Heej
Moje ime je Lara in odločila sem se, da bom napisala svojo zgodbo. Skoraj vse kar bo vključeno noter je resnično!
Bil je petek. Ura je bila sedem. Začutila sem, da bo današnji dan nekaj posebnega. Bilo je začetku šolskega leta. Pomislila sem. Danes imam trening (treniram namreč športno streljanje), nato pa... Takrat sem se spomnila. Orkester. Malo me je začelo skrbeti. To je vendar mestni orkester! Bila bom med najmlajšimi. In skoraj nikogar ne poznam! Lani sem igrala v šolskem pihalnem orkestru. Skladbe so bile enostavne, vsi člani pa smo hodili v osnovno šolo. Zdaj pa...
Ko sem pozajtrkovala in se pripravila v šolo, sem se poslovila od moje none in šla v šolo. Jaz hodim v 6. razred, imam pa tudi mlajšega bratca Martina, ki je komaj drugošolček. Zunaj me je pričakala najboljša prijateljica Ana tako smo šli.
Pouk je minil zelo hitro. Doma sem se stuširala in si oprala glavo. Ura je bila pol šestih. Še enkrat sem preverila če imam vse stvari in se odpravila proti klubu. Ana seveda trenira z mano. Ker sem komaj začetnica, treningi minejo hitro in brez večjih naporov. Poslovila sem se od Ane in se napotila proti avtobusni postaji, kjer sta me pričakali prijateljici Polona in Brigita. Brigita (ponavadi jo kličem kar Bibi) je že lani igrala starejšimi. Ona igra klarinet, jaz in Polona pa flavto. Kar naenkrat smo bili pred vrati. Vstopile smo. Dirigent nam je pokazal kam naj se usedemo in rekel, naj sestavimo instrumente. Ostale flavtistke so bile zelo prijazne in so nas lepo sprejele. Vaja je hitro minila in odpravila sem se domov.

Naj nadaljujem s pisanjem? Ali je moja zgodba dobra in bi jo bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. februar 2014
Neext!
02. februar 2014
še dva nexta rabim
02. februar 2014
next
02. februar 2014
next
02. februar 2014
ewo next <3 hope you like it
*******************************************************************************************************
Tako je potekala večina vaj. Medtem sem spoznala veliko članov orkestra in se velikokrat zelo nasmejala saj je naš dirigent res legenda! Posebej so mi v oči padli trije fantje. Dva sta bila stara 17, eden pa 18 let. Prvi ki sem ga opazila je bil Aron, ki je igral saksofon in je sedel za mano. Imel je namreč dolge svetle lase in velike kodre (vse skupaj je izpadlo bolje kot zdaj zgleda). Drugi je bil Tine. Igral je pozavno in je imel v neki pesmi precej pomemben solo... Tretji pa je bil najstarejši izmed njih; ime mu je bilo Jernej, igral je tubo in je prav tako imel dolge lase (zelo lepo so mu pristajali). Jernej je imel sestro ki je bila najboljša flavtistka. Hitro sem ugotovila da sta si zelo podobna.
Kmalu je napočil november. S streljanjem bi mogla imeti prvo tekmo, a se je nisem mogla udeležiti, saj smo z orkestrom šli v Ormož za cel vikend. Komaj sem čakala tisto soboto, saj sem na orkestru začela zelo uživati. Končno je napočil tisti dan. Zjutraj ob sedmih je odpeljal avtobus. Vožnja je bila dolga, a smo se izvrstno zabavali. Najprej nas je čakalo tekmovanje. Nismo bili prvi, a smo vseeno osvojili zlato plaketo. Zvečer smo šli v hostel in tam prenočili. Starejši fantje (med njimi tudi Aron, Jernej in Tine) so šli martinovat v mesto, mi pa smo imeli 'pižama žur'. Drugi dan smo se odpravili na eno urni obisk Ptuja. Prosto smo lahko hodili po mestu. Nato smo odšli v bližnje mestece na kosilo. A na poti se je zgodila prva nevšečnost. Jerneju je postalo slabo in je bruhal. Takrat me je začelo zelo skrbeti, a nisem imela pojma zakaj. Preprosto smilil se mi je. Na poti do restavracije sem ga ves čas na skrivaj opazovala.
Na splošno pa smo se imeli zelo lepo.
Drugi dan je bila spet šola. Dnevi so bili vse bolj dolgočasni, popestrila pa sem si jih s spomini na prelep vikend.
*****************************************************************************************************************
1. Mnenje?
2. Next?
Ko dobim 5 nextov nadaljujem
02. februar 2014
1. Mnenje?super zgodbica <3
2. Next?nexxxttttt
03. februar 2014
Neext
03. februar 2014
Neeeext!
06. februar 2014
1.Zelo dober začetek. Ful!
2.Next-nujno!
Nova (pozna) bralka
14. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg