Greva danes ven?'' sem ga vprašala. Ampak kot ponavadi je rekel da nima časa. ''Kako imam dobrega fanta'' sem si mislila. Planila sem v jok in začela razmišljati da me nima več rad, saj zame nikoli nima časa. Poklicala sem Lauren in jo vprašala če lahko pride do mene, saj rabim osebo za pogovor. ''Seveda lahko pridem'' je odgovorila. ''Samo ona me ima rada'' sem si rekla. Ura je bila 14:00 in mama je prišla končno domov. Tekla sem po stopnicah in takoj odhitela do bližnjega parka, saj sem bila tam zmenjena z Lauren s katero sem se danes pogovarjala. Ko sem jo videla sem takoj stekla do nje in jo objela. Videla je da je nekaj narobe, zato sem ji takoj povedala da Alex spet nima časa da bi šel z mano ven. '' Mogoče ima samo kake opravke'' je rekla. ''Nikoli nima časa zame...nisva se videla že kak mesec..občutek imam da me nima več rad'' sem rekla... Lauren se je obnašala zelo čudno kot da bi nekaj vedela vendar nisem hotela riniti vanjo. Čez nekaj časa jo je klical njen fant in zato me je zapustila in odšla k njemu...

*Nina*
Mislim da Lauren nekaj ve o Alexu vendar mi seveda nebo povedala saj je Alex njen prijatelj. Najbolje da ga sama vprašam kaj je narobe vendar se bojim zato bom raje še nekaj časa počakala... Neprenesem laži vendar nemorem kar do Alexa in ga vprašati če me vara.

*Lauren*
Zakaj to delam..zakaj ji kar naravnost nepovem da jo Alex vara z mano...ne nebom ji še povedala nočem zgubiti najboljše prijateljice vendar ji nočem lagati. Nevem kaj naj naredim zakaj varam Theota z Alexom zakaj to delam. Vedno sem mislila da sem vredu prijateljica ampak zdaj vidim kakšna sem v resnici.

Prišla sem domov, zaloputnila z vrati in tekla v sobo. Takoj za mano je prihitela mami ''kaj je narobe Nina?''. ''Nič ni samo rada bi bila malo sama''. Skoraj je že zaprla vrata ''mami bi lahko imela hišnega ljubljenčka zdaj imam toliko težav in bi se rada malo zamotila'' sem rekla. ''Jutri se bova pogovorili o tem'' je rekla in odšla ven.

*Nina*
''Dragi dnevnik!'' Nevem kaj naj naredim najraje bi umrla in pozabila vse skupaj. Vendar stara sem šele 16 let in pred sabo imam še celo življenje. Komaj sem se rešila drog pa mi gre spet vse narobe. Upam da bo jutri vse bolje.''

Odšla sem na twitter in kmalu videla da ni nič novega zato sem ugasnila računalnik in čez nekaj časa mi je pred očmi nastala tema. Zaspala sem.

-------------------------------------------------------------------------------
Oblubim da bo nadaljevanje boljšeee <333
če vas kaj moti povejte pa upam da vam je všeč
23. avgust 2014
Ninaaaa babe najboljse je
Nextaj cimprej!!! Love it!
23. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani