Zdravo

z Lady Nera sva se odločili da bova skupaj napisali zgodbico z naslovom NEPREDVIDLJIVA LJUBEZEN.

Govorila bo o
punci in fantu, ki sta stara 12 let. Sošolca sta že od prvega razreda. V osmem razredu, pa se njun odnos spremeni.

Veseli bova vseh nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik…
za začetek rabive 3 naxte

ali boš bral/a to zgodbo:


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. december 2016
obljubiva da bo zgodbica zanimiva sem sopisateljica *
31. december 2016
Next
31. december 2016
Next
31. december 2016
Next
31. december 2016
jutri pišem zgodbo pa hvala za nexte
31. december 2016
evo 1 del je tu

Živjo sem Karin slika mene:

Sem preprosta osmo šolka, ki je učasih malo posebna. Rada imam živali.
No začenja se novo šolsko leto in jaz se odpravljam v šolo komaj čakam da vidim vse sošolke in sošolce ki jih nisem videla že celo poletje zelo se veselim. Pidem v svoj razred in se razgledam in tam v kotu sedi Kristjan, ki se je med poletnimi počitnicami najbolj spremenil in zdaj izgleda prav kjut. Za trenutek sem obstala in se usedla v klop da nebi slučajno slutil da sem se zaljubila vanj. Začel se je pouk in izkala sem možnosti kako se mu čim bolje približati. A mi na prvi šolski dan ni bilo usojeno zato sem po koncu pouka še zadnič poskusila približati in torat je celo uspelo bila sem čito zraven njega in bilo me je tako strah da nisem izjavila ne bu ne mu. On pa se mi je le nasmehnil in veslo odskaljal domov..... Se nadaljuje čez 4 nexte
02. januar 2017
Next
02. januar 2017
Next Next Next Next a bo dovolj?
03. januar 2017
Zdravo punce
sem sopisateljica te zgodbe
levina, lana112 hvala za nexte Lana sigurno je dovolj : )
tukaj pa je že novi del*

Sem Kristjan, star sem 12 let in hodim v osmi razred.


Danes se začenja novo šolsko leto, ki bo sigurno zelo naporno. Sovražim učenje čeprav imam še kar dobre ocene! Priznam da sem se to poletje kar fejst spremenil saj sem shujšal osem kilogramov. Končno se ne počutim več kot *debeluh* kot so me včasih klicali sošolci. Sedim za mizo in se pogovarjam z sošolcem Dejanom. Občutek imam da dobim veliko pogledov.Sploh sošolke presenečeno strmijo vame toda to me ni zanimalo. Nisem bil prvo vrsten *frajerček*.Po pouku se mi je približala sošolka Karin.Bila je prav simpatična. Toda ta njen pogled brez besed me je odbil. Kot da bi jo bilo nečesa strah. Nasmejal sem se in odšel proti domu. Uležem se na posteljo in še enkrat preletim s pogledom urnik. No ja, to leto bo še zelo dolgo!

se nadaljuje...
bova veseli nextov, komentarčkov, teorij, mnenj...
05. januar 2017
Next
05. januar 2017
Next
05. januar 2017
Next
05. januar 2017
Neeeeeeext
06. januar 2017
Next
07. januar 2017
kdaj pride Next
07. januar 2017
hvala punce mislim da danes ko bo ga karin16 napisala
07. januar 2017
ja danes pride do 5h 6h
07. januar 2017
Next
07. januar 2017
evo 3 del je tu jej kdo je bil vesel

Po kosilu sem naredila šolske obveznosti. Potem pa sem šla v park, da se nadiham svežega zraka. Ampak nisem pričakovala, da bom tam srečala Kristjana. K sreči je bila sam očitno je tudi on šel malo zadihat svež zrak. Ko sva prišla en k drugemu sem se malo bolj zaljubila vanj, ker je imel tako lepe očke, da se jim nisem mogla upreti. No potem sva se nasledno uro pogovarjala nevem o čem ampak vem, da je bil to najboljši pogovor do sedaj. Potem pa je prišla neka punca, ki je ne poznam pozdravila je le njega. Nisem vedela kaj se dogaja a sem nekako začutila, da je Kristjanu všeč. In tudi, da je on njej. Zato sem počasi odhajala a me je Kristjan prijel za roko in odslovil tisto spako, ki mi ni bila všeč. Potem pa me je pogledal lica tako, kot bi hotel reči zakaj greš saj nisem rekel, da odidi. Meni pa so zardela lica tako močno, da bi skoraj stekla stran, da se nebi osramotila pred drugimi v parku. A so se mi hitro obarvala normalo in upala sem, da tega Kristjan ni opazil. No potem sva se pogledala in se skoraj objela ko je prišla moja mami in mi rekla naj grem z njo v trgovino, ker sem ji to obljebila. Rekla sem le se vidimo jutri v šoli....... Se nadaljuje čez 5 nextov.
07. januar 2017
Neeeeext
07. januar 2017
Next
07. januar 2017
Next
07. januar 2017
Next
07. januar 2017
Next
07. januar 2017
Hvala punce jutri pride Next :-)
10. januar 2017
Zdravo punce
hvala lepa za nexte
Liškica5, levinja1, Klarčika555, Blažka11, lana 112
evo novi del...

4.DEL

Nekaj časa še strmim v urnik nato pa odidem v dnevno sobo. Zastrmim se v sobno kolo, čeprav sem vsaki dan z veseljem sedel nanj za pol ure se mi danes res ni dalo. »Je kaj narobe« me vpraša mama, ko se usedem za mizo v kuhinji. »Ne ljubi se mi na kolo« povem po resnici. »Pojdi raje na sprehod v park. Sveži zrak ti bo dobro del.« Nasmehnem se ji, zmeraj je imela odlične ideje. Stečem proti parku, s pogledom se sprehajam po listih na drevesu ki že dobivajo jesensko barvo. Pogled se mi ustavi na sošolki Karin. Rahlo se ji nasmehnem nato pa stopim k njej. Pozdravim jo, usedeva se na klop in se začneva pogovarjati različne teme. Opazim da imava veliko skupnega, gledava podobne filme, rada imava pop, rock glasbo in noben o naju še ne ve kam bo šel naprej v srednjo šolo. No ja za razmišljanje o srednji šoli sva še imela čas več kot eno leto. Najin pogovor zmoti Sara. Ne morem si pomagati da se ji ne bi nasmehnil. Bila je prav simpatična ampak me je njeno obnašanje odbijalo. Vedno je mislila da je nekaj več. Opazim da si to Karin napačno razlaga saj hoče oditi. Ne morem si pomagat da ne bi hitro odslovil Saro in zgrabil Karin za roko. Presenečeno strmim v njene oči, njena lica so postala nežno rdeča. »Nočem da odideš« komaj spravim iz sebe. Ob njej začutim čudne metuljčke v trebuhu, ki jih nisem še nikoli. Naredim korak bližje, hočem jo objeti toda naenkrat za najinim hrbtom zaslišiva glas. »Karin greva v trgovino.« Obrnem se proti ženski, ki je stala pred nama. Njena mama. Komaj je umaknila pogled od mene in samo nekaj kimala z glavo. Nato pa rekla »adijo se vidiva jutri v šoli.« »Adijo «sem zavpil za njo. Zgubljali sta se v daljavi jaz pa sem še zmeraj stal na mestu in razmišljal zakaj je Karin hotela oditi. Je bila ljubosumna na Saro?

SARA


se nadaljuje...
bova veseli nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
11. januar 2017
Neeeeeeeeeext super pišeta
11. januar 2017
Next
11. januar 2017
Next.
Oba dta zaljubljena drug v drugega in bosta na koncu skupaj
Nnnneeexxt
12. januar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani