Sej vem da je ful Fanficov od 1D ampak naj bo še eden je pa tut moja prva zgodba tko da če vam kej ni ušeč kr povejte nebom užaljena. Upam da vam bo ušeč probala bom pa usak dan napisati nov del tukej je eden uvod v zgodbo! UPAM DA VAM BO UŠEČ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRED 5 LETI:
˝Chris najraje te imam in nikoli te nočem izgubiti˝ sem rekla. In s tem sva si obljubile, da naju noben fant nikoli ne bo skregal in, da ko boma dopolnile 18 grema ven iz te državice in odšle v London, ker si obe želiva tja in, ker v tej Sloveniji ni prihodnosti...

upam da vam je ušeč začetek čez neki časa bom dala prvi del...
26. november 2012
1.DEL
Sem Annabella Thorne stara sem 17 let ( čez točno mesec in 12 dni bom stara 18 let) imam rjave lase in zelene oči ter sama sebi pravim, da še imam kar zgledno postavo. Živim v Ljubljani v majhni državici po imenu Slovenija z 2 MILJONA PREBIVALCEV!!! ja prav ste slišali zelo malo London je mesto pa ima 60 miljonov prebivalcev. Imam majhnega bratca po imenu Aleks, ki je star 9 let imam pa tudi najboljše starše na svetu in imam jih zelo rada pomenita mi največ na svetu poleg Aleksa in seveda Chris. Christna Black je moja najboljša prijateljica stara je 18 let in skupaj hodiva v šolo ampak samo še 2 tedna čez dva tedna je konec in s tem tudi konec učenja. Ima svetle lase, modre oči in je zelo suha, obedve pa obožujeva modo. Ko sva bili stari 13 let sva si obljubile da ko boma obe stari 18 let odpotujeva v London kjer boma tudi živele. Torej s Chris (jaz jo kličem Chris in na mene Anne), boma čez 1 mesec odpotovale v London! ˝yay cant wait!!˝ sem vzkliknila.

Annabella (Anne)
Christina (Chris)


26. november 2012
u90468
u90468
next
26. november 2012
Next
26. november 2012
Next
26. november 2012
Next!
26. november 2012
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. november 2012
next
26. november 2012
hvala za vse nexte tuki je pa tudi nov del upam da vam je ušeč, nasljednji pa je jutri.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.DEL
ČEZ 1 MESEC
ta mesec se je zelo vlekel, končala se je tudi šola z Chris pa sva imele sleepoverje in hodile na bazen. Vsak dan sma načrtovale, kaj boma delale. „hej kaj misliš da bova spoznale kakšne lušne fante?' me vpraša Chris, jaz pa pogledam žalostno skozi okno in že mi je solza stekla po licu „Anne, vem , da te je prevaral ampak od tega je že pol leta“ jaz jo samo pogledam in ji rečem: „ampak nevem kako mi je lahko to naredil?“ona me pa pogleda sočutno „Saj jo je samo poljubil zakaj si ga pa pustila, če ga še ljubiš?“ ona pa ni vedela, da je samo to in ji rečem: „ veš Chris ni je samo poljubil.“ Chris me pogleda začudeno. „ampak je z njo tudi spal, v-v-videla sem, ko sem prišla k njemu, da grema v kino, kako sta se poljubljala!“ in se tudi zjokala. Tedaj pa me je Chris objela in mi pustila, da sem se zjokala v njeno ramo. Nato se spomnim „ veš kaj Chris, prav imaš, zakaj še bi jokala za tem idiotem, ki me je samo prizadel. Sem rekla glasno, „prav imaš spoznala boš boljšega“ reče Chris in me pogleda s tem pogledom, ki ga zna samo ona in morem se zasmejat, nato pa rečem: „ ne nikoli se ne bom več zaljubila, preveč so me prizadeli fanje!!“ rečem glasneje Chris pa samo prikima in me objeme, nato pa reče: „Anne jst morem it se veš se še poslovit od staršev in spat. Vredu?“ jaz pa samo prikimam in rečem: „ tudi jaz bi morala se iti posloviti, vem da me bo Aleks pogrešal. Torej se vidima ob 4.30 pred letališčem ker je let ob 5.00?“ Chris pa samo pokima in se mi nasmeji in mi reče: „ Lahko noč in se vidima jutri zjutraj.Adijo!“ jaz pa ji rečem: „ Adijo“. Ko je Chris šla sem odšla v kopalnico in pustila, da se je kad napolnila, v kadi sem bila kar pol ure, saj b bila dlje ampak ni bilo več časa saj se bo morala jutri zjutraj hitr zbudit, umila sem si zobe nato pa šla v Aleksovo sobo in vidla, da že spi in ko sem hotela zapreti vrata je rekel: „ Anne ne hodi prosim ostani tukaj, veš kako te bom pogrešal?“ jaz grem do njega in mu rečem: „ Tudi jaz tebe, sej se boma videla kmalu“, sem mu rekla on pa je samo pokimal, dala sem mu poljub na lička ter ga pokrila in mu zaželela lahko noč, nato pa odšla v kuhinjo kjer sta bila starša.
Pogovor:
Jaz:J
Mami: M
Oči: O

J: pogrešala vaju bom!
M in O: midva tudi tebe.
M: misliš da je to dobra ideja Anne?
J: več kot odlična, oba vesta, da si zelo želi v London.
O: odločila sva se da ti bova vsak mesec na tvoj račun poslala 500 evrov nekaj boš pa tudi morala sama delat. Saj veš, ane?
J: Ja, vem. Sej sem iskala službo najprej bom šla na modno agencijo in tam probala iščejo manekenko!
M: res? Veš ljubica vsak, dan naju pokliči prosim, in če bo kaj narobe, samo povej in bomo tam.
O: Ljubica na obisk bomo prišli pa čez kakšne 3 mesece.
J: ja vem ja mi je mami povedla. Sedaj pa grem spat, ker gremo že ob 4.15 od doma vesta?
M in O: Ja vema ja ne bodi tako živčna!
J: lahko noč
M in O: Lahko noč, sladko spi.

Jaz pa odidem v svojo sobo vklopim svoj prenosnik in napišem na facebook: GOODBAY SLOVENIA AND WELCOME LONDON. In vesela šla v posteljo svoj prenosnik pa pospravla v torbo. Na mojemu Iphonu sem si nardila budilko na 4.00 in čez 5 minut sem že spala.

Aleks
moja soba


26. november 2012
next
26. november 2012
Neext!
26. november 2012
next
26. november 2012
next
26. november 2012
next
26. november 2012
neext !!
26. november 2012
tuki je tudi novi del, upam da vam bo ušeč. in pa hvala vsem, ki berete...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.DEL
Driiiiin, Driiiiiiiiinn.... se je uglasla moja budilka najraje bi jo zalučala v steno, nato pa se spomnim: „aaaaaaaaaaaaa......V LONDON GREM!!!“ sem vsa vesela rekla, hitr sem vstala šla zbudit starše in šla v kopalnico se stušrala, umila zobe in oblekla. Oblekla sem preproste kratke hlače, majico in jakno ter vzela torbico in prtljago, sem odnesla v avto. Čez 5 minut smo se že ustavli pred Chrisino hišo ona na je pa že čakala. Na hitro sem jo pozdravila in čez 15 minut smo bili na letališču, tam sem se že poslovila od mame in očeta ter Aleksa. Čez pol ure sma že zaslišale znani zvok, ki je naznanjal, da se naj potniki za Slovenia-London vkrcamo na letalo.

Hitro sva stopile in že sma sedele v 1. razredu, ja oče je vztrajal, da naj vzamema 1. razred, in letalo je vzletelo. Chris si je v ušesa vtaknila Iphone jaz, pa sem hotela malo zaspati. Čez približno 5 ur me je zbudila Chris, da smo že skoraj tukaj, pa da se morama pripasat z pasom, in res sem to naredila, in čez 5 minut smo pristali. Vse kar sem lahko rekla sem rekla: „ Chris končno sma v Londonu!!“ in sma le zakričale. „še sama ne morem vrjet, da sma končno tu, zdaj pa poiščima taxi, da naju odpelje do tega naslova ( in mi pokaže naslov)“. Poiskale sma taxi Chris je dala taxistu naslov in odpeljal, naju je do zelo lepe zgradbe, ker sma že imele ključe, sma šle v 5. nadstropje in ko sem vstopila notri sem lahko le rekla: „Chris uščipni me, ali pa ne ker hočem, da se te sanje nadaljujejo.“ Chris se je le zasmejala, poiskale sma sobe in pospravile oblačila. Kar naenkrat pa se Chris spomni „ Anne greva v Starbucks na kavo in kakšen rogljiček, ker sem res lačna?“ , „ja seveda greva.“ zaklenem še stanovanje in že sma vzunaj. „Joj kako je tu lepo“ , „ Ja res, Chris tukaj hočem živeti do konca svojega življenja...“ in že sva pešačili do Starbucksa, vmes sma še vprašale, kje je ker drugače bi se res izgubile. Ko sma pa prišle v Starbuck je bla pa res gneča, neke punce so se drle in, bile so okoli neke mize vendar s Chris nisma polagale neke pozornosti. „oh moj bog zakaj se tako derejo?“ me vpraša Chris jaz pa le skomignem z rameni, saj res nisem vedla, postavile sva se kolono in že sma čakale, da pridema na vrsto, res sma doug čakale in ko sma končno na vrsti, hočema stopit na prej, ampak se pred nama vrine neki fant. Jaz pa le grdo pogledam in rečem: ( pogovor je v anglečini, ampak jst bom pisala v slovenščini) „kdo misliš, da si da se k vrinež pred mano pudelj?“ , jaz pa stopim pred njega in hočem naročit, on pa me gleda z odprtimi usti. In naročim: „dva frappuchina in dva muffina.“, ker obe z Chris obožujema Frapuchine in muffine z nutello njam.... in čez par minutk dobima in se vsedeva za prazno mizo.
Pogovor
J- jaz
C-chris
H- Harry

J- kaj si je oni mislo, da je, da se je kr pred naju vrino
C-nevem lahk, da je hotu bit nekaj posebega, ko si ti tak lepa.hhahahah
J- joj Chris če te nebi imela tako, rada, bi ti prisolila eno klofuto.
C- a res? No te pa še sreča, ko me maš tko rada. Sej jaz mam tudi tebe ne skrbi.
J- ojoj!! lej kdo pride sem?
C- Kdo?
J- tisti pudelj.
C- kdo, keri pes, kaj?
H-Hey jaz sem Harry. In vidve sta?
J- te ne briga! Sedaj če te pa ne moti, bi pa midve lepo v miru pojedle najin zajtrk!
C- Ja.
H- okej, bay Babe
J- zakaj nama je rekel Babe?
C- Res nevem.
J- joj Chris ti nič ne veš hahah! ( in Chris me je pogledala z tisti pogledom: slabo se ti piše).

Annes clothes
Chrises clothes
https://s2.favim.com/orig/35/clothes-girl-pretty-Favim.com-284688.jpg

najino stanovanje


27. november 2012
Neeeeext!!!!
27. november 2012
neeeeeeeeeeeexxt
27. november 2012
u90468
u90468
neeeeext
nujno
27. november 2012
u94098
u94098
next
27. november 2012
neeeext fuul dobra zgodbaa
27. november 2012
4.DEL
Ko sva pojedli, se je tistih pet fantov, ki so prej tista dekleta kričala okrog njih ža odšli, tisti pudelj pa je šel že prej, nevem zakaj, ga tako kličem ampak spominja me na pudlja. Z Chris sva se še odločili, da bova nakupili nekaj hrane, in malo si bova šli pogledat trgovine. In že sva šle, obe res obožujeva oblačila in nakupovanje. Ko sva končali sva malo nakupili hrane in šle po trgovinah z oblačili, ja midve sva neke odvisnice od oblačil. Jaz pa sem se spomnala, da imam jutri razgovor z modno agencijo, da bi postala model. „hej Chris?“ , „Ja.“ , „jaz imam jutri razgovor ob 10 uri, z modno agencijo, tu nekje v blžini, ko stanujeva in bi šla prosim zraven mene?“ Ji rečem in pogledam z tistimi puppy eyes. Ona pa odgovori: „seveda. zakaj mi nisi že prej povedala Anne, ti si taka bučka. Hahaha“ tut jaz se morem nasmejat, ja Chris je pač taka, da se ji moreš smejat, ker drugče nasrkaš, dobesedno nasrkaš, ker te začne žgečkat vsepovsod, res je takšna oseba, ki sem jo vedno jo imam in jo bom imela rada. Čez 5 minut sva prišle v stanovanje vse sva zložili v hladilnik in se odločili, da bova pogledale film MonteCarlo in potem skuhale kosilo.

Film je bil res odličen z Chris sva skuhale špagete in jaz sem ji rekla, da grem pogledat, kje je ta modna agencija, ker res nisem imela pojma. In že sem šla ven, pred tem sem se že preoblekla, ker je postalo malo mrzlo. vzela sem še torbico in šle ven.

Annes clothes
Kupila sem si kavo v Starbucksu in kupila še zemljevid, po 20 minut hoje sem le prišla, do velike stavbe, res je bla velika, in zelo modna. Malo sem šla v notranjost in čez nekaj minut sem šla ven, kar naenkrat se je pa vlilo, kot iz škafa in že sem stekla v najino stanovanje. Kjer je spala Chris, šla sem do nje jo pokrila in ji zaželela lahko noč in že sem šla v svojo sobo in se šla stuširat, umit zobe in lase, ter se oblekla v pižamo. In se vrgla na posteljo in užgala računalnik, malo sem šla na facebook in twiter nato sem ga zaprla in si v telefon dala slušalke ter zaspala.
--------------------------------------------------------------------------------
tuki je nov del, nasljednjega dam jutri, in hvala vsem, da berete
27. november 2012
Neeeeeeeext!!!!!
27. november 2012
next
27. november 2012
5.DEL
„Anne, Anne, ANNE!!!! zbudi se!“
„joj Chris, zakaj si me zbudla“
„mogoče zato, ker je ura pol devetih, ti pa imaš ob 10 razgovor!“
„o shit“
„jp“
„joj, Chris ne bodi tako pametna in mi pomagaj, jaz se grem stuširat, ti pa mi izberi nekaj za oblečt, pa naj bo modno. Ok?
„ ja, pa pohiti“

hitro sem se šla stuširat, umila sem si zobe in se še oblekla v spodnje perilo, šla sem do svoje sobe in na postelji sem videla, da mi je Chris izbrala res dobra oblačila.

Annes clothes
Chrises clothesHitro sem se oblekla, naredila kosmiče in že sva šle ven. Ob 9.55 sva že bile v agenciji. Chris pa je ta čas ko sem jaz čakala šla malo po Londonu čez nekaj časa, me je poklicala, notri neka starejša gospa, najverjetneje kakšna pomočnica, malo sem hodila in oblekla, sem se v različna oblačila nato pa je rekla, naj stopim malo ven in da se bo odločila. čakala sem kakšnih 5 minut, nato me je poklica in rekla, da sem dobila službo ampak za zdaj samo kot rezervna manekenka, plača pa bo 900 funtov na mesec, ker sem samo rezervna manekenka. zahvalila sem se in res srečna, šla ven iz modne hiše. Ravno ko sem hotela poklicat Chris mi je poslala sporočilo, da je šla domov. Jaz pa sem ji napisala:

Hej Babe!
Dobila sem službo! Tudi jaz pridem domov kmalu, šla bom pa še v meka (mc donalds) torej če boš kaj jedla mi povej.

By xoxo

čez nekaj minut sem dobila nazaj sms:

Hej!
Čestitke! Res sem vesela, danes morava proslaviti, ko sem šla malo po Londonu prej sem videla, neki klub in more biti res zanimiv... aja ja lahko mi prineseš nekaj, ker sem res lačna sej veš tako kot ponavadi.

By xoxo Chris

Alright Chris, sem si mislila, malo sem še pešačila in že sem zagledala mc donald in ravno se je prižgala zelena luč. šla sem čez cesto in na sredini ceste sem videla da se mi je bližal avto in vse kar sem videla je bila tema, in občutila tople roke na sebi, kot da bi me nekdo objemal.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tuki je tudi naslednji del. Hvala vsem ker berete, ampak bi lahko malo še oglaševale hvala, najbrž bo novi del jutri, ampak se bom potrudila, da bi bil mogoče danes
28. november 2012
next
28. november 2012
neeeeext
28. november 2012
NEXT
28. november 2012
neeext !!
28. november 2012
neeeeeeeeeeext
p.s. ful dobro pišeš!<3
+ nova bralka
28. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg