Next!!
03. september 2012
u104143
u104143
neeeeeext!!!! full dobra zgodbica!!!
08. september 2012
Next!! D
11. september 2012
TA DEL JE ZA MAŠO <33.. PA HVALLA VAM ZA NEXTE :33
--------------------------
7. Opazovala sem prosti stol zraven mene. Takrat pa sem se začela spraševati zakaj, zakaj ravno jaz? Kaj sem jim naredila?

Čas se je vlekel kot še nikoli, v šoli sem imela vedno dobre ocene in vedno sem sledila pouku, pa vendar danes nisem bila z mislimi tam. Bila sem nekje daleč, daleč stran v objemu mojega brata, Harryja mislim z drugimi fanti. Me bodo sprejeli? Jim bom všeč? Po glavi so mi rojile same take misli. Tudi učitelji so opazili, da nisem pri stvari, vendar me niso opominjali, najbrž zaradi tega, ker smo samo filme gledali. Najbrž pa so tudi vedeli kaj se je dogajalo, saj bi ponavadi več kot polovica učiteljev, ki me je učila ta dan drugače od reagirala.

Končno sem zaslišala zvonec, ki je oznanjal konec pouka. > končno< sem rekla bolj sama sebi kot drugim. Hitro sem pospravila stvari v torbo . Stekla sem do garderobe, kjer sem opazila, da se je nekaj glav oziralo za mano. > kaj je pa zdaj imam slučajno porisan obraz?< sem se spraševala. Hitro, sem se preobula ter odšla na gugalnice zraven igrišča, tam sva se namreč zmenila s Timom. Usedla sem se ter čakala Tima. Po 5 minutah čakanja sem prižgala i pod. Prijavila sem se na twitter. Opazila sem vedno več novih slediicev. > kaj za...< sem rekla in pogledala. Videla sem, da me je followalo vseh 5 fantov. Torej Liam, Louis, Harry, Zayn in Niall, poleg tega pa še pustili, pomoje najmanj 100 objav z vsebino, ki bo gotovo všeč novinarjem. Samo na debelo sem pogledala in se zavedla, zakaj so me in me še tako čudno gledajo.

Bile so še 3 minute do avtobusa, vendar Tima ni bilo od nikjer, ni poslal niti SMS-a, da ga nebo. Z solznimi očmi sem stekla, da nebi zamudila avtobusa, ponavadi je bil vedno točen, vedno?! Prišel je avtobus. Vsedla sem se a predzadnje sedeže in si v ušesa dala slušalke. Prišli smo do naše postaje, hitro sem vstala, pograbila torbo in stopila z avtobusa. V mene je pihnil vroč poleten zrak. Prav prijalo je, saj je bila letošnja zima še posebej mrzla. Stopila sem v avtobusno, do našega doma sem imela še 5 minut hoje, zato sem se kar odpravila. Tokrat s počasnimi koraki, saj nisem hotela domov. Hodila sem 10 minut, ko sem se znašla pred našo hišo. Ponavadi ob tem času ni bilo nobenega doma, vendar sem danes pred hišo videla rdečega mercedeza. >jana je doma< sem si rekla in se s počasnimi koraki odpravila v hiše. Vedela sem da se bom morala slej kot prej pogovoriti o vsem tem.
Stopila sem v hišo. > živjo< me je že na daleč pozdravila Jana. >živjo< sem bolj jezno kot prijazno odgovorila. >pridi za mizo kosilo je že na mizi< je z veselim glasom zakričala za mano > ja že grem< sem odgovorila. Nikoli nisem jedla kosila, če pa sem že sem potrem vse izbruhala ven. Ja vem anoreksična sem, pa kaj! Saj to nobenega ne skrbi. Nobeden še ni opazil tega. Pa balet tudi plešem in zato moram imeti vitko postavo. Prišla sem za mizo. Bila je lepo pogrnjena, na njej pa same dobrote. Vedela sem da to ni ona skuhala. Saj še čaja nezna skuhati. > no vzemi si kar hočeš, pa a bi se lahko pogovorile??< je priliznjeno nadeljevala, vedela sem kaj bo sledilo. > če že moram.< sem nejevoljno rekla in poslušala....11. september 2012
juuj Hvala!!! :33 aja pa nexti ;D
11. september 2012
u84763
u84763
neeeext
11. september 2012
u104143
u104143
neeeext!!!!
11. september 2012
u104143
u104143
kdaj bo next?!
14. september 2012
u81787
u81787
next
14. september 2012
Next!!
14. september 2012
next!!
15. september 2012
next
15. september 2012
no pa sm nextala sam morte vedet da nimam časa ubistvu sem bolj lena bi me mogle bolj preganjat ahha no tuki mate <3
----------------------------------------------
8.> no vzemi si kar hočeš, pa a bi se lahko pogovorile??< je priliznjeno nadeljevala, vedela sem kaj bo sledilo. > če že moram.< sem nejevoljno rekla in poslušala....

> kot že veš si posvojena in ja prihajaš iz Anglije. Posvojila sva te, ko si bila še novorojenček, midva pa sva bila ravno takrat na poročnem potovanju...< nekaj je še govorila ampak sem le bežno poslušala. > samo še ti si naju držala skupaj, drugače, bi najin zakon razpadel že po 2 mesecih.< ko je to izgovorila sem vedela, da nekja vidita v meni. Težko ampak sem jima odpustila. > jaz sem ti hotela to že večkrat povedati, ampak mi je Primož rekel da ne ker potem mi nebo lepo. No zdaj veš vse.< je zaključila. Stekla sem do nje in jo objela. Zamo začudila se je nato pa mi vrnila objem, malo togel ampak vseeno objem. Zamomljala sem nekaj podobnega temu > oprostim vama, najbrž sta mislila, da je to bolje zame.< čeprav sem imela slab občutek sem jima odpustila, ampak vedela sem, da to nebo nič dobrega.
Popustila sem objem, nato pa poletela v svojo sobo. Med potjo pa še zakričala, > btw hvala za računalnik< zaslišala sem samo še smeh nato pa zaprla vrata svoje sobe in prižgala računalnik.

Bilo je prvič, da sem dobila svoj računalnik, še za mobitel in i pod sej ju komaj prepričala. Ja vem zelo sta staromodna in mislita, da to škodi mojemu razvoju. Bedno. No prižgala sem računalnik in si najprej iz interneta naložila nekaj filmov. Videla sem, da imam naložen tudi skype, zato sem se kar prijavila in vedela, da imam, kar 5 novih prošenj. Vedela, sem da so od Harryja, Louisa, Zayna, Nialla in Liama. Sprejela sem jih. Nobenega ni bilo prijavljenega, zato sem odšla pogledat še na twitter in facebook. Povsod ista pesem. Novih 5 prošenj in followarjev. Opazila sem, da je Liam pred 1 minuto objavil objavo na twitterju, zato sem se odločila, da mu pišem v zasebca.
heej. Saj že veš kdo sem ne?? a bi lahko rekel Harryju naj se prijavi na skype?? Hvalla

Sara XoXo.
sem mu napisala in odšla prečekirat še druge objave. Medtem pa še Justinu Bieberju napisala nekaj na njegov zid.. in ja sem njegova velika oboževalka. V svoji sobi imam razdeljeno: Leva stena je za One Direction, desna stena pa za Justina Bieberja.

Ni preteklo 2 minuti, ko sem dobila odgovor. >že leti na računalnik. In ja vem kdo si ja, že cele tedne poslušamo samo o tebi . pa celi dan že čaka, da se oglasiš. Liam Xo.< samo zasmejala, sem se in se mu še zahvalila. Na hitro sem odšla pogledat še novice, saj me je zelo zanimalo, kaj pišejo o Harryju pa meni ( sem pač zelooo radoveden otrok). Ni se mi še naložila stran, ko sem prejela video klic od Harryja. Sprejela sem. >heeeeeej!< se je zaslišalo na drugi strani. To pa ni samo en glas, sem si mislila, ko pa sem pogledala, sem videla, da sta zraven še Niall in Louis. >haj< sem sramežljivo odzdravila. >ola, nekdo je pa sramežljiv..aa...< je začel Louis v smehu >heeejjj... she's my sis...< me je branil Harry. >je že uredu Harry< sem mu zatrdila. > pa Louis neveš kakšen občutek je ko govoriš z svojimi idoli?? vpršaj Nialla, kako bi se počutil, če bi z Bieberjem govoril.< seem mu zatrdila,videla sem kako je postalo Niallu nerodno, Louis pa me je samo začudeno pogledal in se nasmehnil. >auuč. Punca ni od muh Louis, se vidi da sva v sorodu kaj??< ga je začel takoj zbadati Harry. In že sta čez nekaj trenutkov oba ležala na tleh ter se bolj žečkala, kot tepla. Smejala sem se, kot se že dolgo nisem. Ja zadnje čase sem bila zeloooo depresivna. Te trenutke je izkoristil Niall, ki je že sedel za računalnik, tako da sem videla samo njega. >oprosti za prej, nekako sem se morala rešiti iz tega. Pa saj ne bi ostala, ravno mirna če bi govorila z Bieberjem.< sem se mu opravičila. >vidim, pa pa tudi naša, velika fanica si.< je rekel. >kako pa to veš??<sem se začudila in pokazal je na steno za mano. Jah imela sem veliko plakatov, vsake na svoji strani. Na eni posterje od Justina Bieberja, na drugi od One Directon. >ahaa... ja to so pa moje stene.< sem mu odgovorila. Pogovarjala sva se še nekaj časa, nato pa sta se nama pridružila še Harry in Louis. Pogledala sem na uro. >šit< sem rekla se poslonila, nato pa odšla...
mogoč če bo kj nextou dobite pol še en del :33
16. september 2012
u84763
u84763
neeext
16. september 2012
Next!!
16. september 2012
u104143
u104143
neeeext!!! nujno še dons!!!
16. september 2012
next
16. september 2012
samo za vas naslednjega dobite najkasneje pojutrišnjem :*

9. Pogovarjala sva se še nekaj časa, nato pa sta se nama pridružila še Harry in Louis. Pogledala sem na uro. >šit< sem rekla se poslonila, nato pa odšla...

vzela sem torbo in vajo vrga dres, baletne copatke in balerinke, trenerko za gimnastiko in plastenko vode. Stekla po stopnicah, saj sem že krepko zamujala, če sem hotela peš iti do dvorane. Prišla sem v vežo in pogledala po mojih policah. Povsod sem videla čevlje znamke NIKE. Jap obsedena se z najkicami, nemorem si pomagati. In police sem vzela roza najkice, da so se ujemali z mojo jopico. Stekla sem do vrat, tam pa zagledala Jano s ključi v roki. >zapeljem te do telovadnice, nato pa me pokliči, da te pridem še iskati uredu??< mi je rekla, jas pa sem samo pokimala in odcapljala za njo v avtomobil. Usedla sem se na sovoznikov sedež nato pa je Jana začela meni neljub pogovor >oprosti, res nisva mislila, da te bo to tako prizadelo, oprosti morala bi ti povedati...< tako je nadeljevala celo pot jaz pa sem le nemo kimala. Prispele smo do dvorane >poglej to ti podarim. Potrebovala ga boš za srečo...< mi je rekla in mi v dlan stisnila droben prstanček z malim srebrnim diamantkom. >hvala< rečem in jo objamem. Čudim da ima začuden pogled, a mi vrne objem. Poslovi se in se odpelje. Takrat pa se spomnim. >danes je izbor najboljših mladink za državno prvenstvo.< si rečem in odkorakam proti dvorani.

Z negotovimi koraki vsopim v garderobo in na meni zagledam grde poglede nato pa začnejo žaljivke kar deževati. > kaj si misliš da si?? samo zato, ker so tvoji starši bogati, še ne pomeni, da moraš biti vzvišena..< se zadere Ana, ona je najbogatejša z žaljivkami. >krava neumna<, >prasica<, >debeluška<..... take žaljike so padale ena za drugo. Vedela sem kaj to pomeni... novi 2 zarezi na mojem zapestju. V kotu sem videla kot vedno že objokano Neli. Odšla sem do nje, saj so se tudi v mojih očeh že nabrale solze. Hitro sem jo objela in se preoblekla, nato pa sva odšle v veliko dvorano. Usedle sva se v 'najin' kot in se začele pogovarjati. Ona je bila edina, ki je vedela za moje težave in jaz edina, ki je vedela njene.

Nisem vedla ali naj ji povem za to, kar se mi dogaja ali ne. Vseeno sem se odločila, da ji povem. >veš Neli….< sem začela, nisem pa vedela kako bi nadeljevala, >včeraj sem izvedela novico, ki mi je zeloo spremenila življenje, no ni mi ga še, vendar mi ga še boo..< sem ji povedala, čeprav bi vedno molčala od takih novicah, so danes besede, kar letele iz mojih ust, sploh nevem kje sem jih pobrala. >kaj je nooo??<je postala že nestrpna. >noo… izvedela sem, no povedali so mi, da sem posvojena in ne kar tako, dejansko prihajam iz Anglije in moj brat je Harry Styles.< sem ji povedala dokaj mirno. Videla sem, da me gleda, kot da bi padla z marsa. >ka…< je že hotela reči pa je v tistem trenutku v dvorano prišla učiteljica. Začeli smo z ogrevanjem, nato pa vsak s svojo točko. Svojo točko, sem imela že sestavljeno, zato sem šla 10x skozi točko nato pa se poslovila odšla.

Danes nisem imela gimnastike, saj sem odšla po mojega malega bratranca Toma, ki je bil na plesnih, ja treniral je break dance. Dvakrat na teden sem odšla jaz po njega, takrat ko je imel break dance, saj njegovi starši niso podpirali tega , da je plesal. Odšla sem peš vmes pa se ustavila še v bližnji pekarni, saj sem vedela kako rad ima rogljičke. Kupila sem dva. Nikoli nebi jedla rogljičkov ampak on se ne da zlahka in me je prepričal v to, da vsaj dvakrat tedensko zaužijem nekaj hrane n je potem ne izbruham. Ja imam bulimijo, ampak za to ne ve nihe. Tom pa je zeloo bister deček že pri svoih 7 letih in je nekako ugotovil.

Prišla sem pred plesno dvorano in odprla vrata. Malo pred vhodom v telovadnico sem že slišala glasno glasbo. Vstopila sem na parket telovadnice in na sredini videla krog. >ravno pravi čas<sem si rekla. Po koncu treninga so imeli še betle ( prou se napiše battle al neki tazga ). Videla sem da je Tom na sredini in se ravno vrti na glavi. Slonela sem na podboj vrat in Tom je bil s hrbtom obrnjen proti meni, videla sem, da me je z pogledom ošinil Dejan, njegov soplesalec. Nasmehnila sem se mu in on se je meni nazaj. Sklonil se je k Tomu in mu nekaj zašepetal na uho, Tom pa se je še tisti trenutek obrnil in na obraz se mu je narisal ogromen nasmešek, stekel je k meni in me objel, jaz pa njega nazaj. Glasbo so počasi stišali, nato pa si zaploskali. Zaploskala sem tudi jaz. Dejan se je obrnil k meni in rekel >čez 2 tedna je tekmovanje bo Tom lahko šel?<>vrjetno ja. Če bo kje blizu.<sem mu odvrnila>tukaj v Ljubljani je tekmovanje, betli bodo, saj je event tisti dan.<>bom poskusila prepričati starša pomoje bo lahko.<sem mu odvrnila. >sara, sara…<je začel Tom>kaj je Tom??<sem mu odvrnila>imaš kaj zame??<se je sladko nasmejal ravno prejšni teden mu je izpadel zobek in je imel luknjico, zato sem se mu nasmejala, on pa me je samo grdo pogledal.

>seveda imam moj Tomi< sem mu odvrnila in mu podala sladki rogljiček. Pozdravila sva ostale in se namenila po najini običajni poti. Usedla sva se na najino klopco v parku, rekla sva ji kar najina, saj sva vedno tam sedela. Napo pa še vtisnila gor '' SARA & TOM '' pa še srčka zraven. Počasi sva zagrizla vsak v svoj rogljiček. Nisem vedela, kako naj mu povem. Izbirala sem beseda a nisem našla prave. Videl je moj zaskbljujoč obraz in kar sam začel temo. >sara kaj te muči??<> veš Tom..<sem nato končno začela >danes sem izvedela…no…veš tista nova glazbena skupina One Direction??< sem ga vprašala. >ja to je tista skupina, ki jo ti zadnje čase skozi poslušaš, pa ki so premagali Adele na Brit in ki so zdaj v Ameriki? Ja vem kateri so zakaj??< res nisem vedela od kot mu to a kot sem že povedala je pravi mali genij in res se spozna na vse še angleško zna skoraj bolje od mene. >pa res veliko veš< sem ga pohvalila on pa se je nadel zmagoslavni nasmešek >no veš Harry, eden izmed njih petih… no včeraj sem izvedela, da je moj brat< sem mu povedala on pa je le…


16. september 2012
Next!!
16. september 2012
u104143
u104143
neeeext!!!!
17. september 2012
next
17. september 2012
u81787
u81787
next
17. september 2012
oh noo..
pa sem se potrudla in napisala še en next
kdaj bo nasleden pa nevem kr u četrtek že pišemo matematiko in sprašvat so začeli in se mam za učit mam pa namen oblauljat 3-4 tedensko
---------------------------------------
>ja to je tista skupina, ki jo ti zadnje čase skozi poslušaš, pa ki so premagali Adele na Brit in ki so zdaj v Ameriki? Ja vem kateri so zakaj??< res nisem vedela od kot mu to a kot sem že povedala je pravi mali genij in res se spozna na vse še angleško zna skoraj bolje od mene. >pa res veliko veš< sem ga pohvalila on pa se je nadel zmagoslavni nasmešek >no veš Harry, eden izmed njih petih… no danes sem izvedela, da je moj brat< sem mu povedala on pa je le…

Pogledal me je in se mi nasmejal >sem vedel, sem vedel…<>kaj si vedel??< sem bila začudena, saj nisem vedela za kaj se gre. > no veš, mami pa oči se že nekaj časa drugače obnašata, do mene in veliko popuščata, nekaj dni nazaj sem pa ju slišal ko sta se nekaj pogovarjala o tebi, slišal sem samo to , da bom razočara in da je nekaj v zvezi s tabo in s tvojim bratom. Najprej nisem vedel od kod tebi brat, nato pa se mi je posvetilo, da si posvojena, malo sem raziskal in včeraj ugotovil da si iz anglije. Vedno se mi je zdelo čudno a imaš naglas, pa tudi čisto nič nisi podobna Jani pa Primožu.<woow odkod pa njemu vse to. Res je pameten ni kaj. >waw, Tomi.. lahko sem srečna, da te imam. A danes prespiš pri nas?<sem se nato spomnila. >ja pojdiva hitro, da še spakiram stvari pa bo.< nato pa sva se odpravila naprej. Res sem ga imela rada in nevem kaj bi brez njega.

Malo naprej sva zagledala Tima. >jojj pa ne spet on, zakaj ga ne pustiš, samo igra se s tabo<mi je rekel. Tom Tima ni maral, zati mi je vedno govoril, naj ga pustim, saj me ni vreden. Prišel je do naju, mene je na hitro poljubil Tomu pa se je nasmehnil, Tom pa je njega le grdo pogledal. >živjo in adijo< je rekel Tim in me spet na hitro poljubil in stekel naprej. >adijo zguba<mu je Tom zaklical nazaj in se sladko nasmejal. >Toom< sem ga ogorčeno pogledala nato pa se tudi sama nasmehnila saj je bil prav smešen. Kmalu sva prišla do njhove hiše. Prav tako je bila velika kot naša, skoraj enaka, le da je njihova imela malo športno igrišče, naša pa bazen z igriščem za odbojko. Odšla sva v njegovo sobo in izpod postelje je potegnil mali kovček. >kaj ti bo kuferček??<>cel teden bom pri vas si pozabilaa?? Mami in oči gresta v italijo.< mi je rekel in se nasmehnil, oh ti njegovi nasmeški, prav srčkan je. >a Tine gre tudi??< sem ga vprašala, Tine je njegov mlajši bratec, ima komaj 8 mesecev in je bil že kar nekaj časa brez mame in očka. Za mamico ima kar mene, saj sem pogosto z njim. >ne on gre z nami, samo da boš ti srečna<>heej< sem se nasmejala. To seveda ni bilo res njihova mami Monika ju ni nikoli jemala s sabo na poslovna potovanja, še na počitnice, ju največkrat ni vzela s sabo. Najprej ju je pustila v varsvu varušk, vendar sem jo nekoč uspela prepričati, da bi ju imela jaz ju imam kar vedno. >no pojdiva zdaj še po Tineta in njegove stvari pa je že varuška spakirala< je rekel, ko je spravil še njegove elektronse igrače. Res nevem kako mu lahko pustita imeti vse to.

Tineta sem položila v voziček, zavila sem ga v odejico. Čeprav je bil že maj sem se bala za njega. Mi trije smo se odpravili peš, njuno prtljago pa je odpeljal voznik. Prišli smo do naše hiše in se namestili. >kej pa če bi šli malo plavat<se je kar naenkrat spomnil Tom. A v tistem trenutku se je na zaslonu mojega računalnika, ki si ga je mimogrede Tom ravnokar ogledoval in nameščal neke stvari, res je genij, pokazal oblaček, ki je prikazl, da me Harry kliče.>Harry je Sara!!< je rekel Tom >kar oglasi se, pa po angleško, ravno previjam Tineta, a potem gremo v bazen?<>ja gremo ja<slišala sem, da se je javil. Na drugi strani, pa zaslišala 5 glasovov. Hitro so se ujeli in se začeli pogovarjati. Pustila sem jim še 5 minut da sem se tudi sama oblekla v kopalke, kar pa ni bilo pogosto, saj nisem oboževala mojega telesa, ki je bil prekoščen zaradi premalo zaužite hrane. Čez sem si oblekla še 3 številke preveliko majico, ja obožujem prevelika oblačila, ki jih največkrat nosim doma, ker se v njih počutim najbolje.

Iz prevajalne mize sem odšla nazaj v sobo. Ko so me fantje zagledali so začeli takoj spraševati, kdo je tamali dojenček. Vse sem jim mogla povedati, ko se je Tom spomnil, da bi se lahko spravil v kopalke in da bi odšli plavat. >kopat se greste?? Hej fantje saj to sploh ni slaba ideja, kaj če bi odšli tudi mii??< se je spomnil Louis >ampak zmenili smo se, da bomo danes igrali x-box.< je začel protestirati Zayn. Spomnila sem se, da ne zna plavati in sem se začela smejati. Jezno me je pogledal nato pa je nazaj prišel že v kopalne hlače in takoj začel zbadati Zayna >neznaš plavati?? Sara te lahko nauči. Tudi mene je naučila in Tineta bo tudi< fantje so se samo začudili od kod malemu toliko informacij. Na hitro sem jim razložila, kakšen genij je in, da ve od vseh veliko, morda še preveč. Nato pa smo se poslovili mi trije pa smo odšli v bazen. Čofotali smo kake 2 uri nato pa se odpravili spat.

Tine je zaspal, takoj ko sem ga položila v posteljico. Tom pa kmalu za tem. Ker še nisem bila zaspana sem prižgala računalnik in se vpisala na twitter. Opazila sem veliko novih folowarjae ( je sploh prav napisano??) pa tudi nekaj objav na mojemu zidu. Pogledala sem prvega in se iz srca nasmejala. Očitno so fantje odšli vseeno plavat, ker se mi je Zayn zahvalil, za spodbudo, da mu je zdaj dolgčas, ker nima namenasi zmočiti svojih las. Nato pa sem se vpisla se na skyp kjer je bil prijavljen Zayn. V opravičilo sem ga pokliala in na mojo srečo se je javil. Pogovarjala sva se kar nekaj časa, ko je načel temo o njih. >no sara kateri od nas ti je najbolj ušeč?< >tej temi se pa res nemorete upreti kaj?< sem se mu zasmejala >ne to je nemogoče no povej no< se mi je zasmejal nazaj. >no na začetku mi je bil najbolj ušeč Harry, zdaj pa že nekaj časa norim samo za Niallom< sem mu rekla in pogledala v tla…

>ja to je tista skupina, ki jo ti zadnje čase skozi poslušaš, pa ki so premagali Adele na Brit in ki so zdaj v Ameriki? Ja vem kateri so zakaj??< res nisem vedela od kot mu to a kot sem že povedala je pravi mali genij in res se spozna na vse še angleško zna skoraj bolje od mene. >pa res veliko veš< sem ga pohvalila on pa se je nadel zmagoslavni nasmešek >no veš Harry, eden izmed njih petih… no danes sem izvedela, da je moj brat< sem mu povedala on pa je le…

Pogledal me je in se mi nasmejal >sem vedel, sem vedel…<>kaj si vedel??< sem bila začudena, saj nisem vedela za kaj se gre. > no veš, mami pa oči se že nekaj časa drugače obnašata, do mene in veliko popuščata, nekaj dni nazaj sem pa ju slišal ko sta se nekaj pogovarjala o tebi, slišal sem samo to , da bom razočara in da je nekaj v zvezi s tabo in s tvojim bratom. Najprej nisem vedel od kod tebi brat, nato pa se mi je posvetilo, da si posvojena, malo sem raziskal in včeraj ugotovil da si iz anglije. Vedno se mi je zdelo čudno a imaš naglas, pa tudi čisto nič nisi podobna Jani pa Primožu.<woow odkod pa njemu vse to. Res je pameten ni kaj. >waw, Tomi.. lahko sem srečna, da te imam. A danes prespiš pri nas?<sem se nato spomnila. >ja pojdiva hitro, da še spakiram stvari pa bo.< nato pa sva se odpravila naprej. Res sem ga imela rada in nevem kaj bi brez njega.

Malo naprej sva zagledala Tima. >jojj pa ne spet on, zakaj ga ne pustiš, samo igra se s tabo<mi je rekel. Tom Tima ni maral, zati mi je vedno govoril, naj ga pustim, saj me ni vreden. Prišel je do naju, mene je na hitro poljubil Tomu pa se je nasmehnil, Tom pa je njega le grdo pogledal. >živjo in adijo< je rekel Tim in me spet na hitro poljubil in stekel naprej. >adijo zguba<mu je Tom zaklical nazaj in se sladko nasmejal. >Toom< sem ga ogorčeno pogledala nato pa se tudi sama nasmehnila saj je bil prav smešen. Kmalu sva prišla do njhove hiše. Prav tako je bila velika kot naša, skoraj enaka, le da je njihova imela malo športno igrišče, naša pa bazen z igriščem za odbojko. Odšla sva v njegovo sobo in izpod postelje je potegnil mali kovček. >kaj ti bo kuferček??<>cel teden bom pri vas si pozabilaa?? Mami in oči gresta v italijo.< mi je rekel in se nasmehnil, oh ti njegovi nasmeški, prav srčkan je. >a Tine gre tudi??< sem ga vprašala, Tine je njegov mlajši bratec, ima komaj 8 mesecev in je bil že kar nekaj časa brez mame in očka. Za mamico ima kar mene, saj sem pogosto z njim. >ne on gre z nami, samo da boš ti srečna<>heej< sem se nasmejala. To seveda ni bilo res njihova mami Monika ju ni nikoli jemala s sabo na poslovna potovanja, še na počitnice, ju največkrat ni vzela s sabo. Najprej ju je pustila v varsvu varušk, vendar sem jo nekoč uspela prepričati, da bi ju imela jaz ju imam kar vedno. >no pojdiva zdaj še po Tineta in njegove stvari pa je že varuška spakirala< je rekel, ko je spravil še njegove elektronse igrače. Res nevem kako mu lahko pustita imeti vse to.

Tineta sem položila v voziček, zavila sem ga v odejico. Čeprav je bil že maj sem se bala za njega. Mi trije smo se odpravili peš, njuno prtljago pa je odpeljal voznik. Prišli smo do naše hiše in se namestili. >kej pa če bi šli malo plavat<se je kar naenkrat spomnil Tom. A v tistem trenutku se je na zaslonu mojega računalnika, ki si ga je mimogrede Tom ravnokar ogledoval in nameščal neke stvari, res je genij, pokazal oblaček, ki je prikazl, da me Harry kliče.>Harry je Sara!!< je rekel Tom >kar oglasi se, pa po angleško, ravno previjam Tineta, a potem gremo v bazen?<>ja gremo ja<slišala sem, da se je javil. Na drugi strani, pa zaslišala 5 glasovov. Hitro so se ujeli in se začeli pogovarjati. Pustila sem jim še 5 minut da sem se tudi sama oblekla v kopalke, kar pa ni bilo pogosto, saj nisem oboževala mojega telesa, ki je bil prekoščen zaradi premalo zaužite hrane. Čez sem si oblekla še 3 številke preveliko majico, ja obožujem prevelika oblačila, ki jih največkrat nosim doma, ker se v njih počutim najbolje.

Iz prevajalne mize sem odšla nazaj v sobo. Ko so me fantje zagledali so začeli takoj spraševati, kdo je tamali dojenček. Vse sem jim mogla povedati, ko se je Tom spomnil, da bi se lahko spravil v kopalke in da bi odšli plavat. >kopat se greste?? Hej fantje saj to sploh ni slaba ideja, kaj če bi odšli tudi mii??< se je spomnil Louis >ampak zmenili smo se, da bomo danes igrali x-box.< je začel protestirati Zayn. Spomnila sem se, da ne zna plavati in sem se začela smejati. Jezno me je pogledal nato pa je nazaj prišel že v kopalne hlače in takoj začel zbadati Zayna >neznaš plavati?? Sara te lahko nauči. Tudi mene je naučila in Tineta bo tudi< fantje so se samo začudili od kod malemu toliko informacij. Na hitro sem jim razložila, kakšen genij je in, da ve od vseh veliko, morda še preveč. Nato pa smo se poslovili mi trije pa smo odšli v bazen. Čofotali smo kake 2 uri nato pa se odpravili spat.

Tine je zaspal, takoj ko sem ga položila v posteljico. Tom pa kmalu za tem. Ker še nisem bila zaspana sem prižgala računalnik in se vpisala na twitter. Opazila sem veliko novih folowarjae ( je sploh prav napisano??) pa tudi nekaj objav na mojemu zidu. Pogledala sem prvega in se iz srca nasmejala. Očitno so fantje odšli vseeno plavat, ker se mi je Zayn zahvalil, za spodbudo, da mu je zdaj dolgčas, ker nima namenasi zmočiti svojih las. Nato pa sem se vpisla se na skyp kjer je bil prijavljen Zayn. V opravičilo sem ga pokliala in na mojo srečo se je javil. Pogovarjala sva se kar nekaj časa, ko je načel temo o njih. >no sara kateri od nas ti je najbolj ušeč?< >tej temi se pa res nemorete upreti kaj?< sem se mu zasmejala >ne to je nemogoče no povej no< se mi je zasmejal nazaj. >no na začetku mi je bil najbolj ušeč Harry, zdaj pa že nekaj časa norim samo za Niallom< sem mu rekla in pogledala v tla…
17. september 2012
2x je isto napisano? O.o da faak?! se opravičujem
17. september 2012
Next!!
17. september 2012
next
18. september 2012
u104143
u104143
neeext!!!
18. september 2012
sm se odločila da nebom več sem objavljala k mi je brez veze k jih itak fuul mal bere mate pa tuki do 28. dela napisan ------> https://blog.smrklja.si/node/80255
pa ne mi zamert sam mi je bl užitek na smrklji objauljat k ni tok zajeban
03. oktober 2012
nextt
13. avgust 2014
u191571
u191571
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani