Heej, odločila sem se, da bom pisala eno zgodbo.. Vedno ko mi je dolgčas se namreč uživim v določeno osebo in pričnem razmišljati in sestavljati njeno življenje. Tako pravzaprav ves čas živim dvojno življenje, v mislih sem namreč pogosto neka druga oseba. Ker sem dobila dober navdih sem se odločila, da tole glavno junakinjo in njeno zgodbo predstavim še vam. Nebom pisala vsebine,ker boste vse zvedeli skozi zgodbo. No, najbolš da kr začnem! Že zdej povem da bo veelik presenečenj, tko da se bo dogajal! Upam da vam bo všeeč!

Opazovala sem se v ogledalu. Kar uredu, preveč se ne bi mogla pritoževati. Saj vem da sem lepa. Ne da bi se hotela hvaliti, ampak komplimenti so zmeraj kar pogosto prihajali... Tudi od tipov
20. marec 2016
Okeej nevem kaj se je zgodil da je samo pol texta objavl, bom probala še enkrat
20. marec 2016
Opazovala sem se v ogledalu. Kar uredu, preveč se ne bi mogla pritoževati. Saj vem da sem lepa. Ne da bi se hotela hvaliti, ampak komplimenti so zmeraj kar pogosto prihajali... Tudi od tipov
20. marec 2016
Woww preden posljem je se vse napisano potem se pa zbrise, a kdo ve v cem je problem?
20. marec 2016
kar je najbrž želja vseh punc v tej starosti. In dejstvo je, da je v teh letih zunanjost zelo važna. Mislim halo, Mia ni še v lajfu spregovorila z Nejcom, kaj šele z Enejom. Zarisala sem si njeno podobo pred očmi in kar malo mi je bilo žal. Okej, zlobna sem. Ampak lahko bi kaj naredila glede svojih zaraščenih obrvi in se oblekla maalo bolj moderno. Ne morejo biti vsi ljudje najlepši, saj tudi jaz najbrž nisem čisto vsakemu všeč, ampak če si tak kot Mia in imaš na sliki po 5 lajkov si pač kr en. Sicer pa nimam osebno nič proti njej, do mene je bila zmeraj ok. Oziroma pravzaprav nikoli nisva imeli posebnega odnosa in pravzaprav imam občutek da se me boji. Čudna je. Neznansko sram jo je katerega koli tipa, v razredu se druži samo s Tino, pri športni pa se preoblači v WC-ju, ko smo se zadnjič vse punce smejale kot nore in delale selfije pred začetkom pouka, je šla delat domačo nalogo. Res ne prenesem, da so nekateri ljudje tako nesamozavestni in posledično izpadejo totalno bedni v družbi. Še Tina se je čisto normalno režala z nami in poskušala še sama dodat kakšno šalo (roko na srce ji res nobena ni uspela). Malo sem zašla.. Z maskaro sem potegnila skozi trepalnice in s črno barvico spodaj poudarila svoje modre oči. Všeč so mi bile. Lara mi jih je vedno zavidala. V bistvu mi je zavidala še veliko drugih malenkosti, ki jih sama ni podedovala. Sama sem namreč vse podedovala po svoji mami, ki je bila najlepša na svetu. Tudi Katarina je lepa, ampak enostavno se ne more primerjati z mami. Lara pa ni podobna niti Katarini, je kopija dadija. Noge na o, totalno bleda je, dokaj nerazvita, čeprav v obraz je luštna. Njene čokoladne oči so prav nalezljivo lepe, nevem zakaj non stop jambra. Ni obupna, moja sestrica. In ko že omenjam Laro, dadija in dve mamici, se vam najbrž nič ne sanja. Za lažjo predstavo bom torej opisala družinske člane.
Lara je moja sestrica, stara je 14 let. Sicer imava vzpone in padce, ampak se uredu razumeva. V resnici sva se v zadnjem letu zelo zbližali. Najbrž zato, ker je postala malo bolj zrela in imava podobne najstniške probleme. Tudi skupina jo je lepo sprejela, čeprav se še zdaj sprašujem, če samo zato ker je moja sestra. Zdaj vam je najbrž še manj jasno, o kakšni skupini govorim, ampak vse boste izvedeli ob pravem času.
Dadi je oči. Tako ga kličem že od zmeraj. Dadi je najboljši na svetu. Zmeraj sva se super razumela in zmeraj sem bila njegova blond princeska. Tudi Laro in Kajo ima rad, ampak midva bova zmeraj nekaj čisto posebnega. Zdi se mi, da ga spominjam na mami. Identične sva. Samo ena razlika je. Mami ga je čez noč pustila, se odločila, da pozabi na naju, medtem ko bom jaz ostala z njim za vedno! Na tihem tudi vem, da je bila njegova življenjska ljubezen mami. Še zmeraj včasih zaspi z njeno ruto pod blazino, in morda sanja da je ob njem. In ruta ima še vedno vonj po mami. Mami in dadi sta se spoznala na letalu v Pariz. Mesto zaljubljencev, noro romantično, vem. Mami je bila stevardesa, takrat stara 21 let, dadi pa pilot. Očarana sta bila eden nad drugim in se zaljubila. Potem sta pričela supaj živeti in rodila sem se jaz, in ko je mami zaključila s pordniško se je pravljica končala. Če si po poklicu pilot ali pa stevardesa namreč pol življenja preživiš na letalu. Mene pa nista mogla vzet s seboj. Mami je na letalih spoznavala nove moške in ugotovila, da je šlo z dadijem prehitro. Tako je vse skupaj lepega večera spakirala, (kar ni bilo težko saj je pravzaprav tako rekoč živela iz potovalke, ker je bila ves čas na poti) in odšla. Ne brez besed. Bilo je veliko besed. Z dadijem sta se tisti dan prepirala o nečem. Najbrž o ponesrečenem življenju, ki sta si ga ustvarila. Potem je oči odvihral iz stanovanja, mami je po hitrem postopku spakirala, poklicala mojo varuško in odšla. Potem se ni več vrnila. Stara sem bila leto in pol zato se ničesar ne spomnim, vse to mi je površno obrazložil dadi. Katarino je spoznal zelo hitro po tem, tudi na letalu. Samo da je bila ona le potnica, letel pa je v Moskvo. In v glavnem, zdaj je Katarina tista, ki je pomembna in vem da bi oči naredil vse, da jo osreči.
20. marec 2016
V glavnem začne se z Opazovala sem... in potem Kar je najbrž želja...
Upam da boste razumelii
Za nadaljevanje pa 3 nexti!
20. marec 2016
Proosim lahko kdo vsaj prebere
21. marec 2016
Next

Vabljena k branju mojih zgodbic
21. marec 2016
Hvaalaa ti, bom!!
21. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani