Emily P.O.V

*Flashback*

"Kurba"! reče ter me potisne v steno."Harry pusti me" rečem vendar je premočen za mene.
"Delala boš kar bom jaz hotel" reče in me potegne za lase.
"Harry prosim.." zasopiham.
"Klicala me boš gospodar" zarenči in mi pljune v obraz.
"Harry zakaj si taka rit"? zakričim , ter ga z tem zmedem da popusti prijem in lahko pobegnem.
Požene se za mano , in jaz se zahvaljujem bogu da sem dve leti trenirala atletiko.
Ko se mi zdi da sem že dovolj oddaljena od njega se ustavim in se sesedem na neko klopco.
Vem da bom morala nazaj. Še vedno sem ga ljubila , vendar tako več nisem mogla naprej.
Telefon mi zasipska. Na njem se sveti sporočilo : "Ljubezen , bolje zate da si doma v 15 minutah."
Ne preostane mi nič drugega. Če bi povedala policiji , bi jih podkupil prav tako vse druge. Edini ki so vedeli kaj se dogaja so bili njegovi prijatelji iz benda ki pa sem jih prav tako kot Harrya sovražila saj mi niti eden od njih ni pomagal. Kmalu pridem do najine hiše .Iz torbice izvlečem ključ ter komaj uspem odpreti vrata saj se mi roke tako tresejo. Zasliši še škrt in vrata se odprejo. Potihem vstopim in previdno zaprem vrata. Z hitrimi koraki grem do najine spalnice in začnem iz omare metati vse kaj je mojega. "Ljubezen kaj pa misliš da počneš"? zaslišim iz vrat. Obrnem se in rečem: " Harry...Ne morem več zdržati tega ,odhajam." Rečem ter nadaljujem z pakiranjem. Slišim kako se sesede na tla . " Emily prosim ne." reče in slišim da joka. "Oprosti Harry, ljubila sem te ampak odkar si se pridružil tisti skupini si se čisto spremenil" rečem in spakiram še zadnjo obleko . "Ljubezen..Ostala boš tu". Reče in zaznam jezo v njegovem glasu. " Kaj boš naredil? Me boš spet pretepel"? rečem in po licu mi spolzi solza. Harry obstane na vratih in me gleda naravnost v oči . Vdala bi se če bi tam stala samo še trenutek.Vzamem vse kar je moje in se prerinem mimo ljubezni mojega življenja. "Zbogom Harry " rečem in ga še zadnjič poljubim na lice. Prime me za roko "Emily , našel te bom" reče in se na peti obrne. Stopim skozi vrata novemu življenju na poti.

*End of Flashback*

"Emily!" zakriči Kayla.
"Kaj je"? Rečem in pritečem v kuhinjo. "Poglej si to" reče in mi pod nos pomoli revijo. Na njej je z velikimi črkami napisano: "One Directon so se odločili da bo jo vzeli vsak eno dekle zraven na tropski otok kjer bodo uživali zaslužene počitnice". "Bodite danes z nami ob 12th da povemo katere so te srečnice. "
"Sranje" , zaklejem in vržem revijo na tla. Kayla me objame.
Ura je dve minuti do 12th zato se odpraviva pred televizijo.
Kmalu se začne. Zagledam ga kako tam sedi z drugimi fanti. "Heii London "! reče Niall in se nasmehne. "Če ne veste bomo tukaj razglasili srečnice , ki grejo z nami na tropski otok." " Katerega vam pa še ne povemo."
Nato začnejo. Prvi je Louis.Izbere neko oboževalko. Nato Niall , Zayn in Liam. Harry se nasmehne v kamero in reče : Emily Michelle Millton.
08. julij 2015
Emily P.O.V
"Ne ne bom šla " ponovim že stotič.
" O ja pa boš" reče Bryan
"Ne Bryan ne bom šla " mu rečem še enkrat.
Bryan zavzdihne in se vrže na posteljo. Da bo jasno Bryan je moj gejevski prijatelj tako da ni nič med nama . Prepričuje me naj grem na ta butasti otok z Stylesom ker si počitnic nisem morala privoščiti že odkar sma se z Harryem razšla.
"Lena , poglej šla boš pa če ti je všeč ali ne." reče Kayla.
"In zakaj bi vidva draga prijatelja odločala o tem? ju vprašam.
"Zato ker si čisto zlomljena ko nisi zraven njega , in ker potrebuješ počitnice" rečeta in Kayla začne pakirati moje stvari.
"Kayla rekla sem ti da ne grem" še zadnjič poskušam in naenkrat pozvoni.
"Grem jaz zavzdihnem" stečem do vrat in jih odprem. Tam stoji moški in me vpraša :
"G. Millton? " me vpraša.
"Ja to sem jaz" odvrnem in se kislo nasmehnem .
"Ste pripravljeni za odhod na letališče" me vpraša.
"Ammm..." zamomljam , ko za mano priteče Ryan in mi v roke potisne kovček.
"Očitno ja " rečem in stopim proti avtomobilu.
Sedem in voznik mi pove da bo vožnja do letališča trajala petnajst minut , in da so fantje že tam. V trebuhu me stisne ko se spomnim na Harrya in fante. Zakaj sem že pristala v to? Aja saj nisem nejevoljno pomislim. Vožnja traja čisto premalo in kmalu že stojim na letališču. Voznik mi pokaže pot nato pa odpelje. Globoko vdihnem in zakorakam naproti skupini ljudi ki naj bi bili moja družba za pol leta. Približam se jim in stopim zraven . "Hei" pozdravim in vsi se obrnejo k meni. Vztrajno odvračam pogled od Harrya saj nočem spet videti tistih oči ki so me tako začarale. Niall se prvi zbere in mi odzdravi , nato pa se zganejo še vsi drugi.Pri Zaynu visi neka blondinka. Obrne se proti meni me premeri od nog do glave in reče : "Ti si Harryeva bivša?" me vpraša.
Vprašanje me zmede vendar tega ne pokažem ."Ja , to bi bila jaz" odvrnem.
Blondinka prezeljivo in reče "Ni čudno da te je pustil
08. julij 2015
Osupljiv začetek
Next+nova bralka
09. julij 2015
next+nova bralka
10. julij 2015
next
13. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani