u83740
u83740
Hojla!
Odločila sem se narediti svojo revijo, nekaj sem jih že videla tko da sm rekla, da zakajpa ne bi še jaz! (: No v reviji, bo občasno pisal kratek horoskop, redno pa novice o slavnih na tujem, pa mogoče tudi v Sloveniji. Notri bo tudi FashionFight, to je rubrika, pri kateri dam jaz Eno sliko na kateri sta dve slavni osebi, ki imata podobna ali enaka oblačila, frizure.... Vi pa odločite katera je boljša. Dam tudi video dneva, po mojem izboru (pesmi).
No, goodbye,
your .вlσσgeя. ♥

Bereš? *_*


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. marec 2012
u83740
u83740
FashionFight


a) Kaley Cucoco
b) Ashley Tisdale
15. marec 2012
u83740
u83740
Tyra Banks zopet blestela na rdeči preprogiTyra se je tokrat udedležila svečanega dogodka, Blossom Ball, ki se vsako leto odvija v New Yorku. Ta je popolmoma zasenčila druge. 38-letnica, ki je pred kratkim diplomirala na Hardvardski poslovni šoli v Cambridgeu, pri teh letih blesti kot še nikoli.
Spomnimo se, da so jo velikokrat ujeli brez ličil, a je vseeno z njimi oz. brez njih videti popolno. Videti je pa bolje, kot večina 20 ali 30-letnic.

Tyra pa je ustvarila tudi nekaj svojih šovov. Med njimi je najbolj poznan America´s next top model, ki ima že kar lepo število sezon. In vse več držav se odloča narediti svojo različico oddaje.
17. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg