u90982
u90982
Hej!
Odločila sem se,da začnem pisati še eno zgodbico-ta bo o 1D. Pisala bom v prvi osebi ednine. Upam,da vam bo zgodbica všeč!
************************************************************************************************************************
Živijo! Ime mi je Daisy. Živim v Veliki Britaniji. V Londonu.Jaz in moja Bff Kaja sva veliki fanici 1D. MENI je naj Niall,Kaji pa Louis.
Jaz:Kaja:Driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Končal se je zadnji šolski dan se je končal! Z Kajo sva bili celi navdušeni. Pograbili sva torbi in stekli iz razreda. Bili sva odlični. Starši so nama obljubili velikoooo prsenečenje če bova odlični. Le kakšno? Skupaj sva šli proti našemu domu in kovali načrte za poletje.Vstopili sva in še vedno vneto klepetali. V kuhinji pa so čakali najini starši. Opa. "Počasi punci. Spričevala,"je strogo rekla moja mami. Počutila sem se kot v drugem razredu. Vseeno sem dala moje spričevalo na mizo. Kaja me je posnemala. Na široko so se nasmehnili,ko so videli ocene. "Torej,obljuba dela dolg!"je rekla Kajina mami in nama izročila kuverto. Odprli sva jo. Počasi sva iz nje vzeli vsebino. Začeli sva kričatti. Od veselja! V nej sta bili DVE LETALSKI KARTI ZA HAVAJE!!!!!!!!! "Za mesec in pol,"je dodal oči. "Vmes pridemo še mi za dva tedna,"ga je dopolnil Kajin očka. Bili sva edinki,ztao sva bili obedve s Kajo navajeni,da so naju starši razvajali. Tega zagotovo nebi naredili če bi imela brata ali sestro! Poleg tega smo pri meni in pri Kaji doma zelo bogati. "To je prečudovito. Hvala!"sva rekli. "Ah,saj ni nič. Raje pojdita pakirati. Let imata jutri ob desetih zjutraj!"je rekla Kajina mami. Kaja je morala domov pakirat. "Se vidiva. Adijo!" je rekla. "Adijo!" Odšla sem v mojo sobo in se lotila prtljage. Ko em končala je bila ura šest zvečer. DSploh ne vem,kako mi rata tako dolgo pakirati! Odšla sme se stuširati in obleči v pižamo. Potem me je mami poklicala na večerjo.Ko sem pojedla sme še malo gledala TV potem pa sme šla spati.
Nextam?
16. julij 2015
Next
16. julij 2015
u90982
u90982
še 1
16. julij 2015
u194799
u194799
nexztttt
18. julij 2015
u90982
u90982
jutri dam next
18. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani