u90982
u90982
Okok prvo kot prvo tukaj nebom pisala zgodbice in nič tukaj jaz hočem prekopirati eno zgodbico ker je ful dobra je od SarahHemmings meni je ful dobra pisateljuca in še enkrat toto tema je zamene da notri kopiram zgodbo od nje ker je zgodba ful dobra
----------------------------------------------------------------------------------------------
Heyla. Naj se vam predstavim. Sem Ella in doma sem v Sydney-u. Sem edinka in živim z mamo in očetom v kar veliki hiši.
Igram kitaro in sem vokal v našem bandu Arrowheads. Igramo večinoma rock komade pa tud kakšen punk se najde ;D sicer pa sem nasplošno velika oboževalka skupine 5 seconds of summer in moja največja želja je, da bi jih spoznala. Zame so res vzorniki in komaj čakam da se vrnejo nazaj s turneje v Avstralijo! Mami in ati sta kupila karto za mene in mojo najboljšo prijatelijco Evelyn in res sem jima zelo hvaležna!
V šoli imam kar nekaj prijateljic s katerimi se dobro razumemo. Rada se pogovarjamo o 5sos ampak najraje se pogovarjam o tem z Evelyn, ker me dejansko razume KAKO se počutim če vidim kako hot slikico od Luka Hemmingsa. Sicer so mi ušel usi fantje iz 5sos ampak če bi že mogla zbrat bi izbrala Luka<3
Omenila sem že da imam kar dovolj prijateljic s katerimi se pogovarjamo o 5sos. Na začetku sem bila samo jaz nora nanje ampak čez čas mi je uspelo 'okužiti' še dve in zdaj smo 3 ki smo nore nanje<3
Nekega dne nam je učiteljica oznanila, da bomo odšli v šolo v naravi. In če verjamete ali ne, odšli naj bi rajno na dan, ko naj bi se 5sos vrnili v Avstralijo!!! Se zajebavate?! Imela sem namen, da bi jih počakala na letališču skupaj z mojo najboljšo prijateljico Evelyn! Končno sem dobila priložnost da bi jih lahko vsaj videla in zdej učiteljica gre in mi pokvari načrte! Najraje sploh šla nebi, ampak če mami in ati izveta da nisem šla na šolsko obveznost zaradi 5sos bosta znorela. Tako ali tako sta vsa živčna ker so mi sredi polletja padle ocene ker sem dneve preživljala ob gledanju 5sos funny momentsov. Mah, sej je usejen, itak bo kmal konec leta in bodo počitnice. Navsezadnje imamo z Evelyn tudi karte za koncert in če jih ne bomo videle že prej, jih bomo vsaj na koncertu.
Bližal se je dan, ko se 5sos vrnejo iz prvega dela turneje in bližal se je dan, ko bomo odšli v šolo v naravi. Moja jeza je malo skopnela, vendar še vedno ne popolnoma. Imela sem krasen načrt, da bi lahko prišla do 5sos! z Evelyn smo se tolažile s koncertom in upale, da imajo meet&greet...!

*dan odhoda*

Zjutraj me je zbudila Evelyn. Živimo namreč v isti ulici in mami nama je dovolila da prespi pri meni preden gremo v šolo v naravi. Ker nimamo sobe za goste, smo kar obe zaspale na moji postelji in kot po pričakovanjih sem se jaz zbudila na tleh. Ko sem odprla oči sem zagledala rjave lase in par oči ki so strmele vame iz postelje:''Vstani krava. Zamudile bomo avtobus!'' Je zavpila Evelyn in stekla v kopalnico. ''Dobro jutro tudi tebi.'' sem sama sebi odgovorila z zaspanim glasom. Čutila sem da je moja frizura v razsulu in prav sem imela ko sem se pogledala v ogledalo. Hitro sem se uredila (dobr da imamo dve kopalnici) in istočasno smo z Evelyn prišle v kuhinjo, obe oblečene v 5sos majice. Pozdravila naju je mami:''Jutro punce, KAKO ste spale? Vidim da ste zelo usklajeno oblečene!'' Pogledale smo svoje majice in se zasmejale, obenem pa smo se spomnile, da bomo zamudile 5sos na letališču. Za trenutek naju je zajela žalost, vendar pa jo je mami pregnala z nutelinimi palačinkami. Po zajtrku smo pograbile najine potovalke in mami naju je odpeljala v šolo.
Pred šolo so se že zbirale najine prijateljice in ko smo izstopile iz avta smo bile deležne pozdrava: ''Poglej kdo je prišel! Gospa Irwin in gospa Hemmings!'' Z Evelyn smo se spogledale in se zasmejale. Odgovorila sem Annabeli: ''Dobro jutro tudi tebi gospa Clifforfd.'' Annabela mi je z nasmeškom odgovorila:'' Pa je dan takoj lepši.'' Nekaj časa smo še klepetale in bližal se je čsa odhoda. Vstopile smo na avtobus in se prepustile toku ceste. Torej, 2 tedna z mojimi prijateljicami? Ni slabo!
29. junij 2015
u90982
u90982
Končno smo se po 2h urah vožnje ustavili pred našim hotelom, kjer bomo prebili 2 tedna. Pogledala sem na uro - 14.25... torej še nekaj ur in 5sos bodo končno nazaj doma v Avstraliji! Zdajle so najverjetneje že na letalu in prav vidim lahko Michaela KAKOzganja nered na letalu in uboge stevardese ne vedo, KAKO bi ga umirile. Luke spi s svojimi slušalkami na ušesih, Ashton bobna po sedežu pred njem in ob tem zbudi zadrgnjenega poslovneža, Calum pa strmi čez okno in na ves glas govori:''Kmalu bomo doma!!'' Ko takole razmišljam z zaprtimi očmi se za moj hrbet priplazi Evelyn in me ustraši:''Pridi Hemmingsova gremo v najino sobo!'' Nasmehnila sem se ji, pograbila kovčke in se podala po stopnicah. Ko smo prišle v sobo, smo razpakirale stvari in seveda, kot prave oboževalke 5sos smo čez cela hotelska vrata nalepile 5sos posterje. Rekla sem Evelyn:''Da naju bodo lahko tudi tukaj gledali.'' Evelyn pa je dodala:''Končno bodo čistilke spoznale, kaj je prava glasba!'' S smehom na obrazu smo odšle na kosilo.

***

Ura je bila 21.11 - zdaj je 5sos ze na letališču. Padla sem na posteljo, ker sem bila utrujena že od prvodnevnih aktivnostih. Jutri gremo raftat, pojutrišnjem sledi še paintball... potem pa se bo že spet našlo kaj utrujajočega. Tukaj je še nekaj ur vsakodnevnega pouka, ki v naravi mine hitreje kot v učilnici. Evelyn je ravno prišla iz kopalnice z brisačo na glavi:''počakaj 15minut preden se greš umit - vso toplo vodo sem ti porabila.'' Z nasmehom sem ji vrgla blazino v glavo, ona pa se je zasmejala in mi je vrgla nazaj. Pograbila sem še drug vzglavnik in ji ga vrgla:'' Pretep z blazinami!'' sem se zadrla in začela se je pernata vojna. Nekaj časa smo se pretepale z belimi in mehkimi blazinami, ko naju je zmotilo trkanje po stropu. Spogledale smo se in se obe naekrat zasmejale.

Ko smo zvečer legle v posteljo, nismo mogle zaspati. Vzela sem TELEFON in slušalke in eno slušalko podala Evelyn. Predvajala sem moj seznam predvajanja Morning music, kjer se najdejo počasne pesmi od 5sos. Najverjetneje sem že po Never be zaspala.

Zjutraj smo se zbudile perpletene z mojimi slušalkami. Zasmejale smo, se hitro oblekle in odšle na zajtrk. Mizo smo si delile še z nekaj drugimi prijateljicami in prednost mize je bila, da je bila čisto v kotu, tako da smo imele jasen pogled čez dogajanje v celotni jedilnici. Prižgala sem wi-fi in preverila twitter. Presenečena sem obstala, ker je Ashton objavil zanimiv twit!!
To pomeni, da se bodo igrali turiste v Avstraliji in obiskali nekaj mest?! Omg, kaj če je med njimi tudi to mesto kjer smo zdaj mi?!
Vsa navdušena sem povedala novico Evelyn. Prijela me je za roke in vzhičeno vprašala:''Kaj če bodo v tem mestu, kjer smo zdaj me?!'' Jap, včasih si beremo misli ja....

Naslednji dan smo se odpravili na raftanje. 6 punc se je spravilo v napishljiv čoln, vzelo čelade in rešilne jopiče in se podalo na razburkane vode. Moram priznati da je bilo zelo adrenalinsko in naporno. Na koncu poti smo se ustavili še na manjšem otočku kjer smo se lahko kopale. Življenje je čudovito in postane še lepše, če so ob tebi v takih trenutkih prijateljice. Čofotale smo do 6. ure zvečer potem pa so nas s kombiji odpeljali nazaj do hotela. Usedle smo se na staro mesto v jedilnici in čakale na hrano. Spet sem preverila twitter...
OMG, TUKAJ SMO MI! TO POMENI DA SO ČISTO BLIZU NAS! OMG! Vsa vzhičena sem pokazala twit Evelyn.Odzvala se je podobno kot jaz in zdaj je cela jedilnica strmela v našo mizo. Koga briga?! 5sos so čisto blizu nas!!!

Zvečer smo težko zaspale. Spet smo si z Evelyn delile slušalke in zbudile smo se spet prepletene s slušalkami. Spomnila sem se včerajšnjega Twitta in upala, da so res blizu nas. Hitro smo se z Evelyn oblekle in odšle na zajtrk. Po zajtrku pa so spet sledile športne aktivnosti - danes je bil na vrsti paintball! S kombijem so nas odpeljali na poligon kjer so nas čakali že nekateri gosti hotela, ki bodo igrali proti nam. Že so bili obleženi v kombenzijone in imeli so maske na glavi. Sovražno sem jih gledala, saj sem vedela, da so moji nasprotniki v barvni vojni. Animator je na hitro razložil pravila in odšli smo vsaka ekipa na svojo stran. S puncami smo se zatekle v bunker na severni strani. Naredile smo načrt, kako bi ukradle nasprotnikovo zastavo. Nasprotnikov nismo poznale, vedele smo da so starejši in višji od nas, po postavah sodeč pa bi bili lahko fantje. Animatorjeva piščal se je oglasila in vojna se je začela.

Že takoj po pisku piščalke so se slišali streli. Skrila sem se za drevo in čakala, kdaj se bo kdaj premaknilo da bom ustrelila. Kmalu sem zaslišala šumenje listov in začela sem streljati barvne kroglice. Po nekaj metkih sem slišala glasen:''AUU!!'' in nekdo je iz grmovja prišel z dvignjenimi rokami in reklel:''Zadet sem!'' Hmm, poznam tega človeka? Glas mi je bil neizmerno znan! Nisem se obremenjevala s tem, vojna se je nadaljevala. Stekla sem do naslednjega drevesa in zasula me je gora strelov, vendar me nobeden ni zadel. Čez nekaj časa sem spet zaslišala premikanje čez listje, ustrelila sem in spet zaslišala:''AUU!!'' Fak, glas mi je bil zopet zelo znan! Mogoče se mi samo zdi, ker sem pod velikim pritiskom. Stekla sem do naslednjega drevesa, toda tokrat se mi ni uspelo izogniti strelom. Dva metka sta me zadela naravnost v hrbet. Zacvilila sem skozi zobe in se z dvignjenimi rokami odpravila proti hiški, ker se zbirajo vsi, ketere so zadeli. Ko sem prišla do hiške sem odložila pištolo in pogledala, kdo je v hišici. Ko sem zagledala obraza, mi je maska padla iz rok in z odprtimi usti sem se zastrmela v dva obraza, ki sta sedela na klopi. Na klopi sta sedela Ashton in Michael.
Ko mi je padla čelada iz rok, sta se Michael in Ashton obrnila k MENI. Michael je odmaknil roko iz zadete rame, mi pomahal in pozdravil:''Hayaaa!!!'' Stala sem kot vkopana. Enostavno nisem čisto dojela kaj se mi dogaja. Ashton me je pogledal z čudnim pogledom in rekel:''Je s tabo vse vredu? Kam so to zadeli?'' Iz mene je prišlo natančno toliko kot nič. Stala sem tam, kot nek največji kreten. V tistem trenutku sem slišala da nekdo prihaja v hišico, ko sem se obrnila sem zagledala Luka Hemmingsa, ko si je odstranjeval masko iz obraza in govoril:''Tele punce pa znajo streljati!'' Dovol mi je bilo. Postalo mi je slabo, še enkrat so se mi zavrteli dogotki izpred petih minut in nisem več čutila nog. Edino kar se spomnim je, da me je nekdo dregal ob ramo.... (p.s.: nisem oseba, ki bi padala dol za kr takle, pa še z Evelyn smo si obe obljubile, da če kdarkoli srečamo 5sos da ne bomo omedlele - well fuck)

Ne vem koliko časa je minilo. Počasa sem odpirala oči in zagledala sem Evelyn, ki je stresala mojo ramo in klicala moje ime. Prijela sem se za glavo in se postavila v sedeč položaj. Ozrla sem se okoli sebe in zagledala svoje prijateljice in hja - 5 seconds of summer, ki so presenečeno zrli vame. Vstala sem se in se usedla na klopco. Animator se je vrnil s kozarcem vode in mi jo porinil v roke. Potem pa sem slišala Luka reči:''Si v redu?'' Dvignila sem pogled in s tresočim glasom rekla:'' Jaa, vse je ok.'' Pogledala sem Evelyn zraven mene - njen obraz je delno žarel od sreče, delno pa je bil zaskrbljen zame:''Prijetni fantje so.'' je rekla in me glasno in jasno predstavila z učiteljškim glasom:''To je Ella, igra kitaro in poje v bandu Arowheads, njen hobij je poleg glasbe še hrana njena najljubša pesem je Slsp. Kakšno vprašanje?'' Luke je kot nebogljen otroček v 2. razredu dvignil roko in vprašal:'' A ima fanta?'' Evelyn je z osuplim nasmeškom odgovorila:''Nep, samska je.'' Potem pa se je oglasil še Ashton:''Imaš ti fanta Evelyn?'' Evelyn je zardela in namesto nje sem mu odgovorila jaz:''Nep, tud ona ga nima.'' Evelyn mi je namenila 'hvala ker si povedala' pogled. Opazila sem, da me Luke Hemmings opazuje. Vrnila sem mu pogled, ampak sem ga kmalu odmaknila. Omg, LUKE HEMMINGS ME GLEDA?! mah, sam domišljam si... dooh...
Prijateljice so se še pogovarjale s fanti, ko je prijetno vzušje prekinil animator. Odpravili smo se nazaj v hotel, ker se je bližala večerja.

Pri večerji se je zgodil najlepši dogodek ever - 5sos so nas, ki smo igrale paintball povabili, da smo sedele z njimi pri večerji. Zdaj sem se tudi jaz umirila in pogovarjali in smejali smo se, kot da se poznamo že 10 let. Proti koncu večera se je zgodilo to, da se je Luke Hemmings začel pogovarjati z mano. Zelo ga je zanimal band v katerem igram in zahteval je, da mu ga nekoč predstavim. Trenutek - je Luke ravnokar rekel, da me hoče še kdaj videti?! Krasen večer je zmotil menedžer, ker so morali fantje opraviti še en intervju. Luke Hemmings je vstal od mize in z nasmeškom rekel:'' Lepo je bilo klepetati s tabo.'' Nisem mu uspela odgovoriti, ko je že izginil za vrati. KAJ. JE. BLO. ZDELE. TOLE.?!??!!?!?!?!??!?!?!??!?!?! LEPO JE BILO KLEPETATI Z MANO?! HOČE SPOZNATI MOJ BAND?! VE KAKO MI JE IME?! FANT IZ POSTERJA, KI VISI V HOTELSKI SOBI?! FANT, KI IMA PO CELEM SVETU NA MILIJONE OBOŽEVALK?! LUKE HEMMINGS JE V ISTEM HOTELU KOT JAZ?! strmela sem v vrata ko se mi je za vrat obesila Evelyn:'' O čem sta se pogovarjala?! Vse hočem vedeti!'' Zasnejala sem se in ji rekla, da ji bom povedala v sobi.

Ko smo čez pol ure prišle v sobo me je porinila na posteljo in se usedla zraven mene:''USE MI POVEJ!'' in tako sem ji povedala vse kaj se je zgodilo med večerjo in posebej poudarila, da to ne pomeni čisto nič - samo prijazen je hotel biti, ker sem dopoldne padla skupaj, to je vse. Evely me je objela in začele smo histerično kričati in ko naju je zmotilo trkanje na strop smo se začele smejati samo še bolj.

Zvečer nisem mogla zaspati. Tudi po tem ko se je moja celotna playlista odvrtela do konca sem še vedno kot sova bedela na postelji. Vedela sem, da bom težko zaspala, zato sem se odpravila na nočni sprehod. Seboj sem vzela kitaro in se podala do svojega skrivnega kotička, ki smo ga našle z Evelyn. Vzela sem kitaro iz kovčka, se zazrla v nebo in začela igrati Amnesio.
Kar na enkrat sem zaslišala, da je nekdo začel peti z mano. Obrnila sem se in prepoznala Luka Hemmingsa
29. junij 2015
u90982
u90982
Srce se mi je ustavilo. Luke mi je namenil prijeten nasmešek in mi rekel:"Odlično igraš." V tistem se je usedel k MENI. Usedel se je RES ZELO blizu mene. Trdneje sem se oprijela vratu kitare in mu zamrmrala:"hvala". Očitno ga je moj zadržan odgovor presenetil:"Hej, sej ne grizem no hahaha!" Dvignila sem pogled in poskušala čim bolj sarkastično reči:"Nisem prepričana." Ob tem sem mu namenila malce navihan pogled. Vrnil mi je svoj najlepši nasmešek in dokončno sem se do konca sprostila. Nisem ga več obravnavala kot težkega zvezdnika, zame je ravnokar postal čisto navaden državljan kontinenta Avstralija. Kar naenkrat je vstal in zajela me je žalost. Se je tale lep večerže zaključil? Pa ravno takrat, ko sem sem se obvladala, da sem sprejela Luka kot navadno osebo? Luke je izginil za grmovjem in se čez nekaj trenutkov pojavil s kitaro v roki:'' Videl sem, da si vzela kitaro s sabo in mogoče bi kaj zaigrala skupaj. Okamenela sem- se sploh spomnim kakšnega prijema? Toda Luke je že začel igrati in tok glasbe me je že potegnil vase. Prsti so se premikali samodejno, sploh mi ni bilo treba razmišljati. Luke je igral cover Ed Sheerana - Lego house in jaz sem naredila dvoglasje. Ob kakšnih lepih harmonijah mi je Luke namenil nasmešek. Nasmehnila sem se nazaj nato pa zaprla oči in igrala ter pela dalje.

Preigrala sva vse počasne pesmi, ki sva jih poznala. Ko sva odigrala zadnji komad je Luke v smehu rekel:''Midva bi mogla skupaj naredit band!'' Nasmehnila sem se mu nazaj:''Mislim, da se Michael, Ashton in Calum nebi strinjali s tvojim predlogom.'' Zasmejal se je in pogledal v zvezde:''Nocoj je lepa noč. Lepo je biti spet v Avstraliji.'' Tudi jaz sem pogledala v zvezde:'' Tud jst bi rada šla na turnejo enkrat, sej veš, z mojim bandom...'' Luke je zavzdihnil:''Lepo je biti na tureji - sploh če maš take zadetke v bandu kot jih mam jst. Ampak upam da veš, kaj to prinaša s seboj... Sej veš da sem imel punco Aleshio? Razšla sva se samo zaradi tega, ker sem bil preveč na vajah z bandi, preveč intervjujev, ... dovolj je imela. Zato sva se razšla.'' Razmišljala sem, ali mu naj povem, da vse to že vem, ali naj se delam da to slišim prvič? ''Žal mi je za punco...'' sem se nazadnje odločila. Luke se je nasmehnil in pogledal v tla:''Je že v redu, to je bilo že dolgo nazaj, ni se več vredno ozirati nazaj...''

Nekaj časa sva se še pogovarjala o lubezni ko je Luke rekel:''Ti povem en vic?'' Krasno, sem si mislila, najprej sva se začela pogovarjati o neizpolnjeni ljubezni (ja tudi jaz sem ena od tistih, ki sanja da bi se poročile z Lukom Hemmingsom - kira ga nebi?) in on gre z vicom? Luke se ni dal zmesti in je govoril dalje:''Kaj je to? - diši kot piščanec, videti je kot piščanec in okus ima po piščancu?'' Zasmejala sem se in rekla:''Mislim, da je to piščanec?!'' On se je zasmejal in rekel:'' Če Chuck Norris reče da je to govedina je govedina!'' O fak, take fore še nisem slišala in sem se začela smejati kot nora. Luke me je nekaj časa gledal in ko sem se končno umirila mi je vic povedal še enkrat. Tudi tokrat sem se smejala, a malo manj kot prvič. Ko sem se spet umirila je vic ponovil še tretjič. Tokrat sem se le rahlo zasmejala in ga vprašala:''Zakaj si mi isti vic povedal 3x?'' Luke pa je odgovoril:'' Če se nisi trikrat enako smejala istemu vicu, zakaj vedno jokaš za isto osebo?''

Tole. me. je. pribilo. na. tla.

''Pridi, iti morava, ura jee... šit - 3 zjutraj!'' je rekel Luke. Pomagal mi je vstati, vzela sva vsak svoji kitari in se odpravila proti hotelu.
Prišla sva do hotelskih vrat, vsak s svojo kitaro. Vstopila sva v dvigalo, jaz sem pritisnila 3, on pa 5. Vrata so se zaprla in še v tistem trenutku ko so se zaprla se je Luke obrnil k MENI in mi rekel:'' Če te ne moti bi rad imel tvojo telefonsko številko.'' Razprla sem oči in se zazrla v njegove. Ko sem tako strmela se je medtem dvigalo že ustavilo v 3 nadstropju. Luke je rekel:'' Pričakoval sem tvojo zadržanost, če te ne moti, tukaj je listek z mojo.'' Porinil mi je listek v roke, jaz pa sem se zazrla v tla in rekla:''Komaj en dan me poznaš pa me že bereš kot odprto knjigo.'' Zasmejal se je in odvrnil:''To sploh ni res, težave s prebiranjem oseb imam takrat ko mi je oseba všeč. In s tabo imam resne probleme.'' Začutila sem, da sem zardela, on pa je rekel samo:'' Lušna si ko zardiš. Se vidiva pri zajtrku?'' Z rokami sem pokrila rdeča lica in rekla:''Seveda, lahko noč Luke.'' Odzdravil je nazaj, stopla sem iz dvigala in gledala njegove modre oči dokler se niso zaprla vrata dvigala. Dobesedno tekla sem v sobo.

Hitro sem odklenila vrata. Evelyn je trdno spala. Nisem vedela ali naj jo zbudim a nazadnje sem se vrgla nanjo in ji zavpila na uho:''Zbudi se nekaj ti moram povedat!'' Vedela sem, da če ji ne povem ne bom spala do jutra. Evelyn je z zaspanim glasom odgovorila:''Pa ti si zmešana, sploh veš koliko je ura?'' Jaz pa sem še vedno skakala po njej in se drla da mora slišati to informacijo. Končno se je vdala:'' Če informacija ni o 5sos je sploh nočem slišati ob tem času.'' Nasmejala sem se in ji povedala vse podrobnosti večera. Ob koncu mojega pripovedovanja je bila že popolnoma budna in je z odprtimi usti poslušala:''Če nebi bila tvoja najboljša prijateljica ti nebi vrjela! Kje imaš številko?'' Potegnila sem listek iz žepa in ga odprla. Ne samo, da je bila na njem Lukova številka, zraven je bilo še napisano besedilo iz pesmi Voodoo dooll:

''Tell me where you're hiding your voodoo doll 'cause I can't control myself,
I don't wanna stay, I wanna run away but I'm trapped under your spell.
And it hurts in my head and my heart and my chest,
And I'm having trouble catching my breath''

Kot budala sem strmela v listek.
Evelyn je zavpila:''SE TI SPLOH ZAVEDAŠ, DA SI UŠEČ LUKU HEMMINGSU?!'' in kaj se je zgodilo potem? Če ste rekli, da je sledilo trkanje po stropu, ste imeli prav....
LUKE p.o.v* (včasih bom pisala KAKO to doživlja druga oseba. To bom vsakič označila s p.o.v pomeni 'point of view')

Z dvigalom sem se odpeljal v naše nastropje. Srce mi je razbijalo, vedel sem da je prava, ona je tista.... Odprl sem vrata naše sobe. Notri je bila tema, vendar sem še vedno lahko razločil silhueto ob oknu. Bil je Ashton.''Še ne spiš?'' sem s čim bolj tišjim glasom rekel. Pogledal me je z nasmeškom na obrazu:' KAKO je šlo mojem bratcu?'' Nasmehnil sem se:'' Dal sem ji telefonsko številko in rekla je, da se vidiva na zajtrku. Upam da me bo poklicala ali pa vsak poslala sms.'' Ashton je prišel k meni, me potrepljal po rami in rekel:''Seveda bo, ne skrbi.'' Nasmehnil sem se in se spomnil:''Oh, saj res, kaj pa tvojaa... hmm... kako ji je že ime? Evelyn?'' Ashton je zaledenel:''Kako veš da mi je všeč?!'' Na obraz sem si nadel vohunski nasmešek:''Videl sem kako jo gledaš in verjemi, ni težko opaziti tega.'' Ashton se je obrnil in rekel:''Ti pingvninski detektiv, pejt spat, ne smeš prespati zajtrka.'' Preden sem izginil v kopalnici sem se obrnil in čez ramo dejal:''Kdaj jo boš ogovoril?'' Ashton pa se je samo zasmejal in rekel:''Lahko noč shitbag.''
29. junij 2015
u90982
u90982
Ella p.o.v.

Zjutraj sem bila jaz tista, ki se je zbudila prva. Evelyn je še trdno spala in odločila sem se, da jo zbudim na MOJ način ;D
Šla sem v kuhinjo in si sposodila malo stepene sladke smetane. Vrnila sem se v sobo, vzela kamero in začela snemati. Potem sem se približala Evelyn in ji na obraz vrgla smetano! V hipu se je prebudila in začela je kričati. Skoraj sem umrla od smeha! Od smeha sem se skotalila na tla in Evelyn je name vrgla smetano iz svojega obraza. Začele smo se smejati kot nore in v tistem trenutku sem se zahvalila komur koli že da imam tako dobro prijateljico.

Spomnila sem se Lukovega dogovora zvečer, da se dobiva pri zajtrku. V paniki sem začela iskati oblačila in čevlje. Prednost tega, ko nekam greš je, da imaš vse na kupu v kovčku in ti ni treba zjutraj iskati gat po celi hiši. Torej, za 15 minut sem bila oblečena z mojim make-upom na obrazu in prav tako Evelyn. Ko sem čakala na hodniku da je Evelyn zaklenila sobo, so se nama pridružile se sošolke in skupaj smo odšle na zajtrk. Nisem prepričana, ali bi rajši videla da 5sos že sedi za mizo ali da se nam pridruži kasneje....

Seveda nisem imela izbire, ker so 5sos že sedeli za našo običajno mizo. Veste ta občutek, ko vas stisne pri srcu, ko vidite nekaj kar imate radi? Mene tale srce že prekleto stiska zadnje nekaj dni!
Luke se je ravno vračal k mizi s polno skodelico kosmičev. Ko me je opazil se mi je nasmehnil in mi pomahal. Priznati moram da se je potrudil, da je to izgledalo kot da bi mi pomahal pingvin z Madagaskarja......

Usedla sem se nasproti Luku:''Dobro jutro Luke.'' sem ga pozdravila. Odzdravil mi je s polnimi usti kosmičev kar se je slišalo nekako 'dobojuto'. Nasmejala sem se in si šla tudi jaz iskati zajtrk. Ko smo pojedli zajtrk se je začela divja razprava. Cela miza se je pogovarjala med sabo. Zapletla sem se v prijeten pogovor s Calumom, ki mi je začel razlagati, da on peče boljše palačinke kot so tukaj. Podražila sem ga, da bi jih kdaj želela probati in obljubil mi je da mi jih bo spekel.

Calum Hood mi je obljubil palačinke.

Po zajtrku so se začele naše dopoldanske aktivnosti. Dogovor je bil, da delamo predvsem v skupinah in na naši komunikaciji. Manager od 5 sos je prosil našo učiteljico, če se lahko pridružijo tudi fantje iz 5sos, ker jim malo povezovanja ne bo škodilo. Učiteljica se je strinjala in zanimivo je bilo poslušati pogovor, v katerega sta se zapletla učiteljica in maneger. Lahko si predstavljate naše obraze
Začeli smo se igrati. Prva igra je bila taka, da smo si vsi zakrili ušesa in začeli kričati. Vsem pa smo morali izreči stavek, ki nam leži na misli že od takrat ko smo tukaj. Z evelyn smo se spogledale in nasmehnile. Animator je zapiskal na piščalko in začeli smo se dreti. Umes sem izgovorila stavek:''' Ne morem verjeti da sem spoznala 5sos!'' Animator je začel kriliti z rokami, naj se nehamo dreti in punce smo si odkrile ušesa. Ashton je bil čistvo v svojem svetu in ravno ko smo vsi utihnili se je odločil izgovoriti stavek:''Všeč mi je Evelyn!!!!'' V tistem trenutku nas je pogledal in ugotovil kaj se je zgodilo. Evelyn si je pokrila usta z rokami in osuplo gledala Ashtona. Ash je zardečel v obraz in se zasmejal na svoj kjuti način:''Mislim, da sem povedal resnico...''
Ashton p.o.v.

Sem to res rekel naglas? Kaj si bo mislila?! Kaj če ji nisem ušeč?! Kaj je pomenil njen izraz na obrazu? Zakaj si je zakrila obraz? Pomeni to slabo ali dobro? Kakšen kreten sem! Ohh, moral bi počakati,… vsaj še nekaj dni, ….

Evelyn p.o.v.

JE ASHTON FLETCHER IRWIN RAVNOKAR REKEL DA SEM MU VŠEČ?! ASHTON IRWIN JE REKEL DA SEM MU VŠEČ. TO JE STAVEK, NE VPRAŠANJE. DEJANSKO SE JE ZGODILO! MOJE SANJE ŽE OD TAKRAT KO SEM PRVIČ POGLEDALA VIDEO SHE LOOKS SO PERFECT! TIP, KI JE BOBNAR V SVETOVNO ZNANI SKUPINI 5 SECONDS OF SUMMER!!

Ella p.o.v.

OMG! Ashtonu je všeč moja najboljša prijateljica! In tudi on je njej! OMG! Najprej Luke, potem še Ashton! OMG!
Trenutke napetosti so prekinili ostali člani 5sos s svojim kjut:''Awwwwwwwww.'' Evelyn je postala rdeča v lica, pogledala me je in na obrazu je imela nasmešek, kakršnega še nisem videla. Takrat pa je Ashton stopil do Evelyn in jo vprašal:''Si zvečer prosta?'' Na obraz sem dobila tisti 'presenečeno vesel' nasmeh. Evelyn se je najprej obrnila k MENI (jaz sem ji seveda spodbudno pokimala), potem pa še k Ashu in mu z velikim nasmehom na obrazu rekla:''Mislim, da bi se našel čas…''
Na hrbtu sem začutila, da me Luke gleda. Obrnila sem se in spet sem dobila stisk pri srcu, ko sem se zazrla v njegove nebeške oči. Nasmehnil se je in mi rekel:'' Imaš mogoče tudi ti čas zvečer?''

TISTI. MOČNI. STISK. SRCA.

''Oh, ja! Seveda ga imam!'' Pogledala sem Evelyn in ta mi je spodbudno pokimala (podobno, kot jaz prej njej), medtem ko so njene roke počivale v Ashtonovih. Pogledala sem Luka in ta se mi je nasmehnil. KAKO moje srce sploh še stoji skupaj?!

Torej, zdaj pa pride dekliški del zgodbe: KAJ JEBEMTI OBLEČT?! Ste kdarkoli sanjale, da bi šle s prijateljico na dvojni zmenek? In po možnosti še z najboljšo prijateljico?
Ura je bila 4 popoldne, ob 8h pa smo bili zmenjene z Ashtonom in Lukom, da se dobimo pri recepciji, potem pa naju bosta že onadva odpeljala (hvala bogu učiteljici da nam je dovolila!!). Torej, 4 ure za vse podrobnosti. Se vam zdi veliko? Ne to je prekleto malo časa!!!!!

Z Evelyn smo si umile lase, se podile po sobi z brisačami in se obmetavale z blazinami. Obe smo bile nenormalno živčne in vsake toliko časa smo se ustavile, se spogledale in nato je Evelyn rekla:'' Ella Evans – se zavedaš da greš na zmenek z Lukom Hemmingsom?'' Potem pa sem ji jaz odgovorila:'' Evelyn Cooper – se zavedaš, da greš na zmenek s Ashtonom Irwinom?'' Potem smo obe zavzihnile in se vrgle druga drugi v objem. Veste kaj je sledilo? – Jap, trkanje po stropu – who cares, na zmenek gremo s najinimi zvezdniškimi simpatijami! Koliko punc na svetu doživi, da je všeč priljubljenem zvezdniku?! Torej, po uri in pol iskanja vseh možnih kombinacij in obisk 5h trgovin z oblekami.
Potem pa še make-up in to je to! Sprašujete koliko je bila ura? 15minut do 8h zvečer…. Celo popoldne smo prestale v sobi in zdaj smo tipi-topi! Vzele smo še vsaka svojo torbico, se spogledale, nasmejale druga drugi in odšle do dvigala. Pred recepcijo sta naju že čakala Ashton in Luke. Ko sem ju zagledala, sem se skoraj spotaknla in ubila zaradi pet (nisem nek velik ljubitelj visokih pet, ampak če je treba včasih….)
S Evelyn smo se spet spogledale in se nasmehnile druga drugi.Tudi Ashton in Luke sta naju pričakala z nasmehom in ko smo prišle bližje njiju, sta nama oba podala roko. Potem sta naju oba odpeljala ven iz hotela, kjer je na nas čakal avto. Odpeljali smo se v restavracijo v bližini hotela. Vrata so nam odprli lakaji (MATR KAK JE TO MODERN!) in nas odvedli k mizi. Ta je bila čudovito okrašena in čakala je samo na nas. Cel večer smo se pogovarjali, smejali, celo nekaj informacij o 5sos smo izvedele, katerih ni na internetu. Pogovarjali smo se pozno v noč, ko je kar naenkrat Luke pomignil Ashtonu. Čudno sem pogledala, najprej Luka, potem Asha in nato še Evelyn. Oba sta se nama nasmejala in Luke je vstal od mize in me prijel za roko:''Te smem povabiti na ples?'' Skoraj v njegovem objemu sem mu odgovorila:''Imam izbiro?'' Luke pa se je nasmehnil in odkimal. V restavraciji smo bili skoraj sami, samo nekaj gostov je ostalo in pa 'restavracijski kao-nek-pet-članski-band' ki je igral plesno glasbo. Luke je pomignil nekomu v bandu in band je začel igrati tiso pesem, katero sma z Lukom skupaj zapela v mesečini – Ed Sheeran: Lego house. Orosile so se mi oči, dvignila sem pogled in se zazrla naravnost v njegove oči, on pa je rekel:''Čudovite oči imaš.'' Za hip se umaknila pogled, kar naj bi pomenilo 'hvala', ker verjamete ali ne, sposobna nisem bila reči ničesar. Ko je bilo pesmi konec, so zaigrali eno mojih najljubših 5sos pesmi: Never be. Objela sem Luka in plesala sva v objemu. Luka Hemmingsa sploh ne rabi gledat, ker te prevzame samo že njegov vonj! Čez nekaj počasnih pesmi (katere sva preplesala objeta) sem pogledala k mizi, ampak Ashtona in Evelyn ni bilo tam. Luke mi je povedal, da prav tako Evelyn čaka presenečenje. Komaj čakam da slišim njeno zgodbo in da ji jaz povem svojo. Vam nekaj povem? – Še globje sem se zaljubila v Luka Hemmingsa.

Jap, Luka Hemmingsa iz skupine 5 seconds of summer.
29. junij 2015
kinda love your story
29. junij 2015
u90982
u90982
Seveda je vsakega lepega enkrat konec in tudi naš večer se je bližal k koncu. Z Lukom sva zdaj že pol ure sedela za mizo, se pogovarjala in na glas smejala. Nobeden od naju ni mislil na čas, obveznosti in Luke mi je priznal, da z mano pozabi, da je rock zvezda:''Mislim, da te bom mogel osvojiti kot navaden fant.'' Se mi nasmehne jaz pa sem se mu nasmehnila nazaj:''moram ti povedati, da ne bo težko.'' V tistem trenutku me je Luke prijel za roko:''Ella, najlepša punca si, kar sem jih karkoli videl. Nočem, da te kdaj izgubim in že zdaj vem, da sem zaljubljen vate, pa čeprav se poznama 3 dni.'' Močneje sem stisnila Lukovo roko:''Awww Luke! Če ti priznam, mislim da sem se tudi jaz zaljubila vate.'' Luke mi je namenil enega od njegovih najiskrenejših in najlepših nasmehov in me stisnil za roko. Potem pa je rekel:'' Pridi, tudi jaz imam presenečenje zate!'' Namenila sem mu presenečen nasmeh in mu pustila, da me vodi stran od mize. Prišla sva ven iz restavracije in opazila sem, da ni našega avtomobila. Predvidevam, da sta ga vzela Ashton in Evelyn. Ko sva prišla čez cesto mi je rekel:''Zapri oči in ne glej!'' Odvrnila sem mu:''Pingvinska častna, da ne bom!'' Nasmehnil se je, jaz sem zaprla oči. Prijel me je za roko in me počasi vodil. Čez nekaj minut mi je rekel, da lahko odprem oči in ko sem jih, sem skoraj padla na kolena. Prizor je bil veličasten! Stala sva na skali, ki je razprostirala pogled čez celo mesto, ki je bilo celotno v večernih lučeh. Zajela sem sapo, ko sem videla, da ob strani slonijo dve kitari. Luke je rekel:''Pričarati sem hotel malo drugačen, ampak vseeno enak večer, kot si mi ga ti pričarala prvi dan.'' Zasmejala sem se in ga vprašala:''To je bilo takrat, ko si vohunil za mano?'' Luke je sklonil glavo in se sramežljivo nasmejal. Potem me je odpeljal do kitar in skupaj sva se usedla na rob visoke skale. Še vedno se nisem mogla nagledati prizora.

Mesto. Brezčasnost. Luke Hemmings.
Ura je bila 2 zjutraj ko sva z Lukom še vedno igrala kitari. Moram priznati, da me je začelo že pošteno zebsti in Luke je to opazil:''Ti posodim jakno?'' Odkimala sem z glavo in mu povedala da ni treba. Luke je zavil z očmi in me brez besed ogrnil z njegovo jakno.

JEBEMTI KAK TA ČLOVEK DIŠI!!!!!!!!!!!!

Nekaj časa sva se še pogovarjala, potem pa je Luke rekel, da bi bilo pametno iti nazaj. Strinjala sem se in počasi sva se odpravila nazaj proti restavraciji. Opazila sva, da so vrata v avtomobilu odprta, torej je to pomenilo, da sta Ashton in Evelyn tudi nazaj in lahko gremo nazaj v hotel – hočem biti še z Lukom, ampak priznam, zaspana sem in rada bi šla v posteljo. Ko me je Evelyn zagledala mi je navdušena pomahala in na njenem obrazu je bilo videti čisto in samo veselje. Z Lukom sva se usedla v avto in odpeljali smo se nazaj v hotel.

Luke in Ashton sta naju pospremila nazaj do sobe. Pred sobo me je Luke prijel za roke in me pogledal v oči. Na lica mi je pritisnil poljub in mi zaželel lahko noč. Takoj sem postala rdeča v lica!! Luke je bil že na koncu hodnika, ko se je obrnil in rekel:''Čudovita si, ko zardečiš!'' Nasmehnila sem se mu in rekla:'' Lahko noč Luke, se vidimo pri zajtrku!'' Nasmejal se je in izginil v ogledalu. Tudi Ashton se je medtem poslovil od Evelyn in takoj ko smo zaprle vrata sobe smo se objele in nekaj časa drugi drugi stale v objemu. Potem smo se spogledale in začele vreščati. Trkanje po stropu? – Jap.

Usedla sem se na posteljo in Evelyn z roko pokazala na prostor zraven mene:''Čisto use hočem vedet!'' Evelyn je dobila širok nasmeh na obrazu in začela:''Okaaj, izginila sva, ko sta vidva z Lukom plesala. Ashton me je prijel za roke in me odpeljal iz restavracije. Vzela sva avto in se odpeljala v mesto. Parkirala sva nekje blizu reke in Ashton mi je rekel naj zaprem oči, da me bo vodil on (oh, to je naredil tudi Luke!). Ubogala sem ga in odpeljal me je – ne boš verjela – v zabaviščni park! Bila sem čisto navdušena! Sploh veš koliko časa že nisem bila v zabaviščnem parku? Torej, odpeljal me je do velikega kolesa, nekaj takega kot London eye, samo malo manjše. Vstopila sva na kolo in ko sva bila na vrhu, sem lahko videla celotno mesto! (Očitno sta ta dva zmenka Ashton in Luke načrtovala skupaj hahah). Bila sem osupla in potem me je Ashy prijel za roke in mi povedal, da me noče izgubiti! Mislila sem da se bom zjokala! Ko je videl, da mi gre na jok, me je objel in tako sva drug ob drugem prevozila še drugo polovico kolesa. Nisem mogla verjeti – moja glava je počivala na njegovih ramenih, medtem ko me je on držal za roke in si igral z mojimi prsti. Zaprla sem oči in samo uživala ob njegovi prisotnosti. Ella, si moreš misliti?! Ashton iz 5 seconds of summer!? Ali so to najbolj nore sanje ali pa smo medve najsrečnejše osebe na svetu!'' Zdaj sem tudi jaz zaprla oči in podoživljala najin zmenek z Lukom. Iz sanjarjenja me je zbudila Evelyn, ko je zahtevala naj jaz opišem svoj zmenek. Vrgla sem se s hrbtom na posteljo in ji z nasmeškom na obrazu začela pripovedovati dogodke iz najverjetneje najlepše noči mojega življenja.
29. junij 2015
u90982
u90982
Zjutraj smo se z Evelyn zbudile okrog pol enajstih:''Šit! Zamudile smo zajtrk!'' sem rekla. Evelyn si je pomela oči in rekla:''No, to pa je kriza, MENI pošteno kruli.'' V tistem je nekaj potrkalo na vrata:''sobna strežba!'' se je zadrl nek čuden, popačen glas. Le kdo bi to lahko bil? Ali čistilke že pospravljajo sobe? Ker se nobeni od naju ni ljubilo vstati in odpreti vrata (ker smo mislile, da je zatežena čistilka) smo zaslišale škrtanje ključa v ključavnici. Ugrabitelji? Sredi belega dne? Čistilka ne ve da spimo? In takrat so se vrata odprla in v sobo sta prišla Luke in Ashton – oba s pladnjem in vazo rož na njem:''Vidim, da ste zamudile zajtrk!'' je namesto dobro jutro rekel Ashton. Odšel je k postelji na Evelynino stran in ji položil pladenj na kolena:''Dobro jutro'' je rekel in ji pritisnil poljubček na čelo. Evelyn je zardečela in rekla hvala. Tudi jaz sem dobila svoj pladenj na kolena. Na njem je bil krožnik kosmičev in na drugem krožniku vaflji z Nutello. Luke je prisedel k meni ob rob postelje in rekel:''Očitno ne bova smela biti več tako dolgo zunaj.'' Odgovorila sem mu:''Če bo zato sledil zajtrk v postelji, grem z veseljem še enkrat na ta zmenek.'' Tudi jaz sem dobila poljubček na lička. Luke je opazil 5sos plakat na vratih:''Oh, ta band poznam, bedni so.'' Odgovorila sem mu:''Hjap, njihova kariera ni nekaj posebnega.'' (*opomba pisateljice: upam da razumete, da je to sarkazem*) Luke se je nasmejal in potem rekel Ashtonu:''Pridi, naj punce v miru pojejo. Se vidimo zunaj?'' Obe z Evelyn smo pokimale in se vrgle v hrano takoj ko sta odšla. Jedle smo, kot da nebi videle hrane že 1teden. Po 5minutah so bili vsi krožniki prazni. Vzela sem vrtnico iz vazice na pladnju. Na njej je bil listek, na katerem je pisalo: Good morning princess. Nasmehnila sem se in listek pospravila v predal na nočni omarici.
Vas kdaj začne skrbeti, da nekaj lepega ne bo trajalo večno? Tedni šole v naravi se nam iztekajo, … kaj bom potem naredila, če je Lukova ljubezen do mene resnična? KAKObova lahko kaj skupaj? Mislim, da bi se morala pogovoriti... Odšla sem ven in z Lukom sva se usedla pod drevo v senco.
L – Luke Hemmings
E- Ella

E- Hvala za zajtrk v postelji. Res ne vem če bi zdržale do kosila.
L- Malenkost. Zdelo se mi je čudno da niste pri zajtrku in samo ena možnost je bila kje ste – v postelji
E- Waa, poznava se dober teden pa me že bereš kot knjigo.
L- Lep dan je danes, mogoče bi morala kaj skupaj početi.
E- To je dobra ideja, ampak Luke, pogovoriti se morava
L- Huh, seveda, kaj je narobe?
E- Nič ni narobe, samo…. Kaj bo, ko bo konec šole v naravi? Ti boš NAPREJ na turneji, jaz se bom vrnila nazaj v svojo ulico in lahko boš napisal novo pesem Australia love affair.
L – Razmišljal sem že o tem. Sem že povedal da te ljubim? Brez tebe ne bom več mogel zdržati! In mislim, da je Ashton v isti situaciji. Skupaj sva že razmišljala o tem problemu. Zdaj bo konec šole in mogoče bi lahko prepričali tvoja starša v to, da greste obe, ti in Evelyn, z nami na turnejo?
E- Omg, to bi bilo krasno!!!!! Imam tudi upanje, da mi bosta starša dovolila. Navsezadnje je poletje!
L- Ko se konča šola v naravi, ti obljubim, da se bomo oglasili pri tebi, da prepričamo tvoje in Evelynine starše. Kaj praviš na to?
E- Popolnoma navdušena sem!!
L- Sicer pa, dober predlog nove pesmi, hahha
E- Oh, ti pomagam napisati besedilo?
L- Ja, lahko mi ga pomagaš doživeti.

V tistem trenutku me je prijel za ramena in ulegla sva se na travo. Moja glava je počivala na njegovih prsih, njegova roka pa na mojem boku. Z drugo roko se je igral z mojimi lasmi. Zaprla sem oči. Ne morem verjeti – dejansko ležim na Luke Hemmingsu. Luke je obrnil pogled k meni:''Ella, ljubim te – za vedno in večno.'' Odvrnila sem mu v istem tonu:'' Luke, ljubim te – za vedno in večno.'' Moja glava je padla nazaj na Lukove prsi in očitno sva zaspala v travi, saj sva čez nekaj časa začutila, kako naju Ashton in Evelyn tolčeta po rami.
- Za vedno in večno?
- Za vedno in večno.
Torej. Do konca šole nam je ostalo še nekaj dni. Vsak dan sem bila bolj žalostna in potrta, saj sem vedela, da Luka nekaj časa ne bom videla. Čeprav nisem želela, da bi to vplivalo na moje prijateljice, mi to ni uspelo. Večkrat sem pobegnila na samo in jokala. Včasih sem sabo vzela kitaro in igrala najbolj žalostne pesmi, kar sem jih poznala. Živela sem za trenutke, ko sva bila z Lukom skupaj in samo takrat sem lahko pozabila na vse, kar me čaka v naslednjih dneh: poslavljanje, solze, obup, žalost. Luke je opazil mojo zaskrbljenost, ampak nisem mu hotela priznati, zakaj sem taka. Evelyn mi je skušala pomagati, ampak ni ji uspelo. Hotela sem biti sama. Čisto sama. Včasih sem si želela, da nebi nikoli spoznala Luka. Morala bi vedeti, da je on zvezdnik, jaz pa nisem in vedeti bi morala da se bomo nekoč morala raziti. Vedeti bi morala, da ima on veliko obveznosti, jaz pa bom doma umirala, ker ga pogrešam. Žalostno sem strmela v nebo in si predstavljala, da letim. Zaprla sem oči, razprla roke in lovila veter. Hotela sem odjadrati od vsega tega. Ne pravim, da ne ljubim več Luka, ravno to je problem – preveč ga imam rada, da bi preživela brez njega. Nisem si sploh hotela predstavljati življenja. Mogoče bi bila rešitev da,….. zapustim življenje….

Zdaj si verjetno mislite:''Neeee no, še ena budala se bo ubila ZARAD ljubezniii noooooo!'' Ampak, če bi vedeli, kako me stisne pr srcu vsakič ko vidim Luka, kako me njegov nasmeh odnese daleč stran od realnosti, kako me njegov vonj spominja na vrt cvetečih rož, ki nikoli ne ovenejo, kako mi noge zadrhtijo vsakič ko me poljubi. Ne čutim telesa, ničesar, samo še on in on…
Odločila sem se. Ne morem več tako NAPREJ. Jutri je zadnji dan, ko sva z Lukom lahko skupaj in takooooo boli!!! Zvečer mi je Luke rekel:''Greš z mano ven?'' Vedela sem, da ne bom zdržala in ne bom mogla nehati biti ob njemu, zato sem mu rekla, da grem samo na wc. Preden sem odšla, sem ga objela tako močno, da sem ga skoraj zadušila in ga poljubila. Luke je bil presenečen:''joj, poslavljaš se, kot da greš nekam za 2 leti!'' Nasmehnila sem se mu in hitro odšla, saj so se mi v očeh že nabirale solze.

Prišla sem v sobo in bila sem sama – Evelyn je bila z Ashtonom. Vesela sem bila zanjo, ampak od nje se nisem 'poslovila'. Na posteljo sem položila verižico, ki mi jo je prinesla iz Rima. Bila je črna želvica, ki je bila narejena iz vulkanskega pepela. Podržala sem jo v roki in jo položila na svoj vzglavnik. Razumela bo. Prepričana sem.

Odšla sem v kopalnico in poiskala britvico. Razdrla sem jo, si ogledala tisto smrtonosno rezilo in… močno pritisnila ob kožo. Kri se je kar naenkrat ulila. V glavi se mi je začelo vrteti, spustila sem rezilo iz rok in legla na tla. V očeh so se mi nabrale solze in komaj slišno sem zašepetala:'' Luke Hemmings, ljubim te vedno in večno…'' Zaprla sem oči in okoli mene je postalo temno.
Luke p.o.v.
Kje hudiča pa je tako dolgo? Pogledal sem na uro. Minilo je že 10 minut, odkar je šla na wc. Mogoče si popravlja make-up. Ko bo prišla nazaj ji morem povedati da je najlepša oseba, kar jih poznam! Danes je zadnja noč, ko sva lahko skupaj in pripravil sem ji presenečenje. Videl sem, KAKO je žalostna glede na to, da se jutri razidema, zato sem poklical njene starše in veste kaj?! DOVOLILA STA JI ITI Z MANO NA TURNEJO (seveda samo čez poletje)! Prav tako je naredil Ashton in tudi Evelyn lahko gre. Upam, da niso punce ugotovile, da skupaj z Ashtonom načrtujeva presenečenje zanju, ker so si zmenki kar podobni ha ha ha. Spet pogledam na uro - minut je mimo. Ah, poiskat jo grem. Mislim, da je najverjetneje v sobi. Odšel sem z dvigalom v njeno nadstropje in potrkal na vrata od sobe. Ničesar nisem slišal, vendar je bila luč v sobi prižgana. Ashton in Evelyn se sprehajata po parku, torej v sobi nista. In tudi, ko sva z Ello odšla iz sobe, se spomnim, da je ugasnila luč! Zakaj je potem soba razsvetljena? Za vsak primer sem še nnkrat poskusil odpreti vrata. Ne, zaklenjeno. Na koncu hodnika sem opazil čistilko. Stopil sem do nje in jo prosil, če bi odklenila sobo. Ker se ji je mudilo, mi je dala ključe v roke in me prosila, če bi jih lahko pustil pri recepciji. Obljubil sem ji in odšel sem nazaj so Elline sobe. Kar nekaj časa je minilo, da sem našel pravi ključ v tistem šopu ključev. Ko sem končno odklenil sobo, je v spalnici res gorela luč, toda nikogar ni bilo v njej. Ella je rekla, da gre na wc, zato sem potrkal na kopalniška vrata. Ni bilo odgovora. Zdaj me je začelo resno skrbeti. Odprl sem vrata in ob razgledu se mi je zavrtelo v glavi. Ležala je na tleh kopalnice, iz roke ji je tekla kri in oči je imela zabuhle od joka. Stekel sem k njej, pridržal njeno glavo na mojih kolenih, slekel srajco in z njo ovil krvaveč predel. Ella ni bila prisebna. Iz žepa sem vzel TELEFON in poklical Ashtona, ničesar drugega se nisem mogel spomniti tisti trenutek. Ashtonu sem na pol v joku, napol v kričanju na hitro razložil kaj se je zgodilo. Obljubil mi je, da bosta z Evelyn za 5 minut v sobi, saj sta bila že namenjena proti hotelu. Odložil sem telefon in pobožal Ellin bledi obraz. Pritekle so mi solze. Zakaj je to naredila? Kaj ji je bilo? Pa tko lep večer bi lahko bil! Zamišljal sem si njeno reakcijo, ko bi izvedela, da je že vse urejeno za turnejo in gre lahko z mano. Še bolj bi bila vesela, ko bi izvedela, da gre z njo tudi Evelyn! Zaprl sem oči in tiščal srajco na njeni rani.

Čez nekaj minut sta Ashton in Evelyn res prišla. Ashton je že prinesel povoje, ker je vedel, kaj se je zgodilo. Takoj je pokleknil k Elli in ji povil zapestje, Pogledal me je in mi rekel, da rana ni huda in da ne bo treba v bolnico. Oddahnil sem si in opazil sem, da se je Ella začela prebujati.

Ella p.o.v
Okoli mene je bila tema, toda čutila sem, da se zbujam nazaj. Ko sem počasi odprla oči, me je bela svetloba oslepila. Ničesar nisem videla, le belo okoli sebe. Nekaj časa sem potrebovala, da sem se privadila močne luči. V glavi mi je razbijalo in malo se mi je vrtela. Ko sem se končno začela zavedati, sem ugotovila, da ležim v Lukovem naročju. Začutila sem tiso pekočo bolečino na roki, kjer sem se urezala. Pogledala sem tja in videla sem Ashtona, kako mi zavija roko s povojem. Potem sem pogledala po kopalnici in opazilo prestrašeno Evelyn, ki je stala med vrati. Ashton je zaključil povijanje moje roke in z zaskrbljenim obrazom rekel Luku:''Ni tako hudo, kot je zgledalo. Očitno ne prenese krvi in je padla skupaj. Mislim, da ne bo potrebno iti v bolnišnico.'' Luke je bil čisto bled in pokimal je Ashtonu. Potem me je dvignil v naročje, še vedno na pol zbujeno, in me položil na posteljo. Luke je prisedel k MENI in me držal za roko. Videla sem solzo na njegovem licu in skušala sem jo obrisati ampak ni šlo. Začutila sem, da sem zaspana, zaprla sem oči in zaspala.

***

Zbudila sem se še vedno v postelji. Zraven mene je na stolu spal Luke. Glavo je imel na moji postelji, sedel pa je še vedno na stolu zraven mene. Evelyn ni bilo v postelji, čeprav se je komaj začel delati dan. Skušala sem se spomniti, kaj se je zgodilo, a mi ni bilo treba dolgo razmišljati, ker me je bolečina na zapestju spomnila na včerajšnji dogodek. Vstala sem in se usedla na posteljo. Luke se je takoj predramil in me v trenutku objel. Začel je jokati, božal je moje lase in mi rekel:''Nikoli, nikoli, nikoli več ne naredi tega, jasno!? Sploh ne veš kako me je bilo strah zate!? Kaj si sploh mislila?!'' Luku sem povedala svoje stiske in zakaj sem to naredila, on pa me je spet objel in mi rekel:''Vse smo uredili ti buča! Klical sem tvoje starše in jih prepričal, da greš lahko z nami na turnejo za celo poletje! In Evelyn gre lahko! To sem ti hotel povedati včeraj, ampak očitno si imela druge načrte!'' Zdaj p mi je postalo akward. Bila sem jezna sama nase! Zvila sem se k Luku v objem, on pa me je poljubil:''Obljubiš da nikoli več ne boš naredila kaj podobnega iz katerih koli razlogov?'' Pogledala sem ga v oči in mu obljubila. Nekaj časa sem še presedela na postelji in Luke se je šel preoblečt za zajtrk. Tudi jaz sem se preoblekla in z Lukom sva odšla z roko v roki na zajtrk.

Ko sem se prikazala v jedilnici, so vse sošolke (z Evelyn na čelu, lol) Planile v objem. Očitno so izvedele, kaj se je zgodilo. Spraševale so me, ali sem uredu, jaz pa sem le kimala in objemala vse po vrsti. Smejala sem se, kot da se ni nič zgodilo in z mislimi že bila pri poletju, ki ga bom preživela z Lukom.
29. junij 2015
u90982
u90982
Tako, zadnji dan v Osilnici. Vsi smo pakirali kovčke, pospravljali sobe, gledali če smo kaj pozabili, … Žalostna sem bila, ker bom tukaj pustila toliko lepih spominov. Ko smo z Evelyn zatopljeno sedele na postelji, smo zaslišale glas:''Puncee, odprite, i got food!'' Odprla sem vrata in pred njimi je stal Michael. V rokah je držal karton od pizze, v njem pa sta bila dva koščka:''Mislili smo, da ste mogoče lačne.'' Porinil nama je karton pizze v roke potem pa rekel, da se mu mudi in da mora še nekaj pospraviti. Heey, free pizza! Z Evelyn smo pojedle še zadnje koščke, potem pa zaprle kovčke in se z dvigalom odpeljale do recepcije. Tam so bili najini sošolci že pripravljeni za odhod. Začela sem se pogovarjati še z ostalimi prijateljicami, ko se je kar naenkrat nekdo pojavil za mojim hrbtom in me ustrašil. Na pol v šoku, napol v smehu sem takoj ugotovila kdo je to – bil je Luke, ki se je prišel posloviti od mene.

L-Luke
E-Ella
E – Šit, ustrašil si me!
L- To je bil moj načrt! Kdaj greste?
E- Okrog 12h, pa vi?
L- Nismo časovno omejeni, ampak najverjetneje tudi okrog 12h
E- Hvala za pizzo
L- Ni problema, mislili smo da ste lačne
E- Niste mislili narobe, ha ha ha
L- Oh ja, da se zmeniva za naslednji teden, po vas pridemo v petek ob 5h popoldne, bo to uredu?
E- Oh! Krasno bo!
L- Tvoja mami je vstrajala, da se še malo ustavimo na kavi, da se še malo pogovorimo o turneji
E- Ah, saj veš – starši hočejo vse vedet…
L- No, saj sta že obljubila, da ti pustita z nami, prav tako Evelynini starši. Oh, mimogrede, kje je Evelyn?
E- Hmmmmm, še pred kratkim je bila tukaj, ……. Oh, tamle je, poslavlja se od Ashtona
L- Ura bo skoraj 12. Prosim, ne delaj mi neumnosti, ko me ne bo zraven tebe jasno?!
E- Jasno, jasno,…
L- Ella, ljubim te – za vedno in večno!
E- Luke, tud jaz te ljubim – za vedno in večno!

Luke me je objel in me močno stisnil k sebi. Dobila sem še poljub in lahko bi trdila, da sem začutila eno malo solzico na moji roki. Upam, da vam ni treba posebej pisati, da mi je v tistem trenutku iz oči tekel slap Savica.

Prišel je čas odhoda, jaz pa sem morala Luku še enkrat obljubiti, da se ne bo ponovil tisti nesrečni večer. Toda zdaj, ko vem, da me čaka še celo poletje z Lukom, sploh nimam namena iti po stopnicah, da si slučajno nebi zlomila noge (ha ha ha)! Saj veste, Evelyn pravi, da sem zelo štorasta… Zaprla so se vrata avtobusa in skozi okno sem mahala Luku, Ashtonu, Calumu in Michaelu – spet slap Savica…. Tudi Evelyn je jokala in mahala skozi okno.
Ko so fantje izginili iz vidnega polja, smo si z Evelyn delile slušalke in zaspale. Zbudili so naju šele najini sošolci, ko smo prišli pred šolo. Prvič, odkar smo zapustili šolo v naravi, sem lahko mirno spala. Pred šolo so nas že čakali naši starši – navsezadnje je 2 tedna kar veliko in komaj sem čakala da spet vidim mamico in atija. Takoj ko sem iztopila iz avtobusa, sem jima stekla v objem in skoraj napol kričala, da sem spoznala 5sos! Oči me je božal po laseh in me miril, da bom imela še dosti časa, da vse razložim doma. Potem sem šla iskat prtljago (ki je bila tako velika, kot da smo šli tja za pol leta), se poslovila on prijateljic in Evelyn in odšla v avto. Komaj čakam, da bom spet doma!

Ko sem stopila v hišo, je bilo vse na svojem mestu. Zaprla sem oči – spet sem bila doma! Ati je prinesel kovčke iz prtljažnika in jih pustil v predverju. Stvari sem odnesla v svojo sobo, kjer me je na postelji čakalo presenečenje!!! Na postelji je ležalo nekaj, kar je imelo pentljico. Stekla sem k postelji in na njej je bila knjiga od 5ssos – Hey, let's make a band!!!!!!! Vzela sem v roke to sveto stvar in jo stisnila k sebi. Stekla sem iz sobe v kuhinjo. Objela sem mami, nato pa še atija in vprašala, zakaj sta mi to kupila. Mami pa je rekla:''Najverjetneje boš z Lukom ravno na turneji, ko boš imela rojstni dan, zato sva se odločila, da ti del darila podariva že zdaj!'' Objela sem ju še enkrat in takrat je ati rekel, naj sedem na kavč in razložim vse do potankosti, kaj se je dogajalo v šoli v naravi.

Ko sem zaključila 'potopisno predavanje' me je ati objel in rekel:''Če te tale tvoj fant kdaj prizadane, bom poskrbel, da ne bo nikoli več bil zmožen nastopati!'' Naredila sem presenečen izraz na obrzu, nato pa rekla:''Mislim, da se to ne bo zgodilo'' mu pritisnila poljubčka na lice in šla v sobo brat knjigo. Seveda sem prej še telefonirala Evelyn in ji povedala za knjigo. Rekla je da bo čez pol ure pri MENI in da jo bomo skupaj brale. Strinjala sem se in šla v kuhinjo povedati mami, da pride Evelyn.

Danes je nedelja. Še pet dni.
29. junij 2015
u90982
u90982
Waaaaaaah!! Kaj naj počnem šee teh 3 dni?! Cela soba je v razsulu, pa sem jo pred dvema dnevoma pospravila, ker mi je bilo tako dolgčas! Sedela sem na postelji med kupom oblek in brala knjigo 'Hey, let's make a band!' Sej mam še 3 dni časa da spakiram. Popoldne sem poklicala Evelyn in ona je imela iste težave z goram oblek. Po telefonu smo se pogovarjale 1 uro – ko sem odložila TELEFON nisem čutila svojega ušesa x_x

Ves čas, sva si z Lukom pisala sms-e in bila na facetime. Tisti trenutek, ko se on oglasi na klic in se pokaže njegov obraz, se počutim kot tisti dan, ko sem ga prvič videla. Tisti njegov nasmeh, persing v ustnici in nebeško modre oči. Wa I'm so in love with him!
SarahHemmings SarahHemmings
15. junij 2015 07:55 Waaaaaaah!! Kaj naj počnem šee teh 3 dni?! Cela soba je v razsulu, pa sem jo pred dvema dnevoma pospravila, ker mi je bilo tako dolgčas! Sedela sem na postelji med kupom oblek in brala knjigo 'Hey, let's make a band!' Sej mam še 3 dni časa da spakiram. Popoldne sem poklicala Evelyn in ona je imela iste težave z goram oblek. Po telefonu smo se pogovarjale 1 uro – ko sem odložila TELEFON nisem čutila svojega ušesa x_x

Ves čas, sva si z Lukom pisala sms-e in bila na facetime. Tisti trenutek, ko se on oglasi na klic in se pokaže njegov obraz, se počutim kot tisti dan, ko sem ga prvič videla. Tisti njegov nasmeh, persing v ustnici in nebeško modre oči. Wa I'm so in love with him!
***
O MOJ FAKING GOD!!!! SE VI SPLOH ZAVEDATE, DA NAJU Z EVELYN DANES OB 3H PRIDEJO ISKAT 5SOS?! OMFG!!! I'M GONNA DIE!!
Evelyn je bila že nekaj časa pri MENI in pripravljale smo si še zadnje malenkosti: frizura, make-up,… Jaz sem še nekaj stvari zložila v kovček in ga končno zaprla. Staaaalno smo pogledovale na uro (kdo nebi, če bi vedel da te ob 3h pride iskat na dom tvoja najljubša skupina oz. še bolje, najboljša skupina, kjer igra tvoj fant?!) Z Evelyn smo se končno zatopile v pogovor na moji postelji in smo končno pozabile na čas. Kar naenkrat pa se je oglasil zvonec! Pogledala sem na uro – 3! Z Evelyn smo se pognale po stopnicah. Očitno je moja mami odprla vrata pred nama in zdaj je, pazi to, cela skupina 5sos stala v MOJEM hodniku. Stekla sem po stopnicah naravnost v Lukov objem in nekaj časa se nisva spustila iz objema. Pogledala sem Evelyn in tudi ona je objela Ashtona, kot da se nebi videla 10 let (a v bistvu je minilo 5 dni lol!). Ko sem bila v Lukovem objemu, se mi je skotalil kamen s srca – 2 meseca bom lahko preživela z njim in sploh se ne bom obremenjevala, kaj bo po teh dveh mesecih, ker vem, da bova nekako najdla način, da bova ostala skupaj. Moja mami je zaploskala in rekla:''Ajde fantje in dekleta – kava je na mizi!'' Odšli smo v jedilnico in pili kavo ter jedli piškote. Moj ati se je pogovarjal z Lukom in mislim, da sta se lepo ujela (ves čas sta se smejala). Oh, pozabila sem omeniti, da sta se nam pridružila še Evelynina starša in tako je sedelo 11 ljudi za našo mizo in se smejalo kot noro.

Okrog 6h popoldne smo se končno odpravili na pot. Z Evelyn smo se poslavljale od staršev, medtem ko sta Michael in Calum odnašala najine potovalke v avto:''Jebeeemti, pa saj gremo samo za 2 meseca!'' se je staaalno pritoževal Michael.''Ne govori, moja ma notri kamne!''se je začel pritoževati še Calum, ampak morem vam povedat, da jima je useeno uspelo dati kovčke v prtljažnik.

KONČNO SMO SE ODPRAVILI NA POT! Mahali smo najinima staršema skozi okno, potem pa smo se z Evelyn namestile in se začele pogovarjati z fanti. Obljubili so nama, da naju čaka presenečenje na turneji in niso ga hoteli izdati -.- Ustavili smo se po pol ure na avtobusnem parkirišču in kaj smo lahko videle??? – njihov tour bus!!! Tole bo naše prevozno sredstvo za 2 meseca! Ko smo izstopili iz avta, smo MEDVE z Evelyn raztovorile kovčke, ker se nama ni dalo poslušati starih mam, KAKO jih križ boli (aka Calum in Michael!) in se odpravile na tour bus. Fantje so nama uredili, da bomo v dodatnem delu lahko spale medve. Pospravile smo kovčke v predale nad posteljama (matr, kak je majhen predal) in v tistem času je avtobus že začel svojo pot proti prvi koncertni lokaciji – Sydney!

***

Vozili smo se skoraj celo noč (vmes se je avtobus ustavil, da je lahko šel šofer spat). In zgodaj zjutraj smo prispeli v Sydney. Avtobus je ustavil na zadnji strani hotela, in lahko smo odšli v hotelske sobe. Seveda sem si sobo delila z Evelyn – tako kot v šoli v naravi. Bili smo lačni in imeli smo srečo, da smo prišli ravno na zajtrk. Zdaj pa namenimo nekaj besed Michaelovemu zajtrku: Kosmiči, kruh s sirom, 3 palačinke, 5 vafljev s Nutello, skodelica kave, kozarec soka, ena skleda sadja in še puding. Sreča, da so krožnike natakarji sproti odnašali, ker na koncu zajtrka nebi mogli nikamor več odlagati krožnikov. Po zajtrku sva z Lukom odšla na kratek sprehod po bližnjem parku (moram vam povedat, da so parki v Sydneyu čudoviti!) da sva malo pokurila tiste maščobe iz zajtrka in da sva končno bila malo sama skupaj. Pogovarjala sva se o poteku turneje in še vedno mi ni hotel razkriti presenečenja, ki naju čaka z Evelyn – na koncu je dodal, da tudi oboževalci tega ne pričakujejo – očitno znajo dobro skrivati presenečenja pred radovednimi novinarji! Nekaj časa sva še sedela na travi v parku in se nastavljala prvim jutranjim žarkom, ko je Luke rekel, da mora iti na vajo. Vprašala sem ga če grem lahko z njim in rekel je:''Saj nebi rada zamudila presenečenja, ane?'' Prijela sva se za roke in odšla nazaj v hotel.

Stavba v kateri so imeli vaje ni bila stavba, ampak je bila ogromna dvorana, kjer se bo čez par dni odvijal koncert. Koliko zapletenih poti je v backstagu! Priznam, da bi se izgubila, če se nebi držala Luka. Evelyn je svoj čas preživljala z Ashtonom. Tudi onadva sta zjutraj kurila zajtrk, ampak ne s sprehodom, temveč s plavanjem v hotelskem bazenu. Sicer se bazen odpre šele ob 11h, ampak Ashton je izprosil od reševalca iz vode, če gresta lahko samo onadva v bazen, ker kasneje mu oboževalke težijo in se jih ne more otresti. Reševalec ga je očitno prepoznal in tako sta z Evelyn imela cel bazen samo zase. Prišli smo v veliko sobo, ki je spominjala na res ogromen studijo. Fantje so se šele po 15minutah lotili vaj. Z Evelyn smo zraven pele in poslušala njihove vaje. Na ves glas smo se drle She looks so perfect in najino 'himno' Good girls. Čez nekaj časa je Evelyn morala na wc in rekla sem, da grem zraven da se ne bo izgubila. Zavile smo po teh neskončno zapletenih hodnikih in iskale wc. Nekako smo ga po 5h minutah našle in zdaj je bil problem priti nazaj. Hodile smo po hodniku in upale da gremo v pravo smer, ko mi je nekdo kar naenkrat skočil za vrat in me podrl na tla! Evelyn je zakričala jaz pa se odrinila osebo iz mojega hrbta. Preden sem pogledala kdo me je 'napadel' sem rekla:''Jebemti, dej pazi mal kje hodiš, hlod!'' in v trenutku, ko sem pogledala kdo je bil mi je bilo žal da sem to rekla. Oseba mi je ponudila roko in rekla:'' Oprosti mi, mislil sem da si Louis, jaz sem Harry Styles, lepo te je spoznati!''
Harry? Harry Styles? Pred mano?! Ampak, dejansko sem bila že vajena slavnih ljudi od tega, ko sem spoznala 5sos in sem mu podala roko in rekla:''Ella, to je pa moja najboljša prijateljica Evelyn.'' Evelyn je Harryju podala roko. Harry me je nekaj časa gledal, potem pa mi rekel:''Ti si najbrž tista, ki je punca od Luka Hemmingsa ane? Lahko ima srečo – čudovita si!'' Zardela sem in pogledala v tla. V tistem trenutku, pa mi je bolečina udarila v glavo – na tisto mesto, kjer sva se s Harryem zaletela. Močno se mi je zavrtelo in mogla sem se usesti na bližnji stol. Harry me je prijel za boke – prijel me je izredno nizko! Zato sem umaknila roko in vstala iz stola. Bolečina je popustila, ampak ne morem pozabiti, kje je imel Harry roke, zato sem se mu zahvalila, prijela Evelyn za roke in jo poskušala odvleči stran. Harry me je ustavil, me pogledal naravnost v oči in rekel:''Imaš kdaj čas za sprehod.'' Nisem hotela biti nesramna, sploh pa ne do One direction člana, ampak vseeno sem zavrnila ponudbo, saj sva zvečer z Lukom imela drugačne načrte. Končno smo se ga lahko z Evelyn rešile.

Ko smo odhajale nazaj proti studiju, so fantje še vedno vadili. Vstopile smo ravno na pesem Beside you in Luku se je obraz raztegnil v nasmešek, ko smo prišle. Gledal me je in občutek sem imela, da refren poje zame (po besedilu se sicer ne sklada s trenutno situacijo, ampak, pustimo podrobnosti). Ko so končali z zadnjim komadom English love affair, je Luke prišel do mene, me poljubil in objel. Nisem se mogla zadržati in sem mu omenila dogodek s Harryem. Luke je dobil mračen obraz in potem je rekel:''To naj bi bilo naše presenečenje. 1D smo povabili, da so predskupina na naši turneji, kot so bili mi njim!'' Nisem se zmenila za to presenečenje, samo objela sem ga in odpravili smo se proti hotelu.

Zvečer smo bile z Evelyn povabljene na 'dvojni zmenek'. Ashton in Luke sta uredila sedeže v priznani restavraciji, zato smo mogle obleči večerne obleke. Ko smo prišle v hotelsko sobo, da bi vzele denarnice, da gremo po nakupih za obleke, naju so na postelji pričakale dve ogromne škatle. Na eni škatli je bilo napisano Evelyn, na drugi pa Ella. Hitro je vsaka odprla svojo škatlo innn notri so bile večerne obleke! Evelyn je vzkliknila, ko je našla v svoji škatli listek. Na glas mi ga je prebrala:'' Da boš nocoj najlepša, poljubčki Ashy.'' Hitro sem pobrskala še za mojim listkom in našla sem ga na dnu:''Da boš nocoj moja princesa, poljubčki pingvinček.'' Obe smo na enkrat rekle:''Awwwwwwww!'' se zasmejale druga drugi in pogledale obleke. Ko sem jo potegnila iz škatle, mi je zastal dih in mislim, da je Evelyn ob pogledu na svojo obleko, tudi.
Nekaj časa sem samo strmela v obleko, potem pa sem objela Evelyn. Iz oči so ji tekle solze in v objemu smo ostale kar nekaj časa. Zmotilo naju je trkanje na vrata. Odprla sem vrata, ampak pred njimi je bil samo listek. Pobrala sem ga in na njem je pisalo:
'' 0265 5498 5488 – Pokliči, če kaj potrebuješ. Harry<3''

Zavila sem z očmi. Ne rabim ga, da mi klele uničuje večer. Listek sem pokazala Evelyn in ga vrgla v kovček, da mi nebi moril večera. Z Ashom in Lukom smo bile zmenjene čez dve ure. Ravno prav časa, da se uredimo!

***

Dejansko so nama bile obleke prav do centimetra.''Mogoče sta naju na avtobusu izmerila, ko smo spale…'' je ugibala Evelyn. Zasmejala sem se in rekla:''Nikoli ne veš, kaj sta sposobna, ha ha ha!'' Pošiljala sem mamici slikico, na kateri smo z Evelyn v oblekah in stopala proti dvigalu. Prišle smo na recepcijo in skoraj bi me kap! Še nikoli nisem videla Ashtona in Luka v večernih oblekah!
Prijela sta naju pod roko in namenili smo se k avtomobilu. Peljali smo se 15 minut in ves ta čas sem gledala Luka! Kar nisem se ga morala nagledati! Nasmehnil se mi je s predrznim nasmeškom in rekel:'' Čudovita si danes.'' Čiiiim bolj zapeljivo sem se mu poskušala nasmehniti in rekla:''Saj veš, da te ne morem nehati gledati ane?'' Luke mi je namenil nasmešek in rekel:'''Lahko bi rekel isto. Rad bi te gledal za vedno in večno…'' Avtomobil je ustavil pred restavracijo, ki je imela do vhoda rdečo preprogo. Veste kakšen je bil občutek? – Fabulous! Natakarji so nas pospremili do naše mize in začel se je sproščen večer. Klepetali smo, obujali spomine, se smejali sreči in usodi, ki sta nas združili, z Evelyn smo Ashtonu in Luku razlagale o vseh norih dogodivščinah, ki smo jih preživele na avtobusu, v šoli, … Pri nekaterih smo mislile, da bosta umrla od smeha! Ashton in Luke sta nama govorila o dogodivščinah iz turneje in poslušale smo jih tako, kot da bi zelo verni osebi bral Sveto pismo. Skoraj z odprtimi usti smo požirale njune besede in se smejale, kot zmešane. Čez nekaj časa, je Luke iz žepa potegnil majno škatlico za nakit (da vam že zdaj ubijem sanje – ni poročni prstan hahah ), vstal, stopil za moj hrbet in mi okrog vrata zapel verižico. Presenečeno sem pogledala. Na verižici je bil srček, ki se je lahko odprl. Odprla sem ga in na notranji strani sta bila svgravirana dva imena. Na eni polovici srca je bilo napisano Ella in Luke, na drugi strani srca pa je pisalo: ''Za vedno in večno'' Skoraj sem se zjokala. Vstala sem iz stola, objela Luka in ga poljubila. Čez ostala sem Luku v objemu in videla da se tudi Evelyn in Ashton objemata. Evelyn je pritekla solza iz oči. Bila je čisto na koncu in Ashton jo je držal močno v objemu. Ko smo se vsi spustili iz objema, sem Evelyn vprašala, kaj je bilo. Rekla je, dobila verižico, v njej pa je vgravirano njeno in Ashtonovo ime. OH fanta, sploh se ne opazi, da zmenke načrtujeta skupaj
Ko smo se vrnili v hotel, sta naju oba pospremila do sobe. Poslovili smo se s poljubi in objemi. Zahvalila sem se Luku za krasen večer in obleko, potem pa smo z Evelyn izginile za vrti sobe. Poznate tisti občutek, ko ti je neka stvar na tebi tako všeč, da je kar nočeš sleči? Še pol ure po odhodu, smo z Evelyn preživele v oblekah – ker so nama bile tako všeč. Ko smo se končno odločile, da obleke zamenjamo za pižame, sem prijela zlati srček okrog vratu. Odprla sem ga in gledala vgravirana imena. Solza mi je stekla po licu in takrat sem se odločila, da ga nikoli več ne snamem.

Zjutraj smo se z Evelyn zbudile, se preoblekle in odšle na zajtrk. Ko smo vstopile v restavracijo, so me spreleteli mravljinci. 5sos so bili že na zajtrku…. Ampak niso sedeli sami – ampak so sedeli z One direction… okrog mize sta bila dva prazna stola. Najbrž za naju z Evelyn. Ko naju je Calum opazil, je začel mahati proti nama in stopile smo k mizi. Pozdravile smo z dobro jutro in cela miza je odzdravila nazaj. Usedla sem se zraven Luka in poslušala pogovor. Kar naenkrat sem na svoji rami začutila roko. Mislila sem da je kdo od 5sos, ampak ko sem se obrnila je bil Harry. Morala sem se resno kontrolirati, ko se je usedel zraven mene:''Heeeej Ella, zakaj mi nisi poslala kakšnega sms-a?'' Luke me je presenečeno pogledal, jaz pa sem odrezavo odgovorila Harryu:''Založila sem številko.'' Hitro sem vstala in odšla proti izhodu. Zakaj mi Harry hoče pokvariti sanje? Ve da imam fanta (najlepšega na svetu), zakaj potem še 'flirta' z mano?! Odšla sem ven, hotela sem biti malo sama, ampak po nekaj trenutkih sem začutila roko na ramenih:''Ella? Kakšna številka?'' je rekel Luke, napol jezno, napol presenečeno. Povedala sem mu še enkrat, KAKO sva se zaletela in KAKO se je vrtel okrog mene in KAKO se je listek pojavil pod vratih najine sobe. Luke me je presenečeno poslušal, potem pa rekel:'' Saj ni ničesar med vama kajne?'' Presenečena sem bila, ker je dvomil vame. Objela sem ga in prevrnila sva se v travo. On je pristal na hrbtu, jaz pa na njem. Zasmejala sva se, pritisnila sem mu poljubček, on pa me je nežno prijel za lase in me potisnil bližje k njemu. Poljubljala sva se, ko se je Luke kar naenkrat obrnil in zdaj sem bila jaz na hrbtu in on na MENI. Zasmejala sem se med poljubi in Luku zašepetala na uho:''Za vedno in večno.''

Čisto sva pozabila na čas. Ležala dva drug zraven drugega na travniku. Luke se je igral z mojimi lasmi, verižico in z mojimi prsti na roki. Čez nekaj časa je Luku zazvonil TELEFON. Javil se je in se zaskrbljan začel opravičevati. Ko je odložil telefon, mi je rekel, da je zamuja na vaje – prijel me je za roko in odšla sva proti studiju. Ko sva prišla, še niso začeli z vajami. Evelyn je počivala Ashtonu v objemu – sedela sta na fotelju in se stiskala skupaj. Pomislila sem: kako sta lušna skupaj<3 Pogledala sem po studiju, da sem preverila, če je Harry kje v bližini. Res nebi rada, da bi me Luke spet grdo gledal, ko bi se Harry pogovarjal z mano. Ampak sem imela srečo, ker ga ni bilo na vidiku. Luke se je posvetil vajam, jaz pa sem se pogovarjala z Evelyn.

Ko so fantje zaključili z vajami, smo odšli na malico, ker smo bili vsi že pošteno lačni. Hja, kdo je bil v tistem trenutku tudi lačen? Seveda, 1D člani. Toda, niso bili sami. Zraven njih je sedela ena punca. Prepoznala sem jo, bila je Gemma, Harryeva sestra. Vzela sem jabolko in se usedla nekaj miz stran od 1D. Tudi Evelyn se mi je pridružila in tako smo se vsi usedli stran od 1D. Veš čas sem opazovala Gemmo. Ni mi bilo všeč, kako je gledala Luka in trudila sem se, da me nebi motilo. Luke ni opazil, da ga Gemma gleda in pozorno sem jo opazovala.
Čez nekaj časa je Evelyn vstala, me prijela za roko in me odpeljala iz restavracije. Hotela je biti malo z mano in odšle smo v bližnjo kavarno na kavo. Pomislila sem na Gemmo in kako je gledala Luka, ampak vseeno sem šla z njo. Na kavi sem malce pozabila na Gemmo in z Evelyn smo se pogovarjale in smejale tako kot se že dolgo nismo.

Ko smo po dobri uri in pol prišle nazaj v studijo sem bila mogoče malo JEZNA. Videla sem Luka in Gemmo, ko sta se pogovarjala na fotelju. Čim bolj glasno sem skušala pozdraviti:''HEEJLA FANTJEE'' in Luke je dvignil pogled in mi pomahal. Vstal je iz fotelja in se namenil k meni. Prijel me je za boke in mi pritisnil poljubček. Opazila sem Gemmin pogled – hladn, jezen, maščevalen. Luke me je vprašal kje sem bila, Evelyn pa je rekla, da si me je sposodila za kavo. Luke se je nasmehnil. Kar naenkrat sem začutila, da moram na stranišče in potegnila sem Evelyn ven iz studija, da smo po zapletenih hodnikih začele spet iskati stranišče. Čez nekaj časa smo ga našle in ko smo se vračale iz stranišča, smo videle, kako prihaja Gemma proti nama. Obrnila sem pogled stran od nje, a Gemma je rekla:''Škoda da se trudiš okrog Luka, lahko ti povem, da flirta z mano. S tabo se samo igra.'' Izbuljila sem oči, ampak Gemma je že izginila za vogalom. Evelyn me je prijela za ramo in rekla:''Saj veš da te hoče zavesti? Ella!! Poslušaj me, to ni res – hoče dobiti Luka!'' Nekaj časa sem razmišljala o tem kar mi je rekla Gemma in spomnila sem se vseh lepih trenutkov, ki sva jih doživela z Lukom in res, mislim da me Gemma hoče spraviti stran od Luka. Prišle smo nazaj v studijo in z Evelyn uživale v vajah.
29. junij 2015
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
03. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani