u208800
u208800
Next!! Pa nova bralka
22. junij 2016
Next
why not try
22. junij 2016
K mam u anglescini ze tko ful naprej napusan pa me zanima ce bo gdo slediu chapterji so ponavad tm 2000-2500 besed dougi ni seprau ene par strani A4 lista
22. junij 2016
u186827
u186827
Next, poskusi pa boš vidla kaj bo, samo ne nehat tu pisat, ker je res ful dobro
23. junij 2016
Okej haha nebom
23. junij 2016
Ni vedel, ce mu je bil odgovor prav vsec. Lady Bachelor je preziral. Njegovo mnenje je bilo, da je Lady Lefevre zraven nje, zraven te divjakinje, ki je po moznosti celo zivljenje zivela v jami z divjimi zivalmi, izgledala malce neumno. Vsaj to mu je Georgijino vedenje povedalo. Justinian je Lady Bachelor videl kot groznjo, oviro do prelepe Lady Lefevre. "Mogoce bi lahko glede tega kaj spremenila. Moja mati je zelo rada gostiteljica in bila bi pocascena, ce bi nas obiskali. Brez dvoma bi vas sprejela."
Margoire ga je nagradila s sirokim nasmehom. Njen nasmeh pa je hkrati izdal njene misli, ki so kricale: Seveda! Trenutek kasneje pa mu je namenila primeren odgovor "Slisi se kot zanimiva ponudba, gospod."
Justinian se je pocutil, kot da je njegova ekipa zmagala na prvenstvu v kriketu. "Potem vam bom ob priloznosti poslal povabilo." Pokimal je in se trudil, da ne bi eksplodiral od navdusenja.
"Saj ne motim, mar ne?" Bil je Margorijin oce Randall.
Justinian je naredil korak nazaj, dobro je vedel kaj je njen oce pocel tukaj, ampak Lady Lefevre ocitno ni motilo. Po drugi strani pa, saj je Lady in pozna dolznosti obnasanja.
23. junij 2016
Dons je mal krajsi
23. junij 2016
http://my.w.tt/UiNb/qiPIb3vGru prolog objaulen ^^ dejre prebrt pa ksn glas puste prosm <3
23. junij 2016
Pardon ;-; objaula bom na soboto
23. junij 2016
Next
23. junij 2016
u186827
u186827
Next
23. junij 2016
Evo taprau link: http://my.w.tt/UiNb/g1AzbQKHuu
25. junij 2016
Next
25. junij 2016
Margoire se je prvič v tem večeru na široko nasmehnila, je opazil Justinian. "Oče!" pogledala je mladega gospoda, ki se ji je zdel primerna družba za ta večer in ga predstavila svojemu očetu.
Randall si je oba ogledal in vljudno pokimal Justinianu, ko ju je njegova hči predstavila "Saj vas ne moti, če si jo malce sposodim za ples, ne?"
Crane je stopil nazaj, Margoire pa je z očetom odšla proti plesišču. Preden je bila popolnoma izven Justinianovega dosega, se je obrnila in pogledala proti njemu "Upam, da vas bom ta večer še srečala, lord Crane."
"Mislim, da ti je všeč." je rekel njen oče, kar je zvenelo bolj kot vprašanje.
"Vljuden mlad gentleman je." je odgovorila in ostala popolnoma čustveno nedotakljiva, čeprav se je njeno srce vnelo ob misli na Justiniana.
Randall je stal v poziciji za ples in prijel MArgoire "Mar res?", hitro se je ozrl proti mlademu lordu, ki je Margoire sledil z očmi kakor sokol "Mislim, da je zainterisiran zate."
Orkester je začel igrati in Margoirijin oče je začel voditi ples "Imela sva prijeten pogovor, nič drugega." je odgovorila, bila pa je zelo živčna, da bi očeta razkrila ali ponudila kaj preveč.
Randall se je nasmehnil in zavrtel svojo hči na plesišču "Verjamem, da ni bilo ničesar drugega. V tvoje manire ne dvomim."
Besede, ki jih je izbral za ta pogovor, so jo spravljale v skrb, čeprav ni naredila ničesar narobe "Kaj pa želiš povedati, oče?", Zanimalo jo je, če lahko njen oče vidi prav skoz njo.
"Govoril sem z njegovim očetom, ki je na drugi strani dvorane.", zdaj je postal previden, kmalu pa je ugotovil, da nima smisla ovinkariti. Glasba se je bližala koncu in tako tudi ples, zato je zgrabil priložnost in ji povedal direktno "Povedal mi je, da je njegov sin precej popularen med mladimi damami kot si ti. Izvedel sem tudi, da mladi lord redko naredi prvi korak, ampak, ko in če ga naredi, to pomeni, da je našel kandidatko. Kandidatko za poroko."
Margoirijino srce je poskočilo, bila je vesela, da lord Crane ni bil obljubljen kateri drugi. Upala si je celo verjeti, da ima ona možnosti pri njem, da bi postala kaj več kot le neko dekle, ki jo je spoznal na plesu. "To je... zanimivo. Ne vem, kam meriš s tem."
Randall se je nasmehnil "Je to razlog, da zardiš vsakič zardriš, ko nekdo omeni njegovo ime ali dejanje, ki je povezane z njim'"
Zasmejala se je in zavzdihnila "Oče, šele spoznala sem ga. Poleg tega, v tej dvorani so še drugi moški, ki jih moram spoznati."
Orkester je prenehal igrati in Randall je moral spustiti svojo posvojeno hči "Zdaj pa pojdi in uživaj. Hvala za ta ples." je rekel in pomežiknil, ona pa se je igrivo zahihitala.
26. junij 2016
TAKO KUL! PA ŠE SAMA SEM DOMA PADA DEŽ VSE JE MREČNO NOČ JE
26. junij 2016
Next
26. junij 2016
ZELO KUL HARRY POTTER MAU BOLJ AMPAK slovenska pistalj/ica

GROZNO HUDO
Next
26. junij 2016
POGLEJ MOJE TEKMOVANJE taprva od forma zgodbice ful kul
26. junij 2016
hvala hh
26. junij 2016
u186827
u186827
Next
26. junij 2016
Next Next
26. junij 2016
Prosm preberte mau, lajkite al pa kej <3

http://my.w.tt/UiNb/l3xfdfxlwu
26. junij 2016
Vrjetn bom začela nextat tko 1x na tedn po ful doug Next al pa 2x na tedn s krajšimi nexti. Zdej vrjetn neki cajta te zgodbe nam nextala k morm za unaprej mau spisat da nebo zgodba pol u nadaljevanju ratala ful čudna. Na wattpadu mam neki napisan sam morm tist še prevest pa tko... Hvala drgač usm da berete <3
27. junij 2016
Prvi chapter na wattpadu:

http://my.w.tt/UiNb/PZQTj3veGu
02. julij 2016
Prosm berte na wattpadu, zgodbo sm prjaula na tekmovanje, prosm prosm prosm <3

http://my.w.tt/UiNb/ZQRQidYLMu
06. julij 2016
Dva tedna sta minila in Margoire je še vedno razmišlaja o njenem mladem in šarmantnemu lordu Cranu. Seveda, ni bil on edini moški, ki ga je spoznala tisti večer, ampak je vsekakor bil tisti, kateri se ji je najbolj vtisnil v spomin. Če je zaprla oči, ga je še vedno lahko videla pred seboj in opazila najmanjše podrobnosti njegovega obraza. Spomnila se je kje je bilo majhno znamenje ravno pod njegovo brado in kako so se njegove oči lesketale pod kristalnim lestencem med njunim plesom. Ah, njun ples. Margoirijino srce se je vnelo s plamenom, ko je v misli privabila spomin kako je previdno držal njeno dlan kot gentleman, kako jo je vodil po plesišču, jo zavrtel in delikatno poljubil njeno roko, ko je bilo plesa konec, Če bi lahko en dan ponavljala do konca svojega življenja, bi to bil ta dan. Dan, ko je slišala njegove besede poljubljati njeno obleko, lica, roke, rame in vrat. Dan, ko sta bili njuni telesi tako blizu in tako daleč stran hkrati. Dan, ko je spoznala tega prikupnega mladeniča v iskanju za nevesto (kakor ji je povedal njen oče) in na srečo je bila ena od kandidatk. Sama pri sebi je zacvilila od navdušenja, a nenehno si je prigovarjala, da si ne dajati upanja, ni si želela ustvariti nekih pričakovanj, sekundo kasneje pa si je že predstavljala, kako jo bo Justinian zasnubil in se spraševala kakšne oblike bi bil prstan, bi bil v obliki hruške, markiza ali navadno ovalen? Zgubljena je bila v svojih mislih, utapljala se je v čudovitih pričakovanjih in glede na njeno sanjarjenje, bi neki mimoidoči lahko rekel, da je bila opita. Iz teh sanj pa se ona ni želela zgubiti, vse skupaj je bilo preveč sladko in preveč popolno.
21. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani