hey! sem pač ena normalna punca (nisem velika fanica 1D, ampak so mi všeč) Ker je Zayn zapustil skupino bom pač pisala brez njega. In upam da bo ta zgodbica bistveno bolj brana kot moj prejšni dve! in zgodba ni resnična.

Prologe:
Nikoli nisem mislila da bom spoznala svetovno znane one direction… ampak kot zgleda sem jih. Nisem njihova fanica ampak so mi všeč.Pomagali so meni in mojemu bendu (šolskemu) zasloveti! OH! Kako sem nevljudna! naj se vam predstavim.
Moje ime je Eva. Bila sem ena navadnih punc z kar dobrimi ocenam in z talentom ki sem ga skrivala. Stara sem 14 let in obiskujem 9.razred osnovne šole v majhni mestni-vasi, ki je v majhni državi v Evropi.Sloveniji…

Amara Miller as Eva Leskovar
Elle Fanning as Sara Potočnik
Dylan O'Brien as Tim Novak
Thomas Brodie-Sangster as Luka Kovačič
One Direction as themselves
Angelina Jolie as Učiteljica glasbe
Lisa and Lena as 'Music twins' - sestrične od Eve - Tina in Ela

Nalovnica: blob:https%3A//mail.google.com/0df432ae-3adf-4763-a023-59de6a4601fc
1.
(pol meseca preden sem spoznala 1D)
''Eva Leskovar!'' me je poklicala nova učiteljica za glasbo v kabinet kjer bom mogla nekaj narediti (ne vem kaj)za oceno.
''Torej Eva. Povej mi nekaj o sebi potem mi pa pokaži kaj ti pri glasbi najbolje gre. Lahko nekaj zapoješ ali zaigraš.'' Je rekla učiteljica. Malo sem okrevala a nato pa začela govoriti.
''Sem Eva Leskovar, stara 14 let. Imam najboljšo prijateljico Saro Potočnik. Rada rišem pojem… na spletu sem se začela učiti kitaro. Moji sestrični pa sta me naučili igrati klavir in violino.'' Me je z zanimanjem poslušala učiteljica.
''Aha torej ti si sestrična teh popularnih 'Music twins', ki sta bili najboljši v prejšnji šoli, ki sem učila. Pravili sta mi veliko o tebi!'' je presenečena dejala učiteljica. Samo malo.. KAJ!?
''Res?'' sem presenečeno vprašala. Prikimala je
''Torej boš nekaj zapela ne? Katero pesem pa?'' am…samo malo saj nista ji vsega povedala!!
''Am.. Flashlight od Jessie J'' sem malo napeto odgovorila. Učiteljica je prikimala in začela sem peti.
…….
''Wow! Kakor sta mi povedali tvoji sestrični. Imaš res čudovit glas! Sem brez besed!'' nasmehnila sem se. To pa sen ne dogaja vsak dan. Z Saro nisva nič kaj prida popularni. Hitro sem se poslovila in odšla sem ven. Kmalu je bilo ure konec. Kakor tudi pouka. Ko sem prestopila šolska vrata sem se vrgla na tla. ''To! Konec pekla za'' začela šteti na prste ''Za 3 dni!'' zaslišala sem Saro kako je začela se smejat.
''Kaj!?''
''Nič nič. Pridi!'' in mi poda roko in me potegne gor. Z Saro sva lepo počasi hodili na igrišče, ko mi je Sara začela govoriti.
''ker si prespala danes razredno uro ti moram povedati da dobimo novega učenca. Ime mu je Luka Kovačič in po vrhu ga pozna Tim!''
''KAJ!!! Tale Tim Novak mi gre na jetra! Ne morem ga prenašati!'' sem se skoraj zadrla. Ta Tim Novak je eden tistih fantovskih 'piščančkov' in mi gre na jetra.
''Opa! A se nekdo pogovarja o meni??'' se je zaslišalo od zadaj, A tale človek je povsod! Obrnila sem se in mu odgovorila
''Ja ti gospod bučman idiot budalski!'' Tim se je užaljeno obrnil in šel v drugo smer.
Kakšno se vam je zdelo prvo 'poglavje'?
Kakšne napake?
Kaj nerazumnega?

Hope you like it :*
04. maj 2016
neexxtt!!!
04. maj 2016
men je ful všeč..pa čim prej nextaj
04. maj 2016
Next
04. maj 2016
Hey! Torej v tem nextu bi lahko rekli da je spoznala One Direction in se opravičujem za naslednje napislane besede. In še vsi pogovori angleški pogovori bodo v slovenščini.
Pa še Nalovnica:

''Kaj mu pa zdaj ne paše!?'' sem razburjeno odgovorila Sari.
''Eva pomiri se. Vem da ga poznava celo večnost in Tim se zadnje čase res čudno obnaša do tebe! Ampak ga raje pusti na miru'' je mi dala nasvet Sara. Enaka je kot Luka! Čisto enaka!
''Enaka si kot Luka!same nasvete daješ pa še takšna mirna dušica si kot on'' sem ji rekla
''Luke?'' Je začudeno vprašala.
''Luka, Luka Kovačič. Tisti luke ki je sosed mojih sestričen čeprav ga dve leti nisem videla. Vedno ko sem na počitnicah je na nekem ranču, ki je tu nekje v okolici z njegovim prijateljem.'' Sara je naenkrat otrpnila.
''Luka Kovačič? Pa saj je to bo naš nov sošolec!'' Kaj je zdaj rekla? Sošolec mi bo ko pride v šolo ga bom tako zlomila skupaj!
''Amm… Eva si pregledala vse ranče v naši okolic?'' je malo vprašala boječe. Ni mi več jasno Tim pozna Lukeja.. ampak Kako?Ranč, ranč, ranč.. Takrat mi je kapnilo na pamet Timov Ranč!
''Sovražim ju za vedno!'' Sem se zadrla
''Umiri se Eva.''
-Čez 14 dni-
''Eva! Pridi dol! Obiske imamo!'' Se je zadrla mama. Kaj? Kakšne obiske! Točno Sara! Danes sva se zmenili da greva jahati konja na sosednji ranč. In ja od Tima je! Hitro sem si oblekla kratke jeans hlače in majico in odpravila po stopnicah dol. Namesto da me je v dnevni sobi čakala Sara so tam bili štirje fanti.
''WTF?'' sem rekla
''Mama kdo so to? Kaj počnejo tu?''sem začela
''Pomiri se Eva to so varovanci Simona se spomniš strica Simona?'' Stric Simon!No on ni moj pravi krvi stric samo mama me je navadila govoriti tako ker se je moja mama rodila v Londonu po krvi pa čisto krvna Slovenka. Dolga zgodba…
''Torej One Direction to je moja hči Eva, stara je 14 let in veliko krat je pri njej njena prijateljica Sara'' je začela mama jim razlagati. Zavila sem z očmi danes je res tečna.
''…In podstrešje je lepo urejeno zato smo vam dodelili da boste živeli tam. Kuhinja in tam sta tudi dve kopalnici v Evinem nadstropju tako da boste imeli vse.'' Samo to sem slišala
''KAJ!'' sem se zakričala.
''Ni šans da bodo kar eni One Pedrction, ki jih ne poznam prišli v to hišo in jedli, šli na toileto in še kar se jim bo zahotelo!'' in odločno odkorakala do vrat. ''Eva kam greš? Vrni se!'' ah! Kako je tečna!
''Z Saro greva na ranč!'' in zaloputnila z vrati.

-Niall-
Ta punca pa kar ni odmuh! Eva je kar močna oseba a stavim da je v družbi prijateljice zelo prijetna. Plus punca nas sploh spoznala ni!
''Fantje v sosednji hiši je punca enako stara kot vi in vam bo malo razkazala okoli.'' Hazzi so se kar zasvetile oči ko je slišal punca.
''Ime ji je Katarina in stavim da vam bo všeč'' Je rekla gospa Leskovar.
''Ja Harryu sploh!'' sem zamrmral. In vsi so se začeli smejati.

Vam kaj ni všeč? Kaj popraviti?
Mnenja?

Hope you like it :*
05. maj 2016
Next
05. maj 2016
Next part
10. maj 2016
Torej ta Next bi rada posvetila moji prvi bralki ☮υƝιƇσRη gǀяL☮. Upam da vam bo všeč!


''hey! Kaj pa ti tako razburjena?'' se je zaslišalo Saro.
''Ah… mama mi je povedala da bodo neki slavni idioti, varovanci od strica Simona po imenu One Direction bili pod našo streho!'' sem ji povedala. Sara me je zgroženo pogledala. Ja slišala je že za njih in ji niti malo niso všeč.
'' Pridi mislim da vem kaj te bo potolažilo. Govori se da na ranču baje imajo novega konja. Rekli so da je črn kot noč in noben ga ne more kontrolirati!'' Wow upam da bom videla tega konja!
''V bistvu me ta konj kakor je slišati govorice zelo spomina nate. Lasje imaš črne kot noč, skrivnostna, nikogar ne poslušaš, ja zelo me spominja nate.'' Je mi govorila Sara. Zdaj me res zanima kakšen je konj! Ravno je končala z primerjavo med meno in konjem ko sva prispeli tja. Odšli sva do hlevov da si izbereva konja. Takrat sem ga zagledala. Črnega lepotca. Resnično. Poleg njega je bil lastnik Ranča- Timov oče. Črni lepotec je topotal z kopiti. Odganjal Timovega očeta ko se je pomiril. Gledal me je. Timov oče je sledil njegovemu pogledu. Nasmehnil se mi je. Počasi sem se približala, prav tako Sara.
''No to pa je bil čudež. Tega konja že od kar je prišel umirjamo. Potem pa kar naenkrat umirjen'' je spregovoril Timov oče. Pobožala sem ga.
''Je punca ali fant?.'' Sem vprašala.
''Punca. Ima pa sestro ki je v sosedni staji.'' Je odgovoril in pokazal temno rjavega konja ki ga je božala Sara.
''Njo bom jahala!'' je navdušeno rekla Sara in pokazala na temno rjavo kobilo
''Jaz pa njo.'' In pokazala na črno kobilo. Timov oče je prikimal in odšel. Odprla sem vratca staje. In vzela krtačo in jo skrtačila.
''Eva Leskovar? Kaj pa počneš tukaj!?In kako ti je uspelo umiriti jo?'' se je zaslišalo Tima. Zavila sem z očmi. Ko je Tim opazil da z mano nebo nič je odšel v sosednjo stajo in začel krtačit svojega konja. Bil je popolnoma bel. ''Tim! Si videl kje uzdo mojega kon…'' Se je zaslišal znan glas. Luka.
''E-Eva kaj počneš tukaj?'' je me vprašal po dveh letih. Pričakovala sem malo več.
''Hm… a ne vidiš? In malo več sem pričakovala ko te eden od tvojih najboljših prijateljev, ki je še je sosed sestričen ignorira oziroma mu ni mar zate za dve leti. No to je res kruto. Marne Luka Kovačič?'' sem nesramno odgovorila. Vsi so me presenečeno pogledali. Tim in Eva zato ker ga zares poznam, Luka pa zaradi moje reakcije. Ravno sem pripravila mojo črno kobilo in jo odpeljala ven. Še prej sem pa rekla Sari.
''Sara počakam te odzunaj.''
10. maj 2016
Next
13. maj 2016
u193768
u193768
Next
19. maj 2016
Next
21. maj 2016
Next
21. maj 2016
Ta Next pa je za mojo najboljšo prijateljico Kelsy Hayes ki mi skozi tečnari da naj dam nov Next!Počasi sem se povzpela na črno lepotico, ko je iz hleva prišla nasmejana Sara. Luke ji je všeč, sem vedela da ko se bosta spoznala da bo nekaj z njima.
''Všeč ti je kajne?'' sem vprašala. Njej so se ji ličke obarvale na nežno rdeče barve. Počasi se mi je približala in šepnila. ''Kaj pa ti? Eva Novak… Pristajalo bi ti.'' Me je začela izzivati Sara
''počakaj, počakaj saj te bom dobila! In začele dirjati po travniku. Ko pa se je prikazala Katarina.
''Eva katera bo prej pri Katarini!'' Jaz bom! Potrudi se črna lepotica. Sari sem dala malo prednosti nato pa začela teč. Prva sem prišla tja.
''Hej Katarina!Kaj pa ti tu.'' Sem vprašala kmalu pa je za mano prišla Sara.
''Tele bedake moram peljati naokrog.'' Iz za ovinka so se pokazali bedaki ki bodo mogli živeti pod enako streho kot jaz. Komaj so se vzpenjali po hribu. Jezus Kristus, nič nimajo energije. Z Saro in Katarino smo se začele smejati. Začelo se mi je dozdevati da se še kobili smejita. Katarina se je ozrla proti kobilama in oči so se ji povečale.
''Kako vama uspelo? Baje sta ti dve kobili najbolj zahtevni v hlevu!'' se je začudila Katarina.
''friends magic!'' sva skupaj rekle z Saro in si dale visoke petke. Fantje so končno prispeli na hrib. Liam jih je skozi gnal naprej. Zgleda je edino on v formi.
''A bo šlo?!'' sem jim zaklicala. Vsi so nas pogledali. Bili so celi potni, razen Liama.
''Vama je že lažje ko sta na konjih!'' Se je delal užaljenega Harry. Kakšen mamin sinček! Ko se je oglasila Katrina
''Veš če bi ti jezdil na tej kobili te bi slej kot prej vrgel iz nje. To sta najbolj zahtevni kobili v tem okolici. In samo onidve ju lahko ukrotita.'' Naju je ščitila Katarina. 'Styles te punce nikoli ne boš dobil.., sem si mislila in se začela smejati ko sem pomislila kaj vse bi Katarina naredila če bi jo Harry vprašal če bi bila njegova punca. Smejala sem še bolj in skoraj padla iz konja. Sara mi je namignila naj ji povem. Počasi sem se ji približala in ji začela šepetati moje misli. Začela je se režati in skoraj padla. Še jaz sem se začela smejati. Vsi so naju prebadali z začudenim pogledi. Midve sva se še bolj začele smejati. Oh! Vse trebušne mišice me bolijo! Slišali sva topotanje kopit. Pogledali sva naokoli in zagledali Luko in Tima na njunih konji. Luka je imel svetlo rjavega Tim pa belega
21. maj 2016
Next
21. maj 2016
Next
21. maj 2016
u193768
u193768
Next
21. maj 2016
Next
23. maj 2016
Zdravo! se opravičujem da nisem nextala že dolgo ampak sem se morala učiti in starši so mi odvzeli računalnik zato bom večkrat tedensko nextala tako da nadoknadim izgubljeni čas.
Uživajte v 5. poglavju!''Naju ni bilo tukaj ok!'' sem hitro rekla. Katarina je hitro prikimala in midve sva se pognali v dir. Ko sva bili oddaljeni od njih sva se začeli smejati na ves glas. Ah.. Pogrešala sem te dni. Ne resno! Zadnje čase sem zelo pod stresom, postala uporniška zdaj pa se počutim samostojno.
''Hej Sara! Greva malo raziskovati okolico?'' sem vprašala Saro ki pa je prikimala. Šli sva v bližin gozd ko sva bili par metrov od začetka sva slišali potok. Čudno. Počasi sva se prebijali ko sva prišli na jaso. Zagledali sva slap. Lep je bil. Sončni žarki in vodne kapljice sta ustvarili mavrico.
''Všeč mi je tukaj!'' je vzkliknila Sara
''Meni tudi.'' Sem rekla. Stopili sva iz kobil in ju pustili da se paseta. Pokleknila sem k vodi in z roko malo zakrožila. Risala sem srček. Kar je zgleda tudi opazila Sara.
''Uuuuu! Eva kdo ti je ukradel srček?'' je začela.
''SARA!'' sem zakričala ampak se je že vstala in se pognala v tek. Še jaz sem vstala in začela teč.
''No kdo je ukradel srce? A je bil Tim Novak? A je on ta srečnež!'' je zakričala Sara. Prisežem. Ubila jo bom
''SARA!!!!!!''' sem kričala in se vstavila in jo pogledala
z svojim zlobnim pogledom. Kar ona ni opazila. Že
vem plan delala se bom da mi je Tim všeč potem pa ko
bova se sedli ob jezero jo vržem noter. Počasi sem se
odpravila k jezeru in pokleknila. Sara je prišla za mano.
''Res ti je všeč?'' me je vprašala in pokleknila zraven
mene. Kako je naivna. Rahlo sem pokimala in ona je
zavzdihnila. Plan deluje! Sara ni bila pozorna name zato
je čez nekaj trenutkov že bila v vodi. Začela sem se
smejati na ves glas
''UGH! EVA UBILA TE BOM!!!'' A je nehala kričati.
Pomignila je za mano. Za nama sta na začetku jase stala
dva konja .
28. junij 2016
Next
28. junij 2016
Nextt
21. julij 2016
u216558
u216558
Next?
13. oktober 2016
Next!! popoln super
04. december 2016
Next!
04. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani