pisala bom zgodbico, kamor bojo vključeni najlepši ljudje na svetu in še ene par ostalih osebkov. slike bom mogoče dajala kar umes al pa pač v poseben post al pa nevem.
zdej neke obnove zgodbice itd nebi lihk pisala, ker še ni čist zasnovana zgodba in sproti pišem. bo kr dost nerealna (glede na to, da majo usi (skor) že punce an) tko da pač, je dost izmišljena&&predusm fantaziram med pisanjem zgodbice.

osebe:
(od leve proti desni) Niall, Louis, Liam, Zayn, Harry
23. maj 2012
lisa/levo)&&maša(desno:


23. maj 2012
1. DEL:
----------------------------------------------
Bila je vetrovna aprilska noč. Bližale so se prvomajske počitnice zadnjega leta osnovne šole. Nisem mogla verjeti, da bom zadnji dan v letošnjem aprilu vidla njih, najbolj popolne osebe na svetu. O njih sem sanjarila cele dneve. Njihove slike so bile po celi moji sobi, zapolnile so vsak prazen kotiček stene. Od vseh 4 sten pa je kar 3 stene zasedel le najpopolnejši med najpopolnejšimi.
"Lisa, GODDAMMIT! Nehej stokat in se prpel sem, takoooj!!"
se je slišalo iz sosednje sobe. Bila je sestra, Maša, najlepša punca sveta. Vsi fantje so tekali za njo, jo šlatali (ponavadi kar za rit) in jo objemali, kot da bi bila s kom od njih skupaj. Bila je zelo vzvišena oseba, a njeni nasveti so bili vedno najboljši. Vedela je, kako se lepo obnašati v javnosti in znala je sama iz sebe narediti norca ko je bila s prijatelji. Znala mi je dati nasvet, ki mi je pomagal v težavah z ljubeznijo ali s šolo. Bila je najboljša sestra, če odmislim vzvišenost.
"Lisa!! resno sem mislila. takooj!"
"ja no, sej že greem!" sem zasikala nazaj in se komaj dvignila iz postelje. odprla sem vrata na velik hodnik in zavila na levo. potrkala sem in odprla vrata Mašine sobe. Vstopila sem in Maša je zaprla svoj prenosni računalnik in se obrnila na stolu.
"končno. kaj si se toliko časa obrala? spet sanjariš, kajne?"
"emm, ne. no. eh... jaa." obraz se je spremenil iz čisto svetle polti v čisto rdečega.
"pa dobro Lisa, je res da jih vidiš čez približno dva tedna, a to še ne pomeni, da bo kar skakal za tabo, katerkoli! oni so britanci, so slavni, hodijo po svetu. nimajo časa za resnejšo zvezo. in to dobro veš. prebolet bo treba."
"ja, ja.. zakaj si me klicala?"
"da vidiš tole lepoto" ponovno je odprla računalnik in me povabila, da se usedem na prost stol zraven nje. vsedla sem se in gledala v ekran.
"Lisa, kaj praviš? bi biu uredu zame? Nekej leta za mano že skoraj 2 meseca a ga kenslam."
"Maša, kaj si nora? Če bi za mano lazu tak tip bi ga kušnla že pru dan. p e r f e k t e n je zate Maši."
Na oba obraza se je prikazal nasmešek. Moj je bil bolj prisiljen, a vseeno je bila Maša zadovolnja.
"Eh, sedaj grem Maš... sanjart naprej. Nikoli ne veš, mogoče se bo pa kaj res zgodilo." pomežiknila sem ji, vstala iz stola in odšla iz sobe. Ponovno sem se ulegla na svojo posteljo in gledala v strop, kjer sem imela nalepljeno njegovo največjo sliko, pravzaprav njegov mega plakat. Pogledala sem njegove popolne, rjave oči, ogledala sem si še na videz neurejeno, a pravzaprav preveč urejeno čupo, na koncu pa še najbolj popolne ustnice, ki bi jih takoj poljubila. A ponovno me je iz sanj zbudila Maša.
"Lisaaa! v mojo sobo! takoj! nujno! emergancy!"
odletela sem iz postelje, za seboj pustila vsa vrata odprta in priletela v njeno sobo.
"kaj, kaj, kaj, kaaaaj?"
------------------------------------------------
vam je bil prvi del všeč??
nextam!?
23. maj 2012
Next!!
23. maj 2012
next
23. maj 2012
u88470
u88470
next
23. maj 2012
u88247
u88247
neeeeeeeeeeext!!!!!!!
23. maj 2012
u76047
u76047
next
i like it
24. maj 2012
next
24. maj 2012
2. DEL
(mal bedn nimam domišlije dons)
--------------------------------------------
A ponovno me je iz sanj zbudila Maša.
"Lisaaa! v mojo sobo! takoj! nujno! emergancy!"
odletela sem iz postelje, za seboj pustila vsa vrata odprta in priletela v njeno sobo.
"kaj, kaj, kaj, kaaaaj?" sem med tekom v njeno sobo zakričala. ko sem pritekla do njene mize, sem bila čisto zadihana.
zagledala sem se v ekran.
"No way! sem zakričala ko sem videla novico na internetuu. Omajgaaš! Resno pridejo v Slovenijo! V STOŽICE! In po koncertu bodo sprejeli dve oboževalki, ki bosta z njimi preživeli preostali, prosti, teden in jih popeljali po Sloveniji." sem brala. Kar nisem morala končati. "Maša. Takoj rezerviraj za prvo vrsto na njihovem koncertu, takoj. Ne zanima me koliko stane, imam tudi 200€. Samo rezerviraj."
"Šur. Grem lahko stabo?" je vprašala Maša in naredila puppy face. "Pa kaj se hecaš? Itak. Ti si njihova oboževalka, jaz sem njihova oboževalka, vsaka ma enega, ti Harryja jaz Zayna. itak. In če bova res v prvi vrsti naju mogoče še izberejo. To bi bila nebesa!"
Ko je Maša rezervirala karte sem vsa vesela odkorakala iz njene sobe v mojo, kjer pa se nisem več mogla zadržati. Zadrla sem se bolj, kakor sem se kadarkoli. Na srečo ni prišlo do sosedov, staršev pa ni bilo doma.
Naslednji dan me je zbudil zvonec. Nekdo je pozvonil. Ker sem predvidevala da Maša še spi, starši pa so zgodaj zjutraj odpotovali za 2 tedna, sem morala jaz, kar v pižami, iti odpreti vrata. Pred vrati je bil poštar, ki mi je pred nos utaknil koverto, na kateri je pisalo eventim.si, samo še podpisala sem se in zaloputnila vrata za sabo. Stekla sem po stopnicah v sobo, kjer sem vzela svoj radio. Potiho, kot miška, sem odprla Mašina vrata sobe, navila radio najbolj na glas in začela predvajati 'The most annoying ringtone ever' ki je, nepresenetljivo, Mašo zbudil v trenutku. "Madona Lisa! Nehej me tko zbujat! Ubila te bom!" in se obrnila na drugo stran ter glavo zasadila v povšter. Začela sem se najbolj histerično smejati, nato pa ji potiho šepnila na ušes. "Karte za One Direction so prišle" Maša se je v trenutku dvignila iz postelje. "Zakaj mi nisi prej povedala? Kje so? ODPRI ŽE TO KUVERTO!" Kuverto sem odprla kar s prstom in hitro izvlekla dve karti. "Woou, gor piše One Direction! Ob 20.00, Stožice, dvorana, PRVA VRSTA, ZRAVEN ODRA! aaaaaaaaaaaaa" je bilo edino kar se je še slišalo iz najinih ust. "Čez en teden!" je bilo še zadnje kar sva rekle malo bolj na glas, potem pa zakričale, kakor se je le dalo, čeprav sva bili še vedno obe zaspani.
"Hej, Maši, najprej morva še naročiti zapestnice, sej veš! Jaz hočem uno, I ♥ ZAYN ti pa uno k piše I ♥ HARRY, da bova mal pomahale jima. Mah, sej je useeen. Jz si bom use naročila, samo da bom zaynovo nosila na drugi roki. Tako. Kaj ti?" sem izdavila, a Maša kar ni morala skriti nasmeška. "Ne fantaziraj, jutri pridejo. sem jih že naročila" je rekla Maša. "Da ne pozabim omenit, da sem ti kupila majico I ♥ ZAYN za koncert, pa še njegov mega plakat, ki ga mu boš dala za podpisati, preden se bomo odpravili po Sloveniji. In planirala sem še, da bodo lahko prespali kar pri naju doma, kaj praviš?"
"Maša, od sedaj naprej imaš naziv najboljša sestra!" sem še izdavila z velikim nasmehom na obrazu, nato pa jo močno objela.

Ojjoooj. grozn del soreej, resno ,naslednji bo velik bolj zanimiv, prisežem..
24. maj 2012
u88247
u88247
neeeeeeeeext!
pa ni grozn, kulski je!
24. maj 2012
next
24. maj 2012
u88470
u88470
next...
hitro kr je svetoun....
24. maj 2012
next
24. maj 2012
hvala za podporo
dans vrjetn ne bo nexta, ker mamo nek koncert, jutri pa mogoče pozno zvečer, ko pridem domov. hvala še enkrt usm bralcm;*
24. maj 2012
u45307
u45307
neexttiii!
24. maj 2012
Next!!!
24. maj 2012
u76047
u76047
next next next
24. maj 2012
3. DEL
--------------------------------
"Maša, od sedaj naprej imaš naziv najboljša sestra!" sem še izdavila z velikim nasmehom na obrazu, nato pa jo močno objela.
Odpravila sem se iz Mašine sobe nazaj v mojo. Svojo karto sem pospravila v škatlo, ki sem jo zaklenila s ključkem, ključek pa sem si za vsak slučaj obesila okoli vratu, saj nikakor nisem želela, da mi kdo »po nesreči« kakor lahko temu rečem, izgubi ali vrže v smeti. Ta karta se nikakor ne bo premaknila, dokler ne pridem do samih Stožic.
Minevale so minute, ure. Iz ure v uro sem bila bolj vesela koncerta. Poskakvala sem po sobi, ah kaj po sobi, po celotni hiši. Bila sem najbolj vesela.
Bilo je jutro, 2 dneva pred koncertom. Vstala sem in se preprosto napravila v ohlapno trenirko, nogavice in neko jopo, ki sem jo najraje nosila (tiste, šolske jope). Odhitela sem k Maši, saj sem jo od sedaj naprej kar zbujala. Bilo mi je vseeno za njeno tarnjanje, koliko bi ona rada spala. "Maša, sem ti že včeraj povedala, dol mi visi! Dons greva v šoping! Napravi se in greva!" Maša me je pogledala z začudenim obrazom nato pa planila v najbolj histeričen smeh. "In ti misliš iti v šoping v trenirki?" Zadnjo besedo je izgovorila skoraj z gnusom. "No, ja. Ne. Eh..Nevem, dam raje kavbojke?" namenila mi je pogled, ki je povedal vse. "Se grem preobleč, se vidiva čez 10 minut na zajtrku!" sem še izjavila in se odpravila v sobo. Oblekla sem kavbojke, pod jopo dala malo lepšo majco (iz Bershke), jopo pa sem z veseljem pustila kar na sebi. Odpravila sem se v kuhinjo in nama s sestro naredila tople kruhke. Ko sva pojedle, sva odšle še vsaka v svojo sobo, da se naparfumava in še vzameva modne dodatke (med njimi ni nikoli manjkala zapestnica z napisom I ♥ ZAYN). In že sva se odpravljali proti nakupovalnemu središču v Ljubljani.
Najprej sva obiskale Bershko in tam nakupili kar nekaj novih majčk, in najdla sem še eno jopo, ki je bila narejena na podoben način kot tista, ki sem jo imela oblečeno. Bila je lepe, bele barve z nekaj modrimi odtenki. Nekako mi je bila še bolj všeč kot stara.
Odločili sva se še za nekaj trgovin nato pa sva se, po dolgem nakupovanju, s polnimi rokami vrečk, odpravili na avtobus in domov. Doma sva najprej čimprej napolnili oba pralna stroja in ju hitro prižgali, da bodo obleke čim hitreje oprane.
Zvečer sva se odločile, da bova malo zapustili nesocialno druženje s prijatelji preko facebooka in se bova odpravili v 'center'. Odločile sva se iti za Maxija. Ko sva prispele je bilo vse prazno. Kmalu pa sva zagledale tri postave, za temi pa še nekaj postav. Prve tri so bile zastrašujoče, velike, mišičaste. Ni nama bilo jasno, kaj se dogaja. "Mašaa.!" sem potiho zacvilila in stekla za kot. Maša se mi je pridružila in gledali sva za postavami. Vse bolj so se pibliževale. Vedno jasnejše so bile.
------------------------------------
hihi:$$ naadaljujm??
25. maj 2012
Next!!
25. maj 2012
u84822
u84822
next!
25. maj 2012
neexttt!!!!
25. maj 2012
u63958
u63958
neext
25. maj 2012
neeeext
25. maj 2012
u88247
u88247
neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!
25. maj 2012
next
25. maj 2012
next
26. maj 2012
u76047
u76047
next
27. maj 2012
neext
27. maj 2012
u90248
u90248
next
27. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani