PREDEN TO BERETE NAJPREJ PREBERITE Nerd with a secret (Larry Stylinson) KER SO MI JO ZEKLENILI NEMOREM NADALJEVATI TAM VENDAR TUKAJ BOM OD ZDAJ NAPREJ.

Ko sem stopil čez vhodna vrata sem pričakoval da me bo moj oče napadel, vendar je ležal mrtvo pijan na kavču kar pomeni, da ne bom imel modric do jutri zjutraj. Preoblečem se v mojo pižamo , ki mi je premajhna vendar ne počutim se varnega spati v spodnjem perilu saj nikoli ne veš kdaj bo moj oče hotel užitek. Gnusi se mi da se je mama poročila s takšno pošastjo in upam, da bo prišla k pameti in ga zapustila saj to ni več življenje to je pekel. Hitro grem v posteljo in se pokrijem z staro odejo, ki mi jo je podarila teta Darcy za moj 14 rojstni dan in zadnji saj zatem je moj oče izgubil službo in se zatekel alkoholu. Ko pogledam na uro na steni vidim, da je ura že 12.34, kar pomeni da bo mama doma čez uro. Zaprem svoje oči in začnem sanjati o lepih popolnih modrih očeh.
----------------------------------Naslednje jutro------------------------------------

"Marcel.Vstani ura je že 7.20 in veš kako je tvoj oče jezen, če zamujaš šolo" mi mama zašepeta v uho.
" Samo še 5 minut,prosim" ji odgovorim

"Marce-" prekini jo glasen zvok kako Joshep kriči kje je njegova denarnica
Hitro vstanem iz postelje in stečem dol po hodniku do dnevne soobe kjer najdem mojega očeta kako razmetava našo dnevno sobo.

"Joshep umiri se pustil si jo na kuhinjskem pultu" mama reče za mano.

"Aha,Jay prosim povej mulcu, da se naj preobleče ker je čas da gre v šolo ane?"

"Ja-a" mu rečem in začnem hodit proti moji sobi. Oblečem se v moja normalna oblčila kar je : Bela srajca, brezrokavnik,črne polikane hlače in normalne usnjene čevlje. Vzamem svojo torbo in se odpravin proti vhodnim vratam vendar ne preden me mami ustavi.

"Marcel,Ana je klica in me vprašala, če bi prispal noč pri njej?"

"Bi, vendar Loius pride in imava projekt skupaj"

"ohh..Kdo je Lewis?" mam vpraša z pogledom, ki ga predobro poznam

"Louis mami, Louis. S je tihi" ji zamormram

"No srček uživaj v šoli. Rada te imam" mi reče in me poljubi na lica.

"Adijo mami" se ji nasmejem in zapustim mamo za mano. Čudno saj one ponavadi zapušti hišo ob 7ih. Ko hodim po ulici vidim kako Louis izstopa iz hiše z njegovo rolko. Kako je lep in sploh ne poskuša. Nosi črne oprijete jeanse in črn tank top ki pokaže njegove mišice o katerih jaz lahko samo sanjam.

"Hi Marcel" mi reče Louis začne hoditi ob meni. Sanjam sigurno sanja Louis William Tomlinson hodi ob meni in se ne narčuje iz mene.

"He-ey" Kaj je narobe z mano. resno? Hey? Pa še tega ne morem prav izgovoriti. Bog mi naj pomaga.

"Danes ob 5ih ane?" vpraša Louis

"Ja ob 5ih do..?"

"Odvisno mogoče do 6ih ali mogoče do treh zjutraj" mi pomežikne. Je on na drogi ali se zaferkava z mano.In noto hodiva oba v tišini za 5 minut ventar nato Louis reče nekaj kar me zares šokira.

"Oprosti"
10. avgust 2014
Neext
12. avgust 2014
"Kaj?" vprašam začudeno.

"Lej Marcel vem,da se še ne poznava dobro in ,da te nisem spoštoval ta leta ampak zgledaš kot zabavna oseba" mi reče in me pogleda v oči. Oceansko modre oči se spoznajo z temno zalene oči. In v tem trenutku sem dobil metuljče v trebuhu.Ampak nebom mu odpustil takoj.

"Nevem Louis. Res nevem tokrat si me zbatal in me poškodoval in nisem prepričan če ti lahko zaupam." mu odgovorim z resnim obrazom.

"Prosim Marcel lahko se spremenim. Kar se je zgodilo je v prteklosti" me Louis prosi.

"Upam da to ni kaka 'fora' Louis ,ker veš tudi pedri imamo čustva" mu rečem v obraz.

"Marcel prisežem" mi reče in me objeme vendar jaz ga ne samo po hrbtu poteptam.
"No se vidiva kasneje Marcel in pri kosilu skupaj sediva" mi reče z nasmehon

"Se lahko Ana zraven prisede?" ga vprašam z očmi polnim upanja. In mogoče so samo moje misli vendar videl sem kako je postal malce bolj žalosten.

"Ali si prepričan ,da bi se res dobro izneslo da sva z Ano za isto miso brez tega ,da eden izmed naju pristane pri ravntelju?" me vpraša.

"Ana je super samo ne hecaj se iz ljudi ki jih ima rada z vsem srcom" mu odgovorim

"Okey, če se hoče lahko prid. Grem mamo trening pred poukom, nepozabi kosilo." reče in steče proti nogometnem igrišču. Mogoče pa to šolsko leto nebo tako slabo.
-----------------------------Louisov pogled na svet-----------------------------------
Nevem kaj je narobe z mano vendar včeraj ko sem preživel čas z Marcelom se je vse spremenilo. Zdaj ko ga pogledam mi v trebuhi letijo metuljčki. Ko pridem do igrišča vidim vse moje so igralce kako sedijo na tribunah.

"Ej! Tommo kje si bil zamudu si trening. Trener bo znorel ko te bo spet videu". reče moj prijatelj George.On je kot jaz,no takšek kakoršen sem bi včeraj. Ampak bil je prijazen če ni bil v šoli. Imel je lepo punco Amadejo,ki je bila prijateljica z Ano.Ampak to zdaj ni pomembno.

"Bo že preživel,moram it"in hitro grem proti moji omarci ki je zraven Marcelove in na mojo srečo je on stal pred svojo omarico in jo poskušal odpreti. Prikradem se za njem in pogledam in vidim da ni nobenga učenca okoli in ga objemem od od odzadaj kar njega očitno preseneti in se obrne tako da sta najina obraza 2 centimetra narazen in čutim njegovo dihanje na mojih ustnicah. Nevem zakaj ampak porinil sem go ob omarico in dal moje roke okoli njegovega pasu med tem ,ko je on dal svoje roke okoli mojega vrata. Počasi sem se prebližoval njegovim ustnicam z mojimi in on enako. In nato sem začutil nekaj mehkega vendar grobega ob mojih ustnicah. Poljubil sem ga nazaj in začutil sem metuljčke v trebuhu. Polizal sem njegovo spodnjo ustnico da bi šla dlje s tem poljubom vendar zvonec naju je prekinil. Hitro dam svoje roke v svoj žep in se delam , da odpiram svojo omarici. In ko sem nahitro pogledal v smer Marcela sem videl da ima majhen nasmeh na obrazu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------VEM VELIKO NAPAM AMPAK ZASPANA SEM IN RES DA GREJO STVARI PREHITRO VENDAR NAKONCU BO VSE IMELO SMILSEL.
13. avgust 2014
neexxtt<3
13. avgust 2014
kdaj bo next<3
19. avgust 2014
Next?
28. avgust 2014
Kaj se je zgodilo? Spomnim se da sem pred minuto nazaj poskušal odkleniti mojo omarico in zdaj pred petim sekundam sem poljubil Louisa Tomlinsona, mojega nasilneža. Ampak vesel sem tudi če je to naredil samo zato, da se bo lahko z mano norceval naslednjo uro, ker sem eden izmed srečnežov ki ga poljubi Louis. Ko pogledam v smer Louisove omarice vidim da on ze vame strmi z temnimi očmi. Niso več svetlo modre kot ocean temne so kakor nebo po nevihti. Ko se ozrem okoli naju vidim da veliko učencov strmi vame in vem da sem v težavah.Ko Louis pogleda v kaj vsi gledajo se meni nasmeje in potem se obrne v smer vseh zmedenih obrazov.

"Je tukaj kak problem?" jih Louis vpraša z resnim obrazom. Vsi odkimajo z glavo in gredo vsak v svojo smer rako da sva spet cisto sama na hodniku. Zrdečel sem 50 odtenkov rdeče v lica.
"No Marcel zdaj ko sva spet sama imam 3 vprašanja zate" mi rece in da svoje roke okoli mojega pasu. Hitri pokimam.

"Ali mi zaupaš?" Me vprasa in se mi prebliza z njegovimi ustnicam tako da so najine ustnice oddaljene samo 6 centimetrov.

"S-seveda da t-ti" mu zajeclam. On se nasmeje in se mi prebliža za 1 centimeter z ustnicam.

"Ali si pripravljen, da te s sabo vzamem v moje zajebano temno živlenje?" me vprasa in se mi zopet prebliža z ustnicam za en centimeter.

"J-ja" mu zašepetam in tokrat se mu jaz prebližam z ustnicam za en centimeter.

"Ali bi bil moj?" mi zašepeta in se mi prebliža tako blizu sva bila, da sem čutil njegovo dihanje na mojih ustnicah.

"Da" mu zašepetam in takoj ko sem rekel da me je poljubil in bil je prečudovit občutek. Najine ustnice se ujemata kot dve puzli. Pozabil sem na težave doma, na šolo. Na vse kar sem lahko mislil je bil Louis in njegova popolnost. Polizal je mojo spodnjo ustnico in odprel sem usta in njegov jezik ke začel raziskovati moja usta. Čez nekaj sekund sem ponavljal za njim tako da sta najina jezika bila v borbi za kontolo v kateri ke seveda on zmagal. Imel sem zelo čuden občutek na dnu mojega trebuha vendar sem se odločil da bom to ignoriral. Vendar vsega dobrega mora biti enkrat konec in zato sem moral uničiti ta poljub ker imam astmo. Ko sem prekinil poljub me je Louis pogledal in se mi sladko nasmejal.

"Pridi greva, itak že zamujava"

"Saj bi ampak umm...." nevem kaj naj rečem ker res noče da Louis izve kakšne so razmire pri meni doma

"Prosiimmmm..." me prosi Louis.

"Umm...okej" mu recem in njegove oci so spet svetle in svetleče.

"Yes.okej kam bi rad šel" me vprasa in iskreno nevem kam bi sel ker sploh nepoznam tega mesta. Nikoli se nisem videl drugega kot šolo ter naso hiso. Oce mi ne dovoli iti drugam sem pa preprican da on pozna vse bare v tem mestu samo upam da ne naletiva na njega.

"Nevem ti povej" mu zašepetam

"Okej poznam eno dobto picarijo kjer naredijo najboljse pice, pridi".
Ko prideva do njegovega avta mi odpre vrata in pitem celo pot do picarije drži mojo roko. Ko prideva do picerije mi odpre vrata in me prime za roko. Ko vstopiva v restovracijo zagledam nekaj kar mi je vzelo dih. Moj oče sedi za mizo z tri letnim otrokom zraven njega. Kaj?
------------------------------------------VEM DA NISEM NIC UPDEJTALA MELA SEM NEKE PROBLEME IN NI BILO CASA AMPAK ZDAJ BOM VSAK TEDEN PROBALA
16. september 2014
Neeext
19. september 2014
Kdo je ta otrok in ta ženska, ki sedi v naročju mojega očeta in zakaj ga ta ženska poljublja?

"Halo Marcel?" mi Louis pomaha z roko pred obrazom.

"Hmm...kaj" ga vprasam in iskreno pocutim se slabo ker ga nisem poslušal.

"Vprašal sem te, če ti je slabo, ker si čisto bled v obraz" se mi sladko nasmeje.

"Umm...ne. Samo razmisljal sem o naravoslovju" kakšna laž.

Louis se nasmeje in rece " Okej, pridi moj stric je lastnik te picarije lahko sediva kjer koli hočeš"

"Hmm...miza v kotu se mu zdi super"

"Okej" mi Louis odgovori in me prime za roko ter me povleče za mizo v kotu. Ko pogledam v smer mize kjer je moj oče sesel vidim da je prazna. Sploh nevem kaj si naj mislim o njem zdaj. Kako si drzne varati na mojo mamo.

"Torej Marcel..."

"To sem jaz" sem mu nasmejem na veliko. In tako se začne najin pogovor. Vprašaanja sva si izmenjala ter tudi nekaj poljubov in ko sva pojedla pico je naročil en milkshake in sva ga oba pila iz enega kozarca in moram reči, da je to nekaj najplepšega kar sem doživel. Vendar vsega lepega mora biti enkrat konec in tudi najin zmenek se je moral končati. In ko sva vstopila v njegov avto se je Louis obrnil proti meni in rekel.

"Vem, da je že pozno ampak nekam bi te še rad peljal" mi reče in vidim iskrico v njegovih očeh.

"O-okej" med vožnjo skupaj pokeva pesmi kor naprimer Happy little pill in Really don't care. Louis ima prečudovit glas. Ko se avto ustavi ne prepoznam kje sem. Ko sem hotel odpreti vrata me je Louis prehitel in jih odprel. Svojo roko je dal okoli mojega pasu in me naslonil ob avto in me poljubil. Bil je lep ter počasen poljub brez jezika samo preprost poljub vendar zame je bil poseben. Poljub je trajal prebližnjo 2 minuti vendar hmalu nama je obema zmankal zraka.

"Za začetnika v poljubljanju Marcel si nevrjeten" mi Louis reče ter mi pomežikne in jaz zardečim v lica.
In tako v roki v roko hodiva po parku in se smejeva. Ko je ura 10.00 se odločiva, da se odpraviva naz- o ne ura je 10.00 doma bi moral biti ob devetih oče me bo ubil. Ko se usedeva v avto me Louis prive za roko in tako tudi osteane za celo vožnjo. Ko ustavi pred mojo hišo se obrne proti meni in reče

"Marcel, danes sem se imel super in vem, da bova imela veliko ovie v tem razmirju ter veliko temnih skrivnosti vendar ogljubi mi, da me ne boš nikoli nikoli zapustil" mi reče z majhnim nasmehon vendar vidim da mu gre na jok.

"Ogljubim Louis" mu rečem ter odpnem svoj varnostni pas in ko sem hotel stopiti iz avta me je Louis prijel za moje zapestje ter me poljubil na ustnice na hitro. " Lahko noc Louis" mu pomaham.

"Lahko noč Marcel" mi pomaga nazaj in tako zaprem vrat in začnem hoditi proti mojem 'domu'. Tako ko vstopim v hišo vidim kako moj oče sedi na naslonjaču z pasom v roki in kp me on zagleda vstane ter začne hoditi proti meni z zlobni masmehom.

"No,no,no Marcel kje smo pa bili" me vprasa. Kje si bil ti huh? Ga hočem vprašati vendar rad bi živel vsaj do dvajsetega leta.
"Um...v š-š-šoli" mu zjeclam

"NE LAŽI MI MARCEL. TAKOJ NA KOLENA" mi zavpije v obraz in tako začutin bolečino v mojem telesu.
BRUUUH VEM VEM VEM 69595 NAPAK KA TI ČEŠ?
02. oktober 2014
next prosim?
03. oktober 2014
Neext
03. oktober 2014
Boli. To je vse kar lahko rečem. In veste, ko ljudje rečejo da besede bolj bolijo kot udarci? Sranje, tem ljudem se očitno ni niti podrazno sanjalo kako udarci bolijo in ne samo udarci tudi izkoriščanje tvojega telesa. Zdaj lezim na postelji v moji mrzli in mali sobi. Razmišljam, če je sploh se vredno živeti naprej s takim življenjom in tako naprej, ampak potem se spomnim na Louisa in njegove modre oči in vem da je res vredno.

-------------- ---------------------------

"Marcel" mi nekdo zašepeta na uho.

"Samo še 5 minut mami"

"Umm... Marcel" reče ta glas malce glasneje in takoj sem vstal iz postelje. Ko sem pogledal na levo sem videl Louisa kako sedi na robu postelje.

"Kaj delaš tukaj Louis, Ana lahko vsako sekundo vstopi notri in... No saj veš kakšna je" mu zašepetam zadnji del. Ana je super oseba vendar ona ne da osebam 2 moznosti ampak samo 1 in, ce ona Louis vidi na moji postelji in jaz skiraj čisto nag na njej bog ve kaj si bo mislila.

"Ne skrbi, Ana je še v šoli"

"Aha oke- KAJ?" Rečem z malce preglasnem tonom.

"Ummm... Marcel ura je 13.46 šole bo čez prebližnjo eno uro konec". Se Louis smeje naglas in to je eden izmed najlepših zvokov kar sem jih kadar koli slišal.

"Oops" se mu rahli nasmejem in ga pogledam v oči.

"Hi" mi zašepeta. In tako glavo skloni in jaz se postavim na moje komolce in dvignem glavo proti njegovim ustnicam. Ko začutim njegove ustnice ob mojih začutim metuljčke v mojem trebuhu in na vse skrbi pozabim. Poljub je bil sladek in nažen ter brez jezika.

"L-louis" mu zajecla medtem, ko on poljubla moj vrat.

"Hmm..."

"Kako si prišel v hišo" ga vprašam. Njegove ustnice zapustijo moj vrat ter me pogleda naravnost v oči ter se mi nasmehne.

"Okno si imel odprto muci" mi odgovori in to razloži zakaj je bilo tako mrzlo ponoči. "Ne da se pritožujem, ampak te nič ne zebe brez pižame" Kako mu naj povem, da nimam Pižame.

"Umm.. Nimam je" mu zašepetam. In pogledam v moje prste ki jih mam v naročju.

"Marcel..." mi zašepeta in prime me za mojo brado in mi jo dvigne tako da ga gledam b oči "Ni te treba biti sram" se mi nasmehne im reče " Na tvojo srečo imaš mene kot osebni grelec zato ali se ti lahko pridružim in te ogrejem"

"Okej,okej lahko se prineseš moj prenosnik in narediva projekt do konca" mu odgovorim z resničnim namehom. Louis vstane in gre do moje pisalne mize ter vzame računalnik ter se mi priduži v postelji pod odejo. Sleče si jakno in ena njegova roka je okoli mojega pasu medtem, ko imam jez mojo glvo na njegovim prsih in lahko čutim utrip njegovega srca. Pačunalnik, da v svoje varočje in tako začneva z iskanjom. To popoldne preživiva z poljubi,objemi ter žgačkanjem. Ko sva končala s projektom je Louis zaprel računalnik ter ga položil na tla. In tako sva se začela poljubljati,vendar čez trim minute kasneje je postalo bolj vroče. Njegov jezik je raziskoval moja usta madtem,ko sem jaz odpenjal njegovo majico. Ko sem jo odpel sem jo vrgel na tla medtem, ko sme se še z Louisom močno poljubljal in ko sem hotel odpeti njego hlače me je Louis ustavil.

"Marcel.... Bi, ampak rad bi videl, da je najin prvič poseben ter poln ljubezni ne pa najinih hormonov" mi zašepeta.Nasmejem se mu ter pokimam z glavo. Ko sem ga hotel vprašati, če bi se spet zalizal z mano me je prekinil glasen ropot vhodnih vrat.

"MARCEL, NAJEBAL SI" in vedel sem da je moj oče doma.
12. oktober 2014
Neeeeext
06. december 2014
Neeextt
06. december 2014
Kdaj bo next?
30. december 2014
u173635
u173635
next
11. januar 2015
u190212
u190212
Next
08. marec 2015
u190212
u190212
Gdaj bo next
13. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani