Hahaha
HVALAAAAAAAAA HVALA hvala hvala hvala za 68 nextovvvv
26. avgust 2015
ni zakej.
26. avgust 2015
Se 4 nexte
26. avgust 2015
next
26. avgust 2015
nexttt next next next next next next next next next next next next next next next next next next njext next
26. avgust 2015
Next
26. avgust 2015
next
26. avgust 2015
no hvala vsem. zdej pa ga grem pisat
26. avgust 2015
jeeeeeeeeeeej
26. avgust 2015
res vam vsem hvala za vaše nexte! tule pa je moj next. potrudila sem se, da je daljši. da nebi bil predolg, je brez slik. poslala jih bom posebej.
*******************************************************************
danes nisem mela časa. Mii sem obljubila, da ji bom šla posoditi zvezke. napisala sem mu, da lahko jutri, in da mi je žal. pobrala sem vse zvezke v katere smo danes pisali. sedla sem na kolo, in se odpeljala k Mii. " zdravo!" me je pozdravila. imela je zelo hripav glas. predvidevam da je zelo prehlajena. " zdravo! kako si? kaj se te je prijelo?" sem jo vprašala. " vročino imam." mi je odgovorila. šle sva v njeno sobo. mia je kar odprla prvi zvezek, ki ji je padel pod roko. bila je zgodovina. " to,.. to ne beri,.." bilo je že prepozno. " kaj pa je to?" me je z zanimanjem vprašala. " hja. kako naj ti povem,.............dobila sem 2-ko." sem rekla in zavzdihnila. " res??" je veselo vprašala. " ja. zakaj si tako srečna?" sem ji odgovorila. " tako sem ponosna nate!" je rekla in me z nasmehom objela. " ok. to postaja čudno." sem rekla, ko me je objemala. " no prav. kaj ste danes delali pri tem predmetu?" me je vprašala. odgovorila sem ji: " a me nisi slišala? bila sem vprašana." rekla je: " ja vem. razen tega. kaj ste si zapisali?" " celo uro me je spraševala. pač. tako to je ko zamudiš uro." sem ji odgovorila. " in? se nisi nič učila?" " iskala je ne znanje, ne pa znanje." sem ji zdaj že kar malo razburjena rekla. " in kaj je mama rekla?" "poglej. mislim da to zdajle res ni pomembno. lahko samo pišeš v te tvoje zvezke prosim?" zdaj sem bila že kar malo jezna. če prav. moram priznati, da sem jezo še kar dobro zadržala. " okej, okej. pa dejva." mi je rekla. odprli sva zvezek za matematiko, nato slovenščinno. ona je prepisovala snov, jaz pa sem karnaprej gledala v moj mobitel in čakala, da mi Steven odpiše. in mi tudi je:
ok. no se vidiva potem jutri. kdaj pa?
odgovorila sem mu: čas imam po šoli. ob 3. kaj pa ti?
odgovoril je: ja. ok. tudi jaz imam takrat čas.
nasmehnila sem se. Mia me je opazila. " kaj pa se nasmihaš haaa?" me je vprašala. " nihče." sem se ji zlagala. Mia je nadaljevala s pisanjem. potem pa mi je kar iz lepega pograbila mobitel. " aaaaaaaaa. vedela sem da je nek fant!!!!!!!!!!! kdo pa je? kaj pa ti piše??????????????? ooooo. vabi te v slaščičarnoooo. kako lepooooo..!!!!!!!!!!"
" daj mi to!" sem ji rekla. " resno Mia. daj ga semmm!!!!!!!!!!" " nehaj no. o. kako je srčkaaaannn!" " daj ga semmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" pograbila sem po mobitelu.obe sva ga cumali. na koncu je poletel na drugo stran sobe. " hvala Mia. res!" sem se zadrla. šla sem po mobitel. imel je razbito steklo. vendar ne tako hudo. " saj...saj je samo mobi,....." je jecljala. " jaz ti bom plačala za popravilo." je rekla. v glasu sem ji začutila občutek krivde. " prav. sem ji mirno rekla. " tudi jaz bom pol plačala." sem ji rekla, saj se mi je tako zdelo prav. "ok. "je rekla in se nasmehnila. " no. nadaljujva s kemijo prav?" sem jo vprašala. "ok." mi je odgovorila. učile in pisale sva že res dolgo. njena mama naju je poklicala na malico. pojedle sva jo. nato sva se odločili, da si malo zbistriva glavo z sprehodom. sprehodili sva se po gozdu, ulicah. šle sva celo do bližnje trgovine, si kupile nekaj sladkarij, in jih jedle za pot nazaj. zdaj sva se ospravljali k njej domov. bilo je že temno. "hej. kje si bila zadnjič? ob koncu filma te ni bilo nikjer." mi je rekla Mia. " jaz,.. ah.. ni mi bilo všeč da,.." " da kaj?" me je vprašala. priznala sem ji: " ni mi bilo všeč da sta sedeli s Hano. skupaj smo šle v kino. to naj bi bil naš večer. samo mi prijateljice. " saj je ,... bil." je rekla. " poglej. Hana,.. Hana ni najna prijateljica,. no mogoče je. vendar nikolli ne bo prišla med nas tri." ko je to izrekla sva že bili pred njeno hišo. " je že MIa. je že prišla med nas tri." ničesar ni rekla. šla sem gor, in pospravila moje stvari. Mia me je pospremila do kolesa. " hvala da si prišla Lara!" mi je rekla. " nzk. jutri boš prišla kajne? " " verjetno." je rekla. pomahali sva šli. in vsaka šla svojo pot. ona je šla do vrat, jaz pa sem se odpeljala domov.
****************************************************************************************
za next rabim 6 nextov
26. avgust 2015
next next next next next next
26. avgust 2015
jaz ko berem sporočila:

moje razbito steklo:

na sprehodu:
26. avgust 2015
next še enkrat
26. avgust 2015
Next
26. avgust 2015
neeeext next next next next next
26. avgust 2015
hvala. še trije nexti od drugih bralcev
26. avgust 2015
Hei, sori ker oglašujem, ampak, a bi kera brala mojo novo zgodbo?
http://www.igre123.com/forum/tema/friends-keep-together/104060/
26. avgust 2015
Ful je fajna res.
26. avgust 2015
Hvala
26. avgust 2015
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
26. avgust 2015
u193093
u193093
next
26. avgust 2015
hvala za nexte. jutri pride next. tole je moja nova tema. moj blog. res bi bila vesela če bi katera brala. velja za tiste ki še ne
https://www.igre123.com/forum/tema/blog-about-me-in-lt-3/104046/
no hvalaže v naprej
26. avgust 2015
res berte ker je ful fajn!!!
26. avgust 2015
hvala
26. avgust 2015
nzk
26. avgust 2015
Next
27. avgust 2015
zdej ga pa grem pisat
27. avgust 2015
bila sem že zelo utrujena. kolo sem pospravila v garažo in šla v hišo. komaj sem čakala na jutri. zaradi Stevena seveda. stuširala sem se in šla spat.

naslednje jutro sem se zbudila ko je bilo še vse mirno. nobena budilka ni zvonil. zato sem predvidevala, da še ni toliko ura. šla sem nazaj spat. vendar sem samo dremala. ošinila sem kazalce na uri. ura je bila pol sedem. imam še kakšnih 20 minut. sem si rekla v mislih. vendar sem se vseeno odločila, da se bom zgodaj zbudila. samo še malo spanja,.... no. očitno nisem dobro pogledala kazalcev! nisem dolgo dremala. zato ni možno da bi bila ura že 5 do osmih!! kar vrgla sem se iz postelje. pogledala sem mojo budilko. očitno sem jo pozabila prižgati. ne. ne že spet. stekla sem v spalnico. ati in mama sta še spala. "mami! ura je osem! očitno nam budilke niso zvonile!" sem se ji zadrla. "kaj? se hecaš?"
" ne!!!! čisto resna sem!" šla sem se oblečit in umit zobe. mami ni tako hudo če zamudi. bo že nadoknadila. zato je lahko počakala doma. in pač šla kasneje v službo. vendar jaz tega ne morem storiti. stekla sem ven, in se s kolesom odpeljala v šolo. še nikoli nisem tako zelo hitela. joj. če pomislim. zadnje čase res veliko zamujam. kaj se dogaja z mano? hvala bogu danes nismo imeli prve ure zgodovine. vendar učiteljica nemščine je prav tako zlobna. in bo poskrbela, da za to moje zumajanje izvejo vsi učitelji ki me učijo-. končno sem prišla v šolo. no .bila sem zunaj šole. ne vem od kot so mi sploh prišle takšne misli kot: kaj če pa ne bi šla v šolo? saj ne bi bilo tako hudo. samo rekla bi da sem bolana. vendar potem sem se spomnila, da če bom danes doma, mi mama ne bo dala nobenega prevoza da bi se dobila s Stevenom. pa tudi grozno bi se osramotila. zato sem raje šla v šolo. preubula sem se in slekla jakno. bravo jaz. zamudila sem že pol ure. vendar potem me je prešinila ideja: če rečem, da sem imela prvo uro zobozdravnika, potem ne bo niti enega govora da sem zamudila. zato sem se odpeljala iz šole. in počakala tako dolgo da ena šolska ura mine. nato sem šla v šolo. zdaj je bila ura angleščine. ko sem stopila v razred sem rekla: " oprostite da zamujam! imela sem zobozdravnika."
učiteljica= u jaz= j
u: in kje imaš opravičilo?
j: oh. verjetno sem ga pozabila. jutri ga bom prinesla
bila sem na trnih če mi bo učiteljica verjela ali ne. nekako me imajo trenutno vse učiteljice na piki. zato mi ni verjela. začela je listati v njen dnevnik. tam notri si učiteljice zapišejo kdaj ima kak učenec zobozdravnika ali podobno. nato je rekla.
u: tukaj piše da si ga imela pred enim tednom. (škodoželno se mi je nasmehnila)
j: jaz. jaz,... imela sem ortodonta.
videla sem da spet brska po dnevniku. šla je listati naprej, ko ni ničesar našla še azaj, in spet naprej...
u: prav. a jutri prinesi opravičilo. jasno?
j: da. seveda.
usedla sem se v klop. res sem bila ponosna nase, da mi je uspelo. komaj sem čakala da bo konec pouka. končno je bil. k meni sta prišli Sia in Mia." hm.. imam edina občutek hod da si se maloo zlagala?" me je vprašala Sia in se mi nasmehnila. " ja ok? budilka mi ni zvonila. " sem ji odgovorila. v šoli smo naredile vso domačo nalogo. nato smo se poslovile. komaj sem čakala da bo ura tri. bila je pol tri. zato sem se odločila, da bom že kar šla. ko sem prišla ven sem pogledala na mobitel. pisalo je:
1 novo sporočilo. bilo je od Stevena. prebrala sem ga:
komaj čakam da se vidiva. nasmehnila sem se. vzela sem kolo, in se odpeljala v mesto. pred slaščičarno sem ga opazila. v roki je držal majhen šopek.


to mi je bilo zelo všeč. objela sem ga. hotela sv aiti notri, vendar sva ugotovila, da je zaprta. zato sva šla kar v park. usedla sva se na klop in se pogovarjala, smejala, pogovarjala,.. ura je šla kar sama od sebe naprej. ugotovila sem, da je ura že pol osem. Stevenu sem povedala kje živim. nato sva se poslovila. bila sem tako srečna. res je zelo prijazen in luškan. odpeljala sem se domov. tam me je pričakala mama. "kje si bila? zakaj se ne oglasiš?sploh veš kako me je skrbelo zate?" res je bila prestrašena. " bila sem pri Siji." sem se zlagala. " čudno! ker sem govorila s Siino in Miino mamo. in nobena ni vedela kje si!" zdaj sem bila res v godlji. šla sem po stopnjicah gor. mam pa mi je sledila,...
se nadaljuje..... po 6 nextih
27. avgust 2015
no. napisala sem kr velik next. upam da vam je to všeč. tu pa je še moje vprašanje:
a) kaj mislite da se bo zgodilo? glede mame in mene
27. avgust 2015
next next next next next next
mami bo povedala kje je bila v resnici
27. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani