Hej , tole sem jaz :

Stara sem 14 let , in sem edinka , sem nekaj posebnega , in to vem , to čutim , čeprav mi nihče ni rekel , čeprav drugi nevidijo , sem nekaj posebnega , še sama nevem zakaj sem nekaj posebnega. Živim z mojo mami Amy ( 38 let ) in kužkom Charliom.

Mami :CharLie in jaz :Imam najbolšo , ampak res najbolšo prijateljico Špelo. Z mami nisva revni , sva zelo , zelo bogati , živima v prekrasni vili :

, no sigurno se že sprašujete kje pa je očka, mami mi noče povedati prav nič o njem , ko povprašam po njem spremeni temo . Moja mami je podjetnica , ima svoje podjetje :

Imanuje se Protegius , v njem prodajajo , in izdelujejo maskaro za oči , in vse lepotne dodatke , tudi lasulje in lake! To podjetje je dala moja prapra babica moji pra babici in ona babici , in babi mami , zdaj bi morala dobiti to podjetje v roke jaz!Čeprav mi je podjetje všeč me ne zanima! in jaz tega nočem !!, rada bi bila uspešna , zelo uspešna v jazzbaletu !.Ki ga treniram že 10 let , ja začela sem v vrcu , pri 4 letih .

Kot vsako jutro , je Henrik ( moj šofer ) po trobil , hitro sem pobrala torbo , preden bi mi jo Metka ( naša služkinja ) in stekla do avta , hitro sem se vsedla van , in se odpeljala do šole . >Kar tukaj me lahko odložiš!< Sem rekla Henriku , >Kdaj pridem pote ? < , >Prosim , pridi ob pol 2h . < in odpeljal pa čeprav , že končam ob pol enih. Ko sem postopala do šole , sem opazila Špelo , ki mi je tekla naproti !! >Heej ! Heej ! Nujno Nujno < Je kričala . >Kaj je s tabo ? In Heej! < Komaj je izblaknila : > Čez 2 dni gremo taborit ! Na bled , bova skupaj? < > Ja itak , da in za tole si tako kričala!!?? > Da < . Odšli sva v razred , in k pouku , kjer se ni dogajalo nič posebnega . Le na koncu pouka , mi je Špela povedala , da bo Nina z nama v sobi . Zelo prijazna , in fajna sošolka . S katero se poleg Š pele družim največ! Nina :Nekst ?
24. september 2011


ŠpeLa.
24. september 2011


Henrik in Metka , mož in žena.
24. september 2011
u58568
u58568
nexty
zakon je začetek
samo nei bo mal ljubezni zraven...huala < 3333
24. september 2011
u50067
u50067
next
24. september 2011
Jaa , še posebej zate bo notr ljubezen haha .
Še kak nekst?
24. september 2011
next
24. september 2011
Nekstam za vaju 2
Po pouku sva z Špelo odšle na šolsko igrišče , sama sem vadila plesne korake , Špela pa je metala žogo na koš . >Kdaj imaš trening?< me je vprašala . >Ob štirih < sem ji kričajoče se zadrla nazaj . Ko sva zaslišali glasove , prihajali so izza igrišča , za drevesi z Špelo sva sledile glasovom , bilo jih je več . Prišli so fantje . Fantje iz naše šole , pričeli so se ogrevati , ker sva midve z Špelo še vedno vse opazovale za drevesom , se je Špela od nerodnosti in zanimanja padla , začela se je kotaliti po travi , dokler ni z glavo treščila v kamen! Bilo je grozno prijateljico videti napol mrtvo! Hitro sem stekla , ne skočila , ne letela , ne nevem , nevem kako sem prišla do nje . Fantje so obsupnili nisem vedela ali zaradi mene ali zaradi Špele . Nek fant je pritekel do Špele in ji preveril utrip , bila sem pančna , popolnoma iz sebe . Nato so še tja stopili drugi fantje , božala sem mojo prijateljico in jo prosila naj se zbudi , ampak nič . Kmalu je prišel rešilec katerega je poklical eden od fantov , Špelo so odpeljali v bolnišnico na pregled , saj je bila nezavestna. Zajokala sem na glas , do mene je stopil eden od fantov , podal mi je roko in rekel :> Živijo, jaz sem Alex< , in ti?Pomolil mi je robček. > Živijo , jaz…jaz… sem Bella , no Anabella. Kličejo me… < >Kličejo te Bella . < >Da< Sem rekla , ko je do mene pritekla panična mami , > Bella! Kaj sta počeli na igrišču ?? Nisi rekla Henriku , da imaš pouk do pol dveh ??? > Vstala sem ,gledala sem v tla , ko me je mami zvlekla v limuzino. Še zadnjič sem pogledala proti njemu , proti Aleksu! Mami je večkrat takšna ,no takšna je VEDNO ne dovoli mi ostati v šoli na igrišču ali v parku brez enega od tistih varnostnikov , >Stara , sem 14 let in ti mi ne dovoliš da bi ostajala v šoli ! Niti na igrišče nesmem brez enega od tistih trapov! Mami 9. Razred obiskujem! Kaj ti ni jasno ? Znam skrbeti zase!! < >Oh , ja moja punčka odrašča , < mi je odvrnila , sovražim besedo ''punčka''! Saj nisem več ''punčka '' Stara sem 14 let !. > Mami , zakaj si takšna , se bojiš da bi me oči ugrabil? . < A ko sem vprašanje izrekla , bolje da ga nebi nikoli , me je mami grdo pogledala , popravila si je njene sočne očale , odložila knjigo , in rekla > KAZEN ! ANABELLA PARKINTSON BO IMELA KAZEN!! In ne skrbi glede Špele , njena mami je že pri njej , glede nje te bom edino obveščala. AMPAK TI IMAŠ ZAJ KAZEN! <
24. september 2011
za vas 3 **

NEKST?
24. september 2011
u58568
u58568
nexty pa hitro zame še malo ;D
pa hvala za love parte ;K
24. september 2011
Okej sam zate ;D Ti še pa komu povej za zgodbico
_______________________________________________________________
Bolje bi bilo da nebi rekla tistega zadnjega , kar mami reče , tako bo . S tem nimam sreče , niti pobegniti nebi mogla , vsepovsod varnostniki , oh to bi bilo še štorasto! Naredila sem domačo nalogo ,zdajle pa pripravljam moj nahrbtnik za jazz balet , vrgla sem si nahrbtnik na ramo in priplesala do limuzine , ko sem zagledala za vogalom , nekoga že znanega, ampak kot blisk je izginil , čudno sem si mislila , a kar hitro pozabila. Izstopila sem , dvignila pogled , ko sem že imela dva varnostnika za sabo , namrščeno sem vstopila v garderobo kjer sem se preoblekla , nato pa odšla v dvorano , najprej smo imeli razgibavanje , in vaje , nato nam je učiteljica nekaj nakladala . Ko sem zagledala Nino . > Hej Nina kaj pa ti tukaj? < >Živijo Bella tudi jaz bom obiskovala treninge a danes si vse še le ogledujem < Nasmehnila se mi je in jaz sem se ji nazaj . > Dobro punce, odlično ste se odrezale , jutri plešemo z fanti!Za nastopno točko. Lahko greste! < Je rekla , učiteljica in odšla .

Naša učiteljica Nataly : https://www.d2e.si/web/images/stories/Ucitelji/natali400h.png
24. september 2011


24. september 2011
Nekst? ( 3 ali več )
24. september 2011
u58568
u58568
nexty..bom povedala!
24. september 2011
nekstaj zaj pa zame in to takoj ! ♥
24. september 2011
u58568
u58568
Naša učiteljica Nataly


24. september 2011
Okej . za Pikiču.Nikiču
BellsThorne143 : Hvala , da si dala sliko
_______________________________________En mali nekst :_______________
Ko sem prišla domov , sem vzela telefonsko slušalko in telefonirala Špeli . Najin pogovor :
Š: Ja prosim?
J: Hej Špela , kako si? Nisem mogla prej telefonirat , imam kazen .
Š : Oh Bell vem , žal mi je da jo imaš zaradi mene .( Slišala sem njen žalujoči izdih )
J: Oh ne skrbi , saj jo bo minilo . Samo upam…
Š:Upaš?
J : Upam… da mi bo dovolila na Bled.
Š : Oh , seveda ti bo , mora ti!
J : Ampak z brez varnostnikov ne vrjamem!
Š: Bell , oprosti ampak moram prekiniti , mami mi mora obvezati glavo.
J: Že dobro , se vidiva jutri v šoli. Adijo . Rada te imam.
Š : Čawči , enako.

Odšla sem pod tuš , saj sem bila vsa prepotena , kapljice vode so padale na moje dolge , rjave lase in me žgečkale po licih , z šamponom sem naredila toliko pene , da ni bilo videti v tuš . Z roko sem se potegnila po ročaju od tuša , pritekla mi je kri , kri sem si obrisala s slino , kasneje še z vodo . Oblekla sem plašč . In stopila v mojo sobo , izbirala sem lake za nohte in se v sedla na naslonjač. Za prste sem natlačila vato , in pričela mazati nohte .Izbrala sem Oranžen lak. Z belimi zvezdicami na vrhu. Nato sem si ogledala rano , rano , ki je sploh ni bilo! Spet čudno!
24. september 2011
u58568
u58568
nexty..pa če boš imela težave s slikami mi jih lahko pošleš po zs in jih dam
24. september 2011
Okeej Dejte mi kaki nekst ? Nekstam če bodo vsaj 3 neksti ??
24. september 2011
u50067
u50067
nexti za mene!
24. september 2011
okej - kak me naserjete
_____________________________________
Naslednje jutro , sem se vstala že zelo zgodaj , da sem počesala Charlia in mu nataknila rumeno rutico ,obiskoval je pasjo šolo z mojo mami . Ko se je mami že vrnila iz jutranjega teka , in potrkala po vratih : >Kako sta moja zaspanca? Klub temu da sta bila kaznovana! < In mi pomežiknila . >Super < Sem ji rekla . Nato sem mu še priklenila povodec , in ga dala mami . Sama sem si poiskala nekaj za obleč. Nato sem si nataknila torbo na ramo in odšla v limuzino , ki me je odpeljala do šole. Tam me je že čakala Nina. Pritekla je meni .
N: Heej, Bella danes pridem na jazza balet , ( Je vsa srečna izrekla )
J: Hejj, super Nina!
N: Kdaj pride Špela , v šolo jutri?
J : Ja , mislim da če bo vse po sreči pride že jutri na Bled , samo da popoldne ker ima dopoldan pregled . Danes , čeprav je rekla da pride , ni mogla glava jo je še bolela.
N: Aha.
Skupaj sva z Špelo odšle do razreda za Biologijo . Ura je bila dolgočasna saj je uč . Petrič zbolela in jo je nadomeščal Špeh , za matematiko . Tudi matematika , slovenščin in kemija , so bile dolgočasne , le pri razredni smo se dogovorili kdaj se jutri dobimo . Kasneje sem odšla k Špeli z Nino , kjer sva ji vse poročale , malo smo se smejale , zelo hitro je minilo in z Nino sva morali na balet .

NEKSTAM?????????????
24. september 2011
Hm ; ?????
24. september 2011
En dolgi nekst AM ker dans ne nekstam več in hočem 5 nekstov!
___________________________________________________________
>Kot sem že rekla , danes boste vadile balet z fanti , za nastopno točko , pridite fantje < Je rekla gdč.Whitman. Fantje so priplesali v dvorano , enega sem prepoznala , tistega najbolj od spredaj , to je fant , ki me je povprašal po imenu , ko je Špela padla na igrišču ! Aleks , kaj počne tukaj ? On pleše balet ? Zasmejala sem se , ko me je gdč. Whitman grdo pogledala . Aleks je stopil do mene in me pozdravil > Hej, Bella kako kaj prijateljica , in kako ti? < >Super , obe< Sem mu odgovorila .>Brez klepetanja, Bella! < Je osorno rekla učiteljica. >Da.< Nato nam je pokazala gibe , ki so mi uspeli v prvem poizkusu. >Oh kako ti uspe? < Me je vprašala Nina , pokazala sem ji , in pomagala .Nina se mi je nasmehnila : >Hvala < Je rekla . Nato sem naredila še nekaj vaj . > Zdaj se združite v pare , fant , punca.! In poizkusite tole < Pokazala je 4 gibe z učiteljem Pavilom Pav.( Smešno ime in tudi priimek )
On je njen , pomočnik . Do mene je stopil Aleks , sprejela sem povabilo na ples . Takoj nama je uspelo , zanimivo kako je mogoče da zna gib ki ga prvič vidi?No zame enako . Vsi drugi so se takooooo mučili, a nama je uspelo takoj.!

Ko sem prišla domov sem se stuširala , in umila zobe ko sem zagledala nekaj čudnega , ko sem se ogledovala v ogledalo kaj naj jutri oblečem ko sem na boku opazila ogriz , ne pasnji , in ne mačji , bil je podoben , >/tok , tok / potrkalo je ) Gospodična Bella , ali ste notri , pridite na večerjo < >Pridem!< Oblekla sem pižamo in odšla v kuhinjo , > mami se lahko potem pogovorima? <
>Seveda , Anabella< >Bella! < Sem jo popravila. Vsedli sva se na kavč , > No o čem bi se rada pogovorila?< > Mami poglej , ( pokazala sem ji ogriz ki se je zdaj že bolj poznal kod prej ,)in ni bil Charlie! < >Čudno je pogledala , ne bolj prestrašeno , vstala je in stekla v svoj kabinet telefonirat.
Odšla sem prisluškovat ,mami je delovala prestrašeno….
M- Oh , Živijo Joe, ja kličem glede tega ja.
M- Ja vedno bol , …
M-Volkodlaka??Kje bi ga srečala?
M- Z dotikom?
M-Ampak , kako jo naj ……. >Gdč . Bella mislim da se ne spodobi ravno , da takole prisluškujete!! Mami tole ne bo všeč pojdite na fotelj , hitro pozobat kekse !!< Joooj nisem slišala pogovora .
Ko se je mami vrnila ,> oh miška jutri greva na krajše potovanje!Jutri , si nora!! Na Bled gremo! < >Super naj gredo ampak ti ne greš! < >Mami!< >Pozabi! <
24. september 2011
next za mene plis!!!!!!!!!!!
24. september 2011
Ej še zame...šele zdej vidla k sm bla cel dan na rojstnem dnevu...next!!!! nujno!!!!!!!!!
24. september 2011
24. september 2011
ju3 še kaka 3 neksta
24. september 2011
next, next, next trije!!!!
24. september 2011
u58568
u58568
moj next- next
od moje mačke next- next
od moje psičke next -next
zdei so štirje nexxty
24. september 2011
u58568
u58568
pa ni doug ;(
24. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani