u211472
u211472
Hello!

Torej, jaz in moja kolegica I love animals* sva se odločili za skupno zgodbico. Naslov bo Never Elle.
V zgodbi nastopata Elle in Emily, ki sta dvojčici in tega ne vesta. Njuni starši so umrli v prometni nesreči. Elle so posvojili neki bogataši iz Londona, Emily pa gre v Pariško elito. In nekega dne se nevedno srečata sredi prestolnice - Pariz.

_______________________________________________________________________________________________________


*leva je Emily, desna pa Elle*

PROLOGUE

Elle in Emily, sta, ko sta bili stari eno leto, izgubili starše v prometni nesreči. Dali so ju v sirotišnico, kjer sta, kot ostali otroci, ždeli in čakali na luč, ki jima bo odprla vrata. Nevedno, sta obe sledili bogatašem, ena v London, druga v Pariz. In le Ellina nova mama je zaslužna zato, da sta se srečali na pragu hiše v Parizu.

_______________________________________________________________________________________________________

To je to. We hope you like it.
31. oktober 2017
u228682
u228682
Še jaz vas pozdravljam z moje strani
31. oktober 2017
u229181
u229181
Next :3

Upam samo, da ne bo šlo za neko tradicionalno zgodbo o dvojčicah ločenih ob rojstvu in bosta pri pisanju uporabili čim več domišjije :3
31. oktober 2017
u228631
u228631
Next+tko kot je PokvarjenPuding rekla upam da bo čim bolj zanimivo
31. oktober 2017
u229114
u229114
Neext+pričakujem da bo to dobra zgodba
31. oktober 2017


Never Elle | Part one

Elle, London

Prvi sončni žarki so posijali skozi zavese. Moj obraz se je kopal v jutranji zarji. Ni bilo res tako zelo svetlo, a vseeno so to bili prvi žarki dneva. Hvala bogu! Zadnje dni je v Londonu le deževalo - sploh me ni presenetilo, da se imenuje mesto večnega dežja.
Dvignila sem se in se usedla na posteljo. Parkrat sem zazehala in nato vstala.
Stopila sem k oknu, razgrnila zavese in uživala v soncu, ki je oblivalo moj obraz. Vdihnila sem globoko in dvakrat dlje izdihovala. Sproščojoča vaja.
Ko sem se dovolj sprostila, je bil čas, da grem dol. Verjetno še vsi spijo, zato si bom sama naredila zajtrk, sem razmišljala.
In res. Spodaj je bila mrtvaška tišina. V garderobi oziroma predsobi je nekaj manjših sončnih žarkov prodiralo skozi steklo vrat. Soba je bila stara, angleška predsoba. Tam je bil tudi obešalnik z nekaj desetimi plašči in poleg njega miza s telefonom ter pisma. A danes jih še ni bilo, saj je prezgodaj.
Mama Isabel in oče Nate najbrž še spita. Sicer pa sem edinka.
V kozico sem nalila vodo in jo segrela.  Pripravila sem si čaj gozdni sadeži. Moj najljubši. Zraven sem jedla skromen kruhek z maslom. Pravzaprav bi si lahko privoščila obilen sendvič z jajcem, pa nisem hotela zbuditi rejniška starša.
Moja prava mama in oče sta namreč umrla v prometni nesreči, kjer sem jaz preživela. To je zdravnike šokiralo, saj bi lahko samo v 10% preživela. Pa sem.
Sončna svetloba je tudi v kuhinji prodirala skozi zastrte zavese. Ko sem jih še tukaj razgrnila, je ves prostor zasijal in vsepovsod je bila svetloba. Usedla sem se na svoj stol in uživala v soncu.
Nenadoma sem slišala burne korake iz predsobe. Nisem želela vstati, saj sem prav uživala v tej svetlobi.
Mama me je predramila iz uživanja, ko je vstopila v sobo. Pravzaprav sem jo v njeni navzočnosti morala klicati mama in ne Isabel. Isto tako pri očetu, saj naj bi bila zdaj moja starša.
"Jutro, mama!" sem jo pozdravila.
"Poglej! Papir s tečaja Prve francoščine je prišel!" Prosim?!
"Pa kaj je to?" sem izjemno zmedeno vprašala.
"Naslednji teden boš šla v Pariz na tečaj prve francoščine! Organizirali so nek tabor, v katerega sem te prijavila. Tam boš spoznala nove prijatelje in se nekaj malega naučila!" je zdrdrala mama.
Vprašujoče sem jo pogledala, a ona je obdržala svoj nasmeh. Odmaknila sem pogled. Prosim?! Zakaj moram na ta tečaj, ko pa znam francosko?! To sem nato tudi vprašala Isabel.
"Zato, ljubica, da boš spoznala prijetne vrstnike!"
"Bodo vsi stari trinajst?"
"Tam okoli," je dejala mama z nasmeškom na ustih.
No, saj verjetno ne bo tako hudo, sem si ponavljala. Kaj pa veš, mogoče bom res spoznala kakšno dobro prijateljico! In v Pariz grem! Tega enostavno nisem mogla verjeti! Končno vem iz tega blaznega Londona in čimprej v prijeten Pariz! Tam je dež veliko bolj prijeten, kot tu!
"Grem zbudit Natea!" je rekla mama in odšla iz kuhinje.
Pravzaprav, sem si mogla priznati, sem se veselila te izkušnje na tečaju Prva francoščina. Čeprav mi ni v glavo šlo zakaj moram iti, če pa obvladam francoščino. Verjetno zato, da bi spoznala vrstnike. Ah...

In v istem trenutku, v Parizu, je tudi Emily izvedela za to.

_________________________________________________

Mnenja? Nexti?
02. november 2017
u229181
u229181
Next! :3 bom izrazila mnenje drugič, ko se 'malo bolj' začne vse skupaj
02. november 2017
neext
02. november 2017
u229401
u229401
Next
02. november 2017
Next
06. november 2017
Next
21. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani