"You gotta speak up, you gotta shout out,And know that right here, right now,You can be beautiful,wonderful,Anything you wanna be..." "Ash! Greva, srček!" me je prekinil Mike. Nasmehnila sem se, kot se vedno ko zaslišim njegov glas, vzela kitaro in odšla ven. Tam me je v avtu čakal Mike. Obstala sem na mestu in se zagledala v njegove prelepe modre oči. Ashley Hollands! Nehaj sanjati in pojdi v avto k Miku! Sem si rekla. Kitaro sem odložila na zadnje sedeže in se usedla spredaj k Miku. Poljubila sem ga, on pa mi je poljub vrnil. Poljubljala sva se vsaj 5 min, ko se je ustavil in rekel "Ash, kaj ko bi se odpravila?" Ne rada sem ga spustila in se pripela s pasom. Odpeljala sva se do letališča. V London greeem!!!
04. februar 2014


04. februar 2014
next
04. februar 2014
♥2♥
*na letališču v Londonu*

mmmm... v Londonu sem! Stopila sem iz letala, vzela kovček in kitaro ter se z Mikom usedla na klopco. "Mike,pokličem taksi?" sem ga vprašala. pokimal je in rekel "Ti kr. Samo še na wc skočim." po zraku sem mu poslala poljubček, potem pa je pograbil kovček in odšel. Na wc. V redu, priznam, z Mikom sem dobesedno obsedena. Nevem kaj bi brez njega... Čakala sem 10min...ni ga bilo...taksi pa je prišel. "Gospodična, ste vi klicali?" me je uprašal starejši taksist. "Ja. Ampak čakam še nekoga. Bi lahko malo počakali?" Sem ga vprašala. "Počakam 5min. Če ga te osebe do takrat ne bo, odpeljem." je rekel jaz pa sem pokimala. Čez 5 min Mika ni bilo zato je taksist odpeljal. Odločila sem se, da ga bom šla iskat. Odpravila sem se do moškega wcja. Odprla sem vrata-kaj me briga kaj si ostali mislijo o meni- in pogledala noter. Izbulila sem oči ko sem zagledala...
Mika ki se je sklanjal nad neko blondinko in jo strastno poljubljal. "M..M..Mike?" sem prestrašeno zašepetala. Mike se je obrnil, in izbuljil oči, ko me je zagledal. "ooo.. Ashley...!" je rekel, prijel blondinko za roko in odšla sta ven. Nekaj sekund sem samo stala kot okamenela, nato pa sem stekla ven, na cesto, za Mikom. Nevem zakaj sem ga iskala ampak morala sem ga videti, moral mi je povedati da sem imela privide!

Ampak to ni bil privid! Srce se mi je paralo... sesedla sem se na pločnik, se zvila v klobčič in jokala. Jokala, kot še nikoli. Mojega življenja je konec. V prsih sem začutila veliko praznino, ki mi je počasi razžirala telo.
Nato pa je mimo pripeljal avto. Bel avto brez strehe. V njem so bila 4 dekleta. Sploh me ni zanimalo kdo je to. Še bolj sem se zvila v klobčič, ko je brnenje motorja v trenutku ponehalo. Slišala sem govorjenje "Kdo je to?" "Kaj se ji je zgodilo?" ...Začutila sem, da so se okoli mene postavile štiri osebe. Dvignila sem pogled in videla Perrie Edwards,Jesy Nelson,Leigh-Anne Pinnock in Jade Thirlwall- članice skupine Little Mix.V normalnih okoliščinah bi kričala od navdušenja, zdaj pa sem le utrujeno gledala.
04. februar 2014
u28319
u28319
omgg! Boga... Js bi ga pretepla res-.-" Neeeeext:3
04. februar 2014
Next
04. februar 2014
u156571
u156571
Next
04. februar 2014
♥3♥
*Perrie*
S puncami smo se ravno peljale v naš skupni dom. Kar naenkrat pa sem opazila dekle, ki je ležalo na pločniku. "Jesy, ustavi!!" sem naročila Jesy. Ustavila je avto in takrat so tudi ostale zagledale punco. "Kdo je to?" je vprašala Leigh-Anne. "Kaj se ji je zgodilo?" je vprašala Jade. "Hej punce, se bomo spokale in ji pomagale?!" se je zadrla Jesy. Postavile smo se okoli punce ,ki je le utrujeno gledala. "Živjo, kaj se ti je zgodilo?" sem jo vprašala. Nič ni odgovorila. "Dajmo jo v avto in jo odpeljimo domov." je predlagala Leigh-Anne. Dekle in kovček smo dale v avto in se odpeljale. Dekle je med vožnjo omedlelo.

*Ashley*
Ko sem odprla oči sem ležala na mehki postelji v razkošni sobi. Premaknila sem glavo in videla sliko blond lepotice in temnolasega fanta. Seveda sem ju takoj prepoznala. Perrie Edwards.Skupina Little mix. Zayn Malik. Skupina One Direction. Srečna skupaj. Takoj sem pomislila na pretekle dogodke in padla v jok. Kar naenkrat so v sobo stopile 4 punce. Ena je v rokah držala skodelico, druga robčke, tretja piškote, četrta pa kup oblek.
"Živjo. Sem Leigh-Anne." je rekla punca z robčki. "To so pa Jesy, Perrie in Jade." je še dodala in z roko kazala na punce. "Little mix...ja vem" sem zamomljala. "Našle smo te na pločniku...ležala si in jokala. Pa smo te pripeljale sem. Upam, da ne zameriš" se je nasmehnila Jade. Oči so se mi spet osolzile, zato mi je Leigh-Anne podala robčke. Perrie mi je dala skodelico s čajom, Jesy je pred mano položila piškote, Jade pa obleke. "Prinesle smo ti nekaj stvari. Zdaj bomo odšle, ti pa poskrbi zase. Tam je kopalnica." je rekla Jade. "Perrie, to je tvoja soba, ne?" sem vprašala. Perrie je pokimala zato sem nadaljevala: "Bom šla drugam, ker najbrž ni ravno prijetno, da umazana tujka leži v tvoji postelji." Perri se je čle nasmehnila in odkimala
05. februar 2014
u163559
u163559
ne da se mi next
05. februar 2014
u156571
u156571
next
05. februar 2014
u29286
u29286
http://www.igre123.com/forum/tema/one-more-one-direction-story/67332/1
Hej a bi kdo brav??+vračam uslugo
Nexxt
05. februar 2014
No js bom kr nextala <3 vem da nimam raavno full bralcev ampak js pišm za mojo zabavo tko daaaa...

♥4♥
*Ashley*
Popila sem čaj in pojedla piškote, potem pa sem odšla v kopalnico, se stuširala in se oblekla. Vmes sem se seveda spet zjokala, ker sem mislila na Mika. ASHLEY WILLSON!!! MIKE JE ODŠEL! NI GA VEČ! NI BIL DOVOLJ DOBER ZATE! s temi besedami v glavi sem odšla iz kopalnice in se vsedla na posteljo. Razmišljala sem kaj naj naredim. Na koncu sem se odločila, da bom odšla iz sobe in poiskala članice skupine Little mix. Ker sem bila v njihovi hiši!!!!! Šele zdaj sem začutila razburjenje. Šla sem ven iz sobe in se spraševala, kam zdaj. Na srečo je iz sosednje sobe prišla Jade. "Hej! Hočeš k nam dol?" je vprašala. Pokimala sem ji, ona pa mi je nakazala naj grem po stopnicah. Hodila je tik za mano. Ko sem prišla v spodnje nadstropje me je prehitela in mi s prstom pokazala, naj ji sledim. Prišle sva v veliko dnevno sobo kjer so sedele Perrie,Jesy in Leigh-Anne. Pogovarjale so se in hkrati gledale tv. Ko sva z Jade vstopili so naju vse pogledale in se nasmehnile. "Živjo!!! Vsedi se!" je rekla Jesy in z roko potrepljala prazen prostor ob sebi. Vsedla sem se. "No, ti že veš kdo smo me. Zdaj se pa še ti predstavi. Se boš?" je vprašala Perrie. "Ja." sem odgovorila. "Ime mi je Ashley Willson. Živela sem v New Jerseyu. No, zdaj pa živim tu. V Londonu. S fantom sva se odločila, da se bova preselila v London. Seveda sem jaz, trapa, vztrajala da bom plačala karti za oba. Tako je on našel pot, kako brezplačno priti do Londona kjer živi njegova resnična punca. Na letališču je rekel da gre na stranišče in je šel. Ker ga dolgo časa ni bilo sem ga šla iskat. Zalotila sem ga pri poljubljanju z blondinko. Ko me je zagledal je rekel le 'oo..Ashley!' , prijel tisto žensko in odšla sta. Odšla sem za njim a ga ni bilo več. Srce se mi je paralo, zato sem se sesedla na pločniku in si želela smrti. Nikoli več ne bom imela lepega življenja...." sem še rekla in spet padla v jok. Jade je zašepetala "Never say never..."
05. februar 2014
u156571
u156571
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. februar 2014
next
05. februar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. februar 2014
Next
05. februar 2014
next
05. februar 2014
Hvala ker beretee <3333 ta next bo mal dalši ker zdej neki časa ne bom pisala <333

♥5♥
*Jade*
"Ashley je res v redu oseba. Ampak jo je nek kreten tako prizadel, da bi najraje umrla!!!"
sem jezno rekla, ko sem se oblačila. Danes imamo koncert. Na srečo je tukaj, v Londonu. Stopila sem iz sobe in zaslišala igranje kitare ter petje: "We are never ever ever getting back together,We are never ever ever getting back together,You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me.But we are never ever ever ever getting back together"
Nasmehnila sem se. Ga bo že prebolela. In še božansko poje!!! Čisto tiho sem odšla do sobe za goste (ki je bila zdaj Ashleyina soba) in pokukala skozi ključavnico. Na postelji je sedela Ashley, igrala na kitaro,pela in se SMEJALA!!! To pa je dosežek. Hitro sem stekla dol po stopnicah do jedilnice kjer so se punce že basale s hrano. "Jutro! Ej, morale bi slišat Ashleyino petje!!!! Popolnost na kvadrat!" Vse so se nasehnile in zdivjale po stopnicah. Iz sobe so se slišali le še zadnji verzi: "You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me (talk to me).But we are never ever ever ever getting back together!"
Vstopile smo v sobo in začele ploskat, Ashley je pa zardela. "Ste me ves čas poslušale?" je sramežljivo vprašala. "Jaz sem slišala začetetek, tekla po ostale in tukaj smo ravno od tam ko si zapela..." sem rekla, Jesy,Leigh-Anne in Perrie pa so zapele;"You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me (talk to me).But we are never ever ever ever getting back together!!!!!" vse smo se zarežale(tudi Ashley). "Heej, pevka! Danes imamo koncert. Vabljena si..." je rekla Perrie, "da z nami zapoješ na odru!" smo nadaljevale jaz,Jesy in Leigh-Anne. Ashley je izbuljila oči in široko odprla usta. "J....j..jaz z vaaaamiiii? WAW!" je komaj izustila. "Prrooosssiimmm?" je rekla Leigh-Anne in naredila puppy face. Ostale smo ponovile za njo in končno je Ashley privolila. "Vredu...ampak zapela bom z vami samo 1 pesem. Nočem vam uničiti koncerta!" "REEKLAA JE V REEEDUUU!!!!!!!!!" smo se zadrle in začele skakat po sobi. "Katero pesem pa bi zapela z nami??" sem jo vprašala. "mmm...če bi lahko bi Little me??" je bolj vprašala kot odgovorila."ZMENJENO!" smo se spet zadrle. Zepela sem: "She lives in the shadow of a lonely girl,Voice so quiet you don't hear a word,Always talking but she can't be heard,"
Leigh-Anne je nadaljevala: "You can see it there if you catch her eye,I know she's brave but it's trapped inside,Scared to talk but she don't know why,"
Nato pa smo še zapele vse skupaj in pomignile Ash, naj zapoje z nami:"Wish I knew back then,What I know now,Wish I could somehow,Go back in time and maybe listen to my own advice,I'd tell her to speak up, tell her to shout out,Talk a bit louder, be a bit prouder,Tell her she's beautiful, wonderful,Everything she doesn't see,You gotta speak up, you gotta shout out,And know that right here, right now,You can be beautiful, wonderful,Anything you wanna be,".... nadaljevale smo s petjem do konca pesmi. Nato pa je Perrie vzkliknila: "O-moj-bog Ashley!!! Ti veš kako popolno pojeeeeš????" Ashley je zardela, se nasmehnila in se zahvalila. "Imamo še..9 ur..odšteješ 3...Imamo še 6 ur, da Ashley razkažemo London!" je rekla Jesy. "Oke,okej,okej, greemoo!!!" je rekla Perrie in na hitro napisala seznam znamenitosti.

______________________________________________
Znamenitosti Londona:

Bank of England
Buckinghamska palača
Britanski muzej
Charing Cross Road
Chinatown
Cleopatra's Needle
Covent Garden
Downing Street
Hampton Court Palace
HMS Belfast
Horse Guards
Hyde Park
Imperial War Museum
Kensington Roof Gardens
Kew Gardens
Leicester Square
Londonski kraljevi parki
The London Dungeon
The London Eye
Madame Tussaud's
Muzej znanosti
Spomenik velikemu požaru v Londonu
Londonski muzej
Narodna galerija
Naravoslovni muzej
Old Operating Theatre Muzej
Piccadilly Circus
Royal Courts of Justice
Royal Greenwich Observatory in Greenwich Meridian
Katedrala svetega Pavla
Soane Museum
Tate Britain
Tate Modern
Temple of Mithras
Theatreland
Tower Bridge
Tower of London
Trafalgar Square
Victoria & Albert Museum
Westminstrska palača s stolpom, v katerem je Big Ben
Westminstrska opatija
______________________________________________

"Kaj bi si šla ogledat, Ash?" sem vprašala Ashley. "hmmm....The London Eye,Madame Tussaud's, Big Ben..za danes" je rekla in se nagajivo nasmehnila. "Okeeejjjj! Oblečite se, se dobimo dol!" je še rekla Jesy, nato pa smo stekle vsaka v svojo sobo.
*Ashley*
Wiiiiiiii!!!! Pela bom z Little Mix na koncertu!!!! Še vedno nisem mogla verjet. In zdaj si grem z njimi ogledat London!!!! Vse bi bilo popolne, če ne bi pomislila na Mika. "V redu, Ashley! Zdaj si boš dala gor maskaro in ne boš jokala, ker se bo razmazala. To pomeni, da ne boš mislila n a n j!!!" sem si potiho ukazala in stopila do omare. Ven sem preprosto belo majico in kratke jeans hlače. Seveda sem potrebovala tudi rjavo majhno torbico in zlato zapestnico.
No pa pojdimo! Stekla sem dol, kjer so me punce že čakale. Obula sem se in stopile smo iz hiše. Komaj smo naredile en korak, so iz vseh strani že prileteli paparazzi. "No, super!" je sarkastično rekla Leigh-Anne in stekle smo v avto. Tokrat je imel streho. Hitro smo se odpeljale mimo paparazzov. "No, kam gremo najprej?" je vprašala Jade. Vse so pogledale mene. "hm.... London Eye?" sem predlagala. Strinjale so se z mano in Jesy je odpeljala.

**London Eye**
"Waww!" sem rekla, ko smo prišle do London Eye-a. Punce so se nasmehnile in Perrie je odšla po 5 kart. "Heej, bom jaz zase plačala!" sem protestirala, a Perrie je bila odločena. Čez nekaj časa smo že sedele na London Eye-u. "waaaaww! kako dober razgled!!!" sem zakričala, punce pa so bruhnile v krohot. Čez nekaj časa sem se jim pridružila.**Madame Tussaud's**
Stopile smo v muzej lutk. Karte smo dobile takoj, saj sem seveda v družbi Little mix. Seveda pa spet ni šlo brez paparazzev. V muzeju smo videle ogroomnooo slavnih osebnosti. Perrie je bila navdušena nad lutko Zayna, a je rekla, da je v resničnosti veeeeliiikooooo veeeeliiikooooo lepši. Moj najljubši je bil igralec Robert Pattinson.


**Big Ben**
Ko smo bile že zeelooo utrujene smo odšle še do Big Ben-a. Ogledale smo si ga samo od daleč, ker se nam ni več dalo, pa še časa kocert je bil ob 18ih, zato moramo/morajo biti spočite.
________
Kakšno je tvoje mnenje o zgodbici?
Next?
06. februar 2014
u151175
u151175
nextt
kullllll jeeee besttt
06. februar 2014
u156571
u156571
neeeeeeeeeeeeeeeext naj bo čim prej!!!!!!!!!!!!!!!! komi čakam nadaljevanje!!!!!!!!
the best!!!!!!!!!!
06. februar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. februar 2014
Next
06. februar 2014
next
06. februar 2014
u69203
u69203
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!! <33333
Popouno je, the best, vse kar je možno
ups + nova bralka hehe
06. februar 2014
u164359
u164359
Res sorrci, ker oglašujem ampak bi si kdo ogledal
http://www.igre123.com/forum/tema/never-give-upt/67830/
PROOOSIM RABIM BRALCE!
11. februar 2014
okeeej hvala za nexte <333 pa res sori kr me tok časa ni blo sam pč..šola pa too <333
noo jaa..svaka čast vsm k se vm je dal brt prejšn next hahah k e bil kr doug pa dougocajtn... aja pa plis NE OGLAŠUJTE ok?? kr najbl sovražm uno k pod usako temo prpopaš link in pol napišš nextt..ful dobr pa neki. ubistvu je pa to sam copy-paste ane..sploh ne preberš..tko da ja... -.-
♥6♥
*Ashley*
Stale smo v zaodrju (nwm kk se drgač reče) in se pripravljale na koncert. "Vredu Ash! Globoko vdihni! Saj bo šlo." je rekla Perrie in se nasmehnila. Nasmeh sem ji vrnila, globoko vdihnila in že so punce dobile znak naj grejo na oder. Moj prihod naj bi bil presenečenje. Na oder bi se spustila na nekakšni gugalnici ki bi se spustila iz stropa. In začele bi pet Little Me. Odšla sem do lestve, ki je vodila gor in se pripravila da zlezem na gugalnico. Ko so se bližale koncu pesmi Salute sem se vsedla na gugalnico in počakala do konca pesmi. Zaslišala sem veeeliikkk aplavz in še enkrat globoko vdihnila. Nato je Jade začela pet začetek Little Me...Leigh-Anne je nadaljevala. Sedaj pa skupaj! Sem si rekla in gugalnica se je začela spuščat. Vse smo začele pet, tudi jaz. Gledalci so začeli ploskat,na polno!!!! ko sem se spustila do dol, sem ustala in nadaljevale smo s pesmijo. Ko je bilo konec, se je Jesy postavila pred nas in začela govort: "Živjooo!!! No tole je Ashley Willson. NARAVNI TALENT NE???" občinstvo se je začelo dret:jaaaaa!!! in ploskat. Jesy pa je nadaljevala "Garantiram vam da bo postala popularnaaaaa!!!!!!! No Ash je z nami zapela Little Me, rekla je da jih noče več ker nam bo koncert pokvarilaa!" občinstvo je ponorelo in se začelo dret: neeeeeeee! Še!Še!neeeeee!Še!Še!!!" Jesy me je pogledala in spet začela govort. Tokrat obrnjena proti meni "No, Ash. Ljudje te hočejo še... še enooo???? Wings??? Plooossssiiimmmm????" "Okeeeejjjjjj!! Ampak samo še Wings okej??" sem se v smehu zadrla in začele smo pet...
13. februar 2014
Next
13. februar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. februar 2014
u163650
u163650
next <33
13. februar 2014
u69203
u69203
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333
13. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani