Am nikoli se neve mogoče pa nebosta
12. januar 2017
Next
13. januar 2017
Next
13. januar 2017
evo 5 del je tu

Ja res sem bila ljubosumna na Saro in sem bial prepričana da je bilo nekaj med njima še pred začetkom poletnih počitnic. A nisem vedla kaj ampak se mi je dozdevalo da sta bila par.No o njemu sem razmišljala še celo popoldne in nisem vedla ali sem mu všeč al mu nisem. No naslednji dan v šoli me je ustavila Sara in rekla naj se ne približujem Kristjanu ker ga bo ona ime zase takrat sem dojela da njena čjubezen do njega še ni izhlapela. No v glaven tako sem se ustrašla Sare da se še 2 meseca nisem približevala Kristjenu on pa je na vsak način hotel vedeti kaj je narobe a od mene tega ni mogev izvedeti in je zato od moje prijateljice Milene. Zato je takoj ko me je privič videl prijev za roko tako močno da sem mislila omegleti. In hotela sem tudi odfčati stran da me Sara nebi zsačila z jim ker bi potem najebala. Ampak nisem vedela da Sara v bistvu stoji za mano. Kristjan me je objel in me strastno poljubil nevem zakaj. Sara pa je takoj ko je to videla odšla poreč jaz pa sploh nisem vedla da je stala za mano. Bila sem zelo šokirana, ker nisem vedela kaj se dogaja. In po končanem pojubu sem odšla nazaj v razred. In povedla mileni kaj se je zgodilo. Rekla je da je to dober znak a nisem vedla za kaj. Se nadeljuje čez 4 nexte
17. januar 2017
Next
17. januar 2017
Next
17. januar 2017
Next nadaljujte že zdaj
17. januar 2017
Zdravo punce se opravičujem ker ni blo prej nexta
moja krivda
levina1, Blažka11,lana112 hvala za Next*

6.DEL

Res ne vem kaj se je dogajalo v glavi Karin? Sploh se ni hotela pogovarjati z mano čeprav sem saj desetkrat poskušal navezati pogovor z njo. Sara se je ves čas smukala okoli mene in mi najedala živce. Res me ni zanimala, njene besede zvišanost me je odbijala. Odločim se da bom poskusil izvedeti kaj je narobe od sošolke Milene. Sigurno mi bo znala povedati, saj pa je njena najboljša prijateljica. "Zdravo Milena, kako si" začnem pogovor, ko sedem zraven njej za mizo v jedilnici. Odloži sendvič ki ga je ravno jedla in molče strmi vame. Ja, midva se nikoli nisva pogovarjala. "V redu, hvala. Pa ti?" "V redu. Zanima me če mogoče veš zakaj se Karin noče pogovarjati z mano" kar preidem na zadevo. Brez pomisleka mi začne razlagati kako ji je Sara zagrozila da naj me pusti na miru. "O moj bog. Karin misli da mi je Sara všeč?" "Ja" prikima. Zavijem s očmi, Sara je presegla svojo mejo.Naenkrat opazim Karin kako se bliža proti mizi, kjer sva sedela. Milena je pograbila torbo in odšla. Nisem si mogel pomagati, presekal sem ji pot in jo močno zgrabil za roko. Nisem hotel da pobegne kot je zmeraj do sedaj. Bila sva si tako zelo blizu, nisem si mogel pomagati. Nežno sem poljubil njene ustnice in jo stisnil k sebi. V njenih očeh opazim presenečenje. Nato pa steče stran od mene. Globoko vdihnem, čez ustnice se mi nariše nasmešek. Pogled mi obstane na Sari, ki je stala ne daleč stran od mene. Njen pogled je deloval besen. Odločim se ne bom dovolil da se vmešava med naju s Karin. Povedal ji bom kaj si mislim o njej!

KLIK SLIKICA


se nadaljuje...
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
20. januar 2017
Next super je
20. januar 2017
Next
20. januar 2017
Next
Perfect
20. januar 2017
jutri nadaljevanje
bova veseli še kakšnega nexta
21. januar 2017
JEj Next
21. januar 2017
Next super pišeta
21. januar 2017
Next nova bralka
21. januar 2017
Next
21. januar 2017
Zdravo punce
hvala lepa za nexte in komentarčke : )
levinja1, lana112, Blažka11, Liškica5, Pikipu, Mybae hvala*
Zdaj je prvo moj del na vrsti zato da se bo izšlo tako kot misliva : )

7.DEL

Počasi se ji približam, še zmeraj je zmedeno strmela vame. Kot da ji ne bi bilo jasno zakaj sem poljubil Karin! "Nikoli nisem bil tvoj in nikoli ne bom. Nikoli mi niti nisi bila všeč" rečem in ji namenim besen pogled. "Kristjan, jaz te ljubim. Vedno sem te ljubila. To delam za naju" komaj spravi iz sebe. "Preboli. Sploh ne veš kaj je ljubezen? Sploh če si mislila da me boš dobila na tak način" odvrnem besno. "Karin bom zlasala. Ne bi ti smela povedati resnice." "Saj mi je ni ona" odvrnem in si popravim torbo, ki mi skoraj pade na tla. "Kdo pa" vpraša in povesi pogled v tla. "Ni ti potrebno vedeti, če se boš približala še enkrat Karin ti bo žal. Šel bom do ravnateljice in ji povedal da se spravljaš na njo" odvrnem malo grozeče. Čeprav vem da nisem bil takšne vrste tip da bi komu kaj storil toda povedati resnice me ni bilo sram. Najin pogovor zmoti zvonjenje šolskega zvonca. Stečem v razred, usedem se za mizo in pogled preusmerim tja kjer je sedela Karin. Strmela je v zvezek in nekaj čečkala po njem. Opazim da ji po licu zdrse majhna solzica. Komaj sem čakal da bo konec pouka. Moram govoriti z njo.

UČILNICAnadaljuje karin16
22. januar 2017
bova veseli, nextov, komentarčkov, teorij, mnenj...
bo Karin poslušala Kristjana ?
22. januar 2017
nexttt
22. januar 2017
Next
22. januar 2017
Next
22. januar 2017
Neeeext, ne vem če ga bo
22. januar 2017
jej 8 del je tu

Ja jokala sem ker sem bila tako zelo šokirana. Po pouko se je hotel Kristnjan(Kris) pogovriti z mano in to mu je uspelo saj sem takoj pritekla k njemu in mu skočila v objem. Potem pa sem želela oditi domov ko mi je pot prekrižala Sara. In se mi opravičila. Opravičila pa nisem sprejela zato sem odšla domov. Naslednji dan v šoli pa sem videla Kisa in Saro ko sta se pogovrjala nevem o čem nisem ju hotela motiti zate sem odšla v razred. Kmalu pa je za mano prišla Sara in se mi ponovno opravičila in tokrat sem opravičilo sprejela ker sem videla da govori iz srca. Med malico pa je k meni prišel tudi Kristjan in mi povedal da je on povzročil da se mi je Sara opravičila. Bila sem tako vesela da sem ga z vso silo objela in ga poljubila tako nežno in z občutkom da so vsi kar strmeli v naju. N obrazih punc pa sem opazila da jim to ne diši najbolje izgledalo je kot da se čudijo zakaj sta ta dva skupaj ko pa je Kris odličnjak jaz pa komaj zdostna v ocenah. Ti pogledi so me kar malo prestrašili. Za Krisa pa nevem. Potem pa sva skupaj odšla k angleščini ki ni moj najbilj priljubljen predmet ubistvu ga najbolj sovražim. Po pouku pa se je nad mano zgrnila cela vojska punc ki jim ni bilo všeč da sva z Kistjanom skupaj. In ne samo to dobile so me celo takrat ko ob meni ni bilo Kristjana. A se je na srečo kmalu pojabil in mi pomagal iz te godlje. Ko me je rešil sem ga le objela in odšla domov. Kasneje pa je za mano prišel še Kristjan nvem ravno zakaj ampak je kar me je osrečilo saj nimam ne brata ne sestre. Pokazala sem mu mojo sobo:

Skupaj sva bila cel dan in ko je napočil čas za spanje sem mu rekla naj gre a iz neznanega razloga ni hotel odti. Zato sem ga morala skoraj prisiliti naj odide a se ni dal zato je pri meni tudi prespal bila sva v isti postelji izgldala sva kot dva puha. Tako sva bila kjut da naju je moja mami slikala.

Se nadaljuje čez 5 netov
07. februar 2017
Next
07. februar 2017
Next Next Next Next Next
07. februar 2017
Next
08. februar 2017
Next
08. februar 2017
Next
09. februar 2017
Next nova bralka
11. februar 2017
super
11. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani