u115534
u115534
No,OK poskusla bom napisat dobro in zanimivo zgodbo več vam pa ne izdam. In seveda upam, da vam bo ušeč... =)
..........................................................................................................

Sedela sem na klopici ob skate-parkuin se kratkočasila po dolgočasni šoli, kjer sem mimogrede dobila slabo oceno, tako, da se mi ni niti najmanj mudilo v domov. Tam me tako ali tako čaka živčnost, nestrpnost in jeza med našimi družinskimi člani.
Poslušala sem glasbo in opazovala vešče skejtrje, ki so skakali s svojimi rolkami visoko v zrak, tako, da si mislil, da bodo tam kar ostali. Nenadoma sem na sebi začutila pogled enega od teh fantov, zdelo se mi je kakor, da me ocejuje. Pogledala sem ga in se mu bežno nasmehnila, on pa je še enkrat skoraj malce važno skočil v zrak, pomignil prijateljem in se napotil proti meni. Bilo me malce sram, saj pri svojih 16-letih nisem imela še niti enega fanta (pa sploh nisem bila tako zelo grda). "Hej mala! A si kar sama, pa taka lepotička?!" sramežljivo sem ga oplazila s pogledom in mislim, da sem takrat prvič zardela zaradi kakšnega fanta. "Jaz sem Nik, in ti?" mi je ponudil roko. "Lenna, z dvema n-jema, da ne bo pomote." sem mu segla v njegovo toplo in nežno dlan. Nato me je spustil in se nasmehnil: "Lepo ime, sem vedel, da si nekaj posebnega... Hej fantje, spoznajte Lenno, z dvema n-jema" mi je Nik pomežiknil in prisedel bliže k meni. Počasi so prišli tudi drugi fantje s katerimi sem se spoznala, nato pa je stekel pogovor kar sam od sebe. Smejali smo se, se spoznavali in se še enkrat smejali.
Eden od druščine, pa očitno ni bil navdušen nad menoj, saj je samo mrko gledal v tla in me na vsake toliko ošinil z neprijetnim pogledom, ki ga ne znam opisati. Kmalu, še preden smo končali s pogovorom, se je vstal in šel nazaj rolkat. Nekaj časa smo se še zabavali, nato pa me je Nik objel okoli ramen in me ljubeznivo pogledal: "A prideš danes zvečer kaj ven?" Šit, vedela sem, da mi mama tega ne bo dovolila, sploh ker sem dobila slabo oceno, a fant je bil prelep, da bi ga odklonila. "Seveda pridem, a se dobimo kar tukaj?" sem rekla z malce preveč navdušenja. Fantje so se nasmehnili drug drugemu, jaz pa sramežljivo pogledala v svoje stare skejtrke in šele takrat ugotovila kako grozno sem oblečena: v stare kavbojke, ki so bile že zdavnaj iz mode in preveliko črno jopico. A na srečo, je bilo kmalu vse pozabljeno in Nik je pritrdil mojemu vprašanju.
20. april 2013
u125713
u125713
ful dobr neeeeeeeeeeext
20. april 2013
next
20. april 2013
neext
20. april 2013
Next
20. april 2013
u115534
u115534
Hvala usm... ♡
.............................................................................................
Počasi sem se peš odpravila proti domu, ko me je Nik prirolkal proti meni in mi dal majhen listek: "Da boš vedela koga poklicati, ko boš v težavah" je nagajivo rekel s tistim svojim žametnim glasom, se mi nasmehnil in se odpravil nazaj proti prijateljem, jaz pa naprej po poti.
Kmalu sem vstopila skozi prag naše hiše in ne boste vrjeli, zaslišala sem smeh (kar se je pri nas že zgodilo, a ne pogosto). Oče me je vesel pozdravil in me vprašal kako je bilo v šoli in zakaj sem tako pozna. "Veš... V šoli sem dobila 3 pri fiziki, ki je nisem nikoli razumela, pa saj tudi ti nisi bil dober v fiziki, saj bom popravila oceno, res jo bom, ampak me je vprašala nekaj kar se še nismo učili..." sem se poskušala izgovoriti, mama pa: "Hahaha, zaradi fizike pa res ne smeš biti tako slabe volje... Saj si pridna in boš zagotovo popravila oceno." Kar odleglo mi je, ko se starši niso razjezili. "Mami, oči, a lahko grem danes zvečer ven? Saj se bom danes popldne učila. Prosssssiiiiiiiiimmmmm..." Oče je dregnil mamo: "Poglej no, najina punčka si je našla simpatijo, uuuuuu. Jaz ti dovolim iti, a glej, da si do devete doma in, da ne bo kakšnih težav!" "Ja, ti kar pojdi ljubica, ampak pazi nase, lep fant te lahko grdo izkoristi." je bila mama malce zaskrbljena, a vseeno vesela, da sem si našla družbo, čeprav Nik še zdaleč ni bil moj fant... Mislim, kakšni so starši... Zahvalila sem se jima in ju navdušeno objela, nato pa sem se šla v sobo dejansko učit fiziko. PRVIČ!!!!!!!!!!
20. april 2013
Next
20. april 2013
neext
20. april 2013
next+nova b. fajn pišeš
20. april 2013
nowa b.+suuuuper zgodbicaa!
20. april 2013
u125713
u125713
Nexxt
21. april 2013
neeext upaam da bosta skuupaj !
21. april 2013
u117407
u117407
neeext prooosim ful dobr :**
21. april 2013
u115534
u115534
Joj res sm vesela da vam je zgodbica ušeč, se bom še naprej trudla
...................................................................................................................................

Ja, dejansko sem se učila fiziko in starša sta proti koncu popoldneva ponovila vso snov z mano, tako da se bila res napiflana. Nato pa sem se počasi začela pripravljati na prvo večerno srečanje s fanti. Iiiiiiiii, res sem bila zelo vesela. Ampak kaj naj oblečem? Široke obleke, da bodo videli, da mi ne pomenijo nič več kot sošolci (to je seveda velikanska, ogromna laž, ki jo govorim sama sebi), naj se uredim? Joj zakaj ni to tako preprosto kot pri fantih, ki imajo kavbojke, trenirko in obleko, ki jo oblečejo le za posebne priložnosti? Najbolje, da oblečem kavbojke in ozko majico, saj me tako ali tako vse prijateljice oblegajo s hvalami moje postave, ki naj bi bila po njihovem mnenju idealno ženska. In tako sem se tudi oblekla: nove, še niti enkrat oblečene kavbojke, ki so bile "strgane" (seveda sem take že kupila) visoko na stegnih in vinsko rdečo majčko z malimi gumbki, seveda sem si zapela le dva najnižja, tako da sta za silo skrila dekolte. Najbolje pri majčki pa je bilo, da je razkrivala malo mojega ravnega trebuščka in počutila sem se res sexy in privlačno za močnejši spol.
Pritekla sem po stopnicah v pritličje naše hiš napolnjena z veseljem in novim upanjem. To sta opazila tudi starša in ob pogledu name in mojo opravo pomenljivo pomignila drug drugemu, a se sama nisem ozirala na to. Danes je bil večer moj. Obula sem se že mesec stare, a nikoli nošene, nizke bež supergice, ki pa so malce spominjale tudi na balerinke, čez ramo sem obesila črno mini torbico in vesela odskakljala iz hiše.
TO JE BIL MOJ VEČER!!!!!!!!
22. april 2013
neeext
22. april 2013
u117407
u117407
next
22. april 2013
Next
22. april 2013
next
26. april 2013
neeext ! omojboog hitro nextaj to je tak dobra zgodba !
27. april 2013
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTNEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
27. april 2013
u114249
u114249
next next
27. april 2013
u115534
u115534
hvala čist usm... tud jst vas mam rada <3
.....................................................................
"Uf, zunaj se že temni." sem pomislila, a z mislijo na Nika nadaljevala pot. Med hojo sem razmišljala ali je možno, da mi je všeč fant, ko pa nisem nikdar nobenega imela za lepega, nikoli (do zdaj). Ja, in kaj saj sem punca in nič ni narobe s tem, da mi je všeč res zelo luštn fant... In...
"Živjo mala! Sem se že ustrašil, da ne prideš!" mi je nagajivo pomežiknil Nik nato pa me premeril s pogledom v katerem sem se začela počasi utapljati. "No Nik, a gremo, saj jo boš lahko še cel večer gledal, je tako Lenna?" se je nasmehnil eden od druščine in se mi predstavil kot Tomaž. No in tako smo se odpravili po potki proti bližnji diskoteki. Po poti pa sta se nam pridružili še dve dekleti, za kateri se je izkazalo, da sta punci članov druščine. Kmalu smo prišli do malce starejše stavbe, ki jo je nad bolj zanikrnim vhodom kot ne, krasil sila kičast, svetleč se napis: ALL NIGHT IN LAGUNE. Že sem iz torbice potegnila denarnico, da bi plačala ceno za večer plesanja, ki se mi je obetal, pa me je prehitel Nik: "Kar za oba štejte," je pomignil vratarju name. Kaj hitro smo plačali vsi in v vrsti kot račke vstopili skozi nizek vhod, kjer si že slutil prepotena telesa, ki so se zibala v trdem ritmu, ki ga je s svojimi čudežnimi rokami ustvarjal DJ.
Komaj smo našli prost trosed, ko me je za roko že prijel ON (Nik) in me odvedel do plesišča. In še meni zelo ljub komad so predvajali. Bilo je noro, vrtela sva se v vročem ritmu najprej vsak bolj pri sebi in mirno. Nate pa se mi je z vabljivimi gibi počasi bližati in jaz sem seveda nadaljevala igro. Približala sem se mu hrbtno in dvignila roke visoko v zrak, on je svoje položil na moje boke in skupaj sva začela migati, nato je tudi sam dvignil roke in jaz? Izzivalno sem se (seveda z razširjenimi koleni) spuščala proti tlom, v najnižji točki pa me je Nik nežno, a odločno prijel za dlani in me počasi vzdignil in me nežno zasukal z obrazom proti sebi in me čisto bežno poljubil na čelo... Ahhhhhh, čisto mi je vzelo sapo in potem še tisti njegov nedolžen pogled, čeprav me je skoraj zadušil s svojo nežnostjo in lepoto.
Z roko v roki sva se odpravila proti trosedu, ki se je prav ponujal za naju. Usedla sva se, nato pa je Nik nekam odšel, že sem se prestrašila pa se je hitro vrnil, le da je imel s seboj dva kozarca: "Izvoli, da si malo oddahneš," ob mojem sumljivem pogledu pa je hitro dodal: "Brez skrbi, brezalkoholen sok. Med drugim, a se zavedaš kako lepo plešeš?" njegov žameten glas me je spravil ob glas in tudi, če bi bil v kozarcu strup in bi to pisalo s tiskanimi črkami, bi mu verjela. Posebno pa me je očarala pohvala. Kaj hitro sva popila sok in se med tem le gledala v popolni tišini, nato pa se je v ozadju zaslišala nežna pesem in Nik me je ponovno prijel za roko ter me vodil do plesišča. Malce sem bila živčna saj stiskanca še nisem plesala, a ON je položil roke na moje boke in jaz sem ga objela okoli vratu in že sem odplavala v čarobni svet melodije in njegovih oči. Vso pesem se je le smehljal.
Nekajkrat sva se še zavrtela v malce bolj divjih ritmih, nato pa sem že morala iti domov. Saj nisem želela, a le tako sem lahko upala na naslednji izhod. Nika očitno moja zgodnja ura ni motila tako zelo. Pospremil me je proti izhodu: "Hej moja mala, a se bova še dobila, mogoče kar jutri?" "Ja, ja lahko. Samo... Nič, jutri bo v redu. Uh, tu je pa hladno." sem mu raznežena odgovorila, on pa kot pravi gentleman: "Daj, obelci mojo jopico. Saj vem da ni ne vem kaj in ni vredna, da jo nosi taka lepota, a to je vse. Pridi pospremil te bom do doma. Od prijateljev sem se poslovil in ne bojo opazili, da me ni so itak verjetno že vsi napiti, sam pa tako ali tako nimam kaj početi brez tebe." želela sem se mu zahvaliti, pa mi iz grla ni prišla niti besedica. Res me je zazeblo in čez glavo sem si navlekla njegovo jopico, ki je takooooooo zelooooooooo dišalaaaaaaa. Mmmhhhhmmm, vonj mi je čisto zmešal glavo in ne vem zakaj, kdaj in kako sem glavo naslonila na njegovo čvrsto ramo, ON sam pa me je objel preko ramena in nadaljevala sva pot.
Hodila sva počasi in kar na enkrat se je pred nama znašla moja hiša. Nik se je ustavil pred durmi, ter pozvonil, želela sem ga ustaviti, a je bilo prepozno. Starša sta že stopila skozi vrata z nasmehom na obrazu. Nik, pa kakor, da ni nič: "Pozdravljeni, moje ime je Nik in sem danes zvečer spremljal vajino prelepo hčer Lenno. Res je nekaj posebnega." in si se segel v roke z malce presenečenimi starši. Nik pa je nadaljeval: "Menda Vas ne bo motilo, če se bova še kdaj odpravila na sprehod ali kaj podobnega?" "Seveda ne, res si prijazen fant in ne vem zakaj bi vama z možem oporekala" je besedo prevzela mama. Med tem pa morem omeniti, da sem zardela in me je bilo sram pred starši in pred Nikom. "No, zdaj se bom odpravil. Lahko noč in kmalu nasvidenje." je pogovor ali bolj monolog zaključil ON, ko pa sta se starša odpravila v hišo, se mi je približal in mi na uho nagajivo rekel: "Se vidiva princeska..." ter me bežno poljubil kar na uho. Očarana sem stopila na pol v hišo, on pa se je sproščeno odpravil proti svojemu domu. Zrla sem za njim ON pa se je po nekaj korakih obrnil ter mi pomahal in pomežiknil, kot je znal le on. Za tem pa je izginil za vogalom, jaz pa sem odšla v hišo. Stopila sem mimo staršev, ki sta še vedno s pozitivnimi kritikami osipavala Nika, nato pa sem hitro preskakovala kar dve stopnici hkrati, se ulegla na kot še nikoli mehko posteljo in se zazibala v čaroben svet sanj...
29. april 2013
u115534
u115534
dns sm napisala ful dug odlomk, kr sm glih mela cajt, pa ful dobrih idej, ki se jih ne sme pustit uit... upam da boste kljub dolžini zadovoljne s prebranim in bom lhku nadaljevala z zgodbo, ki se mi že plete u galvi...
samu malu jo morm še dodelat in spravt u red, morda če vam bo ta del ušeč nadaljujm že jutri... Lahko noč
29. april 2013
Next cim prej!!!
30. april 2013
next
30. april 2013
Next
30. april 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext++++++++nova bralka
30. april 2013
u114249
u114249
next
30. april 2013
neeext
30. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani