heii
Sem Iza in to bo moja prva zgodbica. Upam da vas bo pritegnila.
Zgodba se bo dogajala 13 letni Trish Morgan.

Hvala za branje<3333

rabim 3 nexte za nadaljevanje <333

ali naj dodam slike?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. december 2015
next<333
20. december 2015
1.ɗєƖ

Sem Trish Morgan,stara sem 14 let in z mamo,atiem in bratom živim v Londonu. Imam veliko prijatljev in prijateljic,use mi stojijo ob strani pr vseh odločitvah. Moj brat je 9 let starsejši,študira v LA. Vidim ga 1x na mesec mogoče se manj. Zelo ga imam rada. Treniram ateltiko, zdaj ze 7. leto zapored. Imam najbolši prijatljici Mio in Rose. Z Mio se poznama že iz vrca,z Rose pa sma se spoznalev 1. razredu. Popoldneve po šoli preživljam z prijateljicami v parku.


Danes je sobota. Končno, že zjutraj se pozna da sem zaspanka, saj spim do 10-ih. Seveda se mi se neda vztati zato poslušam glasbo na tlefonu in si doposujem. Ko je usa 11 me zbudi ati z krikom "Tris vztani,zajterk te čaka!" V pidžami se odpravim v kuhinjo, kot namenjo mi na stopnicah spodrsne in mi sklecne gleženj. "Zakaj imam samo jaz takšno nesrečo!" Mami stopi k meni in mi pomaga v kuhinjo, na gleženj mi položi led in zelo me zaboli. Pogledam na uro in se spomnim da sem čez pol ure zmenjenena z Mio da grema nakupovat. "Ojej, pridem jest takoj nazas samo oblečem se,z Mio sem zmenjena da grema nakupovat" mami pa mi odgovoi "Tris nikamor negres,saj še hodit nemoreš opraviči se Mii danes nebo šlo." Jezno ji odgvorim:" Poglej da lahko listo normanlo hodim." spotim na tla in naredim dva koraka, ko že pristanem na tleh. Komaj pridem v sobo in pokličem Mio.Oglasi se mi njena mami, zelo je objokana zato vprašam kje je Mia in kaj se je zgodilo?!?!

--------------------------------------
kaj se je zgodilo?
rabim nexta za nadaljevanje<333
20. december 2015
u204806
u204806
next
20. december 2015
nextt<33
20. december 2015
u204861
u204861
Next
24. december 2015
Njena mami pa mi odgovori "oprosti, da ti nismo prej povedali. Mia je imela prometno nesrečo" "KAAAJJ " zakričim v telefon.Mami sliči krik zato je hitro v moji sobi, ležim na postelji in jočem... vpraša me kaj se je zgodilo in skupaj se odločima da jo obiščema. Hirto se preoblečem in odhitim v avto. Mami se je zagovorila z očetom in zamuja. Zelo sem nestpna,mia je lahko hudo poškodovana. Gleženj mi je takrat že odtekel a še vseeno hudo boli.
V bolnico sma prispeli še pravočasno.Komaj čakam da vidim Mio. Stečem za vogal , kjer bi naj bila njena soba. Ko pogledam skozi okno sobe vidim Mio. Ima polno modric in dovažajo ji infuzijo. Začnem se jokati. Kakšna trapa sem, vsega sem kriva jaz... Nebi ji smela predlagati izleta z stricem.. Vedno vse pokvarim... Vse te besede se mi vrtij v mislih... Zdaj bi ji morala pomagati, ne pa da tu stojim kot kip.
Počasi odprem vrata sobe. Ko me Mia zagleda se ji na obraz prikaže nasmešek.
Lepo jo je videti ko se smeji. Prinesla sem ji darilo, kolaž najinih slik.Tris nekaj ti moram povedati , mi reče. Povej ,ji podgovorim.
"Hotela sem te poklicati po nesreči, a nisem imela telefona. Zal mi je. Danes me bodo izpustili iz bolnice. Zvečir lahko grema v mesto." ´˝vse je vredu, seveda lahko grema˝

Zazvoni ji telefon,pogleda na enkaran in pogled ji ostane na ekranu.

---------------------------------------------
3 nexste za nadaljevanje <333333333333
24. december 2015
u201129
u201129
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani