabral velik cmok. Medtem je moja mama že hitela v hišo navdušena da bo lahko vse preuredila v prijeten dom.Počasi sem se splazila iz avta in odšla v prašno hišo .Ampak takoj ko sem vstopila v njo se mi je zdelo da me nekdo opazuje oz. nekaj me kliče in prihajalo je iz podstrešja . Na telefonu sem vklopila svetilko si se podala po stopnišču . Glas ki me je privabljal je bil vedno močnejši in kmalu sem prišla na podstrešje .Morem priznati ni bilo tako umazano če odštejem pajčevino in prah . Podrobno sem si pogledala vsak kotiček da bi našla tisto kar me je privabljalo. Ampak tega nisem našla .
Ko sem odšla dol sem si ogledala še druge sobe ampak nobena mi ni bila všeč ,zato sem vzela krpe metle in sesalec . Napotila sem se v sobo na podstrešju oziroma mojo sobo ter jo dobro očistila. Nenadoma sem nerodno stopila ter padla.Z glavo sem butnila ob zid in nekakšna skrivna vratca so se odprla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hvala za Next -e
25. junij 2017
u225357
u225357
Next
25. junij 2017
Next plisss nexti dans
26. junij 2017
Naenkrat se mi je v glavi zvrtelo ,pred očmi pa zameglilo.Čutila sem kako padam na tla....
"Ema ,Ema !!! ", Žak me je tresel ,da bi se prebudila . Končno sem odprla oči ."Fak Ema ne veš kako si me prstrašila ,si vredu ?"
"Ja Žak vredu sem " sem odgovrila ,še vedno malo omotična.
"Pa si sigurna ,da hočeš to sobo ? Daj poglej jo."
"Žak meni je super "
"Glej zdaj si še lahko premisliš dokler si mama ne izmisli za vsako sobo nekaj ."
"Haha izbrala sem jo ravno zaradi tega ,ker bom imela mir pred starši ."
"Haha kdo bi si mislil da si tako pametna mala.Če pa boš kaj potrebovala bom dole .In ne straši me več!"
"Ne bom obljubim ."
Takoj ko sem zaslišala da so se škripajoča vrata na koncu stopnišča zaprla sem planila na skrivni predal ,ki se je ob mojem padcu odprl. Srečo sem imela da ga ni Žak opazil.
V bistvu ni bil predal ,bolj je zgledalo kot dobro prekrita luknja v steni in če se je nekdo tako trudil ,da jo je skril mora to nekaj pomeniti .Z roko sem segla globoko v luknjo in ......

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosim če pozna kdo koga ,ki bi bral/a naj prosim priporoča mojo zgodbico . Hvala
29. junij 2017
Next
30. junij 2017
Next!!!!!!!!!!! zanimivo!
30. junij 2017
Next
30. junij 2017
Next
03. julij 2017
Next
07. julij 2017
Next
09. julij 2017
u225357
u225357
Next
12. julij 2017
Next
12. julij 2017

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z roko sem segla v luknjo in zatipala nekakšen košček papirja. Potegnila sem ga ven .Srh me je spreletel po kosteh ,počutila sem se grozno.Pomislila sem je ta sorodnik vedel za to? Je mogoče prav on zagradil luknjo ? Po glavi so se mi pletla razna vprašanja ,ampak motilo me je da nisem poznala odgovora na njih. Končno sem potegnila listek in ga odvila na njem je pisalo : Sed vivens mortua , et ut loqueris ad me !
Priznam pojma nisem imela kaj to pomeni ,ampak sem pa bila že kr utrujena ker je bil full naporen dan. Spomnila sem se da je v našem kraju živela punca ,v bistvu starejša gospa ki se je spoznala na vedeževanje in drugi svet. Jutri jo bom poklicala in vprašala če ima kašno prijateljico v tem kraju da mi več pove o tem.
Zbudila sem se v lepo sončno jutro. V bistvu nisem mogla zaspati ,ker sem razmišljala o besedah na listu . Bil je star grd list papirja . Zgledalo je kot da ga je nekdo napisal na hitro kot da se mu je zares mudilo. Zaspala sem komaj ob 1 zjutraj zbudila pa sem se ob 4 in skozi strešno okno gledala kako sonce vzhaja. Čeprav sem tako malo spala sem sanjala. Imela sem prečudovite sanje . Sploh se ne spomnim kaj sem sanjala vem samo da sem bila zavita v temo ,ampak se nisem bala ker nisem bila sama.
Zdaj je ura 8 vsi še spijo jaz pa hodim po stopnicah iz moje sobe .Upam da me nihče ne sliši .JA moje upanje se počasi razblinja za vsako ko pridem do vrat . Vsa vrata tak škripajo da bojo še sosede ki so 500m vstran zbudile . Uff imela sem srečo očitno so bili vsi tako utrujeni da spijo zelo trdno . Končno sem prišla v kuhinjo na mizi je bila mamina velika torbica. Iz nje se potegnila beležko s številkami . Ja vem mislite si sej mamo telefone ,ampak moja mama je zelo staromodna glede tega . Vedno pravi kaj če izgubim telefon ali se spominska kartica uniči...
Poklicala sem Merlin ,hitro se je ogalsila in začela :
"Ema pričakovala sem tvoj klic ." ostala sem brez glasu saj me je zares presenetila.Nikoli nisem glih verjela v nadnaravno ,ampak vse bolj se mi zdi da je nekaj res na tem .
"Čarovnica ,ki jo iščeš je Endor ,živi samo nekaj ulic vstran od tebe .Pojdi s kolesom .Njene hiše ne moreš zgrešiti vsa je črna .In ja Ema Endor te pričakuje ! "pi pi pi pi . Ja vrgla me je iz linije. Zdaj res nisem hotela izgubljat časa . Mami sem napisala sporočilo ,nato pa sem pomislila saj jaz sploh nimam kolesa . Odšla sem v garažo in ja Merlin je vedela o čem govori .Kolo je bilo tam bilo je očiščeno in pripravljeno na vožnjo . Očitno je bilo očetu včiraj dolgcajt . Ja to je njegov hobi da popravlja . Hitro sem sedla na kolo in se peljala do ulice ki sem jo včiraj videla ,ko smo se peljali . Že takoj sem kakšen kilometer vstran zagledala veliko črno hišo . Bila je na hribu tako da je bila malce dvignjena od ostalih hiš in res bila je čisto črna .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala da berete , če želi katira posvečen Next naj pove.
12. julij 2017
Next odlično je
12. julij 2017
hvala
12. julij 2017
u224813
u224813
Next, dobro pišeš
12. julij 2017
Next
12. julij 2017
Next
13. julij 2017
Next super je
13. julij 2017
Kdaj bo Next?
13. julij 2017
Next
13. julij 2017
Next nexti dansss
14. julij 2017
Next
18. julij 2017

----------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolo sem pustila na travniku in počasi stopala proti hiši.Bila je v obupnem stanju.Stopnice so škripale in imela sem srečo da mi ni kakšen strešnik padel na glavo .Počasi sem se premikala vse bližje vratom ter si predstavljala čarovnico z velikim črnim čarovniškim klobukom.Predstavljala sem si jo kot čarovnico z ogromnim nosom , z zgubano skoraj zeleno kožo,kremplji kot volk in seveda s polno bradavicami. Medtem ko sem se izgubljala v svojih mislih in si predstavljala vse možne scenarije za pobeg,skoraj da nisem opazila da stojim že pred vrati. Pritisnila sem na zvonec in že čez nekaj trenutkov se mi je pred vrati prikazala starejša gospa .Priznam bila sem šokirana saj si je takšne še v sanjah ne bi predstavljala. Res je imela klobuk ,ampak je bil narejen iz slabe in cvetlic , imela je tudi gube ampak za svoja leta jih je imela malo,oblečena je bila v srednje dolgo obleko porisano z rožicami. Izgledala je kot vilinčica ne pa čarovnica.
"Ema torej ? Boš čaj?" prijazno se mi je nasmehnila.
Z nasmehom sem odvrnila "Prosim" posedla me je v star udoben fotelj in odšla v kuhinjo ,jaz pa sem bila spet začudena saj hiša odznotraj ni bila črna ,ampak pisana .Edino kar me ni presenetilo je bilo staro pohištvo. Endor se mi je kmalu pridružila in začela :
"Nisem te pričakovala tako zgodaj haha " Imela je zelo prijeten nasmeh.
"Nisem mogla zaspati ,ta košček papirja mi je dal za misliti" Podala sem ji papir.
"Sed vivens mortua , et ut loqueris ad me ! " Zazrla se je v košček papirja.
"Kaj to pomeni ? " Priznam bila sem že malo živčna.
"Točen prevod ? Hmmm ne vem, vem pa da s temi besedami prikličeš nekaj ne človeškega."
"Ampak je to nevarno ?
"Ema težko rečem ,vse stvari so kot yin in yang.Lahko so dobre ali slabe ampak odvisno je kako jih ti obrneš .Ampak pri tej stvari vidim več slabega ."
"Torej ne veste zagotovo kaj je to! ?"
"Ne ,ampak na tvojem mestu bi to dala nazaj kjer si našla. "
"Ampak ..." Endor me je prekinila .
"Ema ne smem pustita da ti ta stvar škoduje ,v tem kraju je že preveč tega ." Listek je spravila v žep in srkala svoj čaj naprej .
"Oprostite ampak ta papir je moj !" Sem zavpila jezno .
"Ema še sebe ne znaš obvladat ne da bi kaj nadnaravnega ,pojdi zdaj ."
Napotila sem se proti vratom ,počutila sem se nemočno in izdano.Nisem hotela domov .Sedla sem se na kolo in se odpeljala v gozd. Kmalu sem prišla do jase in jezera.Bilo je prečudovito.Voda je bila turkizna in čista. Kmalu sem pozabila na papir na svoji rami sem začutila toplo roko.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala za Next-e pa pohvale to mi full pomeni.Opravičujem pa se da tak dolgo ni blo nexta.
26. julij 2017
En nasvet med piko in naslednjim stavkom je presledek (npr.:poved#1. poved#2) in vejica se drži besede pred njo ne za njo (npr.:beseda#1, beseda#2) upam da razumeš in te nisem preveč zmedla
Zgodba mi je zelo všeč! Kar tako naprej!
Next
26. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani